ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 9 September 2010

ΞΕΒΡAΚΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.E.A. - ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ "YOUTUBE" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ



Το παραπάνω βίντεο όπου στο τέλος του δείχνει την δόλια προώθηση που έκαναν οι δρακονιανοί Κινέζοι 888 στους συμπαιγνιακούς εβραιοσάξονες μογγόλους Χολσταϊν Γλυξμπουργκ 666 ως δήθεν ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (!!!) κατά την ενακτήρια παρέλαση των (ψευδο)Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου στις 8/08/08 (888) λογοκρίθηκε και εξαφανίζεται μεθοδικά από το Youtube αν και στο ίδιο το Youtube προβάλονται βίντεο από τις Παρελάσεις Ολυμπιακών Αγώνων γενικά. Το βίντεο λογοκρίθηκε αρχικά με τη δικαιολογία - πρόσχημα Παραβίασης Πνευματικών Δικαιωμάτων λόγω της μουσικής υπόκρουσής του. Αφού έγινε αναγκαστική επιλογή προεπιλεγμένης μουσικής της Youtube σε συνδιασμό με αναγκαστική διαφήμιση για να μπορέσει να ξαναμπεί ONLINE αμέσως μετά παρουσιάστηκε και δεύτερο πρόσχημα - δικαιολογία (!!!) αυτή τη φορά από την Ολυμπιακή Επιτροπή, εκλεκτό τέκνο της οποίας είναι ο Κωνσταντίνος Γλυξμπουργκ γνωστός στο πανελλήνιο ως "ΚΟΚΚΟΣ"! (ΓΕΛΩΣ!!!) Το βίντεο έχει ξανα-ανεβεί εδώ. Να δούμε τι άλλη δικαιολογία θα βρούνε οι ελεεινοί αυτοί σκλάβοι για να ανακόψουν αυτά τα αποκαλυπτικά VIDEO.
Να σημειωθεί εδώ ότι ανάλογη λογοκρισία έγινε και σε σειρά από άλλα βίντεο του καναλιού thisabre με αποτέλεσμα αναγκαστικά να μπει προεπιλεγμένη μουσική της Youtube και αναγκαστική διαφήμιση για να παραμείνουν ONLINE.

Κατεβάστε τοπικά το αρχείο του βίντεο από εδώ και διαδώστε το με κάθε τρόπο, γιατί οι μπάσταρδοι είναι ικανοί να το εξαφανίσουν τελείως κλείνοντας ακόμα και το ιστολόγιο:
http://www.easy-share.com/1912216409/glugsburg.avi

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ - ΜΟΓΓΟΛΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ":
Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!»ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

Είπατε τίποτε αισχροί προδότες βασιλόφρωνες της ημι-δρακονιανής υβριδιακής γαλαζοαίματης αφύσικης αιμομικτικής-κληρονομικής βασιλείας;;

Πως είπατε;; Θέλετε να κάνετε και πραξικόπημα στην Ελλάδα για να προκαλέσετε το "ΠΟΥΡΙΜ" προβοκάτσιας 3ου Παγκοσμίου Πολέμου της Σουφικής Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως 666 ελέω Σεληνιακού βρωμο-θεούλη;;

Που πας ρε καραμήτρο μογγόλε Κοκκέ;;; Θες να πάθεις τα ίδια με το 1967; Δεν πήρες το μάθημα σου τότε; Αν επιμένεις επειδή σε πιέζουν οι πατρώνες σου από το Λονδίνο, προχώρα και θα δεις αλλά αυτή τη φορά να σε σίγουρος ότι δεν θα χει εισητήριο διαφυγής για σένα, για την οικογένεια σου και τους υπόλοιπους θρασύδειλους προδότες ακολούθους σου γιατί ο Ελληνικός λαός σύσσωμος θα σας πάρει με τις πέτρες!

ΟΥΣΤ από την Ελλάδα μας αλήτες ψευδοσωτήρες ελεεινοί ανάρχιδοι Βασιλιάδες του εβραιοσαξονικού μογγολικού πρωκτού!!!

3 comments:

Πάνος said...

Πιο απο τα κειμενα σας μιλαει για την ζωη,τον θανατο,την ψυχη κλπ?θα ηθελα να μαθω για αυτα...

Anonymous said...

Ολα τα κειμενα της ο.ε.α. μιλανε για την ζωη τον θανατο και την ψυχη.Το πιο σημαντικο ομως απο ολα ειναι να μαθεις για την γενεοκτονια Λευκης και Μαυρης φυλης στον Αρμαγεδωνα του 2012 που εχουν σχεδιασει οι Σεληνιακοι Δρακονιανοι και μεσω των Κινεζων του πλανητη Γαια τον εχουν ηδη ενεργοποιησει.Διοτι το να μελετησεις τα κειμενα για την ψυχη του Συμπαντικου Οργανισμου δεν θα σε σωσουν απο τον πολεμο που μας απειλει αμεσα με ολοκληρωτικο αφανισμο εως και το 2012.

Πάνος said...

για αυτα ξερω ειδη..εχω διαβασει πολλα πραγματα και ειμαι καλα ενημερωμενος

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις