ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 14 August 2012

Ο.Ε.Α. προς ιστοσελιδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» και μεντιουμ Ιωσηφ: υπο το πρίσμα του νέου ανταλλακτικού προβοκάτορα της τελευταίας στιγμής Μιχαλολιάκου


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
Ο.Ε.Α. προς ιστοσελιδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» και μεντιουμ Ιωσηφ
http://oea-video.blogspot.de/2011/05/blog-post_7828.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – 
ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣ:
ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΘΕΟΥΣΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΚΑΛΟΓΕΡΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ.

«ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΩΣ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ» ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΞΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΚΟΠΡΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΚΙΝΑΣ + ΚΟΡΕΑΣ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΕΔΩ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΔΡΑΚΩΝ ΣΙΝ –ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»;;;

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666» ΥΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΟΥΦΙ – ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ 666, ΩΣΤΕ ΥΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ), Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ», ΗΤΟΙ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΑΝΕΥ ΥΠΗΚΟΩΝ, ΗΤΟΙ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΜΕ 10.000.000 ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ», ΑΥΤΗ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή ΚΑΤΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Ο.Ε.Α., ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ).

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ (Ή ΦΟΥΡΙΈ, ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ), ΕΣΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ» ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΑΧΑ «ΑΠΟΓΟΝΟΥ» ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ, ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΝ(ΓΙΑΧΒΙΑΣ)ΑΓΙΑΣ ΓΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΟΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ», ΠΑΓΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ 1919 – 1922, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΝ ΑΣΙΑΝ.

ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΡΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ;;

1.500.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ 1.500.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΔΩ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ.
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ 1919 – 1922 ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΤΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ) ΓΕΝΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ 666 ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΦΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ + ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ» ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.  »

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Υ.Γ. : ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ 10.000.000 ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ  ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΩΣΗΦ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΙΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ».

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ.
Α.Δ.Τ.:  Δ.424.419

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/666-666.html

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΤΗΛΕΒΟΑ "ΠΑΪΣΙΟΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_11.html

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις