ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 23 June 2010

Δαιμονικός Γελοίος Εμπαιγμός του ΜΕΤΑΤΡΟΝ-666 μεσω Youtube και Προπαγάνδα "11:11 - 2012"



Κατά την σύνταξη της κάτωθι ανάρτησης χθες αργά το βράδυ:
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ότι στις προβολές του σατανιστικού βίντεο κλιπ των NEAR METATRON του σεληνιακού δρακονιανού αρχιδαίμονος ΜΕΤΑΤΡΟΝ των εβραίων και των μασόνων, παρουσιάζονταν ο αριθμός "666" (σήμερα έγινε 667).

Το ιστολόγιο διαβεβαιώνει τους αναγνώστες του ότι δεν έγινε καμία εσκεμένη συνειδητή προσχεδιασμένη απόπειρα απο μεριάς του συγχρονισμένης αναρτήσεως ώστε να συμπέσει αυτός ο συγκεκριμένος αριθμός Προβολών, και ότι το γεγονός διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και μετά την δημοσίευση της ανάρτησης. Καλούμε τους νοήμονες αναγνώστες να αναλογιστούν κατά πόσο μπορεί να είναι σύμπτωση κάτι τέτοιο.

Όπως και να χει κοινοποιούμε στον ληστοπειρατή...Μέτατρον μέσω των υποτακτικών του σεληνιακώς τηλεκατευθυνόμενων βλημάτων στη Γη μασόνων-εβραίων-μογγόλων-κινέζων και σαξόνων ότι μέσω της Ανδρομέδιας Ο.Ε.Α. οι τελευταίοι εναπομείναντες νοήμονες έλληνες αποκάλυψαν και αποκωδικοποίησαν και απομυθοποίησαν πλήρως τις σεληνιακές αριθμολεκτικές απάτες των στυγνών γεωπολιτικών φάσεων γενοκτονίας Ελλήνων+Λευκής+Μαύρης Φυλής στον Κινεζοεβραικό "Αρμαγεδδώνα" περιληπτικώς ως κάτωθι:
"666"("Ναζιστική Αντίχριστη" ΗΠ.Ε.Ι. + ΘΙΜ υπό την τυπική ηγεσία Ελλάδος "ΛΑ.Ο.Σ. 666" Κωνσταντινουπόλεως) προβοκατόρικα ασθενώς επιτηθέμενη "DRANG NACH OSTEN" εναντίον "777+888" (Ρ.Ι.Κ. Αξονος Σαγκάης) με αποτέλεσμα τελικής σαρωτικής αντεπιθέσεως 200.000.000 Κορέας (777 "ΜΟΟΝ") και σεληνιακής Δρακονιανής Κίνας (888 "Σοσιαλιστικός ΙΗΣΟΥΣ" - ως ο ..."τυχερός αριθμός" των σαυροειδών Κινέζων) ...και ότι τους περιμένει σύντομα ειδική περιποίηση από τις "Αστυνομικές" δυνάμεις μέχρι στιγμής παρκαρισμένες στην Τροχιά Πλανήτου Κρόνου.

ΥΓ. (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ)
Παρόμοια δαιμονικά γελοία τεχνάσματα υποβολής, εκφοβισμού και ελέγχου του νου παρατηρήθηκαν και στο παρελθόν όπου στο βίντεο διεθνούς ανακοίνωσης ελεύσεως του πολυδιαστατικού Ανδρομέδιου αστροστόλου της Γαλαξιακής Κυβέρνησης στον πλανήτη Κρόνο από το έτος 1999 και μετά (Ανδρομεδίων/Πλειάδιων)

παρατηρήθηκε για μεγάλο διάστημα ο αριθμός των Προβολών να είναι σταθεροποιημένος στον αριθμό "1111".
Έχοντας ενημέρωση από την Ο.Ε.Α. ειδοποιούμε τους αναγνώστες του ιστολογίου που είναι εθισμένοι πλέον να παρατηρούν παντού(!!!) αυτή την ακολουθία αριθμών (1111, ή 11:11 σε ψηφιακά ρολόγια στον υπολογιστή και αλλού) ότι η όλη υπόθεση 1111 πρόκειται για μια δρακονιανή και εβραιοσαξονική καλοστημένη απάτη που σκοπό έχει να τους πείσει με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:11 (ως ημερομηνία "λήξεως" εποχής Μπακτούν του Ημερολογίου των Μάγιας) πρόκειται δήθεν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συμβεί κάτι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ και να τους παρασύρει να αναζητήσουν αυτό το "Συγκλονιστικό" στο διαδίκτυο ή σε μέντιουμ, αστρολόγους και αγύρτες όπως ο εβραίος Ουριελ Γκέλερ κλπ.
Το αποτέλεσμα είναι να οδηγούνται ακόμα βαθύτερα σε απατηλά μονοπάτια (υποβολής δαιμόνων) που τους παραπλανούν σχετικά με το 2012, και σε προφητικές εσχατολογίες (διάβαζε: προγράμματα) και ειδικώς σε δρακονιανές σινοσιωνιστικές καταστροφολογικές "Αρμαγεδδωνολογίες" σχετικά με αυτή την ημερομηνία. (δήθεν το "ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ή "Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑ" κλπ)
(Βλέπε και έντεχνα προπαγανδιστικά καταστροφολογικά σερβιρισμένα μηνύματα από τον Κινηματογράφο σε σχετικές εβραιοσαξονικές ταινίες: "2012", ή την "Ημέρα Ανεξαρτησίας" όπου παρουσιάζονται ως εχθρικοί, ανθρωποφάγα ALIEN και δολοφονικοί οι ερχόμενοι εξωγήινοι ...κλπ)

Τέλος, συμβουλεύουμε κάθε φορά που βλέπετε αυτούς τους αριθμούς να τους απορρίπτετε ΤΕΛΕΙΩΣ από το συνειδητό ΚΑΙ από το υποσυνειδητό σας και να τους ρίχνετε και από κανένα μπινελίκι... Ομοίως πράξατε με κάθε όνειρο, όραμα εν εγρηγόρσει και κάθε σημαντική ξαφνική "φαεινή ιδέα" σας που αντικρούει σε τριπλό γραπτό λογικό έλεγχο και λογική αντιπαράθεση με ενάντια δικά σας επιχειρήματα.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις