ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 4 October 2012

Κωλόμπαρον η Χ.Α.: Μας πήραν είδηση...

 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ Χ.Α..

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
http://ermaikistili.blogspot.com
Αγρίνιο:4-10-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την εμπλοκή μελών της «Χρυσής Αυγής» στο θέμα του παραεμπορίου και τα όσα έγιναν στην Άρτα σχετικά με το παζάρι, η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων ξεκαθαρίζει με σαφήνεια τα εξής:

Είναι πάγια πολιτική επιδίωξη των κυβερνήσεων να ανέχεται την ύπαρξη του παραεμπορίου και να αποφεύγει να το πατάξει. Από τη μη φύλαξη των πυλών εισόδου της χώρας ως την πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των αρμόδιων οργάνων και υπηρεσιών, είναι σαφές ότι η πλημμύρα προϊόντων του παραεμπορίου είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών επιλογών.

Οι αυτόκλητοι «ελεγκτές της Χρυσής Αυγής» στις λαϊκές αγορές και στα παζάρια είναι μέρος της προσπάθειας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το πραγματικό πρόβλημα.
Το παραεμπόριο δεν είναι προνομιακός χώρος, μόνο, των μεταναστών, αλλά και ελλήνων που ζουν από τη μαύρη οικονομία σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.
Το παραεμπόριο δεν είναι ο πάγκος και ο κάθε λογής πλανόδιος, αλλά τα ισχυρά κυκλώματα εισαγωγής, αποθήκευσης και διανομής των εκατομμυρίων προϊόντων, για τα οποία δεν λένε κουβέντα και υποτίθεται ότι το κράτος δεν μπορεί να τα διαλύσει.
Το παραεμπόριο είναι τα χιλιάδες κινέζικα καταστήματα, τα οποία «προστατεύονται» από μια «αόρατη αρχή», δίχως να διενεργείται κανένας έλεγχος για τη νόμιμη λειτουργία τους και για την προέλευση και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Η «Χρυσή Αυγή» αποφεύγει να μιλήσει για όλα αυτά, όπως επίσης για τον μεγάλο εχθρό μας, που είναι οι πολυεθνικές αλυσίδες καταστημάτων και τα καρτέλ, για το πώς «ξεφύτρωσαν» σαν μανιτάρια στην ελληνική επικράτεια, παρακάμπτοντας πολλά προβλήματα εγκατάστασης με τη βοήθεια των τοπικών αυτοδιοικήσεων, οδηγώντας στο λουκέτο τις μικρές επιχειρήσεις και σε μισθούς πείνας τους εργαζόμενους.

Το πρόβλημα του παραεμπορίου δεν θα λυθεί με πογκρόμ και ειδικά εναντίον των έγχρωμων μεταναστών, ενώ είναι γνωστό ότι άλλα είναι τα αφεντικά.
Οι μέθοδοι των διώξεων θα οδηγήσουν μοιραία σε μεθόδους κρεματορίων. Αυτό δεν προοιωνίζει τίποτα θετικό για τους μικρεμπόρους. Σήμερα είναι οι μετανάστες, αύριο θα είναι οι συνδικαλιστές και οι δημοκράτες. Όπως αποδείχθηκε ιστορικά, αυτές οι πρακτικές είναι δημιούργημα του πολιτικού κατεστημένου για να διαστρέψει και να αλλοιώσει το χαρακτήρα της πραγματικής διεκδίκησης, που είναι, πάντα, η συλλογική διεκδίκηση.

Χρειάζεται ισχυροποίηση των συνδικαλιστικών οργάνων και αγώνας – λέξεις που προκαλούν τρεμούλα στο πολιτικό κατεστημένο, σε όλες του τις εκφάνσεις – που θα απαιτήσει και θα επιβάλει τις λύσεις για τη βιωσιμότητα των μικρών και των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων.

Αυτό, όσο καθυστερούν να το αντιληφθούν οι αυτοαπασχολούμενοι, τόσο τα δεινά θα πολλαπλασιάζονται στις πλάτες τους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΩΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ... Ε, ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ;  ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ PUBLICITY STUNTS, ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ". ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ(1)!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ;;; ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ "ΑΡΙΟΥΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΛΛΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COSCO, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε., ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΜΕ ΤΡΙΚΣ ΟΠΩΣ "ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ", "ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ", "ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΖΑΤΕ;

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις