ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 2 November 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

**ανανεωμένο** 2.11.2010 με 3 νέα υστερόγραφα της Υφηγεσίας Ο.Ε.Α. Μαγνησίας (Υ.Γ.: 4, 5 και 6)

FROM THE ORBIT OF PLANET SATURN INTERPLANETARY SIGNAL OF PLANETARY SECURITY TOWARDS PLANET EARTH._

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._


FROM THE INTERSTELLAR GOVERNMENTAL FORCES OF THE METROPOLITAN CONSTELLATION OF ANDROMEDA LOCAL GALAXY, ARRIVED OVER THE ORBITS OF PLANET SATURN AND OF THE SATELLITES OF SATURN,

TO THE NATIONS LEADERS OF PLANET EARTH._

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΑΦΙΧΘΕΙΣΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ._



ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 31.10.2010 ΩΡΑ 5Η ΠΡΩΙΝΗ.
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ


ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ:

«ΑΝΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΙ (ΗΓΕΤΕΣ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ,

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑΚΩΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΥΛΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΑ – ΚΟΡΕΑ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ Ή ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ).

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ), ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΑΣ ΑΝΕΥ ΑΓΗΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ).

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΑΣΜΑ ΦΩΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΟΡΑΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ (ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LASER ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ) ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ.

ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΑΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΙΣ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΗΛΙΟΥ.

Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΣΕ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΥΘΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΦΙΧΘΕΙΣΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.

ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ (ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ), ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ».

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ._






ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ «ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» ΚΛΠ:

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ – CHANNELING ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΩΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ – CHANNELING ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΟΜΟΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ – CHANNELING ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ «ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ – ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LASER, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ «CD» Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «NASA» ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ «HUBBLE» (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ), ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΗΛΙΟΥ Ή ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΨΕΥΔΗ.

(Σημείωση ιστολογίου: Βλέπε παράδειγμα εμφανίσεως τέτοιων ανύπαρκτων σφαιρικών σκαφών-φασμάτων-ολογραμμάτων πλησίον του ήλιου, αναλογικής τάξεως μεγέθους πλανήτου Γης ή και μεγαλύτερους: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10507&Itemid=44, Σημ: Οι θεοσοφικές μασονικές οργανώσεις «Πλειάδειων, «Έψιλον» και λοιπών, παρουσιάζουν σε «CD» προερχόμενα από την NASA, ως δήθεν υπαρκτά, ανάλογα ολογραφικά ανύπαρκτα σώματα τάξεως μεγέθους άστρου (!!!) πλησίον και πέριξ του ηλίου και των εσωτερικών πλανητών, για να εξαπατούν αφελείς και αδαείς στα θέματα αστροφυσικής νεοέλληνες.)


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»:
«ΚΥΡΙΟΙ, ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗΣ Ή ΦΡΙΖΗΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. «ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ», «ΑΓΝΟΙΑ», ΚΑΙ «ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ. ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ (ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ) ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΨΕΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ._


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟ-ΑΡΧΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΑ ΚΛΠ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2.11.2010:
Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ 1 & 2, ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΤΕΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΝ 1.11.2010 ΩΡΑ 22:00. ΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕΘΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 2.11.2010.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2.11.2010:
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΠΡΟΑΡΧΑΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ. ΟΜΩΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΡΧΑΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΡΧΑΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2.11.2010:
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 31.10.2010 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31.10.2010, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ 3 ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗ, ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ 31ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010. ΜΕΤΑ ΤΗΣ 31.10.2010 ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

13 Οκτώβρη 2010 - μαζικοί σχηματισμοί "UFO" σφαιρικών φωτεινών σκαφών πάνω από Νεα Υορκη:
http://www.youtube.com/watch?v=KsoBKtl2vio

Αντίστοιχο φαινόμενο στην Ιαπωνία (Ιανουάριος 2010):
http://www.youtube.com/watch?v=w2rkeNH5r5E

επίσης αναφέρθηκαν εμφανίσεις ΜΟΝΟ για αυτή την μέρα (13.10.2010) αναλόγων φωτεινών αντικειμένων και σκαφών στις κάτωθι περιοχές:

Seattle, San Francisco, Orlando, Clovis, CA, Texas, Vermont, Puerto Rico, CHINA, and Malaysia

Στο παρακάτω θα βρείτε όλα τα σχετικά βιντεο των εμφανίσεων για εκείνη τη μέρα:
http://sbeckow.wordpress.com/2010/10/14/a-decloaking-did-occur-on-october-13-2010/

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/rumors-of-alien-ufo-invasion-ufo-decloakings-multiply-as-do-forthcoming-alien-invasion-movies

Γι' αυτές τις μαζικές εμφανίσεις στις 13 Οκτώβρη, τα εντελώς εκτός τόπου και χρόνου δρακονιανώς κατευθυνόμενα ιδρύματα Εξωπολιτικής (Exopolitics Institutions) διαδίδουν ότι τις προέβλεψε ένας Καναδός πρώην αξιωματικός του NORAD, και πάλι τις συνδέουν όμως με μαζικό CHANNELING (μεντιουμς δηλαδή και συντονισμένο δρακονιανό πνευματισμό - καταληψία) καθώς και με την (ψευδο)Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτος (Διάβαζε: Δρακονιανοί Ληστοσυμμορίτες του Σκότους), ενώ προβλέπουν ότι οι εμφανίσεις αυτές πάνω από μεγάλες πόλεις τις οποίες καλούν να συμβούν μέσω CHANNELING-Πνευματισμού, θα αυξηθούν με ραγδαίο ρυθμό στο κοντινό μέλλον.
Για να προετοιμάσουν δε το κλίμα έχουν βάλει τον διάσημο και καταξιωμένο αστροφυσικό Χοκινς και άλλους να κάνουν δηλώσεις περί απειλητικών εισβολέων εξωγήινων πολιτισμών προς τη Γη κλπ (ως μομφή στην επερχόμενη Γαλαξιακή Κυβέρνηση Ανδρομέδας εβρισκόμενης σήμερα στην τροχιά πλανήτου Κρόνου), ενώ ετοίμασαν και αυτή την έντεχνη δημοσιοσχετίστικη..."φάρσα" με την Μαλαισιανή μογγόλα αστροφυσικό και "Πρέσβειρα των Εξωγήινων" στον Ο.Η.Ε. με προϊστάμενο την Δρακονιανή ανθρωπόσαυρα Μπαν Κι-Μουν.
Διότι τώρα τα γελοία εβραιοσαξονικά "ΜΜΕ" της Δύσεως ενώ στην αρχή ισχυρίζονταν ότι "δεν ήταν φάρσα" τώρα έκαναν 180 μοίρες στροφή και έβγαλαν την ίδια την Μαλαισιανή αστροφυσικό με διάψευση της είδησης για την Πρεσβεία εξωγήινων του Ο.Η.Ε., η οποία όμως Μαλαισιανή αστροφυσικός επιβεβαίωσε ότι όντως συμμετείχε σε συζητήσεις κορυφής στη «Βασιλική Εταιρεία» στο Λονδίνο για τις επιπτώσεις τυχόν επίσημης επαφής εξωγήινων με τους κατοίκους του πλανήτη μας, και η οποία ανάφερε ότι συνεχίζει να θεωρεί την εξωγήινη ζωή ως μια πιθανότητα.. τα συμπεράσματα στον νοήμονα αναγνώστη.

Ο.Η.Ε. ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ. ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_8895.html

Κλείνοντας να αναφέρουμε τους πρωτοφανείς αυξημένους ρυθμούς εμφανίσεως συμπαγών Σκαφών Α.Τ.Ι.Α. (διάβαζε: ΓΝΩ.Τ.Ι.Α.) πάνω από την Δρακονιανή Κίνα. (8 εμφανίσεις από τον Ιούνιο 2010) πάνω από Αεροδρόμια και πολυσύχναστες περιοχές:
http://abcnews.go.com/International/fresh-report-ufo-chinas-skies/story?id=11814100
όπως το παρακάτω:



Τέλος παραθέτουμε και το ενδιαφέρον σχόλιο του φίλου του ιστολογίου τον οποίο και εκ μέρους της Ο.Ε.Α. τον ευχαριστούμε θερμά για τα στοίχεια και τη βοήθεια που προσφέρει κατά καιρούς, και τον καλούμε να συνεχίσει τον αγώνα αφύπνισης δυναμικά και με τον τρόπο που προτείνει το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. ήτοι με συνεχή διανοητικό πόλεμο υπέρ της ελληνικής εθνικής ασφαλείας και υπέρ της πλανητικής ασφαλείας και ευημερίας και μέσω δημιουργίας ιστολογίων μέσω μικρών ανεξέλεγκτων ελληνοκεντρικών ομάδων των 2-3 ατόμων το πολύ ΑΝΕΥ ΗΓΕΣΙΑΣ.
(Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..αλλά που..):

"Ενα cd σαν αυτο που περιγραφει η ο.ε.α. στο πρωτο υστερογραφο, μεσα στο οποιο υπαρχουν σε μορφη φωτογραφιας και βιντεο αυτα τα ολογραματικα γιγαδιαστημοπλοια γυρω απο τον Ηλιο και κοντα σε αυτον, οπου παρουσιαζονται ως αληθινα ευρηματα του τηλεσκοπιου ''Hubble'', βρισκεται μεσα στο βιβλιο του γιγαηλιθιου και γιγαδιαστροφεα της λογικης (ιδιαιτερα των νεοτερων ηλικιακα Ελληνων), μπασταρδου Γερασιμου Καλογερακη με τιτλο ''Πολεμος στον Ηλιο'' και κυκλοφορει απο τις Μασονικες κρυπτοδρακονιανες εκδοσεις ''Διον''.Το περιεχομενο του cd του βιβλιου αυτου το ειχε σε αρθρο της η ιστιοσελιδα www.defencenet.gr,εδω: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14951&Itemid=168 και επισης κυκλοφορει στο http://www.youtube.com με την ονομασια ''Πολεμος στον Ηλιο'' (Η φωνη που ακουγεται στα εν λογο βιντεο ειναι του αρχιστρατηγου των ηλιθιων Γερασιμου Καλογερακη).

Οι ''φωνες'' των ψευδοπλειαδιων και των ''Εψιλων'' εχουν αρχισει να αυξανουν εντονα δηθεν στο ονομα της ''υδροχοικη αφυπνιση της ανθρωποτητας'' μεσω των Ελληνοκεντρικων και των πνευματιστικων - μυστικιστικων κυκλων, κατι που επιβεβαιωνει τις παρατηρησεις των Ανδρομεδιων τροχιας πλανητου Κρονου περι αυξησης ''παραφυσικης δραστηριοτητας'' στον πλανητη μας.Αυτο σημαινει οτι ολοι θα δεχομαστε εντονοτερη τεχνητη ενεργεια παραφυσικης παρενοχλησης - τρομοκρατιας - προγραμματισμου - τηλεκατευθυνσης, για οσο οι ρυθμοι προωθησης του σχεδιου Αρμαγεδων θα ειναι αυξημενοι.Ακολουθηστε τις οδηγιες της ο.ε.α. και των Ανδρομεδιων τροχιας πλανητου Κρονου και επιβιωστε.

Καλη δυναμη

Στεργιου Κλεανθης
"

21 comments:

HellenicWorldOrder said...

Χαίρομαι απο βαθους καρδιας για την συνεχιση του αγωνα απο πλευρας Ο.Ε.Α και περαν του τελους Οκτωβριου,τα αδελφια μας ειναι διπλα μας,το ιδιο και εσεις κ.κυριοι της Ο.Ε.Α η Νεμεσις θα φερει τη φωτια και το τσεκουρι που εμεις ολοι θα επιβαλλουμε να αλλαξουμε τα σιχαμενα ηθη αυτου του καταπληκτικου πλανητη...

Εσσεται Ημαρ...λιαν συντόμως

Anonymous said...

Ενα cd σαν αυτο που περιγραφει η ο.ε.α. στο πρωτο υστερογραφο, μεσα στο οποιο υπαρχουν σε μορφη φωτογραφιας και βιντεο αυτα τα ολογραματικα γιγαδιαστημοπλοια γυρω απο τον Ηλιο και κοντα σε αυτον, οπου παρουσιαζονται ως αληθινα ευρηματα του τηλεσκοπιου ''Hubble'', βρισκεται μεσα στο βιβλιο του γιγαηλιθιου και γιγαδιαστροφεα της λογικης (ιδιαιτερα των νεοτερων ηλικιακα Ελληνων), μπασταρδου Γερασιμου Καλογερακη με τιτλο ''Πολεμος στον Ηλιο'' και κυκλοφορει απο τις Μασονικες κρυπτοδρακονιανες εκδοσεις ''Διον''.Το περιεχομενο του cd του βιβλιου αυτου το ειχε σε αρθρο της η ιστιοσελιδα www.defencenet.gr,εδω: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14951&Itemid=168 και επισης κυκλοφορει στο http://www.youtube.com με την ονομασια ''Πολεμος στον Ηλιο'' (Η φωνη που ακουγεται στα εν λογο βιντεο ειναι του αρχιστρατηγου των ηλιθιων Γερασιμου Καλογερακη).

Οι ''φωνες'' των ψευδοπλειαδιων και των ''Εψιλων'' εχουν αρχισει να αυξανουν εντονα δηθεν στο ονομα της ''υδροχοικη αφυπνιση της ανθρωποτητας'' μεσω των Ελληνοκεντρικων και των πνευματιστικων - μυστικιστικων κυκλων, κατι που επιβεβαιωνει τις παρατηρησεις των Ανδρομεδιων τροχιας πλανητου Κρονου περι αυξησης ''παραφυσικης δραστηριοτητας'' στον πλανητη μας.Αυτο σημαινει οτι ολοι θα δεχομαστε εντονοτερη τεχνητη ενεργεια παραφυσικης παρενοχλησης - τρομοκρατιας - προγραμματισμου - τηλεκατευθυνσης, για οσο οι ρυθμοι προωθησης του σχεδιου Αρμαγεδων θα ειναι αυξημενοι.Ακολουθηστε τις οδηγιες της ο.ε.α. και των Ανδρομεδιων τροχιας πλανητου Κρονου και επιβιωστε.

Καλη δυναμη

Στεργιου Κλεανθης

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Ευχαριστούμε Κλεάνθη και λοιποι αναγνώστες,
Δείτε επίσης και αυτό το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=RBseZxPw-eg
όπου ένας αμερικάνος με κάμερα εξοπλισμένη με φίλτρο υπερύθρου έχει τραβήξει τα τελευταία 3 χρόνια, ενδιαφέροντα αντικείμενα στον ουρανό μέρα-μεσημέρι που δεν φαίνονται με διαφορετικό τρόπο.
Ομοιάζουν με αυτά που εμφανιστηκαν σε Νέα Υόρκη και Ιαπωνία με τη διαφορά ότι αυτά κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο σχηματισμού στο ορατό φάσμα, και φαίνονται να ελέγχονται από "νοημοσύνη" (ειδικά η περίπτωση της ιαπωνίας)
Οι δρακονιανοι της σελήνης διαθέτουν τέτοιο επίπεδο τεχνολογίας που μπορεί στην κυριολεξία να μας τρελάνουν. Θέλει προσοχή, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.
Οι κυβερνήσεις και τα ιδρύματα εξωπολιτικής έχουν ενημερωθεί πλέον.
Πρεπει κατεπειγόντως να πεταξουν στα σκουπιδια τους ραββινους συμβουλους και τους μαγους - μέντιουμ συμβουλους, τους μασόνους συμβούλους, τους αστρολογους συμβούλους, κλπ
δρακονιανα-κρονια ζομπι ολοι τους.
Από εδώ και πέρα ότι άσχημο συμβεί θα είναι συνειδητή προδοσία και έσχατη ανοησία τους.

Γιώργος Σιδέρης said...

Όσον εντείνονται οι προσπάθειες των αποστατών για τον τελικό, πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητος, τόσον οι καθαροί Έλληνες και το DNA των, αφυπνίζονται και μεταλαμπαδίζουν το φώς των Ανδρομέδειων ενδόξων πρόγόνων μας.
Η αφύπνισις των 'Ελλήνων είναι ραγδαία.
Η Νέμεσις πλησιάζει ακάθεκτη και αμείλικτη.
Γιώργος Σιδέρης

Anonymous said...

Το ψευδος οτι οι Δρακονιανοι και οι Κρονιοι αποστατες εναντιων της Συμπαντικης Ιεραρχιας εχουν ως τελικο σκοπο τους τον πληρη ελεγχο της ανθρωποτητας και οχι την γενεοκτονια των 2/3 της ανθρωποτητας, την πληρη γενεοκτονια της Λευκης Φυλης και της Μαυρης φυλης δηλαδη, το υποστηριζουν οι ιδιοι οι Δρακονιανοι και οι Κρονιοι αποστατες που υποδυονται τις δυναμεις Νεας ταξης 666, για να αποπροσανατολισουν τα εθνη της Δυσεως και να τα εγκλωβισουν στον Αντισιωνισμο-888 και μεσω αυτου στην ''υδροχοικη αφυπνιση της ανθρωποτητας'' ως αιτιο δημιουργιας της M.R.A.-666 (Mundana religio adunata = Παγκοσμια ενοποιημενη θρησκεια 666).Δηλαδη με προσωπειο 888 να εγλωβισουν τα εθνη της Δυσεως σε δογμα 666 για να εχει η Ανατολη-888 (Δρακος) λογο να αντεπιτεθει στην Δυση-666 (Τιγρης), συμφωνα με τον συμπαιγνιακο Δρακονιανο προγραμματισμο του Αρμαγεδωνα.(Βλεπε ολες τις γεωπολιτικες και γεωστρατηγικες εξελιξεις που επιβεβαιωνουν το δογμα ''Τιγρης και Δρακος'' και ολες τις γεωπολιτικες και γεωστρατηγικες αναλυσεις της ο.ε.α. του δογματος αυτου.)

Η ''αφυπνιση dna'' ειναι μερος του δογματος της ''υδροχοικης αφυπνισης της ανθρωποτητας'' το οποιο αποσκοπει στην δημιουργια της M.R.A. 666.Δεν υπαρχει καμια ''αφυπνιση dna'', ειναι δρακονιανη προπαγανδα των ψευδοπλειαδιων, των ''Εψιλων'' και ''της Γαλαξιακης ομοσπονδιας του φωτος - Galactic federation of light''.Οπως επισης δεν υπαρχουν ''καθαροι Ελληνες'' αλλα υπαρχει Λευκη Ανδρομεδια φυλη και Μελανα γηγενης φυλη που οχι μονο δεν εχουν ραγδαια αφυπνιση αλλα καθε μερα αποδεικνυεται οτι εχουν καταναλωσει Δρακονιανες-Σινικες-Κινεζικες ιδεολογιες σε ποσοστο τετοιο ωστε τους ειναι αδυνατον να καταλαβουν οτι ειναι ψευδεις οι ιδεολογιες αυτες και παρασυρονται μεσω αυτων οπως τα προβατα στη σφαγη.(Βλεπε την ιστορια της M.R.A. και το τσιπακι 666 που επιβεβαιωνει την M.R.A. και ειδικα το τσιπακι 666 ως το ζενιθ της M.R.A. της ενοποιημενης ανθρωποτητας ως αιτια πολωσης Δυσεως 666-Ανατολης 888.)

Με λιγα λογια, ο ''πληρης ελεγχος της ανθρωποτητας'', οι ''καθαροι Ελληνες'', η ''αφυπνιση dna'', η ''μεταλαμπαδευση του Ανδρομεδιου φωτος'' και η ''ραγδαια αφυπνιση των Ελληνων'' ειναι Δρακονιανη προπαγανδα στα πλαισια του ανυπαρκτου Αντισιωνισμου-Αντινεοταξισμου 888 και της ανυπαρκτης μαγιονεζας M.R.A.-666, με σκοπο τον αποπροσανατολισμο και τελικως την σφαγη της Λευκης και της Μελανας Φυλης απο την Κιτρινη Φυλη των Κινεζων και Κορεατων.(Πολυ απλα δες τις πηγες αυτων που ειναι πνευματιστικα - μυστικιστικα κεντρα που επικοινωνουν με channeling-επικλησεις-προσευχη κ.τ.λ. με Δρακονιανα ''γηινα και εξωγηινα'' πνευματα.)

Εχω παρατηρησει οτι η προπαγανδα των Δρακονιανων που υποδυονται ψευδως τους Ανδρομεδιους τροχιας πλανητου Κρονου ειναι τετοια που παραποιει τα κειμενα της ο.ε.α. με τροπο τετοιο ωστε να αντιστρεφει τις τελικες θεσεις των κειμενων της.

Μελετηστε τα μοναδικα αφυπνιστηκα κειμενα σε ολο τον πλανητη της ο.ε.α. και διαλυστε το συμπαιγνιακο δολοφονικο παραμυθι-φουσκα της Νεας Ταξης 666 και του Νεου Κοσμου 888.

Στεργιου Κλεανθης

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Για όσους από σας έχετε παρασυρθεί από τις απάτες των θεοσοφιστών "εψιλον-ολυμπίων-666" μέσω του απατεώνα στρατηγού της λύρας και του μπουζουκιστάν Καλογεράκη, που προπαγανδίζουν περί "αφυπνισης ή αναβάθμισης dna των καθαρών ελλήνων", περί "σατανικού ισλάμ αξιου γενοκτονίας", περί "φουσκωματος της υπεροχής της ελληνικής φυλής εναντίον των υπανθρώπων μυαρών ή των ρυπαρών φυλών της ΡΙΚ-888 και της Κίνας" και λοιπά, ώστε να προκληθεί πόλωση και έσχατη προβοκάτσια τρίτου παγκοσμίου πολέμου με κύριο υπαίτιο και τυπικό ηγέτη την Ελλάδα, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε κατεπειγόντως το κείμενο της ΟΕΑ "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ" σε αυτό στο σύνδεσμο:
http://www.easy-share.com/1909346151/
Αυτές οι ομάδες όπως έγραψε και ο Κλεάνθης πιο πάνω διαστρεβλώνουν τα κείμενα της ΟΕΑ με δικά τους ψευδή κείμενα και κείμενα που παίρνουν απο μυστικές υπηρεσίες ή από πνευματιστικές συνεδρίες δρακονιανών και κρόνιων δαιμόνων που υποδύονται το επιστρέφον ελληνικό δωδεκάθεο!
ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΑΤΗ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ.

Γιώργος Σιδέρης said...

Φίλε συν-Ελληνα,
Δεν ανήκω σε καμμία ομάδα Ε η κάποια Θεσοσοφιστική λέσχη, Καλογεράκη που αναφέρεις κτλ.
Διαβάζω, συγκρίνω και μετά κρίνω.
Εχουν γνώση οι φύλακες.
Βλέπω ξεκάθαρα τα πράγματα και αυτό το οφείλω σε ένα μεγάλο βαθμό στην ΟΕΑ.
Γιά τον λόγο αυτό ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΟΕΑ.
Δεν παραλείπω να ανα-δημοσιεύω τα κείμενά της, όπου και όπως μπορώ.

Γιώργος Σιδέρης

Unknown said...

p Αδερφια, να θυμοσαστε οτι, αυτα που μας χωριζουν ειναι ψευτικα, και ειναι δημιουργηματα των κεραταδων που θελουν να ποδηγετουν τους Λαους, ενω αυτα που μας ενωνουν ειναι πραγματικα. Εχουμε την τιμη, να ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν μας περισευει κανενας, αλλα και δεν αφηνουμε την πλατη μας ακαλυκτη. Τα κειμενα της Ο.Ε.Α. απευθυνονται σε ολους, αρα δεν εχει λογους κανενας να πει οτι δεν ενημερωθηκε. Οταν ερθει η ωρα να μετρηθουμε, να θυμοσαστε, οτι ενας απο τους πιο επικινδυνους εχθρους μας, ειναι οι λεγομενοι ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ. Αυτοι που δημιουργησαν τους Παγκαλους, και τα παγκαλακια, και αυτοι που στις επομενες εκλογες, θα τρεξουν να τους γλειψουν για κανα ρουσφετι. Αν ειμαστε σε εγρηγορση, και ενωμενοι, το προβλημα θα το εχουν, αυτοι που θα μας αντιμετωπισουν, και ας ειναι πολλαπλασιοι." ΕΙΣ ΕΜΟΙ ΜΥΡΙΟΙ,ΕΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΙ " ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

Γιώργος Σιδέρης said...

Captainpontie, συμφωνώ μαζί σου αναφορικά με τους νεο-έλληνες.
Αυτός είναι ο πρώτος κρυφός εχθρός που χρειάζεται άμμεση αφύπνιση. Εαν δεν δεχθεί την αφύπνιση χρειάζεται άμμεση ακινητοποίησή του με "Οδύσσεια" μέθοδο, δλδ Δούρειο Ίππο.

anagnostisellhnas said...

Αν δεν κανω λαθος, και οι δυο θεωριες εχουν ως τελικο σταδιο την αφιξη Ανδρομεδιων, για πιο λογο διαφημιζουν την ιδια τους καταστροφη οι αποστατες (ή οσοι με βαση αυτο το παραπανω κειμενο ισχυριζονται την αφιξη των Ολυμπιων)? Πρεπει να παραδεκτω οτι τα πραγματα που εχω διαβασει εδω με εχουν μπερδεψει. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει σε καποιο κειμενο το οποιο να περιγραφει λεπτομεριες περι των αληθινων Ανδρομεδιων και γενικος της καταστασης της Γης μετα την αφιξη? (αν υπαρχει τετοιο κειμενο βεβαια, γιατι ματαια εψαχνα στην ιστοσελιδα)

Anonymous said...

Καταρχάς οι ορολογίες "Ολύμπιοι" (διάβαζε: κρόνιοι ψευδο-ολύμπιοι) και "αποστάτες" είναι ορολογίες που εισήγαγε ο θεοσοφιστής μεγαλομασόνος στρατηγός Καλογεράκης σημαντικός εχθρός της Ο.Ε.Α. που διέστρεψε-ανακάτεψε τα αρχικά κείμενα της Ο.Ε.Α. μαζί με δικά του κείμενα ή/και κείμενα μυστικών υπηρεσίών ή/και κείμενα των δρακονιανών/κρονίων.

Για αρχή μελέτησε αυτό το κείμενο:

Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης:
Πρός Περιοδικά Γ'
http://www.easy-share.com/1914310828/Πρός+Περιοδικά+Γ.pdf

Nea Arxh News said...

"ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΑΣΜΑ ΦΩΤΟΣ" Δεν είναι ευκολότερο να πεις "ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ"?

Πόσους εσωτερικούς πλανήτες μέτρησαν? Επτά συν έναν κατεστραμμένο? Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, παρακαλώ συμπληρώστε τους υπόλοιπους.

Ολογράμματα σκαφών στο μέγεθος πλανητών και του ήλιου? Δεν θα έπρεπε να είχε γίνει παγκόσμιο πρωτοσέλιδο σε όλα τα κανάλια, όλα τα μέσα ενημέρωσης? Εγώ πάντως δεν είδα τίποτα.

Να μην αγγίξουμε τους Κινέζους ε? Γιατί, μπορούμε να τους κάνουμε και τίποτα άλλο πέρα από αέρα? Και από πότε οι Ανδρομεδιανοί καθορίζουν την εξωτερική πολιτική της χώρας μας.

"ΟΙ ΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ". Βρε παιδιά, από την Ανδρομέδα ήρθατε, δεν μπορείτε μέσα σε 8 μήνες να διανύσετε την απόσταση μεταξύ του Κρόνου και της Γης? Πόσο ακόμα θα προσπαθούμε να επιβιώσουμε μέχρι την άφιξή σας?

Anonymous said...

Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ε ΑΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΗ ΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΣΚΑΤΕΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

Nea Arxh News said...

ολο απειλες εισαι και δεν ειναι ομορφο αυτο
πολλα ερωτηματα εχεις αφησει αναπαντητα

Anonymous said...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....

Nea Arxh News said...

θελω να πιστευω αλλα ειναι δυσκολο να πιστεψω καποιον που με απηλει
αντε καληνυξ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΥ ΣΚΑΙΠ ΧΕΣΤΗΚΕΣ??
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Η ΟΛΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ??
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΕΡΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΛΘΑΚΕ ΤΥΠΕ.

Nea Arxh News said...

απλός οι (απαντήσεις) με έχουν καλύψει

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΚΑΛΩΣ ΦΙΛΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ

Airian said...

Γιατι τον αποπειρατε τον ανθρωπο?

οντως ειχε και αλλες ερωτησεις. Προς τι η επιθεση χωρις καν να απαντηθουν?

ΔΩΡΙΕΥΣ said...

Αγαπητέ κ.Καραγεωργίου και αδέρφια της ιστοσελίδας ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο σύνδεσμος torrent για το δεύτερο DVD της Ο.Ε.Α., όπως και πολλοί άλλοι σύνδεσμοι για αρχεία πρός κατέβασμα έχουν διαγραφεί από το easyshare. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε και εαν αυτοί οι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί από την Ο.Ε.Α. ή από άλλους τρίτους στο easy share, αλλά όφειλα να ενημερώσω για να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν αυτοί οι σύνδεσμοι ώστε να μπορέσουμε να μοιραστούμε με περισσότερους Ελληνες αδερφούς το περιεχόμενό τους.
Επίσης θερμή παράκληση σε όσους αναγνώστες της ιστοσελίδας έχουν κατεβάσει το πρώτο DVD να το μοιράζονται (seed) έχοντας ανοιχτό το πρόγραμμα για torrent που χρησιμοποιούν όσο έχουν ανοιχτό τον υπολογιστή τους (όπως κάνω καί εγώ), ούτως ώστε να μπορούν και άλλοι χρήστες να κατεβάζουν το DVD σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ευχαριστώ πολύ και ελάτε να συνεχίσουμε τον αγώνα της επιβίωσής μας κάνοντας ο καθένας ό,τι μπορεί από τη μεριά του!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις