ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 3 August 2012

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ!!!

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, PACT OF SHANGHAI!


ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο.Ε.Α. ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΒΟΛΟΥ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η’ «PACT OF SHANGHAI» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η’ ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΦΙΞΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

Σχετικο:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49445&Itemid=139

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις