ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 15 August 2012

Ο θρήνος της Πανγιαχβεχιάς....

 

Εντός ολίγου εορτάζεται από τους νεορωμιούς η "παρθένα" consomatrice της Ναζαρέτ, η οποία αφού εβιάσθη από ρωμαίους στρατιώτες, έτεκεν άμωμα(!!!) τον μεσσιάχα γιεσουάχα ή γιαχοσούβα ο οποίος ήρθε να τελειώσει το έργο του πατρός του, ήτοι να μην αφήσει τίποτα όρθιο εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν.

Μαθαίνουμε από τα ΓΙΑΧΒΕΧ NEWS ότι η πανγιαχβεχιά φέτος κλαίει και οδύρρεται και εβρίσκεται εις μεγάλην θλίψιν διότι άκουσον, άκουσον, οι νεορωμιοί φαλήρισαν!!! Και αντί να πάνε προσκυνημένοι και στα γόνατα, στα τέσσερα να συρθούνε ομπρός της όπως την καλομάθανε τόσους αιώνες, θα κρατήσουν τα λεφτά για να ...φάνε!!! Ακούς εκεί! Τι τους μάθαινες ρε κωλόπαιδο γιαχοσούβα; Δεν τους έλεγες ότι και πεινασμένοι να είναι, να τα δίνουν όλα για την ...πίστη "τους";;; Δεν έκανες τα χόρτα ψάρια και καρβέλια να φάνε οι πεινασμένοι;

Χτυπιέται λοιπόν η πανγιαχβεχιά φέτος διότι δεν έχει "μαρούλι"... Και όλοι γνωρίζουμε την ανίκητη λατρεία που δείχνει ο χριστιανισμός στα ...λάφυρα, στα λεφτάκια των πιστών του. Εξοργισμένα τα τσιράκια, οι παπάδες με τις ροζ ζαρτιέρες κάτω από τα ράσα, εξοργισμένα τα παπαδοπαίδια, οι καντηλανάφτες, οι πωλητές "θαυματουργών εικόνων", οι διάφοροι "άγιοι" με το αζημίωτο, οι χαρτορίχτρες, οι πωλητές λαμπάδων, θυμιατών και λοιπών "διαστημικών" αξεσουάρ εν έτει 2012, εξοργισμένος και ο Γιαχβέχ. Αφού τους έχει δασκαλέψει ότι όλα ανήκουν σε αυτόν, τα λεφτά, τα χρυσά, τα ασήμια, όλα, τα πάντα. Δώστε τα όλα στην εκκλησία και εγώ θα σας φροντίσω, δεν λέει; Ε, φέτος δεν έχει γιαχβέχα. Έπιασε πείνα στην Ελλάδα τελευταία βλέπεις και δεν μπορεί να σε συντηρεί το ποιμνίο σου όπως έχεις συνηθίσει. Και σου χαλάει και τον "θρησκευτικό τουρισμό" όπως τον αποκαλούνε, δηλαδή την γονατιστή προσέλευση μυριάδων προβάτων που θα στα ακουμπήσουν χοντρά. Και τί μπέρδεμα γιαχβέχα, έτσι; Αφού έχεις ευλογήσει το χρήμα και την συσσώρευσή του όπως κραυγάζουν οι ευαγγελιστές σου εις τα ξένα(διότι εδώ το παίζεις κυρία που δεν γοητεύεται από το χρήμα φανερώς, αλλά κρυφίως αδειάζει πορτοφόλια) τώρα δεν μπορείς να πεις ότι το χρήμα είναι "σατανικό", πώς να το πεις; Όταν οι εκπρόσωποί σου τραγόπαπες βλέπουν 50ευρο και τους τρέχουνε τα σάλια; Άσ'τα, μύλος! Και δεν πιάνουν και τα τρικ τώρα, αν δεν έχει ο άλλος να φάει, δεν πα να κατεβάζεις καταρράκτες στις "θαυματουργές" εικόνες, δεν χορταίνεις με τα "θαύματα" τη σήμερον, ειδικότερα όταν τα άλλα χριστιανικά σου ιδρύματα, τα τραπεζικά με το σταυρό στο χέρι, απειλούν να κατασχέσουν χριστιανικά τα σπίτια των πιστών σου...  που δεν είναι ακόμα έτοιμοι σαν άλλοι "πιστοί" παλαιοτέρων χρόνων να κυκλοφορούνε ξυπόλητοι, νηστικοί, τυφλοί, άστεγοι και να θυσιάζουν τα παιδιά τους όπως κάτι αβράμηδες παλιά. Θα έπρεπε να ζούνε ήδη στις σπηλιές για να το δεχτούνε και αυτό...

Τί να κανεις ρε γιαχβέχα, κρίση... Άσε την "παρθένο" φέτος χωρίς τα νέα γοβάκια manolo blahnik και εσύ προσαρμόσου, κάνε οικονομία στο πετρέλαιο γιατί έρχεται σκληρός χειμώνας.

Και του χρόνου γιαχβέχα σου εύχομαι εσύ και η "παρθένος" να μπείτε στο επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Θύμα της κρίσης και η... Παναγία
http://www.enikos.gr/economy/69961,8yma_ths_krishs_kai_h_Panagia.html
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50654&Itemid=160
Το μνημόνιο χτύπησε τον θρησκευτικό τουρισμό του Δεκαπενταύγουστου: μειωμένη ακόμη και κατά 50% εκτιμάται φέτος η εμπορική κίνηση στην Τήνο, όπως είπε στα Νέα ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου του νησιού, Ανδρέας Τσιμέκης.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις