ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 9 October 2012

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ»

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%91


Από το δεύτερο απόσπασμα του βίντεο της συνάντησης της Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή όπως ανέβηκε στο


Εξηγεί ο Λαμπράκης που βρήκε τα ομόλογα ο Σώρρας ο οποίος:

"μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος.  Αυτήν την τεχνολογία.

Στις 12 και ένα λεπτό 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ιντερνετ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε.
Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που ήταν στο διάστημα για 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται, αλλά ήταν για 17 μήνες στο διάστημα. Και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!

Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία την οποία δεν θα θέλε κάποιος που πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη και στο Μιχάλη, γιατί θα μπορούσε ίσως να κινεί το αυτοκίνητο του με δέκα δραχμές για πενήντα χρόνια. Καταλάβατε; Να εξασφαλίσει λοιπόν αυτός που πουλάει το πετρέλαιο, ότι η τεχνολογία δεν θα δοθεί έξω, πόσα θέλεις τόσα, δεν έχω να σε πληρώσω, πάρε ομόλογα.

Τώρα έχετε την απάντηση σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε που τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή τώρα είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας.

Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για το Σώρρα. Δηλαδή αυτό που σας είπε προηγουμένως, "εγώ έχω το πόθεν έσχες ενώ αυτοί δεν έχουν το πόθεν έσχες", τα χρήματα αυτά είναι καθαρά, δεν είναι φορολογήσιμα, διότι είναι ανάκτησις κεφαλαίου. Όταν σου πληρώνει κάποιος κάτι που του έδωσες και δεν έχει τόκο μέσα, δεν έχει οποιοδήποτε κέρδος, είναι ανάκτησις κεφαλαίου, άρα δεν υφίσταται φορολογία.

 Μέσα στη συμφωνία του κ. Σώρρα με την αμερικάνικη κυβέρνηση υπάρχει σαφως ότι αυτά τα χρήματα είναι αφορολόγητα και θα δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009. Ο πρόεδρος Ομπαμα ανανέωσε τα ομόλογα για 5 χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 που ήταν η πρώτη επέτειος των ομολόγων αυτών.

Έτσι λοιπόν έχετε την απάντηση σας που τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά..."

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ..

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ !!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ X-37B ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΑΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=x9Gud4MzeEQ


After a mission of unknown purpose, unmanned X-37B spacecraft, also known as Orbital Test Vehicle-2 (OTV-2), glided back on auto-pilot, touching down at California's Vandenberg Air Force Base at 5:48 a.m. PDT on 16 June 2012. [Infrared and visible.]

Μετά από μια αποστολή αγνώστου σκοπού, το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο X-37B γνωστό ως Τροχιακό Δοκιμαστικό Όχημα 2 (OTV-2), γύρισε πίσω στη Γη με αυτόματο πιλότο, και προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση Βαντενμπεργκ της Καλιφόρνιας στις 5:48 am PDT στις 16 Ιουνίου 2012 (στο βίντεο παρουσιάζεται η προσγείωση σε υπέρυθρο και ορατό φάσμα)

http://www.space.com/16110-secret-x37b-space-plane-landing.html

http://www.space.com/17735-secretive-x37b-space-plane-october-launch.html


ΣΤΑ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ SITE ΘΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η 2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ X-37B ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ (!!!!), Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ». ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ OTV-3 ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΠΡΟΣΔΕΜΕΝΟ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΤΛΑΣ-5 ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.

(ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ)

*** ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΜΗΝΑ!!!
http://www.vibrationdata.com/space/Shuttle.html

ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «Χ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Χ-37Β ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΚΑΦΟΣ (Π.Χ. ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ «Χ»=E(X)PERIMENTAL = ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ X-37B !!

Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ Χ-37Β.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ X-37B, ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ:

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ END Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 - ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/end-15-2012.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις