ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 6 June 2010

Κοσμοιστορικά αστρονομικά γεγονότα στον Πλανήτη Δία1ον) Εδώ και 1 χρόνο πέρισυ τον Ιούλιο ο Δίας δέχτηκε μια πρόσκρουση από κάποιο σώμα μεγέθους λίγων χιλιομέτρων. Η πρόσκρουση άφησε για κάποιο διάστημα σκούρα ίχνη στα νέφη του Δία.

2ον) Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την παραπάνω πρόσκρουση ο Δίας δέχεται μια εντελώς ανεξήγητη, πρωτοφανής, μαζική και ξαφνική αλλαγή στο παγκόσμιο κλίμα του, χάνει τη μία από τις δύο λωρίδες από σκούρα εμφανή καφετιά νέφη του, για πρώτη φορά μετά από αιώνες παρατήρησης του Δία με τηλεσκόπια από τη Γη(!!!)

3ον) Πριν λίγες μέρες ο Δίας δέχεται μια δεύτερη πρόσκρουση σε λιγότερο από ένα χρόνο(!!!)ακρίβως πάνω στη λωρίδα νεφών που έχει χαθεί (κατά πάσα πιθανότατα σκεπάστηκε με λευκά νέφη θύσσανου αμωνίας). Αυτή η δεύτερη πρόσκρουση καταγράφηκε ΖΩΝΤΑΝΑ(!!!) επίσης από ερασιτέχνες αστρονόμους ως μια σύντομη λάμψη δίχως να αφήσει όμως αυτή τη φορά κάποια ίχνη στα νέφη όπως συμβαίνει συνήθως μετά από πρόσκρουση αστεροειδών ή κομήτη.

Ούτε το ιστολόγιο ούτε η Ο.Ε.Α. παίρνει επίσημη θέση μέχρι στιγμής για αυτά τα κοσμοιστορικά αστρονομικά γεγονότα και την αιτία πρόκλησής τους.

Αυτό που θα πούμε είναι ότι αν τυχόν όντως ξεκίνησε ένας διαστημικός πόλεμος εκεί πέρα μακριά στο Δία, το ζήτημα και η ουσία είναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ οι νεοέλληνες εδώ στην ελλάδα στον πάλαι ποτέ χώρο πλανητικής διοίκησης της Γης (Ιωλκός-Δήλος-Πέργαμος) ώστε να πολεμήσουμε τους αντιπάλους μας - τοπικούς επικυρίαρχους και να μη περάσουν τα σχέδια τους πλανητικού σφαγείου του Αρμαγεδδώνα (3ου Παγκοσμίου Πολέμου) και ώστε να μη περάσουν τα σχέδια τους καταστροφής της ελλάδας κατά προτεραιότητα, και ώστε να μη περάσουν τα σχέδια τους γενοκτονίας των αρχαίων ελλήνων κρητικών Παλαιστινίων στη Γαζα. (Υποκριτική και στημένη η δήθεν αντισιωνιστική στάση των Τουρκοεβραίων Ντονμέδων της Άγκυρας τύπου Δαβίδ ή Νταβουτογλου)
Ότι και να γίνεται στο διάστημα οι έλληνες θα πρέπει να εξακολουθήσουν να έχουν συγκεντρωμένη την προσοχή τους στη Γη διότι αν χαθεί το παιχνίδι στη Γη τότε οποιαδήποτε προσπάθεια επέμβασης από το διάστημα θα είναι μάταιη και θα πάει χαμένη.
Αναλογίστείτε τις ευθήνες σας όλοι και πράξτε με όσο ένστικτο επιβίωσης σας απέμεινε και με όση ελληνική συνείδηση και μνήμη σας απέμεινε. Τα όπλα διανοητικού πολέμου σας έχουν δωθεί. Είναι στο χέρι σας αν θα αποδειχθείτε αισχροί άτιμοι δειλοί ριψάσπιδες ή άξιοι συνεχιστές της πολεμικής παράδοσης της αρχέγονης πολεμικής φυλής των λεόντων Ελλήνων!

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2010/20may_loststripe/

http://www.spaceweather.com/swpod2010/03jun10/jupiterimpact.wmv?PHPSESSID=nobqin8cgqgdncm5ok19nsi4f5«Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ»
http://www.easy-share.com/1905983559/ANDROMEDIA
15-1-2005 σελ.80
κάνει αναφορά και για τους δολοφονηθέντες αστρονόμους

28ο ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ 1999._

ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2002, ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ "ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 115 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ - ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ 340 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ <ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ 118 ΚΑΙ 360. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ>. Η "ΝΑΣΑ" ΩΣ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ "NSA" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ [ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ "ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η "ΝΑΣΑ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ JPL/NASA. ΟΜΩΣ ... ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΤΩΝ "ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΤΙ ΟΙ 115 + 340 ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΣΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΙΛΠΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΙΤΑΝΙΟ. ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ "ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΟ 2003. ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΛΛΑ ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 460 ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΩΝ <ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 600. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ>.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Α> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (360) ΕΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 (8) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.
Β> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ 118 ΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ._
Η "NSA" - "NASA" ΜΕΣΩ ΤΟΥ "JPL" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΟΤΙ "ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ <...> ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"._
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΨΕΥΔΗ" ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ._
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΠΕΡΙ "ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ" ΑΝΑΜΕΤΕΔΩΣΕ ΩΣ "ΑΛΗΘΗ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ "ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._
ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΝΤΟΓΚΟΝ-ΜΑΛΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ "ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ, ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ: ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΣΑΞΟΝΕΣ - ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ._
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΒΛΑΒΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΕΝΑΝ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΕ, ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΕ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ._
ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΗΠ.Ε.Ι., Θ.Ι.Μ., ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. ή ΣΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ", ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "HONG" ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, "ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ, ΩΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

βλ.επίσης:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ

ΕΠΙΣΗΣ:

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΌΝΩΝ ΤΗΣ NASA

Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις