ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 29 June 2010

ΘΕΜΑ BMP-3, ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ: ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ
ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ – ΕΛΛΑΣΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑΙ 27.06.2010

ΘΕΜΑ Α) ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ» ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ.
ΘΕΜΑ Β) ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ:

1) ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «BMP-3Μ» ΚΑΙ «BMP-3F».

STOP2) ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΠΕΝΤΑΠΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

STOPΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕ Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΗΤΟΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ «BMP-3», ΟΜΟΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΜΟΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «BMP-3» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΗΤΟΙ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΖΙΚΟ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΚΛΠ), ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ «BMP-3» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010.

STOP3) ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΛΙΑΡΗ – ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ» ΡΩΣΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ «BMP-3» ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ, ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΕΡΜΟΝΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟ «ΝΑΤΟ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΤΑΝ Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ» (!!!), ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ …ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΡΩΣΙΑ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

STOP


4) ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΟΙΧΤΟΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

STOP


5) ΟΘΕΝ, ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ Ή «ΤΟΜΑ» (ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΚΑ «BMP-1» ΤΑ ΟΠΟΙΑ …ΕΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «MARDER», ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ «BRADLEY», ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΚΑ «BMP-3» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ), ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD» ΚΛΠ, ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΩΝ 120mm (!!!), Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΗΔΗ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG». ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΜΟΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, Η ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΚΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

STOP


6) ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗ ΔΟΜΗ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (500 ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΟΧΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΗΤΟΙ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟ-ΟΠΛΑ: ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΛΠ ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΟΜΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ C.I.S. – COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES», ΚΑΙ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

STOP


7) ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ», ΑΛΛΑ ΩΣ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ» ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 21 ΕΤΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ (OVERLODGE) «HONG» ΩΣ 21 ΕΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΣΙΤΟΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΡΙΚΟΥ ΑΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ «888 – 777»

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG», ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

STOP


8) ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 5 ΟΠΛΑ – ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:

1 ● ΕΠΑΡΚΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.
2 ● ΕΠΑΡΚΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.
3 ● ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.
4 ● ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.
5 ● ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.

STOP9) Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣ. Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ: ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΣΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ (ΣΙΤΑΡΙ – ΚΡΙΘΑΡΙ – ΒΡΩΜΗ – ΣΙΚΑΛΗ ΚΛΠ) ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΩΝ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΝΟΤΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ.

ΟΜΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ «ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ».

STOP


10) ΟΜΟΙΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ 21 ΕΤΗ.

STOP


11) ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ «ΑΕΡΟΒΙΟ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ» ΜΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 95%, ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟΥ. ΙΔΕ ΤΑ «Α’» ΚΑΙ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΠΑΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΓΝΩΜΟΝΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

STOP


12) ΟΜΟΙΩΣ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΚΟΝΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΙΧΝΩΝ «CHEMTRAILS» ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΑΝΚΕΡΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ». ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ «Α’» ΚΑΙ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

STOP


13) Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΗΤΟΙ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ – ΣΤΡΑΤΟΥ – ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ – ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ – ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ – ΚΡΥΨΙΝΟΙΑΣ – ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES).

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΥΠ’ΑΡΙΘΜΟΝ 2 (ΔΥΟ) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΥΠ’ΑΡΙΘΜΟΝ 2 (ΔΥΟ) ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟΝ «ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ» ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ 2012, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

STOPΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

STOP
ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ


ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΛΟΣ 28.06.2010

ΘΕΜΑ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ:

1) ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΛΟΙΩΝ (ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΙΑ …«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»

STOP


2) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΟΗΕ», ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΣΗ ΟΤΙ: «ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ «DE FACTO» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΤΕΝΩΝ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ Ο «ΟΗΕ» ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

STOP


3) ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΩΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ:

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ – ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

STOP


4) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ (ΤΟΥΡΚΙΚΗ) ΘΡΑΚΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΤΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 – ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ – SEATO – ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) - ΑΞΟΝΟΣ Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΩΣΤΕ Ο ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ. (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ Ο ΣΙΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΑΞΟΝΑΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ.

STOP


5) ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Η’ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Η’ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ «ΑΡΙΘΜΟΣ 4» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΒΥΘΙΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ), ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ C.I.S. - COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES» ΤΗΣ «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ».

ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ …ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

STOP


6) ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ AΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝHΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΙΞΗ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ.

STOP


7) ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΕΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ, ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ 5 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ 208.000 ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ, ΗΤΟΙ ΧΙΛΙΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 208 ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

STOP


Ο ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ ΟΡΟΣ – ΟΡΚΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ «ΧΙΛΙΕΤΗΣ ΙΕΡΗ ΕΝΟΡΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ». ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΡΗΤΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΟΤΙ «ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΗΚΟΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.»

ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΡΑΚΩΝ ΨΕΥΔΟΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ, ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.»

ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΗΘΕΝ «ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΚΛΠ.

STOP


ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ.

STOP


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

STOP
Σχολιασμός Ιστολογίου:

Σχετιζόμενα Γεγονότα - Ειδήσεις:
Τουρκία: Εκβιάζει καταστάσεις για την κατασκευή του Σαμψούντα-Τσειχάν.

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΡΟΝΤΟ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 0Ι ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

«ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ»: Εν κρυπτώ προχωράει η συμμετοχή της Ελλάδας

Το παρακάτω άκρως διαφωτιστικό άρθρο Κινέζου Αναλυτού - Θεωρητικού πρέπει να το μελετήσουν ειδικώς και άνευ της παρουσίας της …σελήνης οι εντελώς πλέον παρανοϊκοί και σεληνιακώς και ...ΝΑΤΟΙΚΩΣ τηλεκατευθυνόμενα βλήματα: «Εψιλον – Σουφι – M.R.A. - ΛΑ.Ο.Σ. – Ελληνική Αυτοκρατορία Κωνσταντινουπόλεως 666», ώστε να πάρουν μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να πάθουν αυτοί και ο πλανητικός Ελληνισμός κατά προτεραιότητα, και ακολούθως η Δύση και η υπόλοιπη ανθρωπότητα, εάν κάνουν το θανάσιμο λάθος να επιτεθούν προβοκατόρικα προς τις κόκκινες μηλιές και ...πράσινες αχλαδιές, εντός του εδάφους της Κίνας, ως Τίγρης (Λευκής Φυλής) εναντίον στον Δράκο (Κίτρινης Φυλής) Κίνας και Κορέας. Απλώς θα αφανιστούν από προσώπου Γης με πρώτους αφανιζόμενους τους πανηλίθιους «αυτοκράτορες» του κώλου αυτοκτόνους «Νεο-Έλληνες»…
http://www.atimes.com/atimes/China/HJ19Ad01.html

Και ενώ βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Γ’Παγκοσμίου Πολέμου και επικρατεί αναβρασμός σε όλα τα κρίσιμα γεωστρατηγικά μέτωπα του πλανήτου, στον μικρόκοσμο της ελληνικής «μπλογκόσφαιρας» αναρωτιόμαστε για το τι συνέβη στο πατριωτικό ιστολόγιο "ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ" και έσβησε την αρχική ανάρτηση του:
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/06/ellhnkaichaos-ksipnistere-3.html
που περιείχε αναδημοσιευμένο το άρθρο: "Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!" αναδημοσιευμένο παράλληλα και στο ιστολόγιο «Ξυπνήστε Ρε!!!» (ΙΔΕ LINK: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/3_24.html ) ;;;

Τι συνέβη λοιπόν;;;

Να γίνουμε «κακοί» και να υποθέσουμε ότι έπεσε άνωθεν εντολή από φιλοβασιλικά (των προδοτών Γλυξμπουργκ) κυκλώματα του «Στόχου»;;

Απευθυνόμαστε προς τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και τον ρωτούμε ευθέως:

Γιατί έβγαλες την ανάρτηση σου;

Επειδή εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν απολύτως και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο σε ρωτάμε δημοσίως και ευθέως:

Γιατί την έβγαλες;;

Σε ρωτάμε για να ξέρουμε να απαντήσουμε αναλόγως και να πάρουμε κεφάλια.

Εκβιάζεσαι ή είσαι δικός τους;

O «Στόχος» σε εκβίασε να την κατεβάσεις γιατί η ανάρτηση αυτή πήγαινε κόντρα στους αρχιπροδότες εβραιοσάξονες Γλύξμπουργκ και γιατί πήγαινε κόντρα στις βρωμοπροφητείες (διάβαζε: προγράμματα) ;;;

Απάντησε ευθέως αν έχεις αντρισμό και τιμή.

Ανεξάρτητα από την απάντηση σου, το ιστολόγιο θα χτυπήσει τον «Στόχο» κατά μέτωπον και το συντομότερο δυνατόν με «χαριστική διανοητική βολή» ώστε να δει το πανελλήνιο πως εγκλωβίζουν τους έλληνες πατριώτες ως πρόβατα στο μαντρί.

Μας αρέσουν οι καθαρές δουλειές και σιχαινόμαστε κάθε είδους βρώμικα παιχνίδια.

Και έτσι και τα αντιληφθούμε (που θα τα αντιληφθούμε) οι συνέπειες θα είναι ανάλογες προς αυτούς που παίζουν τα πολιτικά βρωμοπαίχνιδα τους πίσω από τις πλάτες των τελευταίων νοήμονων Ελλήνων πατριωτών και της ιδέας Ελλάς.

Στην τελευταία ανάρτηση σου:
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/06/blog-post_5276.html

ηθελημένα ή αθέλητα παίζεις πολύ καλά το παιχνίδι των ψυχολογικών επιχειρήσεων (psychological operation) του αντιπάλου.

Αν και το ιστολόγιο έχει ενημερώσει πολλαπλές φορές ΚΑΙ εσένα ΚΑΙ το πανελλήνιο περί του γεγονότος ότι ο δαιμονιζόμενος (από συμπαιγνιακούς Αγγέλους-Δαίμονες του σεληνιακού ψευδόθεου Σιν-Σιων-Σινα-Τζενταϊ-Σενταϊ-Τζεντ-Τζιουντ-Ιούδα) εβραιοχριστιανός μοναχός Παϊσιος, ως ένθερμος οπαδός του αρχισιωνιστού και προδότου Βαρθολομαίου του προδοτικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως (της νεοθρησκείας – Δρακονιανής μαγιονέζας M.R.A. 666 – Λατρείας της Γαίας) εκτελεί πιστά το Κινεζοεβραικό "Αρμαγεδδωνικό" σχέδιο, εσύ αν και παρόλο αυτά γνωρίζεις συνεχίζεις να συντάσσετε ανοιχτώς με τον Δρακονιανό – Σινικό – Κινεζικό – Σιωνιστικό σχεδιασμό (διότι Σελήνη = Σιν = Σιων) και να προβάλεις τον διανοητικό πόλεμο και τις ψυχολογικές επιχειρήσεις που αυτός επιθυμεί.

Δια τελευταία φορά σου υπενθυμίζουμε την ανάρτηση περί του Παίσιου:
"Ο Γέροντας Παίσιος με τον ...καλύτερο Πατριάρχη":http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

Και σε ενημερώνουμε ότι ο Παίσιος εκτελεί ως τηλεκατευθυνόμενο σεληνιακώς βλήμα τον Δρακονιανό – Σινικό – Κινεζικό σχεδιασμό για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή Κινεζοεβραικό «Αρμαγεδδώνα», και ότι η Ο.Ε.Α. και το παρόν ιστολόγιο έχει ταχθεί να εξωθήσει την Ρωσία σε προληπτική επίθεση όπως την επιθυμεί η Ο.Ε.Α. και όχι όπως την επιθυμεί η Κίνα …και ο Παίσιος.

Πήρες γεύση αυτής της πρόθεσης της Ο.Ε.Α. από τα σημερινά 2 τηλεγραφήματα και από τα προηγούμενα σήματα.

Σε καλούμε δια τελευταία φορά να συνειδητοποιήσεις τι κάνεις και να απεγκλωβιστείς από αυτούς που σε κατευθύνουν.

Σκέψου προσεχτικά – και ανάλυσε τις σκέψεις σου με τριπλό γραπτό λογικό έλεγχο και με δικά σου ενάντια σε αυτές επιχειρήματα ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι δικές σου και όχι …έξωθεν ερχόμενες. Ο νοών νοήτο.

Πράξε κατά συνείδηση.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις