ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 28 August 2012

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ "ΟΠΕΡΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ!!

ΔΕΙΤΕ:
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-17560379

ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ "ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΡΕΝΤΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ "ΟΠΕΡΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΤΟΥΣ, ΑΛΒΕΡΤΟ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!!

ΜΑ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 16000 ΦΟΡΕΣ (!!!!) ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ !!!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ...

Υ.Γ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ "SETI" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΕΤΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΓΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ... ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΙΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις