ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 30 June 2010

Προς υπναλέους εφιάλτες του ..."ξυπνήστε ρε"!!!

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/blog-post_9833.html

Δεν φτάνει που δέχεται απειλές από ΠΑΝΤΟΥ λόγω των αφυπνιστικών και επαναστατικών κειμένων της η αιμορραγούσα ελληνική πατριωτική Ο.Ε.Α., το παρόν ιστολόγιο και ο επώνυμος εκπρόσωπος της, και εσείς την αφήνετε μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα, και την επιτίθεστε και από πάνω! Οι εφιάλτες σήμερα είναι τρισχειρότεροι από την αρχαιότητα διότι ενώ η Ο.Ε.Α. αγωνίζεται να σταματήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή "Αρμαγεδδώνα" μέσω διανοητικού πολέμου καθώς και την ΔΙΚΗ ΣΑΣ γενοκτονία Ω! ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, καθώς και την γενοκτονία των λοιπών 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων από την κίτρινη δρακονιανή φυλή Κίνας, εσείς με πισώπλατες μαχαιριές βγάζετε χολή, ειρωνία και γελοιοποίηση εναντίον της. Μήπως είναι τα απόλυτα δικαιολογημένα «Καραϊσκάκια βρισιδια» διανοητικών ιαχών πολέμου, όπως τάχα πήγατε να μας δώσετε να καταλάβουμε σε προηγούμενο μήνυμα σας, που δεν αναρτάτε δήθεν τα κείμενα (;;;) η’ είναι ο φόβος σας και η δειλία σας για τις συνέπειες που νομίζετε ότι θα έχετε αν τα αναρτήσετε και γι’ αυτό διαφημίζετε αντ' αυτών και προωθείτε τον γνωστό κηφήνα λεσβοπαρτουζόβιο του Αιγίου τον εκφυλισμένο έσχατο προδότη Σπυρόπουλο, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν θα σας επιτεθούνε οι διαπλεκόμενοι γι’αυτό αλλά θα πάρετε και παράσημο από πάνω…;

Αυτή είναι η «Δημοκρατία» σας «κύριοι», να θάβετε από ζηλοφθονία και κόμπλεξ τους πραγματικά Άριστους και να προωθείτε πούστηδες, λεσβοπαρτουζόβιους, και λοιπούς ανέντιμους και άχρηστους εκφυλισμένους, με νομοτελειακό αποτέλεσμα να φτάνουν στο τέλος να μας κυβερνάνε αυτά τα εντελώς άχρηστα και επικίνδυνα καρκινώματα.
Τι αφυπνιστικό ελληνοκεντρικό κείμενο γράψατε ποτέ σας «κύριοι»; Παρά μόνο απλώς αναμασάτε και προωθείτε κάθε είδους μπουρδολογία του διαπλεκόμενου κατεστημένου της ελληνοεβραικής διεφθαρμένης ηγεσίας των κομμάτων-συντριμμιών της βουλής-αβουλίας των ελλήνων…
Αφήστε τις δειλίες και τα δόλια προσχήματα – υπεκφυγές και αναρτήστε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. τα μόνα στην ιστορία επαναστατικά – αφυπνιστικά κείμενα «Δυναμίτης» που αποκρυπτογράφησαν και τίναξαν τελείως στον αέρα τον απόρρητο Κινεζοεβραικό σχεδιασμό του «Αρμαγεδδώνα».

Λογοκρίνατε συνειδητά και εσκεμμένα μέχρι στιγμής τα κείμενα της Ο.Ε.Α. που σας αποστείλαμε. Το «σιωπών δοκεί συναινείν» που έχετε για λεζάντα είναι αποπροσανατολισμός και στάχτη στα μάτια τελικά. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ να γελοιοποιήσετε την Αριστοκρατική Ο.Ε.Α. όπως προσπάθησε ομοίως να κάνει το σάπιο σύστημα ΚΑΙ με τον Λεβέντη ΚΑΙ με τον Σοφιανόπουλο ΚΑΙ με αρκετούς άλλους άξιους, έντιμους και άριστους Έλληνες οι οποίοι προσπάθησαν και προσπαθούν μάταια να σώσουν αυτό το απέραντο φρενοκομείο και μπορδέλο της Κινεζοεβραιονεοελλάδος.

Και ασφαλώς δεν δεχόμαστε μαθήματα από εσάς της ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ οχλοδημοκρατία σας. Χάρισμα σας η αφύσικη καρκινογόνα διεφθαρμένη συνταγματικά κατοχυρωμένη οχλοδημοκρατία σας. Το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. αντιπροσωπεύουν τα 3 άριστα εναρμονισμένα με τη φύση πολιτεύματα των ελλήνων και του πολιτειολόγου Αριστοτέλους: ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Δι'αγωνισμάτων & μη κληρονομική), ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Για την σύντομη ελληνοκεντρική επιμόρφωση σας…
ΙΔΕ LINK:
Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

«Κύριοι» με την συμπεριφορά σας μη αναρτήσεως της αντίθετης άποψης και προσπάθειας γελοιοποίησης της αντίθετης άποψης δείχνετε ανοιχτά πλέον ότι συντάσσεστε με το ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ελληνοεβραικό διαπλεκόμενο κατεστημένο το οποίο λέτε ότι δήθεν πολεμάτε. Τα περί «ασυδοσίας» σοφό θα ήταν να τα αποδίδατε αντί για εμάς στα μούτρα σας και σε αυτούς τους βρωμερούς προδότες πολιτικούς και μασόνους που εντελώς ΑΣΥΔΟΤΑ βιάζουν καθημερινά και προδίδουν και κατάδιαλύουν την Ελλάδα άνευ σταματημού, χρησιμοποιώντας εργολάβους τους σαν και εσάς για να κρατάνε συνεχώς κοιμισμένους και σε απραξία τους νεοέλληνες.

Προτείνουμε την μετονομασία του ιστολογίου σας σε «ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ» των υπναλέων υπερπλεονασματικών τελείως άχρηστων ρουσφετοληπτών δημοσίων υπαλλήλων κομματόσκυλων..

ΑΙΣΧΟΣ!! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις