ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 20 September 2011

Συμφώνως με τους Προδότες Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και με διαδικτυακό εκπρόσωπο τους Σπυρόπουλο “Οι Έλληνες Ήρωες του 1821 δεν έπρεπε να κηρύξουν επανάσταση εναντίον των Τούρκων διότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή περισσότερου Τουρκικού στρατού στην Ελλάδα ”. Οι ως άνω προδότες αποκαλούν την επανάσταση της Ο.Ε.Α. εναντίον των ΕβραιόΤουρκων του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ ως εγκληματική ενέργεια.Ζητούμενο των ως άνω προδοτών: Όχι ένοπλη επανάσταση εναντίον των προδοτών Ελλάδος.

Συμφώνως με τους προδότες Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και με τον εκπρόσωπο τους Σπυρόπουλο οι Έλληνες δεν πρέπει να ομιλούν και να διακηρύσσουν την εκδίωξη των 7 εκατομμυρίων ανθελλήνων λαθρομεταναστών από την Ελλάδα,διότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή ξένων στρατών στην Ελλάδα δια την προστασία των λαθρομεταναστών,και επειδή οι προδότες Μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και οι λεσβιακές πουσταδερφές Σπυρόπουλοι δειλιάζουν να πολεμήσουν,δια ταύτα αποκαλούν ως “ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΕΣ” και “προβοκάτορες ξένων επεμβάσεων”τους Έλληνες οι οποίοι θέλουν την εκδίωξη των λαθρομεταναστών.
Δηλαδή οι λαθρομετανάστες δεν πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα διότι οι προδότες Μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και οι πουσταδερφές Σπυρόπουλοι δεν κηρύσσουν επανάσταση εναντίον των ΕλληνοΕβραικών Κυβερνήσεων, διότι δεν θέλουν να πολεμήσουν και διότι θέλουν να επιλέγουν επιβήτορες μεταξύ των λαθρομεταναστών δια τις πρωκτικές τους συνουσίες.
Με το ίδιο πνεύμα προδοσίας και δειλίας των Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. και των πουσταδερφών Σπυρόπουλων οι Έλληνες δεν πρέπει να ομιλούν και να διακηρύσσουν επανάσταση εναντίον των προδοτών Μασόνων Στρατηγών των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι οδηγούν στην φυλακή τους άντρες των Ελληνικών Ο.Υ.Κ ακριβώς την στιγμή που η Ελλάδα τους χρειάζεται δια την ανακατάληψη Ελληνικών Νήσων,διότι αυτό θα προκαλέσει την συσσώρευση μεγάλου αριθμού αστυνομικών εναντίον Νεοελλήνων δειλών θεατών “Μπουχέσιδων” οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν θα επέμβαιναν δια την απελευθέρωση των ανδρών των Ο.Υ.Κ στην δίκη της 20/9/2011.
Με το ίδιο πνεύμα προδοσίας και δειλίας οι Έλληνες δεν πρέπει να κηρύσσουν επανάσταση εναντίον ΕλληνοΕβραίων και Μασόνων προδοτών πολιτικών Ελλάδος διότι αυτό θα προκαλέσει την επέμβαση ξένων στρατών της “Ευρωπαϊκής Ενώσεως” δια την υπεράσπιση των πολιτικών Ελλάδος.
Δηλαδή,οι ως άνω προδότες αποκλείουν και υπονομεύουν την αναγκαία ένοπλη επανάσταση των Ελλήνων εναντίον των προδοτών πολιτικών Ελλάδος διότι αυτό θα προκαλέσει την εισβολή ξένων στρατών στην Ελλάδα την στιγμή εις την οποίαν οι Μασόνοι πουστοφέρνηδες Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και οι πουσταδερφές Σπυρόπουλοι δηλώνουν ότι δεν θέλουν ούτε να επαναστατήσουν εναντίον των τοπικών προδοτών,ούτε να πολεμήσουν τους ξένους εισβολείς του “ΝΑΤΟ” και της “Ε.Ε”εναντίον Ελλάδος.
Δια ταύτα,οι ως άνω προδότες αποκαλούν “Εγκληματικές Ενέργειες”της διακηρύξεις επαναστάσεως της Ο.Ε.Α. εναντίον των τοπικών προδοτών και εναντίον των εισβολέων στρατών του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.
Ιδέ τα δύο άρθρα των Μασόνων προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ μέσω του εκπροσώπου τους Σπύρου Σπυρόπουλου:
1) http://anti-amazon.blogspot.com/2011/09/blog-post_7560.html
2) http://anti-amazon.blogspot.com/2011/09/blog-post_20.html
Καλούμε τις φιλικές Ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. και τους Αναγνώστες της Ο.Ε.Α. να αναρτήσουν κείμενα στις Ιστοσελίδες τους και να γράψουν σχόλια στις δύο Ιστοσελίδες του Σπυρόπουλου,PA-SY-A.GR και ANTI-AMAZON.BLOGSPOT.COM σχετικά με τις προδοσίες και τα ψεύδη των κειμένων των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ,υπογραφόμενα από τον διαδικτυακό τους εκπρόσωπο Σπύρο Σπυρόπουλο.Εις τις δύο ως άνω σελίδες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας

Υ.Γ. Με εντολές έξωθεν,οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ,μέσω του εκπροσώπου τους Σπυρόπουλου,εδημοσίευσαν δύο αντιφατικά ψεύδη εναντίον της Ο.Ε.Α.,δηλαδή ότι:
1) η Ο.Ε.Α. Ιδρύθηκε και διοικείται από την…Λιβύη,και
2) η Ο.Ε.Α. Ιδρύθηκε από την…Σιωνιστική MAJESTIC 12 και από το…Αμερικανικό Ναυτικό!!!
Απαιτούμε από τους επαγγελματίες απατεώνες Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και από τον εκπρόσωπο τους έκφυλο λεσβοπαρτουζόβιο και διαφθορέα των παιδιών του Σπύρο Σπυρόπουλο να μας απαντήσουν δημοσίως και γραπτώς στο διαδίκτυο,το “Πως είναι δυνατόν η Ο.Ε.Α. να έχει ιδρυθεί και να διοικείται ταυτοχρόνως από την Ισλαμική Λιβύη και από τις Ιουδαικές Σιωνιστικές ΗΠΑ,την στιγμή κατά την οποίαν ο Ισλαμισμός της Λιβύης είναι ξεκάθαρα εναντίον του Σιωνισμού,και την στιγμή εις την οποία οι Σιωνιστικές ΗΠΑ διέλυσαν τη Λιβύη μέσω στρατιωτικής επιθέσεως και του Αμερικανικού Στόλου εναντίον της;”.
Έκφυλοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και έκφυλοι διαφθορείς των Ελληνοπαίδων Σπυρόπουλοι,η βλακεία των ως άνω αντιφατικών ψευδών σας δείχνει ότι το σπέρμα των πρωκτικών συνουσιών σας,εισερχόμενο στον πρωκτό σας,έχει φθάσει στον εγκέφαλο σας και τον έχει καταστρέψει.
Ούτε ένα παιδί 6 ετών δεν θα έκανε την βλακεία να ισχυρισθεί τα ως άνω βλακώδη αντιφατικά ψεύδη.
Ας σας κρίνει ο κόσμος του διαδικτύου και οι λοιποί Έλληνες,ώ πρωκτικώς καταγαμημένοι άνανδροι επαγγελματίες ψεύτες πουσταράδες του κερατά.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις