ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 28 August 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΣΕΝΑΪ (ΣΕΝΤΑΪ - CHINAΪ !!!) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ:

"ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΣΕΝΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ". ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑ ΤΟ ΤΟΥΣ? ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ "AMERICAN BANK OF ALBANIA" ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΑ 100% ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ."

ΚΑΝΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!!! ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΩΣ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ") ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2007 (ΒΛ. ΥΠΟΘΕΣΗ "ΝΤΑΝΙΛΟ")

http://xa-watch.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6556.html

ΚΑΝΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΙΔΩΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ) ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛOI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΑΚΡΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ, O ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΒΛ. ΟΝΟΜΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΙΡΑΝΑ = ΤΟΥΡΑΝΑ = ΤΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΙΛΛΥΡΙΩΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 450.000 ΒΑΡΙΑ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ-ΡΟΥΚΕΤΕΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ UCK+UCC (ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ = ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις