ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 9 October 2012

Για όλα φταίει η «κακιά» Μέρκελ!! Ρε είστε με τα καλά σας;;; Συνελθετε νεοελληνες επιτελους!


Έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, και έπεσαν όλοι οι νεοέλληνες με τα πλυμένα από τα ΜΜΑ (Μεσα Μαζικής Αποχαύνωσης) μυαλά, έπεσαν σαν τα κοράκια πάνω της να την φάνε!!! Βολεύει βλέπεις πάρα πολύ στο ντόπιο κατεστημένο να φταίει για όλα η κακιά Μέρκελ, ώστε να την βγάζουν καθαρή και λάδι οι ντόπιοι προδότες καταχραστές ελληνοεβραίοι πολιτικοί όλων των κομμάτων της μεταπολίτευσης: Σαμαράδες Ben Hiram, Papandrew Mineiko, Βενιζέλοι-Τουργκουτ, Μητσοτάκηδες Ben Salom, Σημίτιδες Abouri Mardochai, Καρα-αμαν-αλήδες κλπ κλπ, που έφτασαν την ελλάδα στην χρεοκοπία και σε αυτό το χάλι, και ώστε να συνεχίσουν οι καλοβολεμένοι παρτάκηδες να διατηρούν τα ρουφετικά και λοιπά προνόμια τους εις βάρος της πλειοψηφίας των ελλήνων και εις βάρος των αδυνάτων... Και στο κάτω – κάτω της γραφής τι τρομερό και διαβολικό είπε η Μέρκελ;; Είπε απλά να πληρώσουν οι πλούσιοι για να βγει η ελλάδα από την κρίση, ώστε να ανακουφιστούν τα χαμηλά εισοδήματα και οι άνεργοι που υποφέρουν .. Αντίθετα τι έκανε ο Σαμαράς;; Έκανε περισσότερες οριζόντιες περικοπές..!! Τι σημαίνει οριζόντιες περικοπές;;;.. Σημαίνει ότι ο πλούσιος και ο καλοβολεμένος στην κομματοκρατία ρουσφετόσκυλο με τις διπλοθεσίες και τις διπλές συντάξεις και τα εισοδηματα των 4000 ευρώ και βάλε θα πληρώσει το ίδιο με τον χαμηλοεισοδηματία των 600 ευρώ ή ακόμα και τον άνεργο!!!.. Ο πλούσιος που θα τον κόψουν 100 ευρώ τα γράφει στους όρχεις του, αντίθετα ο χαμηλοεισοδηματίας με τα 600ευρώ αν του κόψουν και αλλα 100 ευρώ θα πεθάνει της πείνας!! Αφήστε που οι πραγματικά πλούσιοι στην Ελλάδα όλες τις περιουσίες τους τις έχουν βγάλει προ πολλού στο εξωτερικό σε off-shore κλπ.. με το μεγάλο σκάνδαλο-φούσκα του Χρηματιστηρίου το 1999, κλπ.. Αρα ποιος από τους 2 φταίει;; Φταίει η Μέρκελ ή φταίει ο Σαμαράς και ο Papandrew;; Η Μέρκελ και η κάθε Μέρκελ λοιπόν δεν μπορεί να επιβάλει τον τρόπο που θα βγούμε από την κρίση…Αυτούς τους ενδιαφέρει μόνο η χώρα να μην παράγει ελλείμματα πάνω από 3% διότι τέτοιες συμφωνίες έχουν υπογράψει οι κυβερνήσεις της ελλάδας με αυτούς. Και διότι με τρέχοντα ελλείμματα που ξεπερνάνε το 10% η οικονομία της Ελλάδας αποδεικνύεται αντιπαραγωγική κάτι που δημιουργεί συνέχεια νέα χρέη και άρα δεν θεωρούμαστε φερέγγυοι για να δανειστούμε από τις διεθνείς αγορές..και άρα πάθαμε αυτό που πάθαμε με τους μηχανισμούς στήριξης ΔΝΤ + ΕΚΤ ..κλπ  …ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε!!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

Όμως εκτός από την κακιά διαβολική Μέρκελ που λέει να πληρώσουν οι πλούσιοι καλοβολεμένοι λήσταρχοι παρτάκηδες την κρίση, φταίει για όλα και η κακιά διαβολική ΕΝD και ο Λαμπράκης που έπεσαν όλα τα ΜΜΕ και ολοι οι έλληνες σαν τα κοράκια να τους φάνε... Τι τρομερό και διαβολικό είπε η END για να φταίει τόσο πολύ;; Για να μας δώσει τα 600 δις. ζήτησε απλά λογιστικό έλεγχο του χρέους για να φάνει ποιο μέρος του χρέους είναι απεχθές και ειδεχθές (κάλπικο) και ποιο ποσοστό του χρέους είναι πραγματικό χρέος… Το ίδιο ζητάνε και για το έλλειμμα, ήτοι λογιστικό έλεγχο του ελλείμματος, διότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο κουτοπόνηρος εβραίος ραν-ταν-πλαν Papandrew παραφούσκωσε και πλαστογράφησε το 2010 το έλλειμμα από το τότε 6% απότομα στο 16% (!!!) ώστε να μας εγκλωβίσει με το ζόρι στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης.. Διότι με 6% έλλειμμα δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάτι τέτοιο, διότι και οι πλείστες άλλες χώρες της Ε.Ε. είχαν τέτοιο παρόμοιο έλλειμμα 6%. Τι άλλο τρομερό και διαβολικό είπε η END για να φταίει τόσο πολύ;;  Ζήτησε διαφάνεια και έλεγχο όλων των οικονομικών της χώρας από τη μεταπολίτευση το 1975 έως και σήμερα, ώστε να φανεί ποιοι προδότες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί εμπλέκονται σε κατάχρηση και κλοπή δημοσίου χρήματος!! Τι τρομερό όμως έγκλημα έκανε αυτή η END ε;;;!!!

Επρεπε λοιπόν και ήταν πρέπων για αυτούς τους λόγους να φταίει για όλα η
END όπως το ίδιο φταίει για όλα και η Μέρκελ!! Ξυπνάτεεε ζόμπι!!!!!!! Αυτά τα ψευδή φταιξίματα τα δημιουργούν τα ίδια τα ΜΜΑ (Μεσα Μαζικής Αποχαύνωσης) τα οποία διαμορφώνουν την κοινή σας γνώμη και να σας πλένουν καλά και καθημερινά τον εγκέφαλο, σας λένε τι ακριβώς θα ψηφίσετε με τις στημένες δημοσκοπήσεις τους, σαν λένε ποιος φταίει για όλα, και σας βομβαρδίζουν με τρελά ψέματα και παραπληροφόρηση..και εσείς οι ηλίθιοι αντί να σπάσετε τις τηλεοράσεις τους πιστεύετε και τους ακολουθείτε.. Άρα ότι παθαίνετε καλώς το παθαίνετε και να μην παραπονιέστε σαν αδικημένες κλαψοπουτάνες και να μην τρέχετε άδικα στο σύνταγμα..άλλωστε μολις πριν λιγους μήνες δώσατε νωπή εντολή σε μνημονιακούς καθεστωτικούς όπως ο Σαμαράς και η παρέα του.. Μόκο λοιπόν και τουμπεκί και αφήστε τη Μέρκελ ήσυχη!!

Αλλά τι γίνεται και με το άλλο χαμένο κορμί την Κίνα;; Για όλα φταίνε οι Γερμανοί και για την διεθνή κρίση φταίνε οι Γερμανοί, ή οι Ροτσιλντ ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος, αλλά δεν φταίει σε ΤΙΠΟΤΕ αυτή η …«έρμη η άγια» η Κίνα, η οποία τάχα μου τάχα μου αγαπάει τους έλληνες και σέβεται τον πολιτισμό τους… βεβαίως βεβαίως..(…Ρωτήστε και τους Γιουνάν) …Γιατί όλοι κάνουν μούγκα για την Κίνα και τον ρόλο της στην κυρίως δυτική κρίση;; Γιατί όλοι κάνουν μόκο και μούγκα για το ότι τα πάντα σήμερα τα παράγει η Κίνα και ότι δανείζει τις πλέον υπόδουλες σε αυτήν ΗΠΑ καθώς δανείζει και πλειστηριάζει και άλλες δυτικές χώρες και ότι απειλεί τον κόσμο με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσω του Συμφώνου της Σαγκάης και μέσω της Δυτικής Τριμερούς (ΗΠ-Ε-Ι) και όλων των γεωστρατηγικών αξόνων τους οποίους δημιούργησε η ίδια η Κίνα για να διεξάγει αυτόν τον πόλεμο προς το παρόν σε πολιτικό-οικονομικό επίπεδο και τέλος σε στρατιωτικό επίπεδο;; Διότι όλοι «ξέχασαν» ότι ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας είναι ο κινέζος του βιετνάμ Ρεσλερ…

Προς τους νοήμονες, μελετήστε όλες τις αναρτήσεις του ιστολογίου για την Κίνα..και ανοίξτε τα μάτια σας πριν να είναι αργά!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%91-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%91

(Η Ο.Ε.Α.ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΩΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΙΔΗΣΗ)

Σπάστε τις τηλεοράσεις, κλείστε τα μεγάλα κανάλια και απομονώστε τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους που γράφουν σε στημένα blogs και ιστοσελίδες…

Υ.Γ.1:
Σημειώνουμε ότι εν μέσω κρίσης και ενώ 5000 έλληνες αυτοκτονούνε από απόγνωση, οι βολευτές διορίζουν ακόμα με ρουσφέτια 2000 κομματόσκυλα τους συγγενείς και ημετέρους στη βουλή-αβουλία των ελλήνων, στις οποίες αυτές θέσεις κάθονται όλη μέρα και κοπροσκυλιάζουν τεμπελιάζοντας (διότι από τους 2000 μονο οι 150 χρειάζονται για τις εργασίες της βουλής) και κονομάνε από 2.500 ευρώ το μήνα τουλάχιστον έκαστος!!! Διόρισε επίσης ημετέρους τάχα μου «βοηθούς των βολευτών» και η Χρυσή Αυγή …κατά τ’άλλα «σιχαίνονται τη βουλη»…αλλά η κονόμα κονόμα και το βόλεμα βόλεμα για τους ημετέρους..κάτσε μετά μαλάκα άνεργε απλέ χρυσαυγίτη να μοιράζεις τις εφημερίδες τους στο σύνταγμα, ενώ οι ημέτεροι τρώνε με χρυσά κουτάλια πίσω από την πλάτη σου και σου πουλάνε οι χιτλερικοί μασόνοι  μετά κάλπικο προβοκατόρικο εθνικισμό κοροϊδάρα για να σε παρασύρουν μέσω της «Αυτοκρατορίας Κων/πολεως 666» σε γενοκτονία από την Κίνα 888.. (ψάξε στο google την πρόταση «Η χρυσή Αυγή διόρισε στη βουλή»… και κλάψε νεοέλληνα εξαπατημένε εθνικιστή).. Σημειώνουμε επίσης τους 20.000 αποσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους στα κόμματα που και αυτοί κάθονται όλη την ώρα και διαβάζουν εφημερίδες, αλλά την παχυλή δημόσια σύνταξη και μισθό τους παίρνουν κανονικά… Το ίδιο και οι συνδικαλιστοπατέρες και αρκετά μεγαλοστελέχη όλων των κομμάτων ..π.χ. εισπράττουν τον παχυλό μισθό και τη σύνταξη της ΔΕΗ αλλά είναι όλη μέρα στα κόμματα …μισθοφορικοί κομματικοί στρατοί.... Υπολογίστε και τα 60 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο που εισπράττουν από το κράτος συνολικά τα κόμματα της βουλής.. τους πενταψήφιους μισθούς πρωθυπουργών, προέδρων, υπουργών, πολιτικών, δικαστικών, καθεστωτικών δημοσιοκάφρων, δημαρχαίων, νομαρχαίων, σκαταρχαίων, κλπ, κλπ…οι τάχα μου «αριστεροί» Κουβέλης και Τσίπρας, ο ένας να έχει στο κόμμα του άνθρωπο του ομίλου Βαρδινογιάννη και ο άλλος να είναι μεγαλοεργολάβος της κατασκευαστικής ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ μέσα στη διαπλοκή και στο φαγοπότι, κατά τ’άλλα για όλα φταίει η κακιά Μέρκελ… κούνια που σε κούναγε ταλαίπωρε νεοέλληνα…..

Υ.Γ.2:
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
END ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ: ΣΗΜ ΚΑΙ ΣΙΝ, ΚΑΙ …Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ:

"ΔIOTI KYPIOΣ O ΘEOΣ ΣOY ΘEΛEIΣ ΣE EYΛOΓHΣEI, KAΘΩΣ YΠEΣXEΘH EIΣ ΣE· KAI ΘEΛEIΣ ΔANEIZEI EIΣ ΠOΛΛA EΘNH, ΣY OMΩΣ ΔEN ΘEΛEIΣ ΔANEIZEΣΘAI· KAI ΘEΛEIΣ BAΣIΛEYEI EΠI ΠOΛΛA EΘNH, EΠI ΣE OMΩΣ ΔEN ΘEΛOYΣI BAΣIΛEYΣEI."
ΠAΛAIA ΔIAΘHKH ΔEYTEPONOMION EI' 6
HTOI: "EΣY (ΣIΩN < ΣINA > KINA) ΘA ΔANEIZEIΣ (KAI ΘA YΠOΘHKEYEIΣ KAI ΘA KATAΣXEIΣ EΔAΦH) ΣE ΠOΛΛA EΘNH, EΣY OMΩΣ ΔEN ΘA ΔANEIZEΣAI (KAI ΔEN ΘA YΠOΘHKEYEΣAI KAI ΔEN ΘA KATAΣXEΣAI AΠO KANENA EΘNOΣ)."

"TΩ AΛΛOTPIΩ EKTOKIEIΣ, TΩ ΔE AΔEΛΦΩ ΣOY OYK EKTOKIEIΣ, INA EYΛOΓHΣEI ΣE KYPIOΣ O ΘEOΣ ΣOY"

ΠAΛAIA ΔIAΘHKH ΔEYTEPONOMION KΓ'21
HTOI: EΣY (ΣIΩN < ΣINA > KINA) NA ΔANEIZEIΣ ME TOKO TOYΣ AΛΛOEΘNEIΣ (ΛEYKH ΦYΛH KAI MAYPH ΦYΛH), TOYΣ ΔE OMOEΘNEIΣ ΣOY (KITPINOYΣ, KAI MOΓΓOΛIKEΣ EΠIMEIΞIEΣ) ΘA TOYΣ ΔANEIZEIΣ ANEY TOKOY, ΓIA NA ΣE EYΛOΓHΣEI O KYPIOΣ KAI ΘEOΣ ΣOY (ΣIN - ΣIΩN - ΓIAXBEX - ΣABBIT - ΣABBAΩΘ)

"EMON TO AP
ΓYPION KAI EMON TO XPYΣION, ΛEΓEI KYPIOΣ ΠANTOKPATΩP"
ΠAΛAIA ΔIAΘHKH AΓΓAIOΣ B'8
HTOI: ΔIKO MOY (THΣ KINAΣ) TO AΣHMI KAI ΔIKO MOY TO XPYΣAΦI (TO OΠOIO KATAΛHΣTEYΩ AΠO THN HΛIΘIA ΛEYKH ΦYΛH MEΣΩ TΩN AΠATEΩNΩN ΛEYKOKITPINΩN ΠAIΔIΩN MOY EBPAIΩN), ΛEEI O KYPIOΣ ΠANTOKPATΩP (ΣIN - ΣIΩN - ΓIAXBEX - ΣABBIT - ΣABBAΩΘ)


H OMA
Σ EΛΛHNIKHΣ AΠOKATAΣTAΣEΩΣ EINAI H ΠPΩTH ANEΞAPTHTH EPEYNHTIKH OMAΣ, H OΠOIA EΠEΣHMANE TON ΓENOKTONIKO POΛO TΩN ΣINΩN (KINEZΩN) ENANTION THΣ ΛEYKHΣ ΦYΛHΣ KAI EΠI ΠOΛΛA ETH ΠPOEIΔOΠOIEI ΔIA TON AIMOΣTAΓH ΣINIKO (KINEZIKO) KINΔYNO


Υ.Γ.3: Ολη αυτη η προπαγανδα τον γερμανικων και ελληνικων "ΜΜΕ" ειναι συμπαιγνιακη και εμπαίζουν και κοροιδευουν και τους μεν και τους δε! Στην Γερμανια τα ελληνικα εστιατορια ειναι πιτα απο Γερμανους! Οι ελληνικες οι PUB`s ειναι τιγκα στους γερμανους ενω αντιθετα τα γερμανικα βαρανε μυγες! Απλα τα ΜΜΕ πολωνουν την κατασταση επίτηδες για το γνωστο ; ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Α. Μέρκελ: Να πληρώσουν οι πλούσιοι στην Ελλάδα
http://www.24h.gr/section/oikonomia/merkel-na-plirosoun-oi-plousioi-stin-ellada


Οι όροι της οργάνωσης E.N.D. (End National Debt)
http://seferou.blogspot.gr/2012/10/end-end-national-debt.html

(δείτε παρακάτω την κρατική απάτη στο φόρο με τα τσιγάρα, άρα ιδού πως δημιουργείτε το κάλπικο έλλειμα και το κάλπικο χρέος!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!):

Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα. Σε τι κράτος ζούμε ρε πούστη μου! ΞΥΠΝΑΤΕ!!! Δειτε την κομπινα μεσα απο τα ιδια τα 'ΜΜΕ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις