ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 25 June 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ

Με αφορμή το κάτωθι άρθρο του DefenceNet, ακολουθεί η απάντηση της Ο.Ε.Α.

'Εξαλλοι οι πιλότοι με τον πρωθυπουργό και τους ασπασμούς με τον Ρ.Τ.Ερντογάν εν μέσω παραβιάσεων
23-06-2010 21:06:51

Έξαλλοι είναι οι Έλληνες πιλότοι με το θέατρο του παραλόγου που παίχθηκε σήμερα σε Αιγαίο και Κωνσταντινούπολη: Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε και ασπαζόταν τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ η τουρκική Αεροπορία κυριολεκτικά όργωνε το Αιγαίο στέλνοντας είκοσι μαχητικά αεροσκάφη, τα περισσότερα που έχουν εισβάλλει τον τελευταίο καιρό, προβαίνοντας σε επτά παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας.

Οι πιλότοι σε επικοινωνία που είχαν με το defencenet.gr τόνιζαν:

"Πως είναι δυνατόν να ασπάζεται και να συνομιλεί επί μία ώρα με τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ εμείς είμαστε μέσα στο κόκπιτ και αναχαίτίζουμε τους εισβολείς; Έχει αποποιηθεί ο πρωθυπουργός τα ελληνικά εναέρια σύνορα των 10 ν.μ.; Με ποια λογική εμείς να κινδυνεύουμε στον ουρανό και όταν προσγειωνόμαστε να βλέπουμε στη τηλεόραση τον πρωθυπουργό μας να φιλά τον Τούρκο στην Κωνσταντινούπολη;

Πως είναι δυνατόν να συμφωνεί με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για «ενίσχυση του κλίματος συνεργασίας μεταξύ των δυο κυβερνήσεων» και τις ίδια στιγμή οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας να μας επιτίθενται;

Για ποιο λόγο να κάνουμε αναχαίτιση όταν ο πρωθυπουργός επί μία ώρα μιλά χωρίς την παρουσία συμβούλων και διπλωματών με τον επικεφαλή των τουρκικών δυνάμεων που εισβάλουν στη χώρα;

Τι έχει να πει στους ελεγκτές αεράμυνας ο πρωθυπουργός; Για ποιο λόγο να βρίσκονται στο πόστο τους όταν αυτός συνομιλεί με τον αντίπαλο που παραβιάζει τα σύνορά μας; Πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να δέχεται de facto την παραβίαση των συνόρων της χώρας με την μη αντίδρασή του στην τουρκική επιθετικότητα;"

Όντως κρίσιμα ερωτήματα στα οποία το Μαξίμου πρέπει να δώσει απάντηση... Από το ρεπορτάζ που έκανε το defencenet.gr στις Μοίρες, καταγράψαμε εκρηκτικό κλίμα, ανάλογο με αυτό που είχε καταγραφεί πριν την "λευκή απεργία"...

Από τα 20 τουρκικά μαχητικά (τρεις σχηματισμοί) τα 10 έφεραν οπλισμό.

Επίσης, όπως μεταδίδεται από την Άγκυρα «Οι δύο ηγέτες συζήτησαν και την έξαρση της βίας στην Τουρκία με τις συνεχείς επιθέσεις Κούρδων ανταρτών στην νοτιοανατολική Τουρκία και τις εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη. Νωρίτερα ο κ. Ερντογάν είχε κατηγορήσει ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες δεν κατονόμασε, ότι δεν εμποδίζουν την ροή χρηματοδότησης των Κούρδων ανταρτών και δεν εκδίδουν καταζητούμενους από την Άγκυρα, Κούρδους».

Δηλαδή νομιμοποίησε και τις τουρκικές καταγγελίες κατά του κουρδικού αγώνα. Γιατί δεν ρώτησε τον Ρ.Τ.Ερντογάν πως του φάνηκε να επιθεωρεί γονατιστός το τουρκικό στρατόπεδο από τον φόβο μήπως πέσει καμία αδέσποτη;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΪΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Η Ο.Ε.Α. ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «DEFENCENET» ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΑ ΑΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΕΝΗ:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ. Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΠΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΥΜΦΕΦΘΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΥΖΥΓΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ JUNIOR ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΣΑΝΤ Ή ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΙΤΙΕΣ:

ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ.

Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ:

1ΟΝ: ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

2ΟΝ: ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. (Σχόλιο Ιστολογίου: Βλέπε: Προδοτικό Μνημόνιο Γιλμαζ – Παπούλια. ΙΔΕ LINKS: Όλα προσυμφωνημένα... όπως το μνημόνιο Παπούλιας Γιλμάζ... σκότωμα στα έξι μέτρα ,
ΓΙΑ ΠΟΊΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΜΙΛAΜΕ ΌΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΎΛΙΑΣ ΠΡΌΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΊ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛAΔΑ;; )

3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ» Ή «ΙΕΧΩΒΑ».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΩΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΩΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ:

ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ». ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΛΙΑΠΗΣ, ΤΟ 2004 ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ICAO» ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΙΩΝ «FIR», ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΛΙΑΠΗΣ, ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ «ICAO», ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΝΕΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΜΗΧΑΝΟΙ: «ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΧΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΝΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΦΙΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ», ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ.
ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ:
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΤ’ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ 21 ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ (3 Χ 7 = 21) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΡΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟΥ 2010. (Σχόλιο Ιστολογίου: Βλέπε επίσης και παράλληλη Κυκλωτική Κίνηση «Άσκηση» Τουρκίας σε συνεργασία με Αλβανία μέσω Τουρκικών Ταξιαρχιών και Τουρκικού Στόλου σταθμεύοντος στην Ναυτική Βάση Δυρραχίου Αλβανίας, ως βάση χρηματοδοτημένη με χρήματα ηλιθίων νεοελλήνων μελλοθάνατων φορολογούμενων υπό τις εντολές της προδοτικής ελληνοεβραικής κυβερνήσεως, ΙΔΕ LINK: Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη! ).

Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ:

ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΛΟΣ Ο ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΒΡΕΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΩΣ «ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΤΗΝ «ΑΣΚΗΣΗ» ΑΥΤΗ, ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΑΓΓΛΟΙ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΩΣ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΙΝΗΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΜΥΝΤΙΚΟ» ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΝΑΤΟ». ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΗΤΟΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ...ΨΑΡΕΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ «ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΠΙΤ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις