ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 9 August 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...



Σαν σήμερα, το 480 π.Δ.χ. (προ Δρακονιανού χριστούλη) λαμβάνει χώρα η μάχη των Θερμοπυλών όπου οι 300 του Λεωνίδα παρέα με τους 700 Θεσπιείς αντιστέκονται μέχρις εσχάτων επιλέγοντας να θυσιαστούν ώστε να καθυστερήσουν την προέλαση των υπεράριθμων Περσών και δίνοντας χρόνο στους συμμαχικούς στρατούς των Ελλήνων να οργανωθούν.

Ο μεσήλικας βασιλιάς της Σπάρτης, επικυρηγμένος από τα ιερατεία της εποχής, αποκομμένος, χωρίς να είναι "Παις Διός", "ημίθεος", "μεσσίας" παρέα με τους επίλεκτους άνευ τέκνων 300 του αλλά και τους λησμονημένους ήρωες Θεσπιείς οι οποίοι συνειδητά επέλεξαν να πέσουν μαζί του, έδωσαν την μάχη που άλλαξε τον κόσμο. Διαδραματίστηκε ένα γεγονός που αντηχεί από τότε ως σήμερα. Ένα γεγονός μοναδικό στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Ο Λεωνίδας όμως, ο "άγιος" των Ελλήνων δεν αναγνωρίζεται από το νεοελληνικό κράτος και ως εκ τούτου δεν παρατηρούμε καμία αργία, εορτή, παρέλαση. Τίποτα! Λες και δεν συνέβη ποτέ.... Ο Λεωνίδας, οι 300 του και οι 700 Θεσπιείς δεν κύρητταν "μεσσιανική αγάπη", δεν είχαν "φωτοστέφανα", δεν τους λένε αβραάμ, μωυσή, άγιο μαρδόνιο, σάντα κλάους, άγιο σουλπίκιο, δεν ήταν γέροντες προφήτες νάνοι, δεν εισέβαλαν σε άλλες χώρες ούτε έσφαξαν γηγενείς πληθυσμούς διότι ήταν "παγανιστές, άθεοι, σατανιστές", δεν προσυλήτισαν δια βασανιστηριών ξένους λαούς για να δεχθούν σώνει και καλά "τον δρόμο του θεού/γιαχβέχ" και ως εκ τούτου δεν λογίζονται ως "Άγιοι" των Ελλήνων, άρα δεν αξίζουν καμίας μνημόνευσης, καμίας εορτής, καμίας αργίας. Άλλωστε τί έκαναν; Αμύνθηκαν.... Αηδίες. Ο θεός των νεοελλήνων, της "ορθοδοξίας" και της Βίβλου δεν αμύνεται ποτέ. Ό,τι θέλει, το παίρνει δια της βίας, κόβοντας κεφάλια αθώων που απλά δεν τον πίστεψαν! Σιγά μην γιορτάζαμε τους "τρελούς" 300 και τους "αφελείς" Θεσπιείς που αμύνθηκαν για την πατρίδα τους, τα ιδανικά τους, τους συνανθρώπους τους, το μέλλον και στο τέλος θυσιάστηκαν κιόλας! Δεν ντρέπονται οι αμαρτωλοί! Να μας κλέβουν το copyright του "μεσσία που θυσιάζεται για το ποίμνιό του"(λέγε με Γιαχοσούβα)... Α πα πα τέτοια πράγματα σε μία χριστιανική χώρα όπως η ...Ελλάδα(;;; WTF)

Σε όσους Έλληνες απέμειναν λέμε: Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον Λεωνίδα και τους 300 του και τους 700 Θεσπιείς, το παράδειγμα τους ας μας οδηγεί στις δύσκολες μέρες που έρχονται μπροστά μας! Χρόνια πολλά Έλληνες.
http://www.sansimera.gr/almanac/0908

Ώ ξειν’, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»

Σαν σήμερα επίσης... το 1942:

Συλλαμβάνεται ο δραβίδας Μαχάτμα Γκάντι από τις αρχές, διότι απαιτεί την απομάκρυνση των αγγλικών κατοχικών στρατευμάτων από την χώρα του!!! Ε ναι, εγκληματίας, κλείστε τον στα μπουντρούμια! Ακούς εκεί ελευθερία, τους βάζει και ιδέες....

“What do I think of Western civilisation? I think it would be a very good idea.”
Tι πιστεύω για τον Δυτικό πολιτισμό; Νομίζω ότι θα ήταν μιά πολύ καλή ιδέα


“An eye for eye only ends up making the whole world blind.”
Το "οφθαλός αντί οφθαλμού" θα έχει κατάληξη έναν τυφλό κόσμο


“Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed”
Η Γή παρέχει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του καθενός, αλλά όχι και την απληστία του
 

“Faith... Must be enforced by reason...When faith becomes blind it dies.”
Η πίστη πρέπει να ενδυναμώνεται από την λογική... Όταν η πίστη γινεται τυφλή πεθαίνει


Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς.
 

Τη στιγμή που ο σκλάβος αποφασίζει να μην είναι πια σκλάβος, οι αλυσίδες του σπάνε.

Αν δεν είχα καμία αίσθηση του χιούμορ, θα είχα από καιρό αυτοκτονήσει.

Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας.

Όσα λιγότερα έχεις, τόσο λιγότερα θέλεις

Η διαφορά ανάμεσα στο τι κάνουμε και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, θα έφθανε για να λύσει τα περισσότερα προβλήματα του κόσμου. 


Even if you are a minority of one, the truth is the truth.

 

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις