ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 7 October 2012

Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα. Σε τι κράτος ζούμε ρε πούστη μου! ΞΥΠΝΑΤΕ!!! Δειτε την κομπινα μεσα απο τα ιδια τα 'ΜΜΕ"


http://www.youtube.com/watch?v=aIn8EI3s0sI
Εδώ στο 3:50 ο Αρτέμης Σώρρας καταγγέλλει και φωνάζει αγανακτισμένος για τις υπέρογκες εισπράξεις φόρων απο το κράτος οι οποίες όμως επισήμως στον προϋπολογισμό μοιάζει να υποτιμούνται με σκανδαλώδη τρόπο!!! ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Που πάνε όλα αυτά τα υπόλοιπα αδήλωτα δισεκατομμύρια των ελλήνων φορολογούμενων οι οποιοι φορολογούνται πλέον μέχρι θανάτου;; Τάχα τώρα λένε οι καραπροδότες ότι καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες για να μαζέψουν 11δις (και έτσι να ξεσκίσουν σε νέους φορους και νέα μέτρα τους έλληνες) οταν όπως θα δείτε παρακάτω ότι τα πραγματικά έσοδα φόρου μονάχα για τα τσιγάρα είναι τουλάχιστον 15 δις ευρώ (ενώ δηλώνουν επίσημα μόνο 3.5 δις στον προϋπολογισμό!!!)..Φανταστείτε δηλαδή τι γίνεται και στους άλλους φόρους όπως π.χ. στα καύσιμα όπου και εκεί το λαθρεμπόριο οργιάζει.. Μετά είναι "κακιά" η ...ΟΕΑ που συνέχεια φωνάζει: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ("ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ") ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

Φυσικά ως αναμενόμενο τα καθεστωτικά καλοπληρωμένα με 5ψηφιους μισθούς κοράκια-δημοσιοκάφροι,κλπ έπεσαν πάνω του να τον κατασπαράξουν και να αμφισβητήσουν τους υπολογισμούς του υπερασπιζόμενοι με πάθος την αγαπημένη κατοχική κυβερνησή τους..

Όμως ας δούμε λίγο την δικτυακή έρευνα από τον vitalwar4all:

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ και έχοντας διαβάσει όλα τα μηνύματα θέλω να πω δυο λόγια.
Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ενώ έχουν εμφανισθεί κάποιοι άνθρωποι, επώνυμα, οι οποίοι προσπαθούν να ξυπνήσουν τον ελληνικό λαό, τυγχάνουν της χείριστης μεταχείρισης.

Αναφέρομε κυρίως στον κο Σώρρα ο οποίος την Κυριακή 30/9/2012 στο ξενοδοχείο President παρουσίασε κάποια στοιχεία για τη λειτουργία του ελληνικού(;) κράτους και κανείς δεν το σχολίασε. Είπε ότι από τα τσιγάρα (35δις), το χαράτσι της ΔΕΗ (50δις), τα καύσιμα(150δις) και τα τσιγάρα (35δις) το κράτος έχει μαζέψει πολύ περισσότερα χρήματα από ότι στην πραγματικότητα λέει. Πού πάνε όλα αυτά τα χρήματα; Γιατί αν προστεθούν όλα μαζί ξεπερνούν το επίσημο Α.Ε.Π. του υπουργείου Οικονομικών.

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκα τα εξής: 

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_3_02/09/2012_494169

http://www.skai.gr/news/greece/article/199900/upertriplasiastikan-oi-poliseis-lathraion-tsigaron-/ 

http://www.axortagos.gr/3-5-dis-euro-etisios-poliseis-lathraion-tsigaron.html http://www.inews.gr/89/se-35-dis-evro-etisios-oi-poliseis-lathraion-tsigaron.html

Στην παράγραφο 1 αναφέρεται ότι “τη διετία 2010 - 2011 οι πωλήσεις λαθραίων τσιγάρων έχουν υπερτριπλασιαστεί και ανέρχονται σε 3,5 δισ. ευρώ ετησίως ή περίπου στο 15% της νόμιμης αγοράς”

Στην παράγραφο 5 αναφέρεται ότι “Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του κράτους από τη φορολόγηση των τσιγάρων ανήλθαν το 2011 στα 3,6 δισ. Ευρώ.”

Η φορολόγηση των τσιγάρων ανέρχεται σε πάνω από 75%. http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk3.html
http://www.eea-info.gr/?t=8&aID=125001196&isID=521

Αν η παράνομη αγορά είναι 3,5 δισ. Ευρώ (15%) τότε λογικά η νόμιμη αγορά είναι (3,5 * (85%/15%) ) = 3,5*5,6667=19,833δισ. Ευρώ και ο φόρος που θα πρέπει να εισπράττει το κράτος είναι 19,833 * 75% = 14,87 δισ. Ευρώ.

Γιατί τότε το κράτος μας λέει ότι τα έσοδα από τη φορολόγηση τσιγάρων είναι 3,6 δισ. Ευρώ;
Μήπως έχουμε πτώση κατανάλωσης 75%;
Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα. Σε τι κράτος ζούμε ρε πούστη μου!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις