ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 31 August 2012

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ξυπνήστε νεοέλληνες και άνθρωποι της Ανδρομέδιας Λευκής Φυλής και της αυτόχθονου Σείριας φίλιας Μαύρης Φυλής. Οι Δρακονιανοί σελήνης και οι προβολές τους στη Γη, Δρακονιανοί Κινέζοι, αποπειρώνται ανοιχτά να κατακτήσουν τον πλανήτη (με την συνεργεία προδοτών μασόνων και εβραιοσαξόνων δύσεως), και σκοπεύουν να παραμείνουν οι μόνοι κάτοικοι του πλανήτη, γενοκτονώντας επίσης στις τελικές φάσεις και τους μογγολο-εβραίους στον Σινικό Αρμαγεδδώνα!! ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQ

Εγκλωβισμένοι από την Γαλαξιακή Κυβέρνησης της Ανδρομέδας στο ύψος της τροχιάς του πλανήτη Κρόνου, οι Δρακονιανοί Σεληνιακοί πειρατές και οι επίγειοι δούλοι τους, ξεσπάνε την τελευταία τους γενοκτονική βοή!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζεημς Γουλφεσον (εβραιοσαξονικής καταγωγής) διαπράττει μια στυγνή ομολογία απευθυνόμενος προς φοιτητές του πανεπιστημίου Στανφορντ. Αποκαλύπτει το παρασκηνιακό χέρι της παγκόσμιας κυριαρχίας από το παρελθόν, μέχρι το παρόν. Η ομιλία του έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2010. Τα επόμενα 19 λεπτά μπορεί να διευρύνουν το μυαλό σας σε ένα πολύ προμελετημένο κόσμο.

Ο Παγκόσμιος Τραπεζίτης αναφέρει στους φοιτητές ότι επίκειται, μια «Τεκτονική αλλαγή» (σεισμική – θυελλώδης) μεταφοράς του πλούτου και της δύναμης από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά . Αλλά δεν αναφέρει στους μαθητές του ότι είναι το ίδρυμα του, η Παγκόσμια Τράπεζα, που διευθύνει και διεκπεραιώνει-διοχετεύει αυτές τις αλλαγές..

Η ίδια η φίρμα-εταιρεία του Γουλφεσον είναι πλέον στην Κίνα, επιδιώκοντας να κερδίσει από αυτή την «επικείμενη μετατόπιση» του παγκόσμιου πλούτου.

(ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΟΥΛΦΕΣΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΓΚΑΗ. ΑΓΝΟΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ «ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ – ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ» ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΛΦΕΣΟΝ ΤΟ 2010 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ECONOMIST-LONDON TO 2011:

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

http://www.economia.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=1510

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ (666) ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (ΚΙΝΑ 888) ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΓΡΑΦΕΙ:

"Η μετατόπιση της οικονομικής ισχύος προς τα ανατολικά μετατρέπει, ούτως ή άλλως, φυσιολογικά τις ευρωπαϊκές εταιρείες σε κινεζικές και ασιατικές" 

Και έχουμε πλέον το 2012 τον νέο πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας την Κορεατική 777 Σαύρα Jim Yong Kim,


Επίσης γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε. (Ηνωμένα Έθνη) παραμένει η Κορεατική 777 Σαύρα Ban-Ki-Moon(Σεληνη), λόγω ότι η κινεζική κίτρινη Κορέα 777 είναι ο εισηγητής-σπόνσορας της μετάβασης του πλούτου και της ισχύος από τη δυτική τριλατεράλ ΗΠ-Ε-Ι 666 (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) προς την ανατολική καθαρώς κίτρινη «ΚΙΝΑ 888».

(777/1 και 777/2 Βόρειες και Νότιες Κορέες σε συμπαιγνία πρόκλησης του Αρμαγεδδώνα, κάτω από την υπόγεια καθοδήγηση της Κίνας 888 – Υπερστοά Χονγκ εβρισκόμενη και σε Ταϊβαν(ΗΠ-Ε-Ι) και σε Σαγκάη Κίνας 888 ταυτοχρόνως και συμπαιγνιακώς)ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

ΚΑΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η Ν.ΚΟΡΕΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΑ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ: ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΩΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ «ΚΟΡΕ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΙΔΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ «ΚΟΡΡΕ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ), ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ 777, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι. 666» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ. 666»,ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΗΠ.Ε.Ι. 666» ΣΤΗΝ «ΚΙΝΑ 888». ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΚΑΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. 666, ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888» (ΙΔΕ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ 888 ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΙΗΣΟΥΣ») ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ «MOON» (ΣΕΛΗΝΗ), ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ «ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ» ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ «PRINTED IN KOREA 777» ΔΗΛΑΔΗ «ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ 777».
 ΠΗΓΗ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΥΣΕΩΣ, Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΝ.

Η ΑΛΛΗ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ Ο ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ San Myung Μοοn, πάντρεψε συμβολικά «777» ζευγάρια το 1970. (το 888 ταυτίζεται με την αμιγή Σίνα ή Σινά ή Σιών ή Σιν)

 Ενώ στέφτηκε «μεσσίας» πριν λίγα χρόνια σε πομπώδη τελετή στην Ουάσιγκτον παρόντος του αρχιμασόνου Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου (στοά Κρανίο & Οστά) του αναγγέλλοντος επίσημα την «Νέα Τάξη» το 1991. (Τώρα αντικαταστείτε σταδιακά από τον «ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ» της Κίνας)ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ «ΜΟΟΝ 777» ΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» «ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ» ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ «PRINTED IN KOREA 777» (ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ 777)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «CAUSA» ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ «ΜΟΟΝ» (ΣΕΛΗΝΗ) :
http://www.fantomas.gr/photos/arthra-themata/9oteuxos/causa/1.html
http://www.fantomas.gr/photos/arthra-themata/9oteuxos/causa/2.html
http://www.fantomas.gr/photos/arthra-themata/9oteuxos/causa/3.html

================ 777 KOREA 777 ================

ΚΑΖΙΝΟ 7 LUCK SEOUL SOUTH KOREA:
http://4.bp.blogspot.com/-AVXvbsvtcnQ/T46gy1zBLaI/AAAAAAAABFo/ebpitw2bwfc/s1600/4.+travel-korea-seven-luck.jpg

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΑ 3 ΕΠΤΑΡΙΑ» THREE SEVEN (777) KOREA:
http://www.seatholidays.com/asia/korea/hotels/three-seven-stay-hotel/img/three-seven-stay-hotel.jpg

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΟΡΕΑ 777 - ROUTE KOREA 777:
http://www.facebook.com/Route777

KOREAN 777 ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
http://www.goodluckbuy.com/images/detailed_images2/image/www_777cn_com_cn__124719411204.jpg

777 ΜΠΑΤΑΡΙΑ (MADE IN CHINA !!!):
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/100394230/777_Battery.jpg


================ 888 CHINA 888 ================

888 ΣΙΝΙΚΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΙΧΟΣ (ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΧΤΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 888 ΜΕΤΡΑ!!!)
http://3.bp.blogspot.com/-BedqaskhFc8/TWfCvFY1Z2I/AAAAAAAAAVA/0vGiluhDi20/s1600/Sinic%2BWall.jpg

Η κινέζικη επιγραφή λέει: «Μόνο οι καλύτεροι άνδρες μπορούν να σκαρφαλώσουν μέχρι αυτό το σημείο – 888 μέτρα»
http://www.flickr.com/photos/bobcanada/1002269917/in/set-72157601204668763

Κινεζικός αρχαίος δίσκος που φέρει το «888» να φυλάσσετε από 2 Δράκους:
http://2.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/S87Y1nxft9I/AAAAAAAAAH8/28bKnHtscCc/s1600/Dragonian888.jpg

Κινεζικό δρακονιανό αντίγραφο μηχανής Χάρλεϊ με το «888» στο πίσω μέρος της:
http://1.bp.blogspot.com/-dQo-E5fEamM/TWfboikVAzI/AAAAAAAAAVo/BkHB2PAbLEs/s1600/dragon-bike888.jpg

Ένας ακόμα άψογος συνδυασμός του «888» και του Δράκου στο Κινεζικό εμπόριο:
http://4.bp.blogspot.com/-kmKVPMaVJtI/TWfMHqhM-QI/AAAAAAAAAVg/DT5Ishqq2hc/s320/Dragon-888.jpg


ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

Οι ψευδο-«Ολυμπιακοί Αγώνες» του Πεκίνου-Κίνας ξεκίνησαν στις 8/8/08 (888) !!!

ΙΔΟΥ Η ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΕΩΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ 666 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ 888:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;; ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ..ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-«ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΕΩΣ» ΩΣ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ «ΤΟΥΡΑΝΙΑΣ» ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟ 30ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ Ο «ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» ΕΝΕΚΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ) …ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΟΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ» ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ, Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΝΑΕΙ) ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις