ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 26 October 2012

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

 

Κατά προτίμηση επιλέγουμε ανύπαρκτο κράτος, συνονθύλευμα αποικίας, προτεκτοράτου, υποτελούς σε αυτοκρατορίες.

Έπειτα και αφού τους εξαντλήσουμε(τους σκλάβους) στη φορολογία και αφού πλευρίσουμε τους επίδοξους προδότες/ προσκυνημένους/ ξεφτιλισμένους, τους κρατάμε σκλαβωμένους αρκετό καιρό ώστε να τους διαλύσουμε το ηθικό. Σε περίπτωση επαναστάσεως βάζουμε την εκάστοτε θρησκευτική αρχή να την αφορίσει. Εάν αυτό αποτύχει και οι επαναστάτες συνεχίσουν, τότε προσαρμοζόμαστε στα κελεύσματα των καιρών και «στηρίζουμε» τον αλύτρωτο λαό και τους επαναστάτες του στα χαρτιά διότι ουσιαστικώς τους σκάβουμε το λάκκο. Εάν παρολαυτά οι Επαναστάτες συνεχίσουν επιτυχώς το έργο τους τότε αφού ανακοινώσουμε ότι η Επανάστασις επέτυχε, τους πετάμε όλους στα μπουντρούμια, δολοφονούμε τα παιδιά τους, τους ξανα ματα αφορίζουμε και δίνουμε την εξουσία στους υποτελείς μας, στα παιδιά για τα θελήματα.

Αυτοί αναλαμβάνουν μαζί με τις «προστάτιδες δυνάμεις» να χρεώσουν το νεοσύστατο κράτος  υποψήφια μπανανία με χρέη 10 χωρών αποκαλούμενα για τις μάζες «αναπτυξιακά δάνεια». Ορίζουμε αρχιδανειοδότη και μέτοχο της τάχα μου Εθνικής Τράπεζας, άτομο ειδικευμένο στις πυραμίδες και στις λογιστικές απάτες, γόνο οικογένειας που θα πρέπει να έχει συμβάλει στην διάλυση του πλανήτη με περγαμηνές. Δεν διαλέγουμε ό,τι και ό,τι. Μόνον τον αφρό.

Αφού χρεώσουμε και τα τρισέγγονα των παλαιών υποτελών και νυν «πολιτών» του επίδοξου κράτους μπανανία, αλώνουμε κάθε υπηρεσία με τους δικούς μας ανθρώπους, με προυπηρεσία ρουφιάνου και συστάσεις ώστε με τον καιρό να διχάσουμε τους «πολίτες» και να τους οδηγήσουμε μέσω δοτών συστημάτων εξουσίας στον εμφύλιο. Επί τη ευκαιρία αναγκάζουμε και το διαλυμένο κράτος μπανανία να υποστεί και άλλο σοκ με το να συμμετάσχει σε πολέμους με τους οποίους δεν έχει ουδεμία σχέση. Αν τυχόν αντισταθούν πέραν προσδοκίας, ζητάμε από τους ανώμαλους εισβολείς να προβούν σε κάθε είδους αγριότητα ώστε να τους ξεκάνουμε. Δεν ξεχνάμε τους καλούς μας προδότες, ΠΟΤΕ!

Αφού εξαντληθεί ξανά το κράτος μπανανία, ατιμάζουμε τον αγώνα των πολιτών του και αφού τους διχάσουμε μια και καλή μέσω των δοτών μας πολιτειακών σχημάτων, τους ξαναδανείζουμε στα χαρτιά, δηλαδή απλά μεταφέρουμε το χρήμα από χώρα σε χώρα ώστε να καταλήξει «καθαρό» στις τσέπες μας. Δεν ξεχνάμε τους προδότες μας, τους βάζουμε σε καίριες θέσεις, ορίζουμε βασιλιά μογγόλο ΧΑΝ βαυαρίας και ξανα διχάζουμε.

Εν τω μεταξύ, έχουμε καταστρέψει την ελληνιστική παιδεία του εν λόγω κράτους, έχουμε καταστρέψει το ηθικό τους και την θέλησή τους και τους έχουμε μετατρέψει σε θρησκευόμενα «ζόμπι». Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά. Η θρησκεία προσθέτει την απαραίτητη νοστιμάδα.

Τους μπολιάζουμε με «Δημοκρατία» αφού τους παραμυθιάσουμε ότι το σύστημα εξουσίας τους επειδή το ονομάσαμε δημοκρατία σημαίνει ότι είναι το ίδιο σύστημα με την αθηναϊκή το οποίο εμφανίστηκε και πέθανε εκεί και μόνον εκεί, βάζουμε και ολίγη από republic των ρωμαίων, και πολύ θεοκρατία και περιμένουμε.

Βασικό είναι να τους κρατάμε γονατιστούς την ώρα που άλλα κράτη κάνουν τεχνολογικές επαναστάσεις, επιστημονικές ανακαλύψεις και άλλα τέτοια ώστε αυτοί να παραμένουν στο επίπεδο ομιλούντος χιμπατζή ώστε να μην γίνουν ανταγωνιστικοί ποτέ!

Όταν βράσουν όλα αυτά σε σιγανή φωτιά τους φέρνουμε τον «σοσιαλισμό» εκ στοών Αμερικής, Λονδίνου. Μέσω του σοσιαλισμού τους κάνουμε όλους χαραμοφάηδες, διορίζουμε και τα σκυλιά τους στο δημόσιο καρνάβαλο και τους πληρώνουμε ακόμα και το χέσιμο. Έχοντας δημιουργήσει αυτή τη σχέση κοιτάμε να την κρατάμε ζωντανή με αλατοπίπερο. Εν τω μεταξύ, παίρνουμε και άλλα δάνεια τεράστια δάνεια τα οποία καταλήγουν στις τσέπες τις δικές μας και τα ψίχουλα στους αγαπητούς μας προδότες, ώστε να τους κάνουμε πανίσχυρους για να αλώσουν κάθε οργανισμό του κράτους μπανανία. Φροντίζουμε ώστε κάθε λαμπρό μυαλό να σιχαθεί τον τόπο του και να σηκωθεί να φύγει ώστε να κρατάμε το επίπεδο στο ομιλούντος χιμπατζή και όχι πιο πάνω, χαλάει η συνταγή. Αν δεν σιχαθεί απλά τον τρελαίνουμε ώστε να τον ξεφτιλίσουμε. Ανάβουμε λίγο το μάτι της θρησκείας, αλλάζουμε το ντεκόρ με γκρίζα κτήρια φυλακές, σκοτώνουμε κάθε δημιουργικό πνεύμα και συνεχίζουμε.

Τώρα το κράτος μας είναι σχεδόν έτοιμο. Περιμένουμε να φουσκώσει η φούσκα και να σκάσει ώστε να μοιραστεί ολικά η γέμιση. Οι «πολίτες» τώρα είναι αλλόφρονες και έτοιμοι για ψήσιμο. Πετάμε τώρα μέσα «πατριωτικές» κορώνες στα χαρτιά και στα λόγια, μιλάμε για αλύτρωτες πατρίδες, βαράμε και μια κόκκινη μηλιά τη ρίχνουμε μέσα, ξανα χωρίζουμε το μείγμα και προετοιμαζόμαστε για εμφύλιο.

Είναι βασικό όμως να μετατρέψουμε τους «πολίτες» με συνεχές ανακάτεμα σε παρασιτικά «ζόμπι» που διαμαρτύρονται μονάχα για λεφτά, ήτοι τους έχουμε κάνει φιλοχρήματους από πριν. Αφού τους έχουμε κάνει σαν τα μούτρα μας, τότε τους τα παίρνουμε όλα και τους αφήνουμε στον τόπο να φαγωθούνε μεταξύ τους. Κατόπιν εμείς αρπάζουμε ό,τι έχει απομείνει και στον κρανίου τόπο κατασκευάζουμε εξέδρες εξόρυξης, ορυχεία, εργοστάσια όπου βάζουμε για εργάτες τους αλλοδαπούς με τους οποίους έχουμε αλλάξει την εθνολογική σύνθεση του κράτους ενώ κοιτάμε να εξοντώνουμε κάθε ημεδαπό σιγά σιγά ή τον αφομοιώνουμε, το ένα και το αυτό.
 

Με αυτά και μ’αυτά, έχουμε μετατρέψει ένα έθνος σε ένα μπουρδέλο ασύλληπτων διαστάσεων και αποκομίζουμε τα κέρδη.

Να μην ξεχάσω: Πλύση Εγκεφάλου κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε λεπτό ακόμα και στον ύπνο τους.
Εφορία: Κρατάμε το μοντέλο των μογγόλων και τους πείθουμε ότι εάν δεν πληρώνεις εφορία είσαι εγκληματίας και τους αφήνουμε να σκοτώνονται μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ μέσω της εφορίας, τους παίρνουμε και τα νεφρά τους.
Τράπεζες: Τις δίνουμε στους αγαπητούς μας προδότες και τους ορίζουμε να δώσουν δάνειο ακόμα και σε κατσίκες. Μετά και αφού κονομήσουμε, τα χρέη τα πετάμε στους «πολίτες» τους οποίους φλομώσαμε με αυτοκίνητα, ακίνητα, κινητά και πουτάνες.
Προβοκάτορες: Απαραίτητοι. Καλό είναι να υπάρχουν σε όλες τις δομές της κοινωνίας.

Η συνταγή επιδέχεται δημιουργικές τροποποιήσεις των εκάστοτε «σεφ». 

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις