ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 8 October 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ END Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 - ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε λαμόγια "λαγωνικά" δημοσιογράφοι του κατεστημένου, λυσσάξατε αυτές τις μέρες να βρίσκεται στοιχεία και κάθε λογής λάσπη εναντίον της END και του Λαμπράκη...ομως η παρακάτω σειρά 5 βίντεο που υπήρχε εδώ και καιρό στο site "οικουμενισμός", πως σας ξέφυγε ρε τσογλανάκια του συστήματος;; Μήπως γιατί δεν σας συμφέρει να την προβάλετε;; Θα σας πουμε εμεις σιχαμερα παλιοτομαρα! Διοτι αν γινει να ερθει εις περας το σχεδιο της END, τοτε λοιπον τερμα η Χρυση Αυγη για την οποια δουλευει πυρετωδως το συστημα και τα συμπαιγνιακα κομματα και βγαζουνε ολα τα απλητα ειδικα της ΝΔ προς τα εξω ωστε να ερθει η Χρυση Αυγη επανω στην εξουσια και να αναλαβει την αυτοκρατορια 666 Κωνσταντινουπολεως και να ηγηθει του ΝΑΤΟ εναντιον του αξονα Ρ.Ι.Κ.( Ρωσιας - Ισλαμικων κρατων - Κινας) η αλλεως "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" για το οποιο συμφωνο τα ΜΜΕ κανουν και εκει την μουγκα εδω και χρονια και δεν βγαζουν τιποτα οτι ετοιμαζεται η γενοκτονια της μαυρης και λευκης φυλης απο τους Κινεζους στον Αρμαγεδδωνα! Κανουν την μουγκα οτι υπερδυναμη πλεον δεν ειναι η Αμερικη αλλα η Κινα διοτι η δευτερη δανιζει την Αμερικη και κατασκευαζει τα παντα. Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε, απλα κοιταξτε επανω σας και στο σπιτη σας καθε υλικο εχει προελευση την Κινα, ακομα και το σωβρακο που φορατε, ακομα και η πιπιλα του μωρου σας ειναι made in China και επιπλεον γεματη με τοξικα. Στην Γερμανια  χιλιαδες εχουν παθει μολυνση απο οτι θα ειδατε απο εισαγωμενα τροφιμα απο την Κινα! Δολοφονουν οι Κινεζοι στα ισια πλεον! Με τα δηλητηρια τους σας διαλυουν το ανοσοποιητικο σας συστημα και ειστε αρρωστοι σαν ζομπι! Δειτε την ταινια για να καταλαβετε http://youtu.be/Eyj1w9MoVIk με ελληνικους υποτιτλους! Αρα η Κινα σημερα εχει κερδισει τον οικονομικο πολεμο και αυτο δεν θα σας το πουνε ΠΟΤΕ τα σκυλια οι καθεστωτικοι δημοσιογραφοι ουτε τα κομματα ποσο μαλλον η Μασονοκινουμενη Χρυση Αυγη, το φιδι το ιδιο! Απλα ολοι οι μυημενοι μασωνοι ακολουθουν πιστα τις διαταγες της κινεζικης υπερστοας "HONG" ως αβουλα προγραμματισμενα οντα (βλεπε Ροτσιλντ, Σορος, κλπ)
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3


Το παραθέτουμε λοιπόν εμείς αντί για εσάς, εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους φίλους μας, αλλά και στους εχθρούς μας..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΔΩ: 
http://www.oikoumenismos.gr/end.html 

Παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από αυτά που λέγονται που θα τρελάνουν κόσμο.. και ..αναμείνατε στο ακουστικό σας τις εξελίξεις... καθάρματα!

τα αμερικανικά ομόλογα του Σωρρα έχουν σχέση με πνευματικά δικαιώματα και εφευρέσεις-πατέντες του ιδίου τις οποίες το κατεστημένο επιθυμεί να μείνουν κρυφές.. οι εφευρέσεις αυτές έχουν να κάνουν με πολύ υψηλά αποδοτικές και φθηνές μεθόδους απολαβής ενέργειας

τα ομόλογα είναι περίπου 3 τρις, και έληγαν το 2009. Ο ομπάμα τα επέκτεινε όμως έως το 2014 διότι δεν είχαν να πληρώσουν!!

ο χριστοφιας πεταξε στα μουτρα το μνημονιο στον υπ.οικονομικων και τον ειπε προδοτη και τον πηραν αρων αρων τον χριστιοφια ενω ηταν αρρωστος για να υπογραψει το μνημόνιο (ΔΝΤ+ΕΚΤ+Τρόικα), όμως δεν υπέγραψε
πεταξε το μνημονιο στα μουτρα του υπουργου οικονομικων και τον αποκαλεσε προδοτη!!!!!!!!!!!!

πως λοιπόν να σου δώσει κάποιος πιστοποιητικό εκκαθαρίσεως όταν δεν έχει γίνει η συγχώνευση..το αντιλαμβάνεστε αυτο;

-μπορεί να αντιληφθή κάποιος τώρα τι έχει γίνει και ποιος είναι υπεύθυνος; που ειναι η τράπεζα της ελλάδος, που είναι οι αχεπανς, που είναι οι κυβερνήσεις από τότε μέχρι τώρα, που είναι τα λεφτά μου, ποιος λοιπόν γίνεται πλούσιος με τα λεφτά μου;;

ο υπουργος οικονομικων της κυπρου ειναι το "παιδι" των ροτσιλντ οι σέρβοι κλεισανε την τραπεζα του ροτσιλντ και θα ανοιξουν δικια τους κρατικη και ζητησαν βοηθεια απο την end...την ίδια βοήθεια ζητάει και η ισπανία και άλλες χώρες..

 ===============================

Η END ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία, οι "στόχοι" τής END γιά τήν Ελλάδα. Αποσπάσματα από τήν έκδήλωσι ενημερώσεως τής END, μετά τήν επιστροφή μελών της από τήν Κύπρο. Η εκδήλωσις έλαβε χώραν εις τήν ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, στό κτήμα τού ιατρού Σωκράτους Χριστοδουλαρή, τό Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, 17:00 - 21:30
(Δήτε, ακούστε καί τά 5 αποσπάσματα, γιά νά αποκτήσετε σφαιρική εικόνα τής υποθέσεως. Κάθε απόσπασμα ΔΕΝ είναι αυτοτελές! Συνεχίζεται στό επόμενο!)

Πρώτο μέρος: Καλωσόρισμα από τόν Σωκράτη Χριστοδουλαρή, σύντομη εισήγησις από τόν Αρτέμιο Σώρρα, εισήγησις τού προέδρου τής END ιατρού Δρ. Μανώλη Λαμπράκη (ενημερωθήτε γιά τήν ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ)

Δεύτερο μέρος: Συνέχεια περί τής ΤΡΑΠΕΖΗΣ τής ΑΝΑΤΟΛΗΣ Μ.Λαμπράκης Καλωσόρισμα από τόν Σωκράτη Χριστοδουλαρή, σύντομη εισήγησις από τόν Αρτέμιο Σώρρα, εισήγησις τού προέδρου τής END ιατρού Δρ. Μανώλη Λαμπράκη (ενημερωθήτε γιά τήν ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ)

Τρίτο μέρος (δυστηχώς είναι κομμένο): Περί τής εξαγοράς τού Εθνικού χρέους (Ο όρος τού λογιστικού ελέγχου τού "χρέους"! Τό "κώλλυμα" τών πολιτικών "μας". Η πρότασις της END γιά τήν εφαρμογή τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Κλήρωσις [μεταξύ τών αρίστων], περιοδικότητα, ανακλητότητα!) 

Τέταρτο μέρος: Δέν μέ ενδιαφέρει πού βρήκαν τά 600 δισ, εάν δι΄αυτών πρόκειται νά σωθή η πατρίδα μου!
Άρθρο 120ο τού Συνάγματος τής Ελλάδος, παράγραφος 4η:
"H τήρησις τού Συντάγματος επαφίεται στόν πατριωτισμό τών Eλλήνων, πού δικαιούνται καί υποχρεούνται νά αντιστέκωνται μέ κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί νά τό καταλύση διά τής βίας." (δέν αναφέρεται ο όρος "νόμιμο")

Πέμπτο μέρος: Ο νομικός σύμβουλος τής END, δικηγόρος τών Αθηνών, Παπαδάκης Γεώργιος, αναφέρει τίς δύο END:
Ellas Never Die, γιά τήν υπόθεσι τής Τραπέζης τής Ανατολής
End National Debt, γιά τήν υπόθεσι τής εξαγοράς τού χρέους διά τών ομολόγων τών ΗΠΑ, ιδιοκτησίας τού Αρτ. Σώρρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΔΩ: 
http://www.oikoumenismos.gr/end.html



ΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ LINK ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ END 






δεξί κλικ πανω σε κάθε LINK, και "αποθήκευση συνδέσμου ως.."

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΑ!!!





Ο παρακατω συνδεσμος ειναι η ετικετα "END" του ιστολογιου οπου μπορειτε να μελετησετε ολες τις αναρτησεις που αφορουν το θεμα:


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις