ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 1 August 2012

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ.


 http://www.otenet.gr/images/fun/01-08-2012_313553_cover.jpg

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ, ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η Ο.Ε.Α.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ" ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΓΑΡΝΙΡΟΥΝ" ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ.

Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ. Η Ο.Ε.Α. ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΥΠΟ ΟΥΔΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΔΕΣΜΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΚΥΡΟΣ. 

ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ" ΜΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΑΤΙΑ, ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ, ΤΣΑΝΝΕΛΙΝΓΚ, ΟΡΑΜΑΤΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ "ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΣ "ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ" ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΡΙΤΑ. ΤΟ "ΛΟΥΜΠΕΝ" ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΔΕΣΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ", ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. 

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ "ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ" ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ "ΙΔΙΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ. 

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΦΑΡΟΙ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ-ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ._

ΥΓ.: ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΕ, ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ.  

ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΛΕΙΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ(diaggeleas.wordpress.com) ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ CRETAN PATRIOT(cretanpatriot.wordpress.com)

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ", ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ" ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ WORLD WIDE WEB ΟΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ... ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ. 
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΔΩΘΗ. 
ΚΥΡΙΟΙ, ΑΡΓΗΣΑΤΕ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις