ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 11 August 2012

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΤΗΛΕΒΟΑ "ΠΑΪΣΙΟΣ" http://news247.gr/newspapers/Afternoon/eleftheri_ora/eleytherh_wra.1887960.html

"Ο ΤΑΔΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..."

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ "ΠΑΪΣΙΟΣ" ΩΣ ΕΞΗΣ:

"ο θεός όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει με το καλό, βάζει τέτοιες ...μικρές... δοκιμασίες για να συνέλθει"

"αν δεν υπήρχαν μικροί πόνοι, αρρώστιες θα γίνονταν θηρία οι άνθρωποι. Δεν θα πλησίαζαν καθόλου στον θεό."


ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΗΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΤΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:

"ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΙΣΚΟ - ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΟΥ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑΙ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΝΩ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ(ΧΟ ΧΟ ΧΟ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ), ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΠΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΝΑ ΣΕ ΛΥΓΙΣΩ, ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΓΓΙΞΩ, ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΩ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΕ "ΠΙΣΤΕ" ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΟΥ, ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΟΥ. 


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΕ. ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΩ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΤΙΝΑΞΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ!!!
ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΒΙΒΛΟΣ", ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΙΓΚΛΗΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝΕ!!!

ΒΕΒΑΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑ, ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ;;;"

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ, ΓΙΑΧΒΕΧΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!
preview new video

ΥΓ.1: ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ TRANCE ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ "ΠΙΣΤΩΝ" ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ(;) ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΑΚΚΩΣΕΩΝ Ή ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΩΝ, "ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΝΩΝ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ.. ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΤΙΒΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

ΥΓ.2: ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ, ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΥΝ, ΜΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ, ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ, ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΣΑΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΛΛΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ "ΟΔΗΓΟΥ" ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΩΣ "ΘΑΥΜΑ" ΚΑΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΡΟΜΠΟΤ. ΕΝΑ TRICK ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις