ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 7 June 2010

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Με αυτό το τελευταίο σήμα της Ο.Ε.Α., όσοι ακόμα νοήμονες νεοέλληνες έχουν απομείνει και έχουν μελετήσει προηγουμένως επαρκή γκάμα κειμένων της θρυλικής ελληνοκεντρικής οργάνωσης, θα αντιληφθούν ότι πλέον συμπληρώνεται ο γρίφος και αποκαθίσταται πλήρως η χαμένη συλλογική μνήμη. Έλληνες αφυπνισθείτε ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ ή επιλέξτε να μείνετε αιωνίως ναρκωμένοι από τα καμπαλιστικά μάγια της δρακονιανής μάγισσας κίρκης, ώστε να γενοκτονηθείτε με βεβαιότητα -αργά ή γρήγορα- από τους μογγόλους και κινέζους.
Από εδώ και μπρος θα ξεχωρίσει ποιος είναι με ποιον, και ποιος ανήκει που.
Το ιστολόγιο εκτός εξαιρέσεως κρίσιμου έκτακτου γεγονότος εθνικής σημασίας, δεν θα κάνει καμία άλλη ανάρτηση τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Είναι ώρα για περισυλλογή και περίσκεψη για όλους και είναι ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν θέση όλοι. Τελείωσαν τα ψέματα.

- Χρησιμοποιήστε το παρακάτω LINK για όσους δεν διαθέτουν πρόχειρο στα χέρια τους το βιβλίο των αντιπάλων μας (Κινεζοεβραική «Βίβλος»), ώστε να επιβεβαιώσετε εύκολα τα όσα αναγράφει το επώδυνα αφυπνιστικό κείμενο που ακολουθεί:
http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp


ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
(το κειμενο και στα αγγλικα: http://hellenandchaos.blogspot.gr/2010/07/its-time-for-foam-extracting-mode-by.html )

31 ΜΑΙΟΥ 2010:
ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΑΖΑΣ.

31 ΜΑΙΟΥ 2010:
Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΑΓΟΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΜΕΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.


ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) ΑΘΗΝΑΙ , ΕΛΛΑΣ – GREECE ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΚΑΙ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΓΓΛΙΑΣ,

● ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ – ΕΛΒΕΤΩΝ – ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

● ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΨΕΥΔΟΩΝ – ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕΧ, PSEUDO-BEING ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΙ ΣΑΣ.

● ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΛΛΗΜΑ: Ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, Ή ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΜΑΟΥΝΑ – ΚΕΑ ΧΑΒΑΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ «JPL» ΤΗΣ «NASA» ΟΝΟΜΑΣΕ «ΝΕΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ», ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, Ή ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:

1ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ «ΘΕΟΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ», ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΤΟ 20.000 Π.Χ. ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 20.000 ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 10.000 (11.500) Π.Χ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ – ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΓΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΔΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ «ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΤΡΟΣ Ή DIAUS PITAR ΤΩΝ VARUNA Ή ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,
[ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ, (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.htm ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ» LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html )],
ΚΑΙ ΤΩΝ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΩΝ» Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ «Γ.Χ.Β.Χ.» Ή «ΓΙΑΧΒΕΧ» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣ «ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ «ΑΡΚΑΔΙΚΑ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 71 Ή 72:7 ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ «Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ – ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΚΚΥΓΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΕΙΡΙΟΥ Α’» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ:
«ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.»
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 20:2-6» ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ: «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ("Αγγαίος Β΄ 8", "Ιησούς του Ναυή ΣΤ΄ 19", ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ). ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:13-21» ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 19:11-21» ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ – ΜΑΥΡΕΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ω! ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙ 1000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «HONG», ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ 1ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

2ΟΝ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΥΛΩΝ (ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ») – ΣΚΛΑΒΩΝ – ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
(ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html )ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΕΛΘΕΙ – ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή «RETICULI».

3ΟΝ) Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ 11.500 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΔΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ». ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ Ή ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ – ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ «ΤΙΜΑΙΟΣ» ΚΑΙ «ΚΡΙΤΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

4ΟΝ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ:
Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5ΟΝ) ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 9.600 Π.Χ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ – Ή ΓΙΟΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΩΝΕΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ.

6ΟΝ) ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

7ΟΝ) ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ KAI ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΕΙΣΘΕ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 5.000 Π.Χ., ΗΤΟΙ ΕΠΙ 4.600 ΕΤΗ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΡΡΕΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’. (σχόλιο ιστολογίου: Ως «ηλεκτρομαγνητικές εγγραφές» αντιστοίχως στα εξωτερικά «τοιχώματα» στερεοϋφές αυτών των αστρικών συστημάτων – «κοσμικά ωά.» κατά Ορφικούς) ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ, ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ – ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΡΟΝΟ, ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΝ «LINK – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ 360 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΡΑΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «JPL» ΤΗΣ «NASA» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ», ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ.

8ΟΝ) ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ «ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ «ΓΕΝΕΣΗ» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΟΙ ΕΛΛΟΧΙΜ», ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ( … ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΖΩΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ.»

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΟΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΖΩΑ» «ΓΚΟΪΜ», ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ «ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

9ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

10ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑΡΡΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ Ή HABRA-HAM Ή HAN ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΑΝ (ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ) ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ («ΓΕΝΕΣΗ 11:24-32», ΚΑΙ «ΓΕΝΕΣΗ 12:1-7») .

Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ – ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΣΙΝ Ή ΣΙΝΩΝ Ή ΚΙΝΕΖΩΝ.

11ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ («ΓΕΝΕΣΗ 12:10-20 ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΗ 13:1-4»).

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΠΟΡΝΕΣ». ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ:
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΥΙΟΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ.

ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΠΟΡΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΜΟΝΤΕΛΑ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ - ΠΑΤΕΡΕΣ – ΣΥΖΥΓΟΙ – ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΔΑΞΑΣΑΣ ΑΡΧΙΠΟΡΝΗΣ – ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΑΡΡΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΧΩΡΑ ΥΠΤΙΩΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ Ή ΥΠΤΑΙΓΗΪΣ Ή ΑΙΓΥΠΤΟΣ)

12ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ («ΓΕΝΕΣΗ 33:18-20, ΓΕΝΕΣΗ 34:1-31»), Ο ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ. Ο ΙΣΑΑΚ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΓΕΝΗΣΕ 12 ΥΙΟΥΣ, ΩΣ ΤΟΥΣ 12 ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΤΩΝ 12 ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ». ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ» ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ «ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΣΙΑ» ΤΩΝ 12 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ «ΔΕΙΝΑ» ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ» ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΛΑΞ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ» ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒ. Ο ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ». ΑΥΤΟΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ», ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.

13ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ», «ΕΞΟΔΟΣ 12Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΑΑΡΩΝ: «ΚΑΙ ΕΚΑΜΟΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΚΕΥΗ ΑΡΓΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ) ΕΔΩΚΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΙΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ (SIC: ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ «ΧΑΡΙΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟΥ»), ΚΑΙ …«ΕΔΑΝΕΙΣΑΝ» (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ) ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΟΣΑ ΕΖΗΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΙΔΕ «ΕΞΟΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΕΔΑΦΙΟ 35»)

14ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΒΙΒΛΙΟ «ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ» ΚΕΦΑΛΑΙΑ 7:1, 2, 16, 22, ΚΑΙ 9:1, 2, 3, ΚΑΙ 11:23, ΚΑΙ 12:2, 29 ΚΑΙ 15:6, ΚΑΙ 19:1, ΚΑΙ 20:10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ΚΑΙ 28:12,13 ΚΑΙ 31:3, ΚΑΙ 33:17,19 (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ: «ΕΘΝΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΣΙ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ – ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 6 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ: ΓΕΡΓΕΣΑΙΟΥΣ – ΑΜΟΡΡΑΙΟΥΣ – ΧΑΝΑΝΑΙΟΥΣ – ΦΕΡΕΖΑΙΟΥΣ – ΕΥΑΙΟΥΣ – ΙΕΒΟΥΣΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΙΧΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010 ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΓΑΖΑΣ.

15ΟΝ) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ROGER DE GARAUDY ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ IRVING, Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ FAURISSON ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ: ADOLF HISLER Ή HITLER, HEINRICH HIMLER ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S», BORMAN, MÜLLER, HAUSHOFFER, LINCOLN VON TREBITS ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΩΝ 60.000 ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ «ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ» Ή ΕΞΕΒΡΑΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΣΕ 6.000.000 ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ «ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

16ΟΝ) ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ «ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΣΑΣ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΣΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ (σχόλιο ιστολογίου: Ο σεληνιαζόμενος Μωυσής με τα σεληνιακά «κέρατα - ημισέληνο» στην κεφαλή του, ως έμβλημα του θεού Σιν – Σιών – Σινά – Τζενταϊ - Σενταϊ της Σελήνης των Σεληνολατρών Χαλδαίων, στο Όρος Σινά ή Σιών ή Σιν ή Κίνα, ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/el-shaddai-wikipedia.html ), ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

17ΟΝ) ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΩΣ «ΔΗΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ’ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΔΕΧΟΤΑΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ: «ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΑ – ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ», ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΕΣ (PEISISTRATIANS) ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ – ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ «ΕΡΩΤΙΔΕΙΣ» ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ «ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ» ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΧΑΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

18ΟΝ) 8 ΑΙΩΝΕΣ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΜΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΤΡΩΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ Ή ΓΟΤΘΩΝ ΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΕΚΒΙΑΖΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ, ΟΙ ΦΡΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΤΤΑΙΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕΤΟΙΚΙΣΑΝΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΣΑΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ.

19ΟΝ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΕΝΔΟΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΓΟΤΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΧΕΤΤΑΪΚΗΣ ΓΟΤΘΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΝΟΤΟ.

20ΟΝ) ΕΝΩ Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΙΗΛ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΥΡΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΝΕΥΗ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΒΑΨΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΙΓΡΗ, ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.

21ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΕΣΘΗΡ» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΣΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΕΣΘΗΡ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΕΡΣΙΑΣ «ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ», ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ «ΑΣΣΟΥΗΡΗ» Ή ΞΕΡΞΗ ΤΟΥ Α’, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΒΑΛΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Ο ΞΕΡΞΗΣ Α’ ΤΟ 480 Π.Χ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ 2.300.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ 800.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 3.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΔΟΝΙΟ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ 1000 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΚΑΙ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΕΡΣΙΑΣ.

22ΟΝ) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΞΕΡΞΗΣ Α’, ΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΕΣΘΗΡ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ (75.000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΩΣ ΛΕΥΚΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΗΡΩΟΣ ΠΕΡΣΕΩΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΟΡΤΗ «ΦΟΥΡΕΙΜ» Ή «ΠΟΥΡΙΜ», Η ΠΕΡΣΙΑ ΑΛΩΘΗΚΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΟΠΩΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ – ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

23ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΡΩΜΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΑ ΚΙΚΕΡΩΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, 1.500.000 ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΤΕΚΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 250.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΩΜΕΣ, ΤΥΛΙΞΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ – ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ – ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΙΒΥΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΡΩΜΗ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΠΙΑΝ ΚΡΑΣΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ – ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

24ΟΝ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ 6.000.000 ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ – ΙΡΑΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΣΩΝ – ΙΡΑΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) (ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΙΚΟ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ» (ΚΙΝΑΣ – ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ).

25ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΜΟΪΣΙΑ» ΝΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 1941 – 45.

26ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΝΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟ 1920 ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1955 ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ «ΠΟΥΡΙΜ» ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ». ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ.

27ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΝΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΩΣ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ».

28ΟΝ) ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ: «ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΦΕΟΥΔΑ – ΚΟΜΗΤΕΙΕΣ – ΒΑΡΩΝΙΕΣ – ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ – ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ», ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ SACHS – KOEN – BURG – GOTHA ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

29ΟΝ) Ο Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΕΡΒΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΡΙΝΤΣΙΠ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΣΛΑΒΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ – ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ.
ΝΕΚΡΟΙ: 80.000.000 ΛΕΥΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

30ΟΝ) ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 1918, ΗΤΟΙ ΤΟ 1917, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΖΙΟΥ(JEW)-ΓΚΑΣΒΙΛΙ-ΒΗΣΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ Ή «ΣΤΑΛΙΝ», ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ – ΣΚΥΘΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΤΑΞΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, Ο ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ Ή MARDOCHAI (MURDOCH) Ή «ΜΑΡΞ».

31ΟΝ) ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1939 Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ADOLF HISLER Ή HITLER, ΝΟΘΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΟΥ ROTHSCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ «ΠΟΥΡΙΜ» ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ BENJAMIN MOSES Ή BENITO MUSOLINI ΙΤΑΛΙΑΣ, Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΧΙΡΟΧΙΤΟ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΖΙΟΥ(JEW)-ΓΚΑΣΒΙΛΙ-ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1941 ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ Ή CHERZL ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ Ή ROSENWELT ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ALFRED ROSENBERG. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ADAM SMITH.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΙΑ.
ΝΕΚΡΟΙ: 120.000.000 ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΓΟΤΘΟΙ – ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΕΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟΥ BENJAMIN MOSE Ή MUSOLINI, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ADOLF HITLER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ BRAU-NAU ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΡΙΣΕΙ ΟΙ ROTHSCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ HISLER – HITLER ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΘΕΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ HITLER.

32ΟΝ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ (ΙΔΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΧΥΡΩΝ ΡΟΥΠΕΛ ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΙΔΡΥΣΗ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1.500.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΕΙΝΑ – ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».

33ΟΝ) ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ» - «ΠΟΥΡΙΜ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΙΑΣ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ») ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο «Ρ.Ι.Κ.», Ο «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΚΑΙ Ο «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ), ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

34ΟΝ) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 5.000 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΟΙΟΣ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟΙΟΣΔΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΕΞΩΘΕΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΥ» «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 14 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΔΙΟΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΓΕΝΕΣΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ». (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.html )
ΙΔΕ «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» (NEW TESTAMENT) «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2:12-13» ΚΑΙ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» (OLD TESTAMENT) «ΓΕΝΕΣΗ 3:14-15». ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΩΣ «ΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΨΕΥΔΩΣ Ο ΠΡΟ 9.600 ΕΤΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΑΣ – ΖΕΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ «ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΕΡΟ – ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ 9.600 Π.Χ., ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ – ΔΙΟΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ. ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΗΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΙΤΑΛΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ, «ΓΕΝΕΣΗ 3:14-15», Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΝΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑ – ΖΕΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΩΣ «ΖΩΟ ΟΦΗ – ΦΙΔΙ» ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ», ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ «ΘΕΟΙ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ «ΖΩΑ – ΓΚΟΪΜ».

● ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ – ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΟΦΕΩΣ» ΔΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ «ΓΥΝΑΙΚΟΣ», ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ («ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1»)

● Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΠΡΟ 4600 ΕΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟ 9.600 Π.Χ. Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ, ΗΔΗ ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: «ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΧΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» ΗΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΘΑ «ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑ» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΗ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΞΟΝΑ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ «ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΤΕΡΝΑΣ» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ» ΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

Η Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥΣ «LINK – NETRINO – NASER» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΜΟΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ – ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΒΛΑΞ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΙΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΗΜΙΝΟΪΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΪΚΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ.

35ΟΝ) ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΤΙΜΙΑΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ «ΠΑΝΟΣ» Ή «ΟΝΤΟΣ».
ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ «ΠΑΝ» Ή «ΩΝ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ «ΟΝΤΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ, Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ «ΠΑΝ» Ή «ΩΝ». ΟΜΩΣ Ο ΟΡΟΣ «ΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ «ΕΙΜΙ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ:
● ΑΓΓΛΙΣΤΙ: THE BEING
● ΓΑΛΛΙΣΤΙ: L’ETANT
● ΙΤΑΛΙΣΤΙ: L’ENTE – ESSENTE
● ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ: DER SEIEND
● ΕΒΡΑΙΣΤΙ: ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΟ ΟΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΘΡΗ ΜΕΤΟΧΗ «Ο ΩΝ» ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΟ ΟΡΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ «ΓΙΕ – ΧΑΜΑΧ – ΒΑ – ΧΑΜΑΧ» ΗΤΟΙ «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ». ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΚΤΙΚΟΛΕΞΟ «ΓΧΒΧ» (ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ: «JHVH») ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ «ΙΕΧΩΒΑ» ΜΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ «Χ», ΣΕ «JEHOVAH», ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΡΚΤΙΚΟΛΕΞΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ «JHVH» ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «Ο ΩΝ» ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ», ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «JHVH», ΗΤΟΙ ΤΟΝ «ΟΝΤΑ», ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ «ΠΑΝΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ «JHVH» Ή «ΟΝΤΟΣ» Ή «ΠΑΝΟΣ», ΔΙΟΤΙ Ο ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ», ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ «ΟΝΤΟΣ» Ή «ΠΑΝΟΣ» Ή «JHVH» Ή «ΓΧΒΧ».

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΦΗ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΞΟΔΟ» ΚΕΦΑΛΑΙΑ 3:14 ΚΑΙ 6:3 ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΑΠΟΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΩΝ» Ή «ΟΝΤΑ» Ή «JHVH» Ή «ΓΧΒΧ» Ή ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ «ΙΕΟΒΑ».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ «ΨΕΥΔΟΩΝ».

ΦΥΣΙΚΑ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ».

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,
ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΟΝΤΑ» ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Π.Χ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ «THE BEING», ΟΙ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΙ ΤΟ «L’ETANT», ΟΙ ΙΤΑΛΟΦΩΝΟΙ ΤΟ «L’ENTE», ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟ «DER SEIEND», ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «JEHOVAH», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ «JEHOVAH» ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗ – ΝΕΚΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΝΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ …ΜΗΤΣΟΣ ΟΥΤΕ …ΙΕΧΩΒΑ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

36ΟΝ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΚΑΛΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΚΑΚΩΝ» ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΙΣ 21 ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΑΝΕΚΟΠΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ.

ΟΜΩΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΡΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ.

37ΟΝ) Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ 19 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 60 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ» ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΟΙ ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ:

● 1ΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ;

● 2ΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΝΩ Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΕΚΟΨΕΣ, ΕΒΡΑΙΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΕΡΙΕΙΧΕ 10.000 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ;

● 3ΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ΘΕΑΤΡΙΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;

38ΟΝ) ΑΚΟΥΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΛΑΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ:
ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ, ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑΣ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ «ΠΑΝΟΣ» Ή «ΟΝΤΟΣ» ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ.

● ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ._


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ: ΓΑΖΑ, ΑΚΚΑΡΩΝΑ, ΙΟΠΠΗ, ΑΖΩΤΟ, ΑΣΚΑΛΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΙΝΙΚΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΙΔΩΝΑ, ΜΕ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΙΝΙΚΑ [ ΩΣ ΑΔΕΛΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΔΜΟΥ – ΚΙΛΙΚΟΣ – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ (ΑΓΗΝΩΡ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΙΟΠΗΣ Ή ΤΗΛΕΦΑΣΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΙΡΟΥ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ – ΑΔΩΝΙΔΟΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ], ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΣΑΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΖΑΣ. ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΒΙΒΛΙΟ «ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» ΚΕΦΑΛΑΙΑ 10, 11, 12, 13, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΓΑΙ, ΙΕΡΙΧΩ, ΧΕΒΡΩΝΟΣ, ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΙΑΡΜΟΥΘΙΑΣ, ΛΑΧΕΙΣ, ΕΓΛΩΝΟΣ, ΜΑΚΚΗΔΩΝΟΣ, ΛΙΒΝΑΣ, ΓΕΖΕΡΙΑΣ, ΔΕΒΕΙΡΙΑΣ, ΑΣΔΩΘ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΣΝΤΟΤ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010), ΚΑΔΗΣ, ΓΑΖΑΣ, ΓΕΣΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΕΙΣ ΤΟΝ «ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» 15:47 ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ «Η ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΠΟΤΑΜΟΣ ΝΕΙΛΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ».
ΣΤΟΝ «ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» 13:1-6 ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ «ΟΙ ΓΑΖΑΙΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ», ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ Ή ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ. ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΟΧ – ΑΛΛΑΧ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΕΙΣ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΒΙΒΛΙΑ «ΚΡΙΤΕΣ 1:1-18», «Β’ ΒΑΣΙΛΕΩΝ 18:1-18», «Α’ ΧΡΟΝΙΚΩΝ 7:20-28», «ΑΜΩΣ 1:6-8», «ΣΟΦΟΝΙΑΣ 2:4-7», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΙΣ «ΖΑΧΑΡΙΑ 9:1-15», ΓΡΑΦΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ Ή ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΠΙΑΝ ΚΡΑΣΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ «STERN» ΚΑΙ «ΙΡΓΚΟΥΝ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΧΑΣΑΠΗ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ, ΚΑΙ «ΧΑΓΚΑΝΑ» ΚΑΙ «ΜΠΕΤΑΡ» ΚΑΙ «ΧΕΡΟΥΤ» Η ΟΠΟΙΑ «ΧΕΡΟΥΤ» ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ «ΧΑΣΑΠΗ» ΜΠΕΓΚΙΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΓΚΑΧΑΛ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΙΚΟΥΝΤ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1977 ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ «ΧΑΣΑΠΗ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

Α: 25.11.1940 ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «ΠΑΤΡΙΑ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΪΦΑΣ. 300 ΝΕΚΡΟΙ.

Β: 6.11.1944 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΛΟΡΔΟ ΜΑΪΝ.

Γ: 22.07.1946 ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «KING DAVID» ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. 95 ΝΕΚΡΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Δ: ΤΟ 1946 – 1947, ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ, ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ – ΒΟΜΒΕΣ. ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΒΟΜΒΑ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΡΕΞ ΦΑΡΑΜ.

Ε: ΤΟ 1947 – 1948, ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ 750.000 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ – ΚΡΗΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ.

ΣΤ: 09.06.1948, Ο ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ «ΙΡΓΚΟΥΝ», ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 251 ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΤΕΪΡ ΓΙΑΣΙΝ.

Ζ: 17.09.1948, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΚΟΜΗ ΜΠΕΡΝΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ «ΟΗΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Η: ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ «ΚΟΥΝΕΪΤΡΑ» ΜΕ 53.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Θ: ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ «ΑΡΚΟΥΜΠ» ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΝΑΡΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΣΑΝ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΒΑΛΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ, Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΪΡ ΓΙΑΣΙΝ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΓΡΑΜΜΗ», ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57 (ΣΤΟΑ ΟΠΕΡΑ), ΑΘΗΝΑΙ, 1978, ΤΗΛ: 3638435.

Ι: ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΝΕΡΟ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΦΟΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ Ή ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Ή ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΗΠΑ – ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΚΡΗΤΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΚΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ – ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4:
ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ «MOSSAD» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://makelio.blogspot.com/ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ http://makelio.blogspot.com/ , Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ , ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5:
Η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ, ΩΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ:
«ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ» ΔΗΛΑΔΗ «ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ» ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΚΡΗΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΩΡΥΕΤΑΙ:
«ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ», ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΑ» ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΑΧΟΥ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ, Ή ΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΠΛΟΙΑΡΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΦΟΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΦΟΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ ΕΠΙ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΙΕΡΑΣ» ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΩΔΥΝΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ:

«ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ».

ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

«ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ» …ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ._


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΕΛΛΑΣ.


Επιπλέον:

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.

Απάντηση σε σχόλιο για το πώς είναι δυνατόν να είναι οι Εβραίοι Μογγόλοι

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!

Γεγονότα Λιβάνου: Περι κρυπτοεβραίων Σιϊτων Ψευδομουσουλμάνων προβοκατόρων - συμπαικτών Ισραήλ

Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ O "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΣΑΟΥΛ - ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

2 comments:

dimitrispapadimitrioy said...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 20:2-6

δεν καταλαβα το εξης..εφοσον συμφερει τον γιαχβε να παρουμε ολοι το χαραγμα 666 ετσι ωστε να γενοκτονηθουμε στον αρμαγεδωνα και πιο πριν ή μετα, γιατι μας προειδοποιει να μην το δεχθουμε για να σωθυομε?

Anonymous said...

είναι πολύ απλό
ο δρακονιανος σχεδιασμος ειναι ο εξης..
τον εβαλαν στην αποκαλυψη ουτως ωστε οι εκχριστιανισμενοι κινεζοι 888 και ο παλαιορθοδοξος φονταμενταλιστικος αξονας Ρ.Ι.Κ. (Ρωσιας-Ισλαμ-Κινας) 888 να συνεχισει να θεωρει ακρως σατανικο το 666 και να εχει κινητρο γενοκτονιας εναντιον του δυτικου ΗΠ.Ε.Ι. - 666

Τώρα ηδη στην ελλαδα μεσω του Βαρθολομαιο και του Αγ.Ορους (εκτος μονης εσφιγμενου) εκτρεπουν την ορθοδοξια 888 σε σουφισμο χριστιανοδωδεκαθεισμο Π.Ε.Θ. οικουμενισμο "λατρεια της γαιας" 666,κλπ, ως αντιχριστη παρωδια-κοροιδια του χριστιανισμου...
ταυτοχρονως μεσω του φουρακη και αλλων θεοσοφιστων μασονων εψιλον-666 επιχειρουν ειδικα στην Ελλαδα:

1ον) να πεισουν τους ελληνες οτι το χ'ξ'ς' της αποκαλυψης δεν σημαινει τον αριθμο 666 αλλα καποιον αλλον αοριστο αριθμο 616 ή αλλους, αρα σφραγιστειτε αφοβα με barcode-666-chip-amka-καρταπολιτη-666 μη φοβαστε το 666!

2ον) να πεισουν τους ελληνες οχι μονον να μη φοβουνται το 666 αλλα και οτι το "666" ειναι κιόλας σημαία και ιερος αριθμος νικης των ελληνων επειδη ταχα εφεξε τρεις-φορες-εξι η φρυκτωρια κατα την νικη της δυτικης ελλαδας εναντιον της Τροιας ανατολικης στην εκστρατεια των ελληνων-αχαιών στην ανατολη

αρα με αυτο το δολιότατο δρακονιανό σκεπτικο η αυτοκρατορια κωνσταντινουπολεως με προβοκατορες ναζιστες Καρατζαφυρερ+Γλυξμπουργκ και με θρησκευτικη υποδομη ως αντιχριστη σουφικη παρωδια του χριστιανισμου θα παρει και το 666 ως σημαια και ιερο νουμερο της στην εκστρατεια της ανατολικα εναντιον "κοκκινης μηλιας" εναντιον Κινας 888 και Ρ.Ι.Κ. 888 ουτως ωστε οι Κινεζοι και οι ισλαμιστες και οι Ρωσοι να θεωρησουν επαρκως αντιχριστους και προβοκατορες και ναζιστες τους ελληνες-666-κωνσταντινουπολεως ωστε να γενοκτονηθουν κατα προτεραιοτητα στην αντεπιθεση με τζιχαντ-ιερο-πολεμο
στα ιδια πλαισια προωθουν τον λεξαριθμο ΙΑΠΕΤΟΣ (ελληνες-λευκης-φυλης) = 666 κλπ

ελπιζω να σε διαφωτισα...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις