ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 2 January 2011

ΠΕΡΙ ΑΛΕΞ ΚΟΛΙΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Αλεξ Κολίερ τον οποίο το ιστολόγιο θεωρεί ως απατεώνα χειραγωγούμενο από Δρακονιανούς και την σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ (NSA) που αν και γνωρίζει σπέρνει παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα των Ανδρομεδίων Ελλήνων και τον σκόπο έλευσης τους στο ηλιακό μας σύστημα.
Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους εκ των οποίων οι σημαντικότεροι είναι οι εξής:
Αν και αναφέρει γενικά για δρακονιανούς - ερπετικούς, δεν αναφέρει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για τους Κινέζους οι οποίοι είναι η κατεξοχήν φυλή - έθνος του δράκοντα με μαζικές εορτές, και σύμβολα υπέρ του δράκοντα (αστερισμός) και υπέρ διάφορων άλλων ερπετών. Οι Κινέζοι είναι προϊόν γενετικής μηχανικής της Σελήνης το οποίο δημιούργησαν οι δρακονιανοί ερπετικοί και αποβίβασαν πρώτα στην Ατλαντίδα περί το 11400 π.δ.Χ., ως χρονολογία ελεύσεως της σελήνης σε γήινη τροχιά, και με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία. Η μυθολογία των Κινέζων αναφέρει ότι οι πρώτοι Κινέζοι κατέβηκαν στην Γη από την Σελήνη, και η σημαία τους είναι ουσιαστικά η Ημισέληνος, όμοιας σχεδίασης και εμπνεύσεως με την Τουρκική Τουρανική-μογγολική σημαία.
Οι γενετικές εντολές των Κινέζων ήταν και είναι να γενοκτονήσουν, αλώσουν και να αφομοιώσουν τις αρχικές φυλές του πλανήτη (Ελληνική/Πελασγική/Ανδρομέδια/Λευκή , και Μαύρη/Σείρια/Φύλη) μέχρι την τελική ολική γενοκτονία τους στον "Αρμαγεδδώνα" ωστε να επικρατήσει μόνον η κίτρινη φυλή. Μετά από αυτό το σημείο η Κίτρινη Δρακονιανή Κινεζική φυλή ως απόλυτη πλανητάρχης πλέον θα χρησιμοποιηθεί από τον Δρακονιανό Αστροστόλο ως απόλυτα πειθήνιοι σκλάβοι τους που θα αναλάβουν την εξόρυξη των υπόλοιπων πρώτων υλών του ερειπωμένου πλέον πλανήτη και των πολύτιμων λίθων - κρυστάλλων του για να τους μεταφέρουν στα θησαυροφυλάκια της Σελήνης. (βλέπε παραδοχή του ίδιου του παραδόπιστου πουστόδρακου ελοχιμ Σιν-Σιων-Γιαχβε στην Παλαιά ΚινεζοΕβραική Διαθήκη όπου παραδέχεται ότι "Ο χρυσός και ο άργυρος ανήκουν σε αυτόν και στα θησαυροφυλάκια του")
Κατόπιν η ληστοπειρατική Σελήνη, αφήνοντας πίσω της έναν τελείως κατεστραμμένο πλανήτη Γη και ένα κατεστραμμένο ηλιακό σύστημα (βλέπε καταστροφή και του πλανήτη Φαέθωνα από τους δράκους στο παρελθόν, σημερινή "ζώνη αστεροειδών") αυτή η εγκληματική σελήνη κατόπιν θα "ανταναιρεθεί" (Βλέπε επίσης "Παλαιά Διαθήκη") δηλαδή θα αναχωρήσει για άλλο ηλιακό σύστημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΟΕΑ αυτό θα είναι το ηλιακό σύστημα του Σείριου - Υπερίωνα - Κόκκυγα όπου από εκεί θα εκβιάζει άμεσα ολόκληρη τη Γαλαξιακή Ανδρομέδια Κυβέρνηση και ολόκληρο το Σύμπαν με ηλεκτρομαγνητικό θάνατο, καθώς ο Σείριος είναι η περιοχή μέγιστων πυκνοτήτων (βλέπε υπέρπυκνο λευκό νάνο "Σείριο Β'") και αρνητικός ηλεκτρικός πόλος του σύμπαντος. Γι΄ αυτό κυρίως το λόγο η γαλαξιακή κυβέρνηση έχει επιβάλει ασφυχτική στρατιωτική καραντίνα στο ηλιακό μας σύστημα στο ύψος του πλανήτη Κρόνου, ώστε να μη διαφύγει ουδείς δρακονιανός από το σύστημα ζωντανός, ή ...νεκρός (ήτοι: δαίμονας - πνεύμα αραιότερων διαστάσεων υλοενέργειας)
Ο απατεώνας Αλεξ Κολίερ λοιπόν δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για αυτά τα πράγματα κρίσιμης σημασίας επιβιώσεως των κατοίκων του πλανήτη και επιβιώσεως του σύμπαντος από τους καρκινικούς δρακονιανούς και τον ληστοπειρατικό τεχνολογικό αστροστόλο τους. Όμοια τακτική ακολουθάει και το άλλο ραββινόπαιδο ο Δαβιδ Αικ (David Icke) αφήνοντας τελείως στο απυρόβλητο τους Κινέζους. Δηλαδή αυτοί οι τύποι - προπαγανδιστές του σινοσιωνιστικού κατεστημένου, προστατεύουν την εκλεκτή φυλή των δρακονιανών στη Γη, τους Κινέζους, σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις.
Λέει επίσης για Ανδρομέδιους αποκλειστικά της 5ης Διάστασης. Αυτό είναι ψεύδος, καθώς οι Ανδρομέδιοι και η Γαλαξιακή Κυβέρνηση έχουν αποστείλει στόλο από σκάφη και πληρώματα στο ηλιακό μας σύστημα παρατεταγμένων σε 6 Διαστάσεις αραιώσεως ύλης (!!!) Δηλαδή από την δική μας ορατή ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (3η πραγματική) έως και την 6η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (9η πραγματική).
Μιλάει για μετενσάρκωση αλλά δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για το ηλεκτρομαγνητικό τεχνολογικό πλέγμα παγίδων ψυχών (2ης Διάστασης) που έχουν στήσει οι δρακονιανοί/κρόνιοι πέριξ του πλανήτου Γη σε γεωστατικές τροχιές, και για την παγιδευμένη πολιτική διαδοχικών μετενσαρκώσεων και αποσβέσεως μνήμης - προγραμματισμού την οποία επιβάλουν σε κάθε ψυχή νεκρού όντος που επιχειρεί να διαφύγει από τον πλανήτη μετά θάνατον. Ο σκοπός αυτού του πλέγματος παγίδων ψυχών είναι να μην ειδοποιηθεί ο συμπαντικός οργανισμός και τα αντισωματικά του κέντρα για τα εδώ εγκληματικά πεπραγμένα των τοπικών επικυρίαρχων (δρακονιανών+κρονίων) αλλά και για να δημιουργούνται πειθήνιοι σκλάβοι - ζόμπι τηλεκατευθυνόμενοι και προγραμματιζόμενοι από τους δρακονιανούς μέσω της τεχνητής βίαιας μετενσαρκώσεως σε άλλο "δοχείο" (σώμα) με απόσβεση προηγούμενης μνήμης και με νέο προγραμματισμό (π.χ. να ηγηθεί ο "ταδε" τηλεκατευθυνόμενος του νέου βασιλικού κόμματος της Ελλάδος των εβραιοσαξόνων Γλυξμπουργκ). Οι δρακονιανοί όμως σε τελική φάση θα εμπιστευτούν και εμπιστεύονται μόνον τα "δοχεία" κίτρινης δρακονιανής φυλής, δηλαδή τα δικά τους "δοχεία" γενετικής μηχανικής (ανθρωποσαυρίτες ή σαυρομάτες) γι' αυτό και στον «αρμαγεδδώνα» οι 200.000.000 στρατιώτες κινέζοι (Βασιλείς από ανατολής ηλίου) παίρνουν αυτό το ..."θεάρεστο" έργο της γενοκτονίας του 1/3ου της ανθρωπότητας (βλεπε Δρακονιανή "Αποκάλυψη") μέσω θερμού πολέμου στον Κινεζοεβραικό "Αρμαγεδδώνα"... και του λοιπού 1/3ου από άλλες παράπλευρες αιτίες, για ένα σύνολο 5 δισεκατομμυρίων γενοκτονημένων ανθρώπων και την επιβίωση μόνον τον κίτρινων Κίνας 888 + Κορέας 777 (ελέω σεληνιακού εγκληματικού ψευτοθεούλη).
Γενικώς ο Κολίερ δίνει μίγμα ψευδών, ημιαληθών και αληθών ανούσιων πληροφοριών νεοεποχήτικης σούπας "νιρβάνα" άνευ κρίσιμων γεωστρατηγικών, αστροστρατηγικών και ιστορικών πληροφοριών ζωτικών για την επιβίωση των κατοίκων του πλανήτη και για την επιβίωση της λευκής + μαύρης φυλής. Ο κύριος εγκληματικός σκοπός του είναι να αποπροσανατολίσει και να εφησυχάσει τον κόσμο και τους Έλληνες, ενώ η ΟΕΑ μας θέλει σε συνεχή εγρήγορση επιβίωσης και σε εγρήγορση συντήρησης της ελληνικής εθνικής και πλανητικής ασφαλείας.
Αμφιβάλλουμε αν ποτέ οι πραγματικοί Ανδρομέδιοι θα ερχόταν σε επαφή με ένα τέτοιον τύπο. Αντίθετα αυτοί οι διαστημικοί Έλληνες ήρωες (της Εσω Γης και του ύψους της τροχιάς του πλανήτου Κρόνου) ήρθαν σε επαφή με την Ελληνική Πατριωτική Ο.Ε.Α. εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια ...ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ NETRINO-NASER ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, καθώς προϊστορικά η μητροπολιτική Ελλάδα, (ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙAΚΟΥ ΛΟΓΟΥ) αυτός ο αιώνιος ιερός τόπος και το όρος Όλυμπος ήταν η Έδρα αυτών των επικυρίαρχων δυνάμεων (ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ - ΔΙΟΣ, "Ηλιακοί θεοί" VARUNA) και της Πελασγικής Αυτοκρατορίας εκπολιτιστών επί του πλανήτου Γαία με απόλυτο σεβασμό προς την αυτόχθονη μαύρη "Σείρια" φυλή, Τρόπιδος Αργούς (=Γνωστός Αρχ. Ελληνικός Αστερισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Σείριο και το τοπικό ηλιακό σύστημα, όπως τα παρατηρεί ένας εξωτερικά ερχόμενος παρατηρητής)
Από την έλευση όμως της Δρακονιανής Σελήνης πριν 13000 χρόνια άρχισε η παρακμή και η πτώση της προόδου του πλανήτη και των τοπικών επίγειων Ελλήνων με τελικό αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε σήμερα.
Ο Κολίερ τα αποκρύπτει όλα αυτά.
Συμπέρασμα: Πρόκειται για πράκτορα των Δρακονιανών/Κρονίων που υποδύεται τον απεσταλμένο των Ανδρομεδίων σήμερα εβρισκόμενων στο ύψος τροχιάς πλανήτου Κρόνου.

11 comments:

centalconstilation said...

Περιεκτικό, σαφές, "τρελό", μα πλήρως ΑΛΗΘΙΝΟ!! Περιμένουμε με ανυπομονησία το ηχητικό κομμάτι που χρωστάτε περί Αστροστρατηγικής! ή μάλλον δεν το χρωστάτε! Το δωρίζετε ως τελευταία ίσως προσπάθεια επωδύνου αφυπνίσεως της εμετικής εγκεφαλικής νευροιστολογικής σκουλικίασης των νευρώνων του Νεο-Σκατέλληνα!!!
Με προβλημάτισε πολύ το γεγονός των "περίεργων" κινήσεων των Ρώσων που αναλύσατε στα ηχητικά ως τώρα αναρτιθέντα μηνύματα!! Εάν χαθεί το Χαρτί Αντίστασης που λέγεται Ρωσία, ο πλανήτης αύριο κιόλας τελείωσε!!....

lentis said...

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ Κ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΟΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΡΠΕΤΑ Κ ΔΡΑΚΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ; ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ.

centalconstilation said...

Τα βιβλία του David Iche για κάποιον που τώρα μπαίνει στο "χώρο" είναι πράγματι εντυπωσιακά! Υπάρχουν όμως πολλές παραπλανήσεις είτε εσκεμμένες είτε από άγνοια!
Για παράδειγμα:
1)ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ" ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ "ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ"- ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΚΑΔΟΣΟΥΜΕΡΙΑ -ΩΣ ΠΡΩΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΙΒΙΟ....ΟΑΝΝΕΣ (Ι...ΩΑΝΝΗ), ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ -ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ), ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ἉΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΝΕΜΡΩΔ, ΝΙΝΧΟΥΡΣΑΓΚ-ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΙΚΗ ΑΣΣΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ- ΚΑΙ ΤΑΜΟΥΖ!
2) ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ! (ΣΕΛ. 95)
3) ΕΠΊΣΗΣ:"...η λέξη Ηρακλής ήταν ένα άλλο όνομα του ..ΝΕΜΡΩΔ!!!!!!, πριν γίνει θεότητα των ελλήνων!!"
(σελ. 77)
4) και σημαντικότερο στη σελίδα 86 μιλάει για τη "λευκή φυλή"και την ταυτίζει με τους ...ΑΡΙΟΥΣ-ΕΠΡΕΠΤΟΕΙΔΗΣ!!!" ΔΗΛΑΔΉ....ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!!!
ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α!
ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Η ΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΩΝ....
ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ...ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....

lentis said...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ Κ ΕΤΣΙ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ Κ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟ ΔΑΒΙΔ ΑΪΚ - ΙΣΑΑΚ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/25032010.html
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΑΤΡΙΞ" ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΞΑΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (ΔΑΒΙΔ ΑΪΚ - ΙΣΑΑΚ) ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ - PSYCHICS ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ (!!!) ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

cooper said...

παιδες συμφωνω με ολα αυτα που λετε ...οτι δηλαδη ο αικ αποκρυπτει περι προιστορικης ελλαδας και οτι σιγουρα πολλα απο αυτα που γραφει ειναι ψεματα αλλα δεν παυει να ειναι ενας απο τους πρωτους ξενους που βγηκαν μπροστα και μιλησαν για ερπετοειδεις και στην τελικη αυτος που εφαγε τα πρωτα χρονια της προσπαθειας του να ενημερωσει επι του θεματος το περισσοτερο κοροιδεμα και δουλεμα και γιουχαισμα...το οτι συνεχισε ακαθεκτος για μενα σημαινει πολλα και τον εκτιμω γιαυτο...
απο εκει και υστερα ο καθενας ας κρινει με προσοχη αυτα που διαβαζει...

Αδράστεια said...

Για τον David Icke είχα κάτι συζητήσεις επί βάθους το 2002-2003 σε forum του εξωτερικού. Οι αναφορές του ήταν πολύ μονόπλευρες. Τότε έτυχε να δω και ένα βίντεο του Alex Collier κάτι πο δε μου έκανε εντύπωση. Ωστόσο τελευταία τον παρακολούθησα ξανά, έχοντας πολύ πιο εκτεταμένη γνώση, γιατί κάτι μου έκανε εντύπωση.

Προτού προχωρήσω ωστόσο θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Όποιος λέει την πραγματική αλήθεια επώνυμα σε συνεδριάσεις, απλά ΔΕ ζει. Κυκλοφορεί ελεύθερος μόνον όταν εξυπηρετεί συμφέροντα. Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ που βγαίνουν και μιλάνε για τις επαφές τους.

Επειδή "ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες", έκατσα να παρακολουθήσω τις κατευθύνσεις του καθενός ξεχωριστά. Ο Δαυίδης είναι η σταθερή "αξία" της παραπλάνησης, γι' αυτό και έχει ιστοσελίδες μετά πληρωμής, ένα σκασμό βιβλία και γενικότερα έχει ΠΟΛΥ promotion. Αυτός, μαζί με τον Καβάσιλα είναι όχι απλά καμμένοι, είναι κάτι χειρότερο από στάχτες!

Η περίπτωση του Collier, που μου έκανε εντύπωση, ήταν ότι ξεκίνησε ανάλογα με το Icke, μέχρι που ξαφνικά εξαφανίστηκε. Μπορεί να πει κανείς (κι εγώ επίσης) ότι ήταν στημένο για λόγους πειστικότητας. Στην επιστροφή του ωστόσο ήταν σα να είχε δει το Γιαχβέχα σε άγριες κάψες. Λίγη παρατηρητικότητα χρειάζεται και καταλαβαίνει κανείς ότι έχει σαλέψει. Επομένως ψάχνω να δω εάν του ξέφυγε κάτι που το προκάλεσε αυτό.

Ίσως να ψάχνω βελόνα στ' άχυρα, αλλά θεωρώ πως κάτι ίσως να υπάρχει. Όπως ενας εκ των αστροναυτών, που μίλησαν (πρέπει να ήταν ο Έντγκαρ Μίτσελ) αναφέρθηκε το "θέλω να ξέρετε... ο Άι Βασίλης είναι αληθινός". Αυτή ήταν η κατά κόσμον κωδική φράση που σήμαινε "ναι, οι εξωγήινοι είναι αληθινοί".

Και για να κλείσω, ναι, το πρώτο πράγμα που όλοι αυτοί αποφεύγουν όπως "ο διάβολος το λιβάνι" είναι ν' αναφέρουν οτιδήποτε έχει να κάνει με Ελλάδα. Και όχι μόνον αυτό, ούτε καν αναφέρουν κουβέντα για Πελασγικούς πληθυσμούς. Είναι σήμερον ημέραν σα να λέμε ότι η Γη είναι επίπεδη.

Για να δούμε. Τώρα φαίνεται ότι οδεύουμε σε κάτι τεράστιο με τρομακτική ταχύτητα.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ.
Ο ΑΣΤΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΤΓΚΑΡ ΜΙΤΣΕΛ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΙΜ ΛΟΒΕΛ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 8, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 8 ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ). ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ (ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΓΗΣ) Ο ΛΟΒΕΛ ΕΙΠΕ: "ΤΕΛΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!"
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ.
ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ Α.Τ.Ι.Α.
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΙΜ ΛΟΒΕΛ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΩΔΟΚΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ. ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΛ ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΟΤΑΝ Ο ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ ΓΥΡΙΣΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΙΜΗΤΗΣ, ΣΠΑΝΙΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟ 1999 ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ, Ο ΑΡΜΣΤΡΟΓΝΚ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΓΚΑΡ ΜΙΤΣΕΛ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ. Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Anonymous said...

ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟ Ο ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ - ΙΣΑΑΚ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕΣΩ ΤΗΛΕ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)..
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ-ΔΙΧΤΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ...

Αδράστεια said...

Τότε δικό μου λάθος για τον Τζιμ Λόβελ! Ευχαριστώ για τη διόρθωση!

Τον Icke έχω πάψει να τον μελετώ από τα πρώτα χρόνια που διάβασα γι' αυτόν. Ότι πιθανότατα έχει αρχίσει τα της Ραββινείας του δεν το αμφιβάλλω καθόλου.

Όσο για τον Collier, βρήκα κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η αρχική του ονομασία ήταν Ralph Amagran, πρώην εφορειακός. Επίσης ακουγεται ότι εμφανίστηκε ως "Alien Contactee" υπό νέα ονομασία Alex Collier. Οι θεωρίες του λέγεται επίσης ότι είναι βασισμένες στις σημειώσεις του Billy Meier. Αυτά από αυτόπτεις μάρτυρες. Επομένως, ο κύριος Collier ήταν τρελός/παρανοϊκός εξ αρχής. Και πλέον πιθανό είναι να ήταν κι εντεταλμένος. Αν όχι, τότε απλά θα τον έβαλαν κάτω οι Κινεζο-Ραββίνοι και τον έστρωσαν. Εξ ου και η εξαφάνισή του, μέχρι να "προετοιμαστεί". Επομένως, σήμερον ημέραν είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία καθαρά. Στο επόμενο σχόλιο θα επισυνάψω δύο link με τις πληροφορίες καθώς και την επιστολή που εστάλη στο παρελθόν από τον Michael Horn των επισήμων επαφών του Billy Meier, η οποία μιλά για την πραγματική ταυτότητα του Alex Collier.

Αδράστεια said...

Η επιστολή:

To Whom It May Concern,

Since you are involved in the area of UFO studies, and aware of my work representing the Billy Meier Contacts from Switzerland, I want to inform you that a recent, very heated controversy has come to a predictable conclusion, which effectively clears my name regarding false information that has been circulated about me on the Internet.

Michael Salla and Paola Harris have failed to substantiate the claims by the person known as "Alex Collier" that he is indeed "a genuine lifelong Andromedan (extraterrestrial) contactee", necessitating that they now retract their own support for, and promotion of, Collier's claims as being authentic.

Apparently Salla and Harris were among those who were taken in by the fraudulent claims of one Ralph Amagran, aka Alex Collier, and perhaps by their own ambitions, to the degree that they both confidently based many of their conclusions on Collier’s fabricated, as well as plagiarized (from Meier), information, thus putting their own credibility at very serious risk.

Recently, Salla invited me to publicly defend my remarks about my experiences with, and knowledge of, Collier, whom I’d met and from whom I’d received Meier’s Contact reports, in 1986. Our exchanges quickly deteriorated when I became frustrated at Salla’s refusal to respond to Collier’s own self-incriminating lies, which Salla himself referred me to as proof of Collier’s authenticity. Despite its obviously erroneous and patently delusional content, this information (excerpted below) has been vigorously, even defiantly, defended by both Salla and Harris.

Also necessitating this message was Salla’s publicly claiming that I had fabricated my information regarding Collier, which I have easily refuted. This was particularly absurd because Salla and Harris, who both publicly support the authenticity of the Billy Meier UFO case, should have known that Meier himself identified Collier as a blatant fraud and hoaxer, in 1998.

Salla and Harris must now make a public apology to all parties whom they’ve misled and/or insulted, including me. The UFO area of study is a controversial and easily enough discredited topic that irresponsible, so-called “professional UFO researchers”, etc. need not further diminish the credibility of the rare, proven, authentic cases by including, endorsing and promoting blatant hoaxes among them.

So that you may draw your own conclusions regarding the accuracy and credibility of Collier’s claims, and of those who support him, I give you some excerpts below.

Sincerely,

Michael Horn
Authorized American Media Representative
The Billy Meier Contacts
www.theyfly.com

http://www.theyfly.com/news2005/sept05/sept05.htm

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread293135/pg4

http://www.theyfly.com/articles/Alex%20Collier.html

Και για τον Billy Meier:
http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Meier

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις