ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 11 October 2012

Το (ανθ)ελληνικό κυνοβούλιο υπό τας διαταγάς του ανταλλακτικού "Φύρερ"

 

Ζητάει η Χρυσή Αυγή να συλληφθεί ένας άνθρωπος με έντονη αίσθηση του χιούμορ, κάτι που δεν κατανοεί ο χρυσαυγίτης(ούγκα μπούγκα) επειδή "σατίρισε" το σεληνιακό μέντιουμ Παϊσιος και κινητοποιείται ολόκληρη ΕΛ.ΑΣ. για να συλλάβει τον "τρομοκράτη" Παστίτσιο....

Βγαίνει μετά ο ρουφιάνος της ΓΑΔΑ και της ΚΥΠ/ΕΥΠ, ο "μπούλης" Παναγιώταρος και ζητάει λίστα με τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και δημοτικών σχολείων και το Υπουργείο παραπαιδείας και θρησκευτικού ελέγχου του αρχιδιαπλεκόμενου μεγαλοαπατεώνα Στυλιανίδη αποστέλλει τη λίστα που ζήτησε ο ρουφιάνος της ΕΛ.ΑΣ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ. 

Κατά τα άλλα έχουμε κυβέρνηση Σαμαρά Μπεν Χιράμ, Τοργκούτσογλου και Κουνέλη ΚΙΣ.... Ήτοι, ακριβώς όπως στη Μαφία, οι τρεις αυτοί είναι οι "μπροστινοί". Κυβερνητικά καθήκοντα εκτελεί η Χρυσή Αυγή του ντόπιου ανταλλακτικού "Φύρερ". Και όχι μόνο.

Η Χρυσή Αυγή υποκαθιστά την αστυνομία, τα ΜΑΤ, τους τελωνειακούς, τα Υπουργεία, τα κέντρα αιμοδοσίας, τους μανάβηδες, την αντιπολίτευση, σε λίγο όλο το κράτος. Αν είναι έτσι, να περάσουν να μου πλύνουν και το αυτοκίνητο, θα τους δώσω 5 ευρώ, Έλληνας είμαι.

Την έδωσε λοιπόν τη λίστα το Υπουργείο και έτσι τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο και η ΕΛ.ΑΣ. και η ΚΥΠ/ΕΥΠ γνωρίζουν πού πηγαίνουν τα παιδιά σας σχολείο... Με διευθύνσεις και ονόματα.... Και αν τυχόν το παιδί σας είναι αλλεργικό με τους νεοναζί, τώρα θα γνωρίζουν και πού μένει.

Και δημιουργείται η εύλογη απορία... Αφού το κράτος δίνει κώλο σε ό,τι ζητάει η Χρυσή Αυγή στο κυνοβούλιο, τότε γιατί η Χρυσή Αυγή δεν ζητάει τα πόθεν έσχες, τα αληθινά όμως, τον αληθινό προϋπολογισμό και όχι τον ψεύτικο που ανακοινώνουνε, την περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ(μήπως γιατί μέσα στην υποτιθέμενη λίστα πέραν των υπολοίπων κρύβονται και καταθέσεις από real estate;;;). Η ερώτηση είναι ρητορική.

Άλλη μία ερώτηση quiz: Πόσοι ψηφοφόροι της Χ.Α. ψήφιζαν προηγουμένως ΠΑΣΟΚ; Γνώσεσθε την αλήθεια....

Το έργο είναι ξαναπαιγμένο υπό την διεύθυνση του νόθου του ροθτσιλδ, τον προηγούμενο αιώνα. Κάπως έτσι ο "λαοπρόβλητος" Χίσσλερ ζητούσε λίστες, έκανε εκκαθαρίσεις, έκανε τον ήρωα στο λούμπεν κατεστημένο της Γερμανίας και η συνέχεια είναι γνωστή. Η πλάκα είναι ότι ο ντόπιος Φύρερ δεν άλλαξε ούτε γραμμή στο έργο. Το παίζει αυτούσιο όπως το είδωλό του τότε. Η ακόμα μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι οι υπνωτισμένοι νεοέλληνες υποδύονται και αυτοί τον ίδιο ρόλο, του λούμπεν γερμανικού κατεστημένου της εποχής.

Και βέβαια, όπως τότε οι μεγαλοβαρόνοι στήριξαν οικονομικά το νόθο του ρόθτσιλδ για να κάνει τα σόου του, έτσι και τώρα οι ντόπιοι μεγαλοβαρόνοι των ΜΜΕ, του κυνοβουλίου και του κεφαλαίου στηρίζουν το ξαναζεσταμμένο φαγητό της Χ.Α.

Προσεχώς Αστυνομία Σκέψης νεοέλληνες. Προσεχώς Νύχτες των μεγάλων μαχαιριών και νύχτες των κρυστάλλων. Προσεχώς εμφύλιος.

ΥΓ.: Παρατηρήστε τον ΣΥΡΙΖΑ του Cipra... Θα φέρει λέει στο κόμμα του τον Παπουτσή και την Κατσέλη του ΠΑΣΟΚ... Δεν έχω και τόσο χαζούς τους συμβουλάτορες του Cipra ώστε να μη γνωρίζουν την κατακόρυφη πτώση που θα έχει ως αντίκτυπο μία τέτοια κίνηση... Συνδυάστε το με την προφανή θέληση του Cipra και των συν αυτώ να μην γίνουνε κυβέρνηση ύστερα από την επερχόμενη κατάρρευση της τρικομματικής κυβέρνησης παρωδίας. Συνδυάστε τα ανωτέρω με την αντικατάσταση του κρατικού μηχανισμού από τους πιθήκους της Χ.Α. και έχετε το σενάριο της Επόμενης Ημέρας όπως γράφεται από τους μασόνους ανώτατους αξιωματικούς της ΚΥΠ/ΕΥΠ, τους μασόνους πολιτικούς αρχηγούς, τους μασόνους μεγαλοβαρόνους του γραικυλιστάν.

ΥΓ.: Αυτό που "έφαγε" τον Παστίτσιο δεν ήταν βέβαια η γελοιοποίηση του σεληνιακού μέντιουμ Παίσιος, αλλά η γελοιοποίηση της Ελεύθερης Ώρας, της εφημερίδας που πήρε το "θαύμα" του Παστίτσιου και το έκανε πρωτοσέλιδο αλλά δεν υπολόγισε τον "Παστίτσιο" και έγινε ρόμπα ο Μιχαλόπουλος ο εκδότης("φίλος" και αυτός της ΚΥΠ/ΕΥΠ). Δεν του το συγχώρεσε του Παστίτσιου και έδωσε εντολή μαζί με τους συνεργάτες του της Χ.Α. να μπουζουριάσουν τον άνθρωπο επειδή τους ξεφτίλισε. Έτσι εννοούνε αυτοί την δικαιοσύνη.
Το Έλλην & Χάος είχε σχολιάσει το εξώφυλλο εκείνο της Ελ.Ώρας και είχαμε βρει εντυπωσιακή την ειλικρίνια του μέντιουμ Παίσιου τότε. Μόνο που το ξεσκέπασμα το είχε κάνει από πριν ο "Παστίτσιος" και μπράβο του.

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΤΗΛΕΒΟΑ "ΠΑΪΣΙΟΣ"


Ακόμη, στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ της 12ης Φεβρουαρίου, ο γνωστός αρχιναζί χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος, από τα πρωτοπαλίκαρα της ναζιστοσυμμορίας, αρχηγός και ιδρυτής της "Γαλάζιας Στρατιάς", μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος-μαϊμού του Μιχαλολιάκου "Πατριωτική Συμμαχία" και ιδιοκτήτης του καταστήματος πώλησης στρατιωτικών ειδών και άλλων φασιστο-γκάτζετ με το όνομα "Φάλαγγα" δήλωσε ότι συνεργαζόταν με το Βαβύλη, και μάλιστα ότι ο Βαβύλης έκανε παραγγελίες στον Παναγιώταρο με τελευταία δουλειά εκείνα τα τζόκεϊ καπελάκια με το σήμα του τάφου των Ιεροσολύμων.

Ένας άλλος γνωστός υπάνθρωπος μπάτσος, κάποιος Παναγιώτης Μαυροειδάκος που είχε πιαστεί με μια τεράστια ποσότητα όπλων όταν υπηρετούσε το 1999 στο ελληνικό Προξενείο στο Αργυρόκαστρο, φέρεται να ήταν στην ομάδα Βαβύλη-Τριανταφυλλάκη που πήγε στα Ιεροσόλυμα το 2001.

Τέλος, στην "Επιχείρηση Δύτης", όταν δηλαδή η Αντιτρομοκρατική καθ' υπόδειξιν των Αμερικανών προσπάθησε να διοχετεύσει κάποια σύγχρονα όπλα, ρουκέτες και άλλα, με ενδιάμεσο κάποιον ποινικό που κινούνταν στις παρυφές του α/α χώρου με το όνομα Ανδρέας Λ. προς γνωστά άτομα του χώρου, με σκοπό να τους παγιδεύσει και να τους βγάλει "τρομοκράτες", λέγεται ότι επίσης είχε παίξει κάποιο ρόλο ο Βαβύλης.

Από ό,τι φαίνεται, μια ολόκληρη μπλεγμένη αλυσίδα εμπόρων όπλων δρούσε ανενόχλητα μέσα, δίπλα και γύρω από την αστυνομία, τη δίωξη ναρκωτικών, την αντιτρομοκρατική, την εκκλησία και την ΕΥΠ.

Αποσπασμα απο την εφημεριδα "το βημα".Φεβρουαριος 2005.

Ο ΠΑΝΑΓΙΏΤΑΡΟΣ ΔΙΑΤΆΖΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΊΔΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=250217

Θα καταγραφούν τα βρέφη και τα παιδιά των αλλοδαπών στους παιδικούς σταθμούς
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=58253&Itemid=170
(ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Χ.Α. -ΜΕΤΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΤΟΥ ΓΛΕΙΩΔΗ ΙΔΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΥ ΛΙΠΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΒΑ- ΤΟ DEFENCENET.TK ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡEI ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ...)

ΥΠΕΣ: ΕΠΕΙΓΟΝ «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ» ΛΟΓΩ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ
http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/23993

Παναγιώταρος: Έτοιμη να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=228754
(Χοντρέ Αναστασιάδη... προαγωγέ, συνεχίζεις τις αγιογραφίες των "γιαλαντζί" εθνικιστών της κατάμαυρης ναζιστικής ανθελληνικής Χ.Α. Θύμησέ μου, για ποιόν έσκιζες τα στρινγκ σου πριν τους χρυσαυγίτες; Για ποιόν; Το Σημίτη; Τον ΓΑΠ; Το ΠΑΣΟΚ;;;)

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις