ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 18 October 2012

ΤΟ VOYAGER ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ «ΝΑΣΑ»


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ «VOYAGER»

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012 (ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ") ΚΕΙΜΕΝΟ 186 ΣΕΛΙΔΩΝ: http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2012.htmlΕΛΑΒΕ ΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «ΝΑΣΑ» ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ «VOYAGER-1» ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ «ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ «ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ», ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ (ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013-2014) ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ «VOYAGER-1» ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΤΙΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΒΟΛΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ» ΩΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΝΑΣΑ» ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ 90 ΜΟΙΡΩΝ - ΚΑΘΕΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΗΣ «ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ». ΕΑΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΝΑΣΑ» ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΚΑΦΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΗΜΙ-ΗΛΙΟ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ «ΧΙΑΣΤΙ», ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ «ΟΚΤΩ», ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΤΗΣΗ ΕΩΣ ΕΚΕΙ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕΤΗ ΒΟΥΤΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΧΙΑΣΤΙ» ΤΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ», ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ – ΟΠΗ - ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΝΑΣΑ» ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΗΜΙ-ΗΛΙΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ «ΧΙΑΣΤΙ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΗΛΙΑΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΙΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΟΠΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ «ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΝΑΣΑ», ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΤΩΧΗ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ «ΝΑΣΑ» ΟΤΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Η «ΝΑΣΑ» ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΗΣ «ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ» ΤΗΣ «ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗ «ΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΔΙΕΘΕΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 100 ΠΡΟ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΥΛΗΣ – ΑΝΤΙΥΛΗΣ).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

στο παρακατω LINK μπορεις να παραγεις το δικο σου διαγραμμα κοσμικων ακτινων με ζωντανα δεδομενα που στελνει συνεχως μεσω τηλεμετρειας το βογιατζερ-1
διαλεγεις voyager-1
ρυθμο (rate): >70 MeV/nuc Ions(ιοντα)
περιοδο (most recent) 12 months (12 μηνο διαγραμμα = τελευταιοι 12 μηνες)
Τυπος (output type) = plot (διαγραμμα)
Select Time Format for Listing = ISO
και πατας το πληκτρο "FETCH"


TO VOYAGER-1 «ΤΡΕΧΕΙ» ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 122.7 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. (ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ)  1 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ = ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ – ΗΛΙΟΥ: ~150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

ΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 70 ΜΕΓΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ-ΒΟΛΤ / ΠΥΡΗΝΑ (ΙΟΝΤΩΝ)

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ - ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - ΙΣΩΣ ΣΚΛΗΡΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΤΑ 9% ΤΟΝ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ... ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (2009 - 2012) ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 25%, KAI ΕΝΩ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟ ΜΑΪΟ "ΤΡΕΛΑΝΕ" ΤΗ ΝΑΣΑ...

NASA Science News for June 22, 2012
At the edge of the solar system, Voyager 1 is reporting a sharp increase in cosmic rays that could herald the spacecraft's long-awaited breakthrough into interstellar space.


μεταφραση:

Στο ακρο του ηλιακου συστηματος το Βογιατζερ 1 αναφερει μια αποτομη ανοδο των κοσμικων ακτίνων που μπορει να σημαίνει την πολυαναμενομενη εξοδο του διαστημοπλοιου στον διαστρικο χωρο...

Η ΟΠΟΙΑ «ΝΑΣΑ» ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤO VOYAGER ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΣΩΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ... Ή ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΞΗΛΘΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΧΑΜΕΝΑ..(ΓΕΛΩΣ!)..ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ (ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ) ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ..


ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΒΟΛΤ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩ ΜΑΚΡΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΣΟΥΠΕΡΝΟΒΑ.. ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ» ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ VOYAGER ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΚΝΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ».

ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α.:
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΩΝ "
VOYAGER /1" KAI "VOYAGER 2", ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ ή "ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ" ΣΤΕΡΕΟΥ ΠΟΛΩΜΕΝΟΥ "ΚΕΝΟΥ" ΔΙΑΣΤΡΙΚΗΣ ΥΛΗΣ Β΄ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ._ ΙΔΕ "ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΛΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ" ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ "TESLA"._

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΚΡΙΜΙΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ 100% Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ …«ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ «ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑΝ» ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.. ΑΡΑ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ;; ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ..;;;

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΞΟΔΟΥ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ …«ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗΣ» ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ VOYAGER ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΞΟΔΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΕΠΩΔΥΝΑ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ
VOYAGER ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗΣ «ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ» ΣΤΕΡΕΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΟΛΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ «ΤΕΣΛΑ» ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ
LINKS ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΝΑΣΑ»:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012 (ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ") ΚΕΙΜΕΝΟ 186 ΣΕΛΙΔΩΝ: http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2012.html

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΞΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΚΑΙ WORD ΚΑΙ ΜΕ ΑΨΟΓΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 186 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:
http://hellasleaks.blogspot.gr/2012/08/2012.html

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/4.html


Η ΙΠΠΟΠΕΔΗ ΤΟΥ ΕΥΔΟΞΟΥ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=673
(ΤΟ «ΧΙΑΣΤΙ» Ή «ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΚΤΩ» ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ  ΙΠΠΟΠΕΔΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ «ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ» ΠΛΑΝΗΤΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ… ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ  Ο ΕΥΔΟΞΟΣ Ο ΚΝΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΣΗΜΕΡΑ!!!)

*** ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ» ΓΝΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «NETRINO-NASER» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις