ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 22 February 2011

ΦΟΥΡΑΚΗΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ): ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

O Ι.Φουράκης στην τελευταία ομιλία του λίγο πριν πεθάνει σε ξαφνική κρίση ειλικρίνιας! ακούστε τον. (μούγκα για την ΟΕΑ)

Το τραγελαφικό και γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ενώ τους λέει στην ψύχρα ότι είναι απατεώνας και τους δούλευε στεγνά τόσα χρόνια, αυτοί αμέσως μετά στο επόμενο βίντεο στις ερωτήσεις τον ρωτάνε "τι μέλλει γενέσθαι" (!!!) ..και κάθονται πάλι σαν χάνοι και τον ακούνε!!
(Μέσα του θα αναρωτιόταν και ο ίδιος για το πόσο μαλάκες μπορεί να είναι)http://www.youtube.com/watch?v=z-PWCGozs3Q


Φουράκειοι Σταύλοι
http://www.easy-share.com/1913921822/Φουράκειοι+Σταύλοι.rar

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

Ιδου το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων Πελασγών το οποίο προωθείτε μέσο Βιβλίων, Τηλεόρασης κλπ…και υπερασπιζόμενο από 10.000.000 νεοελλήνων εκτός...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/10000000.html

4 comments:

Konstantinos said...

Επιφυλάσσομαι λόγο ελλείψεως χρόνου

Konstantinos said...

Τίτλος Έργου

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ

ΦΟΥΡΑΚΗΣ

Ἡ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΛΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Λέω ... προσκλήσεων διότι εἶχα ἀντιρρήσεις. Τὶς τελευταῖες ὑπαγόρευαν ἀφ' ἑνός οἱ ἐκ τῆς προκεχωρημένης πλέον ἠλικίας μου προερχόμενες βιολογικές μου ἀδυνάμιες καὶ ἀφ' ἐτέρου ἡ καὶ διὰ καὶ τὸν λόγον τοῦτον αὑτοαπόρσυσίς μου ἀπὸ τὸν Ἱδεολογικοπολιτικὸ στίβο καὶ τὸ πεδίο τοῦ ἀμυντικοῦ πολέμου ὑπερασπίσεως τῶν Ὅσιων καὶ Ἱερῶν τῆς Πανάγαιας Μητρός μας Ἑλλάδος καὶ τοῦ ἐξανθρωπιστικοῦ Οἰκουμενικοῦ Ἑλληνισμοῦ.
Καίτοι, οἱ βιολογικές μου τοῦτες ἀδυναμίες καὶ ἡ αὐτοαπὸσυρσὶς τούτη, ἦσαν καὶ εἶναι σημαντικὰ ἐμπόδια ἔπρεπε καὶ πρέπει νὰ ἀποτολμήσω τὴν ὑπέρβασίν των.
Ἀποτολμῶ τὴν προκείμενη ὁμιλία μου διότι: Διὰ αὑτῆς καὶ κατ' αὐτὴν θὰ πρέπει νὰ αὐτοαναλάβω τὸν κάθε μορφῆς, ἐκτάσεως καὶ προεκτάσεως ρίσκο ἐπιχειρώντας νὰ κτυπήσω τουλάχιστον τὸ καμπανάκι, ἐάν ὄχι τὴν καμπάνα ἐπισημάνσεως καὶ ὑποδείξεως τῶν μετὰ καὶ τὴν τυπικὴ πλέον ὑποδούλωσίν μας εἰς τὸ ΝΔΤ καὶ τὴν Ε.Ε. προγραμματισμένων ἐσσόμενων δεινῶν μας. Κτυπώντας τὸ Καμπανάκι τοῦτο στοιχεύω καὶ ἐλπίζω ὅπως:

ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΩ ΚΑΠΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΜΕΘΑ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΛΩΣΕΩΣ ΜΑΣ ΤΟΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥ ΜΑΣ "ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ἙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΦΘΕΝΤΩΝ ἙΛΛΗΝΩΝ.

Και ερωτώ εγώ ο αφελής :
Προσπερνώντας τις παραπλανητικές αναφορές για εσωτερικό κίνδυνο (ΜΟΝΟΝ και εντελώς εκτός στόχου) πότε αναφέρθη σε αυτούς τους κινδύνους στις εκπομπές του Χαρδαβέλα όπου ήταν μόνιμος επίτιμος προσκεκλημένος γιατί ίσως επειδή ήμουν απασχολημένος ν’ ανακαλύψω την καφετέρια Το Βαθύ Ποτήρι όπου θα έκανε την εμφάνιση της η ΟΜΑΣ ΕΨΙΛΟΝ να μου διέφυγε.

Η αίθουσα της «Αλός» όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία ανήκει εις την «Αλς ΑΕ». Η «Αλς ΑΕ» εκδίδει εντελώς συμπτωματικά το ελληνοκεντρικό περιοδικό του μη ΜΑΣΟΝΟΥ Γεωργιάδη «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ». Ιδιοκτήτης της «Αλς ΑΕ» είναι ο αξιοπρεπής και πατριώτης κύριος Νικηφόρος Κισσανδράκης που στο κανάλι του (BLUE-SKY) εργάζονται οι κύριοι Ζερβός (πατριώτης που τιμά την αρχαία Ελλάδα, αλλά πάνω απ’ όλα ο ΙΕΧΩΒΑΣ –ΣΙΝ-ΣΙΩΝ όπως διαφωτιστικά μας αναφέρει ο έγκριτος θεολόγος κύριος Σωτηρόπουλος μόνιμος … επιστημονικός συνεργάτης της εκπομπής περί του … ΣΙΝ-ΣΙΩΝ) και ο γνωστός μας … κύριος Χατζάρας μεταξύ άλλων. (Επίσης για ένα διάστημα υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων ο πατριώτης κύριος Κουίκ που “αγωνίζεται” τώρα από το κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ» του πατριώτη κυρίου Κουρή και μας προβάλει σαν εισαγωγή στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει, συνεχόμενα αποσπάσματα από το ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ «ZEITGEIST» (πατριωτικά πάντα).
Ο κύριος Κισσανδράκης λοιπόν, (που προσκάλεσε τον Φουράκη μέσω του υιού του αν δεν κάνω λάθος Κ. Κουρτή ο περίφημος Κωστής της εκπομπής του μη ΜΑΣΟΝΟΥ Γεωργιάδη, δηλαδή στο «Τηλεοπτικό Σπίτι» του μη ΜΑΣΟΝΟΥ Γεωργιάδη), έχει μία συμπαθεστάτη και ιδιαιτέρως αξιοπρεπή θυγάτηρ με το ελληνοπρεπές όνομα Ηρώ Κισσανδράκη και η οποία παρουσιάζει μία εκπομπή (ΕΒΡΑΙΚΟΥ) Κινηματογράφου. Όλα καλά (που λέει ο λόγος) μέχρι εδώ.
Μόνο που η κυρία Κισσανδράκη είχε μία αδυναμία (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) σε ένα ιδιαίτερο ερυθρό κόσμημα, το γνωστό στους περισσότερους από εμάς ως καββαλιστικό κομποσκοίνι (βλέπε ΜΑΝΤΟΝΑ και «φιλοξενία» παιδιών τριτοκοσμικών χωρών από το καββαλιστικό κέντρο παραδείγματος χάριν, φυσικά για «φιλανθρωπικούς» σκοπούς και μόνο).
Ο πατήρ λοιπόν εκδότης ελληνοκεντρικού περιοδικού και η ευειδής θυγάτηρ (λόγο σχέσεως με τα μεγάλα ΕΒΡΑΙΚΑ στούντιο που της παρέχουν τα τρέιλερ των ταινιών θέλοντας να ευχαριστήσει με τον καλύτερο τρόπο τις μασονικές στοές, χορηγούς των ΕΒΡΑΙΚΩΝ στούντιο), φορεύς της ΕΒΡΑΙΚΗΣ Κάββαλα.(Εν αγνοία της βεβαίως βεβαίως) ;;;

Konstantinos said...

Ο μη ΜΑΣΟΝΟΣ Γεωργιάδης ως ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ πατριώτης (όπως έχουν πει άλλοι πριν από εμένα) έχει φυσικά και άλλη εκπομπή αφυπνιστικού περιεχομένου την περίφημη «ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ» στο κανάλι του KARA –ZAFFERI (που εγώ είμαι πολύ μικρός για να σχολιάσω). Και πάλι όλα καλά μέχρι εδώ (και πάλι που λέει ο λόγος).
Τι μας αποκαλύπτει ο Φουράκης στο ιστορικό πλέον βίντεο;

…Ο Κεραμυδάς ήταν ενσυνείδητο πρακτοράκι…

Μόνο που είχε και μία άλλη ιδιότητα εκτός από την ήδη αναφερθείσα (και η οποία μας έχει αφήσει ενεούς, ήτοι δεν το χωράει το μυαλό μας για ένα άτομο τέτοιου μεγέθους, ήτοι όταν φωνάζει η Ο.Ε.Α. …).
Η άλλη ιδιότης (και ομιλούμε περί προσφοράς εις το έθνος) είναι πνευματικός πατήρ ήτοι νονός. Και το πνευματικό τέκνο αυτού η εκπομπή … «ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ» όπως ο ίδιος ο μη ΜΑΣΟΝΟΣ Γεωργιάδης έχει δηλώσει, γιατί τιμά όσους τον έχουν βοηθήσει (εκτός του ελευθεροτέκτονος πνευματικού τέκνου του Σπυρίδωνος Νάγου, Ραδάμανθυ Αναστασάκη που ξεχνάει προκλητικά να αναφέρει ως συνιδρυτή της «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ»). Ως πατριώτης και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ (εκτός των άλλων) εδώ νομίζω ότι του αρμόζει το γνωστόν θεολογικόν «Απεταξάμην … το… παρελθόν τούτο…»

Επίσης ο Φουράκης συνειδητοποιώντας ίσως την επικείμενη συνάντηση με τους Ήρωες πατέρες μας προσπαθώντας να εξαγοράσει την οργή τους σε κρίση ειλικρίνειας μας αναφέρει και τον μέγα φωτοδότη Καλογεράκη ο οποίος είναι και αυτός «μέγας μασόνος» (αξιοπρεπέστατος κατά τα άλλα) και το θεϊκό τέκνο αυτού πουλάει την πραμάτεια του πατρός του εις τους Δελφούς.

Επίσης πρέπει ίσως να αναφέρω ότι στην αίθουσα «Αλς» έχει διαπρέψει με την χορηγία Γεωργιάδη η αξιοπρεπής Αλτάνη που από κοινού με τον μη ΜΑΣΟΝΟ Γεωργιάδη έχουν συνδιοργανώσει κοινά σεμινάρια «Ελληνικού Διαλογισμού» (;;;) (προφανώς δια ευκολότερον και ταχύτερον δαιμονισμό-καταληψία,και τα οποία έλαβαν χώρα σε ξενοδοχεία των Αθηνών) και την οποία Αλτάνη ευχαριστεί δια την βοήθεια και προσφορά ο σύγχρονος φιλόσοφος που η προσφορά του στο Ελληνικό Γίγνεσθαι δεν έχει αναγνωρισθεί όπως του αρμόζει (με την κακή έννοια) Ελευθέριος Ίκαρος Παλιγγίνης εις την ιστοσελίδα του (κιβωτός γνώσης, χορηγία-απευθείας ανάθεση-Αντιπροσωπείας ήτοι γνησία Εψιλονίτικη γνώση με 10 χρόνια εγγύηση) EΛΛΑΝΙΟΝ - ΗΛΙΑΙΟΝ – ΠΑΣΙΦΑΟΝ.
Στον συγκεκριμένο ιστότοπο μας προειδοποιεί να «έχουμε το νου μας» διότι υπάρχουν «αρνητικοί διασπορείς τρόμου» (συγχέοντας δολίως των Δημητρακόπουλο και τον David Icke με τον Καραγεωργίου και την Ο.Ε.Α.) που είναι «φορείς προπαγάνδας κατώτερων προσεγγίσεων και σεναρίων καταστροφολογίας» (βλέπε δήλωση Μπενάκη για μείωση συνόρων, βλέπε απογύμνωση ενόπλων δυνάμεων, βλέπε στρατιωτική ενδυνάμωση των χωρών της «Β.Α.Σ.Τ.Ρ», βλέπε 450.000 άνδρες του «UCK», εντός Ελλάδος με αντίστοιχο οπλισμό, βλέπε κατοχική κυβέρνηση «ΔΝΤ» ή βλέπε την πυριτιδαποθήκη των ισλαμικών κρατών και της ψυχοπαθούς Τουρκίας σε σχέση με την Ρωσία και το Ισραήλ).
Τώρα βέβαια ομιλεί ο «θεϊκός Ίκαρος», που όταν ο Καραγεωργίου και η Ο.Ε.Α. έγραφαν κείμενα πλανητικής αφύπνισης και ασφαλείας, η μήτηρ του έτρεχε και δεν έφθανε από την αδυναμία του υιού της να ελέγξει της σωματικές του λειτουργίες.
Και αναρωτιέται ένας κοινός νους σαν τον δικό μου που δεν έχει αγγίξει τα αιθερικά ανώτερα πεδία του «Ολυμπίου Έψιλον Ικάρου» πόσο ρίψασπις άκαπνος μαλάκας (ή υπηρεσιακός στημένος κατά την προσφιλή του έκφραση) μπορεί να είναι κάποιος για να μην θέλει να παραδεχτεί ότι 1 + 1 κάνουν πάντα δύο και ότι στην γεωπολιτική σκακιέρα, κράτη και έθνη εξαφανίζονται και επανέρχονται εν μια νυκτί δια λόγους που οι παγκόσμιοι ηγέτες κακώς δεν ενημέρωσαν τον «Ολύμπιο Ίκαρο» αλλά η Ο.Ε.Α. προφανώς έχει τρόπους να γνωρίζει.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html

Konstantinos said...

Γι αυτό καλά κάνετε όλες εσείς οι δήθεν ελληνοκεντρικές (μασονικές) ομάδες και οργανώσεις που δεν αναφέρετε την Ο.Ε.Α. και δεν την θέλετε στην άρρωστη παρέα σας γιατί πράγματι δεν έχει θέση ανάμεσα σας.
Ποιος από εσάς τους διανοητικά αυνανιζόμενους, προσέφερε έγκαιρη ενημέρωση επηρεάζοντας παράλληλα γεγονότα, και προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό οδηγίες και χειροπιαστές λύσεις για να ξεφύγουμε από την μοίρα που χτίζουν κομμάτι κομμάτι για εμάς επιδοτούμενοι με την αδιαφορία που καλλιεργείτε.
Κανείς σας.
Μάλιστα κάτω από όλες αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες κρύβεται επιμελώς η ανεπάρκεια σας στον σημαντικότερο τομέα, στο στοιχείο που καθόρισε την πορεία της ελληνικής φυλής από τα απροσπέλαστα βάθη του χρόνου μέχρι πριν μερικές δεκαετίες.
Και αυτό είναι κύριοι η ανδρεία. Η πολεμική παιδεία του κυρίαρχου λαού ανέκαθεν σε αυτό τον πλανήτη. Επειδή δεν έχετε την παραμικρή ιδέα γιατί ομιλώ πηγαίνετε να ενταχθείτε σ’ ένα σχολείο ημιθέων βατραχανθρώπων αν μπορείτε. Κοιτάξτε στα άδεια μάτια ενός βατραχανθρώπου της τελευταίες ώρες της διαβολοβδομάδος και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που τον κρατάει όρθιο. Εκεί η ανεπάρκεια σας θα σηκωθεί σας μυθικό τέρας και θα σας ξεσκίσει τα σωθικά. Γιατί η ψυχή σας δεν δύναται να σταθεί στο ίδιο κραδασμικό επίπεδο με τις ψυχές αυτών των μαχητών, των γνήσιων απογόνων του Λεωνίδος, όπως και με όλων των ανδρών των ειδικών δυνάμεων που παίζουν την ζωή τους καθημερινά και χάρις της δική σας αδιαφορία και όλων των υπολοίπων ημών, προορίζονται για σφαγή στα πλαίσια ενός άσχημα στημένου θανάσιμου παιχνιδιού.
Στο σημείο αυτό αξίζει να κάνουμε μια ειδική μνεία στην «περίπτωση» Χαρδαβέλα. Θα μπορούσε κανείς να πει διάφορα για τον άσχημο ρόλο που έχει παίξει στην διαδικασία αποχαύνωσης του Έλληνα και στην σκόπιμη ενθάρρυνση της κοινής γνώμης να βαδίσει η Ελλάδα σε μονοπάτια που οδηγούν ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου (αθέτηση διεθνών συμφωνιών με αυτόματη πολεμική απάντηση άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» και εκκίνηση του τεραστίου γραναζιού (σχεδιασμού) που θα πολτοποίηση άπαντες (εκτός Κινέζων – Κορεατών).
Ερωτώ πάλι με τον ασθενικό νου μου. Ο Χαρδαβέλας πρέπει να έκανε δύο εκπομπές με την Ιωλκό. Δεν μπορούσε να πεταχτεί κάποιος δύο βήματα στην Νέα Ιωνία Ελπίδος 12 να δει τι γίνεται ρε παιδί μου. Ποιος είναι αυτός ο ενοχλητικός τύπος και αυτή η Ο.Ε.Α. που μας έχει πρήξει με τις «φοβίες» της. Μην μου πει κανείς ότι ολόκληρη δημοσιογραφική ομάς Χαρδαβέλα δεν έχει ακούσει ΤΙΠΟΤΑ περί ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ. Προκαλεί εντύπωση, ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έψαχνε με πολύτιμο βοηθό τον θανόντα Φουράκη, ουρανό και γη στην κυριολεξία δια να ανακαλύψει την «Ολύμπια» Ομάδα Έψιλον δεν σκέφτηκε να ερευνήσει μια άλλη ομάδα που αναφέρει «φοβερά και τρομερά» πράγματα που αφορούν πράγματι ουρανό και γη. Αν γνωρίζει την περίπτωση και την θεωρεί απάτη γιατί δεν την ξεσκεπάζει να γλυτώσουμε από την πλάνη;
Μήπως όμως ξαναγυρίζουμε στην ίδια ιστορία της άρρωστης παρέας που δεν θέλει σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο να δώσει την δυνατότητα προβολής στην Ο.Ε.Α.;
Γιατί μεταξύ τους μπορεί να τρώγονται για την πρωτοκαθεδρία στην μαλακία αλλά αν βάλουν στο παιχνίδι το μέγεθος Ο.Ε.Α. τότε η Ο.Ε.Α. θα περάσει επάνω από τα άχρηστα σώματα τους σαν οδοστρωτήρας και το σύστημα θα σειστεί συθέμελα και θα γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος.
Γι αυτό και η Ο.Ε.Α. θα βάλλεται συνέχεια και αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη των λόγων της.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις