ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 4 October 2012

Σύντομο μήνυμα προς μετοχους της Τραπεζης Ανατολης:

Μπαινουμε κατευθειαν στο ζουμι και σας λεμε οτι οσοι απο εσας κοιτατε τον κωλο σας ως φιλοτομαριστες και συνεργαζεστε με το σαπιο προδοτικο κατεστημενο και την ΕΤΕ (Rothschild & Κρυπτοσιωνιστικό Ιερατείο) για συμβιβασμό σχετικά με την τιμη της μετοχης της Τραπεζας Ανατολης ώστε να αρπαξετε τα ψίχουλα καθαρα και μονο για να γλιτωσει το τομαρι σας το σαπιο, σας λεμε λοιπον οτι ειδικα εσεις θα ειναι το σωστο και το πρεπων να παρετε το ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ! Μολις ειδατε να «εκτρεπετε» το θεμα των μετοχών της Τραπεζας Ανατολης, μερος των οποιων κατεχετε, λογο του αλλου θέματος των αμερικανικων ομολογων για εξαγορα του χρεους της Ελλαδος, αρχισατε να επιτήθεστε στον Λαμπρακη και στον Σώρρα ως εντρομα φιλοτομαριστικα σκουλικια!
 Συνεχιστε ετσι για να μπειτε και εσεις στις λιστες προς εξόντωση των φιλοτομαριστικων παρτακηδων προδοτων πολιτικων, δημοσιογραφων, κλπ κλπ κλπ οι οποιοι εχουν αμύθητες περιουσιες από ληστείες και κατασπάθιση δημοσίου χρήματος και τρωνε με χρυσα κουταλια ενω οι νεοελληνες αργοπεθαινουν και καταστρεφετε ο ελληνικος στρατος και η αστυνομια!

Ο σκοπός της END ρε καταγαμημένοι παρτάκηδες είναι να διασωθεί όλη η ελληνική κοινωνία και όχι μονάχα τα τομάρια σας.

Σας ενημερώνουμε ότι πέρα από την ΕΝD, ο απώτερος σκοπός της ΟΕΑ και του ιστολογίου είναι να τελειώσει το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας (και όχι μόνο). Αυτό σημαίνει αξιοκρατική κατανομή του πλούτου δίχως όμως να επιτρέπεται καρκινική υπερδιόγκωση ειδικά μέσω μεθόδων παράνομου πλουτισμού μέσω ληστειών, φοροδιαφυγής και κατάχρησης δημοσίου χρήματος. Αυτή η αξιοκρατική κατανομή του πλούτου θα γίνεται μέσω "μερτικού" ήτοι συμμετοχής των εργαζομένων στα κέρδη (ή στις ζημιές) των επιχειρήσεων ανάλογα των προσόντων τους και της παραγωγικότητας τους καθώς και ορισμός πλαφόν/ορίου οικογενειακού πλουτισμού ανάλογα με το ΑΕΠ και το κατα κεφαλήν εισόδημα της χώρας.. Αυτό σημαίνει πρακτικα κατοχή 1 σπιτιού για τον καθέναν και ανοχή μονάχα για 1 επιπλέον εξοχική κατοικία. Τέρμα λοιπόν τα 50 σπίτια - βίλες του Καρατζαφύρερ ή του Τσίπρα και αλλων εβραιομογγόλων καρκινικών προδοτών..Τέρμα και οι νταβατζήδες μεγαλοεκδότες και καναλάρχες που καταδυναστεύουν τον τόπο .. Το καρκίνωμα αυτό θα πρέπει να το τελειώσετε εδώ και τώρα αν θέλετε να διασωθεί η ελλάδα αλλιώς θα αργοπεθαίνετε μέχρι το τέλος σας οπως ακριβώς πεθαίνουν-λιμοκτονούν τα υπόλοιπα κύτταρα ενός οργανισμού επειδή ο καρκινικός όγκος υπερσυσωρεύει ολη την ενέργεια και τροφή για την πάρτη του. Είναι στο χέρι σας να φέρετε αυτές τις αλλαγές ή να αργοπεθάνετε μέχρι το ολικό τέλος σας... Οι όροι της END μπήκανε για να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να γίνει και να δράσετε. Μη περιμένετε σωτήρες και μάνα εξ ουρανού σαν τους εβραίους, καθισμένοι στον καναπέ σας με σταυρωμένα χέρια! Ο μόνος που μπορεί να σώσει την ελλάδα είναι οι ίδιοι οι έλληνες! Όσοι περισσότεροι συστρατευμένοι στον αγώνα για το κοινό καλό μακριά από συμπαιγνιακά μασονοκινουμενα κόμματα που διχάζουν (διαίρει & βασίλευε) τότε τόσο το καλύτερο! Όσο για τους καρκινικούς παρτάκηδες που υπερσυσωρευουν υλικά αγαθά και πλούτο εις βάρος της λιμοκτονουσας ελληνικής κοινωνίας ή θα πρέπει να συμορφωθούν και να θεραπευτούν από την άπληστη παράνοια τους, ή θα πρέπει να εξοντωθούν ως καρκινικοί όγκοι με τη λογική: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !!!

Ας γίνει η Ελλάδα το φωτεινό παράδειγμα που μπορεί να διασώσει και τα υπόλοιπα κράτη από την καρκινική υπερδιόγκωση και την δρακονιανή κατοχή τους! Μπορείτε να κάνετε τα πάντα αν το πιστέψετε! Υποστηρίξτε κινήματα που αποδυκνείουν έμπρακτα ότι εργάζονται για το κοινό καλό, και όχι για προσωπικό ώφελος.

ΣΧΕΤΙΚΑ:


Ο παρακατω συνδεσμος ειναι η ετικετα "END" του ιστολογιου οπου μπορειτε να μελετησετε ολες τις αναρτησεις που αφορουν το θεμα:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις