ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 30 June 2010

Οι γύπες της Β.Α.Σ.Τ.Ρ. κυκλώνουν την μισοπεθαμένη ελλάδα περιμένωντας να ψοφήσει για να την κατασπαράξουν...ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 0Ι ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη!

Σφίγγει ο μογγολικός κλοιός ΒΑΣΤΡ εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας

Ναυτική Βάση Δυρραχίου Κοινός άξονας ΒΑΣΤΡ εναντίον ΕλλάδοςΟι ελληνοεβραίοι πολιτικοί και μασόνοι (τεχνητοί εβραίοι) προδότες δένουν πισθάγκωνα το μισοπεθαμένο πτώμα (ελλάδα) ώστε να μην έχει καμία ελπίδα αποφυγής της μισής γενοκτονίας της από τον Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (και της άλλης μισής από τον Ρ.Ι.Κ.)
(βλέπε προδοτική διάλυση Οικονομίας-Πολιτικής-Αυτονομίας-Κοινωνίας-Λογισμικού Πολέμου-Γενική Διάλυση Ελληνικού Στρατού)
Ενδεικτικά:
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
και πλείστα άλλα κείμενα της Ο.Ε.Α. ματαίως φωνασκούσα εδώ και δεκαετίες για αυτές τις εξελίξειςΟι μογγολικοί ανθρωποφάγοι και πτωματοφάγοι γύπες της Β.Α.Σ.Τ.Ρ. και του Ρ.Ι.Κ. (Σύμφωνο Σαγκάης) εφορμούν για να αποτελειώσουν το πτώμα=(Ελλάδα και λευκή & μαύρη φυλή)


Το μαθηματικά βέβαιο μέλλον των επιλήσμονων αυτοκτόνων άφρονων εφιαλτών νεοελλήνων...και της ελλάδοςΟ Σαυροειδής Μογγόλος/Κινέζος, ("Βασιλέας της Ανατολής" βλ."Αποκάλυψη" διάβαζε: Συγκάληψη) ως διαχρονικός γενοκτόνος Ελληνικής Λευκής + Μαύρης φυλής κρατάει τα απομεινάρια του πτώματος (Ελλάδας, Λευκής+Μαύρης Φυλής) ικανοποιημένος που εκτέλεσε το θέλημα του Σεληνιακού Δρακονιανού Κυρίου του: (reptilian Draco) Σιν - Σιων - Σινα - Τζενταϊ - Σεντάϊ - Τζεντ - Τζεηντ - Ιούδα.

ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ή "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις