ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 19 October 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ "END" ΓΙΑ ΤΑ 31ΔΙΣ! ΦΑΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ



Δυστιχως ο κ. Λαμπρακης επιβεβαιωθηκε για το ομολογο που εληγε αλλα κανενας πουστης δημοσιοκαφρος δεν εκανε θεμα! Βγαινουν τωρα οψιμα και το ριχνουν στην πιατσα των προβατων, τα οποια προβατα θα παρουν το τριτο το μακρυτερο διοτι αντι να επαναστατησουν και να υποστηριξουν την ολη προσπαθεια, αντιθετα αφησαν τους πρακτορες των ΜΜΕ μαζι με τα αλλα τα πρακτορακια που αλωνιζουν στο ...φορουμ της "END" οι οποιοι τα εχουν ΗΔΗ αρπαξει απο την Εθνικη (ενα μερος  τουλαχιστον) με το αντιτιμο να κανουν "Τζιχαντ" στην "END" εις ....κακήν υγειαν των κοροιδων αποβλακομενων νεοελληνων !!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Τά 31,2 δις τοῦ ὁμολόγου τοῦ Ὁκτωμβρίου ὃπως εἲχαμε άνακοινώσει στό ξενοδοχεῖο Πρέσιντεντ στήν Ἀθήνα βλέπετε ὃτι κατευθύνονται πρός αὐτήν τήν κατεύθυνση μετά τήν ὁλιγοήμερη ἀναβολή πού πέτυχε τό ταξίδι Βενιζέλου στήν Βοστώνη. Διαβάστε τό ἂρθρο γιά νά καταλάβετε ποιός κοροϊδεύει ποιόν.................Ἀπό τήν δόση τῶν 31,5 δις οὒτε ἓνα εὐρώ δέν θα φθάση ποτέ στήν Ἑλλάδα..........
Κανείς ὃμως δέν τολμᾶ νά ρωτήση ποιός εἶναι ὁ ἀποδέκτης τῶν 31,5 δίς τῆς <δόσης μας>? Μήπως καί κινδυνέψει ἡ φήμη κάποιου...........Ἐθνάρχη.....
Αἰδώς Ἀργεῖοι.............


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ PRESIDENT ΣΤΙΣ 30/9/2012
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 19/10/2012...ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ..


Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. (VIDEO)

«Ολη η δόση θα πάει στους δανειστές»!

Ο παρακατω συνδεσμος ειναι η ετικετα "END" του ιστολογιου οπου μπορειτε να μελετησετε ολες τις αναρτησεις που αφορουν το θεμα:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις