ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 3 October 2012

Προσπαθεια γελοιοποιησεως της E.N.D. απο το σαπιο ελληνοεβραικο μασονικο ανθελληνικο γενοκτονικο συστημα μεσω προδοτικων ΜΜΕ! Ελληνες σκοτωστε τα καθαρματα διαφορετικα αξιζετε να φατε τα σκατα σας.


Θα ενθυμήστε που κάναμε λόγο για τα προδοτικά ΜΜΕ ότι δεν αναφέρουν το θέμα της E.N.D. ! 

Τελικά συγκινήθηκαν τα καλοπληρωμένα κοπρόσκυλα των ΜΜΕ από τον τελευταίο δημοσιογράφο έως και τους ιδιοκτήτες καταχραστές του ελληνικού εθνικού πλούτου.  Μετά την συγκέντρωση της E.N.D.  την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο PRESIDENT, και μετά από την προβολή του θέματος στο διαδίκτυο, έντρομο το σύστημα έσπευσε να προβάλει την E.N.DΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ πλέον διότι η αποσιώπηση αυτή μετά από τον μεγάλο ντόρο που έκανε το θέμα στο διαδίκτυο θα έβαζε ψύλλους στα αυτιά των κοιμισμένων νεοελλήνων ότι εδώ κάτι  πάει όντως στραβά με την απόκρυψη αυτή από τα ΜΜΕ!  Έτσι λοιπόν έσπευσαν και πρόβαλαν την υπόθεση στα ΜΜΕ! Αλλά όχι με σκοπό την ανάδειξη του θέματος και για το καλό της πατρίδος, αλλά για το ακριβώς αντίθετο, δλδ για να γελοιοποιήσουν την E.N.D.  στα μάτια των νεοελλήνων.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν να ούτε καν να πούνε την λέξη E.N.D.  δείχνοντας το πόσο ...ασήμαντη είναι αυτή η E.N.D.  δλδ ένα τίποτα!  Αυτός είναι ο σκοπός τους. Να χειραγωγήσουν τον ταλαίπωρο θεατή με τέτοιο ανεπαίσθητο τρόπο ώστε να νομίσει ο θεατής ότι είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ γνώμη και όχι αυτή που του φύτεψαν. Και χρησιμοποιούν τα γελοία τους τρικς, τα γελοία τους κόλπα.

Έδωσαν λίγη ώρα στους ανθρώπους της E.N.D.  με σκοπό την γελοιοποίηση και απαξίωση του θέματος ενώ τα εμετικά τούρκικα σήριαλ κάθε μέρα όλη μέρα και κανένας δεν μιλεί από τις προδοτικές πουτάνες δημοσιογράφους!!! Και όταν ομιλούνε, υποκρίνονται ότι τάχα μου ενδιαφέρονται για την κοινωνία και τα προβλήματα που ζει. Υποκριτές! Φαρισαίοι καλλίτεροι των φαρισαίων. Διότι ενώ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα εμπρός από τις κάμερες, πίσω από αυτές χασκογελάνε, παρτουζώνονται, κάνουν πάρτυ με όργια και κόκες και πουτάνες και πούστηδες, κάνουν public relations για εταιρίες όπλων, όπως η αξιότιμη κυρία Τρέμη, εκβιάζουν όπως ο αξιότιμος Παπαγιάννης, τρώνε από το ίδιο ακριβώς πιάτο που τρώνε και οι προδότες πολιτικοί και αξιωματούχοι, μοιράζονται μεταξύ τους τη λεία, λεία η οποία προέρχεται από την υπόλοιπη κοινωνία, λεία που προέρχεται από «μίζες», απάτες, off shore, λαθρεμπόρια και πλήθος αδικημάτων του ποινικού κώδικα. Να θυμίσουμε π.χ. το λόγο που χώρισε ο αξιότιμος Χατζηνικολάου από την Κατρίτση, διότι η Κατρίτση τον βρήκε να «κάνει το κορίτσι» με το άλλο αξιότιμο μέλος των ΜΜΕ, τον Πρετεντέρη, να θυμίσουμε τα πέντε εκατομύρια «κασέρι» που πήρε σε βαλίτσα ο χοντρός έκφυλος του Πρώτου Θέματος, της εφημερίδας/ανεπισήμου γραφείου Τύπου της Χ.Α. , για την υπόθεση DVD Ζαχόπουλου, να θυμίσουμε τη Μάρα Ζαχαρέα που δημοσιογραφούσε την ώρα που ο σύζυγος της ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, να θυμίσουμε τον Τράγκα με την εφημερίδα των 500 φύλλων καθημερινώς η οποία παρά το ελάχιστο της κυκλοφορίας της, λάμβανε κρατικές διαφημίσεις μέχρι το κλείσιμό της, να θυμίσουμε ότι ο Τράγκας έχει κατοικία σε κοσμοπολίτικη περιοχή(Κυανή Ακτή), να θυμίσουμε ότι όλοι αυτοί κάνανε περιουσίες κάτω από το τραπέζι, στα κρυφά και τώρα το παίζουν κριτές και δικαστές και «συμπονούνε την κοινωνία που βασανίζεται».Στα τσακίδια υποκριτές, ψεύτες, απατεώνες καναλάρχες και υπάλληλοι. Σφιχτά εναγκαλισμένοι πολιτικοί και καναλάρχες, με ψεύτικες άδειες εκπομπής, άδειες που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο και που η συμμορία σας κατακερμάτισε μεταξύ σας, και τα κέρδη όλα δικά σας, οι ζημιές στους άλλους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στα πάνελ μαζί με τους δημοσιογράφους , ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, όλα κοπρόσκυλα, κομματόσκυλα, μασόνοι, πούστηδες, πιστοί προδότες του ελληνισμού και πιστά σκυλάκια του ανθελληνικού συστήματος. Πληρωμένοι πλουσιοπάροχα, στα ιδιαίτερα γραφεία της πολιτικής «ελίτ», στα άδυτα του συστήματος, εκεί τους βρίσκεις. Πληρωμένες ειδήσεις, πληρωμένα ρεπορτάζ, ξεφτιλισμένη δημοσιογραφία.

Δείτε τις εκπομπές μόνοί σας και βγάλτε συμπεράσματα! Προωθείστε την E.N.D.  με όλη σας την δύναμη και εξολοθρεύστε τα ΜΜΕ και όλα τα ελεεινά απόσκατα του συστήματος! Σκοτώστε τους προδότες δοσίλογους ΤΩΡΑ!!!!

Η μεγαλύτερη "αλητεία" του Α. Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Αντ1.

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/1.html  (Με σχολια ιστολογιου εναντιον του καθαρματος Γεωργιαδη)

Extra 3 TV - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - End National Debt - 2/10/2012

Πρωινό ANT1 "END NATIONAL DEBT" 3/10/2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 | 1-10-2012 | makeleio.gr
http://youtu.be/HkvPwSQJ398   (δείτε μετά από το σημείο 1:32)


Ο παρακατω συνδεσμος ειναι η ετικετα "END" του ιστολογιου οπου μπορειτε να μελετησετε ολες τις αναρτησεις που αφορουν το θεμα:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις