ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 16 August 2012

Σάιτ αποκαλύπτει σχέδια του Ισραήλ για πόλεμο στο Ιράν

 
Αυτό που “ψιθυρίζεται” τους τελευταίους μήνες ήρθε να επιβεβαιώσει ένα σάιτ ονόματι “Tikun Olam” του αμερικανοεβραίου Ρίτσαρντ Σιλβερστάιν. Το σάιτ δημοσίευσε απόρρητα έγγραφα, στα οποία περιέχονται λεπτομέρειες για την πολεμική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Τα έγγραφα τα έδωσε ανώτατο στέλεχος του ισραηλινού στρατού μέσω κυβερνητικού αξιωματούχου γιατί “αυτοί δεν είναι καιροί για πόλεμο και φοβάμαι ότι ο Νετανιάχου (πρόεδρος του Ισραήλ) και ο Μπαράκ (υπουργός Άμυνας) μιλάνε πολύ σοβαρά”, όπως δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Στα έγγραφα παρουσιάζεται το σχέδιο επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν, το οποίο χωρίζεται σε τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, το Ισραήλ θα χτυπήσει την τεχνολογία του Ιράν. Δορυφόρους, κινητά τηλέφωνα, ίντερνετ, ράδιο, τηλέφωνο, τις οπτικές ίνες που συνδέουν τα στρατηγικά κτήρια. Στο δεύτερο στάδιο, θα χτυπήσουν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους. Αυτοί οι πύραυλοι είναι σε θέση να καλύψουν απόσταση 300 χμ. και βρίσκονται σε υποθαλάσσιες ισραηλινές βάσεις κοντά στον Περσικό κόλπο. Αυτοί οι πύραυλοι, σύμφωνα με τα έγγραφα, δεν είναι εξοπλισμένοι με συμβατές κεφαλές, αλλά με ενισχυμένες ώστε να διεισδύουν σε μεγάλο βάθος. Τέλος, στο τρίτο στάδιο, το Ισραήλ θα χτυπήσει με άλλου τύπου πυραύλους που θα “παραλύσει” τα πάντα στο Ιράν. Τα συστήματα διοίκησης κι ελέγχου, έρευνας κι ανάπτυξης καθώς και οι κατοικίες όσων εμπλέκονται στο πρόγραμμα ουρανίου στο Ιράν θα είναι οι στόχοι των πυραύλων. Μετά το πρώτο κύμα επίθεσης, ένας δορυφόρος θα περάσει πάνω από το Ιράν για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί. Οι πληροφορίες θα δοθούν άμεσα κι εναέρια μ’ ένα σύστημα άγνωστο όχι μόνο στο ευρύ κοινό, αλλά ακόμα και στις Η.Π.Α., που είναι σύμμαχοι, αόρατο από τα ραντάρ. Στο τέλος, το Ισραήλ κι ανάλογα με τις πληροφορείς που θα έχει συλλέξει θα κάνει την τελειωτική επίθεση στοχεύοντας σε συγκεκριμένους στόχους.

Τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν κι από δηλώσεις, όπως αυτές, που έκανε ο Ισραηλινός υπουργός, Μάταν Βιλνάι. “Δεν υπάρχει κανείς λόγος να είμαστε υστερικοί. Ποτέ πριν δεν είμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι. Το Ισραήλ έχει προετοιμάσει το λαό του για μία ενδεχόμενη σύγκρουση που θα διαρκέσει 30 ημέρες σε διαφορετικά μέτωπα ταυτόχρονα” , δήλωσε εξερχόμενος από το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Μααρίβ ήταν ακόμα πιο… καθησυχαστικός για τον ισραηλινό λαό. “Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο για έναν πόλεμο που θα διαρκέσει 30 ημέρες σε διαφορετικά μέτωπα και θα προκαλούσαν πάνω κάτω το θάνατο 500 ανθρώπων”. Δήλωσε επίσης ότι υπάρχουν αντίδοτα σε χημικές και βακτηριολογικές επιθέσεις για πάνω από το μισό του πληθυσμού, ενώ ο στρατός θα ειδοποιεί έγκαιρα με γραπτά μηνύματα για επιθέσεις με πυραύλους.

Το κλίμα, μάλιστα, γίνεται ακόμα πιο βαρύ καθώς σήμερα (πριν λίγες ώρες για την ακρίβεια) το Ισραήλ ανακοίνωσε τον Άβι Ντίχτερ σα νέο υπουργό εσωτερικής Άμυνας. Ο Άβι Ντίχτερ είναι ο πρώην επικεφαλής της Shin Bet, δηλαδή των υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ. Σίγουρα, το timing που γίνεται η συγκεκριμένη κίνηση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί κι άσχετη με την ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν.
http://donkihotes.gr/?p=2643

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στηρίξουν το Ισραήλ σε περίπτωση που το δεύτερο αποφασίσει να χτυπήσει από μόνο του τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
http://isxys.blogspot.com/2012/08/blog-post_5690.html

ΙΣΡΑΗΛ:"Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο 30 ημερών" ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ... ΚΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΚΙΝΑ... Το Ισραήλ προετοιμάζεται για την πρώτη του ήττα
http://isxys.blogspot.com/2012/08/30.html

Bibi’s Secret War Plan
http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2012/08/15/bibis-secret-war-plan/
Israelis are posting a claim that the document I published is identical to a post published by Fresh, an Israeli gossip/news portal, a few days ago. It is not.

In the past few days, I received an Israeli briefing document outlining Israel’s war plans against Iran. The document was passed to me by a high-level Israeli source who received it from an IDF officer. My source, in fact, wrote to me that normally he would not leak this sort of document, but:

“These are not normal times. I’m afraid Bibi and Barak are dead serious.”

The reason they leaked it is to expose the arguments and plans advanced by the Bibi-Barak two-headed warrior. Neither the IDF leaker, my source, nor virtually any senior military or intelligence officer wants this war. While whoever wrote this briefing paper had use of IDF and intelligence data, I don’t believe the IDF wrote it. It feels more likely it came from the shop of national security advisor Yaakov Amidror, a former general, settler true-believer and Bibi confidant. It could also have been produced by Defense Minister Barak, another pro-war booster.

National Intelligence Leaks and the Hasbarafia
http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2012/08/15/national-intelligence-leaks-and-the-hasbarafia/

Ο ισραηλινοαμερικανός δημοσιογράφος Σιλβερστάιν επιβεβαιώνει και αυτός την Ο.Ε.Α. η οποία ομιλεί για δύο τάσεις στο Ισραήλ, μία που θέλει να αποτρέψει το πυρηνικό ολοκαύτωμα και μία που θέλει να το πάει ως το τέρμα ώστε να εκπληρωθεί η "προφητεία" (βλέπε Πρόγραμμα Γενοκτονίας 2/3 πληθυσμού πλανήτη). Αυτά συμβαίνουν εντός του "στημένου" παιχνιδιού, όταν δίνεις την εξουσία σε παράφρονες εμμονικούς με "τας Γραφάς" και την "Δευτέρα Παρουσία"...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις