ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 16 August 2012

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 480 π.Δ.Χ.

ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ 700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΚΑΤΑΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ 2η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΟΡΗ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΔΟΞΑΣ.
[Το παραπανω είναι αποσπασμα αναδημοσιευσης από το ιστολογιο e-e-e.gr]

Όπως έχει αποδείξει η Ο.Ε.Α. η χριστιανική εκκλησία Ανατολής και Δύσης είναι μια προδοτική, ανθελληνική, κρυπτοσατανική, ύπουλη και μολυσματική (χειρότερη από πανούκλα και AIDS μαζί) οργάνωση – υποχείριο του σατανά-Γιαχβε και του προδότου Σαβαώθ-Κρόνου.

 

Ως συμβολική πράξη εξιλεώσεως θα ανέμενε κάνεις να αποκαθηλώσει τις εικόνες του (υ)ιού του συνδρόμου της επίκτητης και εξαναγκασμένης ανοσολογικής ανεπαρκείας, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε «υιός του θεού» και να τις αντικαταστήσει με εικόνες (γιατί όχι και video) του ήρωος Έλληνα Σπαρτιάτη βασιλέα ΛΕΩΝΙΔΑ.

Ως δεύτερη πράξη εξιλεώσεως θα προτείναμε την αντικατάσταση της εικόνας της «θεό»μήτορος με αυτή της Ελληνίδος ηρωίδος ΥΠΑΤΙΑΣ.

Τουλάχιστον μέχρι να τα πράξει αυτά, θα αποτελεί ένα επικίνδυνο για τον αν-θρωπο και ξένο προς τον ελληνισμό και συμΠΑΝτικό οργανισμό «σώμα».

Κλείνουμε με ένα video που κυκλοφορεί στο YOUTUBE:

Αφιερωμένο εξαιρετικά όχι μονό στους αρχαίους Έλληνες μαχητές της ελευθερίας, αλλά και στους συγχρόνους υπερασπιστές Πλανητικών Θερμοπυλών !!!





















FRANK MILLER'S ORIGINAL "300"

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις