ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 12 October 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ END Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 (ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ)


Το site http://www.oikoumenismos.gr μετά την ειδοποίηση μας, διόρθωσε το πρόβλημα που υπηρχε και ανέβασε και το τριτο μέρος της συνάντησης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΔΩ:
http://www.oikoumenismos.gr/end.html

Τρίτο μέρος: Περί τής εξαγοράς τού Εθνικού χρέους (Ο όρος τού λογιστικού ελέγχου τού "χρέους"! Τό "κώλλυμα" τών πολιτικών "μας". Η πρότασις της END γιά τήν εφαρμογή τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Κλήρωσις [μεταξύ τών αρίστων], περιοδικότητα, ανακλητότητα!)

ΤO ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ LINK ΣΤO 3o ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ END:
http://www.oikoumenismos.gr/Media/LAK_AG_END_150912_3.flv


Ο κ.Λαμπράκης εξηγεί στο βίντεο την προέλευση των χρημάτων του κ. Σώρρα...

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται JSTARS PROGRAM. To JSTARS PROGRAM έχει να κάνει πάντα με διαστημικά ταξίδια, έχει λοιπόν τουλάχιστον 4 σελίδες με κωδικούς και πατέντες τις οποίες χρειάζεται η Αμερικανική Διαστημική Εταιρεία που λέγεται AEROCON που τις χρειάζεται για να κάνει τα ταξίδια της στο διάστημα. Θα σας δώσω μόνο ένα απλό παράδειγμα: Το υλικό που χρησιμοποιείται δεν ονομάζεται πλέον "καύσιμο", αλλά ονομάζεται: "propelant" = προωθητικόν, για να μη δωθεί συμβολικά στο δικό σας και στου αλλουνού το μυαλό ότι έχουμε και άλλου είδους καύσιμο, το οποίο μπορεί και να μη χρειαστεί να το αγοράσουμε. Αυτή λοιπόν η πληροφορία σε κάποιον όπως οι Ροτσιλντ που πουλάνε μόνο πετρέλαια, καταλαβένεται ότι είναι τοσο..τοσο, μόνο ένα, και σας λέω ότι υπάρχουνε 4 σελίδες από πατέντες τις οποίες ο κ.Σώρρας της έδωσε στην αμερικανική AEROCON και σε αντάλλαγμα αυτού πήρε τα αμερικανικά ομόλογα!

Αυτή τη στιγμή το Αμερικανικό Δημόσιο έχει υπογράψει με τον κ.Σώρρα ένα συμβόλαιο 2 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων να το κάνουνε μαζί επένδυση, το Αμερικανικό Δημόσιο και ο Σώρρας. Εάν υπήρχε οποιαδήποτε ατασθαλία την οποία φαντάζομαι υπονοείτε, νομίζετε ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν θα είχε τον Σώρρα στο Γκουαντάναμο;;

......................................................................................

Ο Λαμπράκης με τα παραπάνω φωτογραφίζει ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΘΗΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κλάσης ανώτερο, φθηνότερο και αποδοτικότερο απο τους υδρογονάνθρακες...

Εβρέθη εύκολα και η Εταιρεία....

Και οπως βλεπετε μέσα στα πολλά αεροδιαστημικά project της εταιρείας εκτός από το Axuliary Fuel System και Auxiliary Power Units ειναι και το JSTARS το οποιο αφορα τον στρατό, άρα είναι εύλογο ότι η εταιρεία χρηματοδοτείτε και σχετίζεται άμεσα με το κράτος και τον Αμερικανικό στρατό:
http://www.zoominfo.com/#!search/profile/company?companyId=4596773&targetid=profile

http://www.aeroconengineering.com/

Τωρα τι θα κανουν τα ταλαίπωρα ψοφίμια "λαγωνικα" δημοσιοκάφροι της κακιάς ώρας;; Θα τους παρουν τηλεφωνο να ρωτησουν αν εδωσε τα 3 τρις σε Αμερικανικά ομολογα στον Σωρρα;;; ΓΕΛΩΣ.... πάρτε τηλέφωνο ρε ταλαίπωροι να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.......... Γιατί ενώ ξέρατε ότι υπάρχουν δεν τα βγάζατε αυτά τόσο καιρό να τα μάθει ο κοσμάκης που δεν έχει ιδέα;;;; Περιμένατε το ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ να τα βγάλει;; Φάτε τα τώρα προδοτόσκυλα παλιομαλάκες.. περιμένουμε με ενδιαφέρον να γελάσουμε πάλι με τις ηλιθιότητες που θα σας υπαγορεύσουν τα αφεντικά σας να λέτε...παπαγαλάκια της άθλιας μορφής..

Σημασία έχει το εξής:
Αυτή τη στιγμή το Αμερικανικό Δημόσιο έχει υπογράψει με τον κ.Σώρρα ένα συμβόλαιο 2 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων να το κάνουνε μαζί επένδυση, το Αμερικανικό Δημόσιο και ο Σώρρας. Εάν υπήρχε οποιαδήποτε ατασθαλία την οποία φαντάζομαι υπονοείτε, νομίζετε ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν θα είχε τον Σώρρα στο Γκουαντάναμο;;............

H αποστολή είναι η επάνοδος του Ελληνισμού σαν παγκόσμια αξία.. Δεν είναι δυνατόν να φαντάζεστε ότι κάποιος με τέτοια αποστολή θα πάει με ένα μονόκανο να πολεμήσει...

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ END Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 - ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/end-15-2012.html


ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις