ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 7 March 2011

Ο.Ε.Α. ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ HELLAS ORTHODOXY ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛEIΤΕΙΟ ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ ΜΕΤΡΑ

Με αφορμή το δημοσίευμα:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/naer-mataron.html

ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ ΜΕΤΡΑ = "ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ" = "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΜΙΚΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ"

ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ LINK:
http://oea-video.blogspot.de/2011/03/ei.html


Στο παραπάνω σχόλιο της Ο.Ε.Α. έχουμε να προσθέσουμε ότι στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Θ’16 ΗΤΟΙ 9:16, ΚΑΙ ΙΣΤ’ 12-16 ΗΤΟΙ 16:12-16 της "Αγίας" σας γραφής, προφητεύεται-προγραμματίζεται από τους Δρακονιανούς Σεληνιακούς Δαίμονες προ 2000 ετών ότι στον Αρμαγεδδώνα θα χρησιμοποιηθούν 200.000.000 στρατού των Βασιλέων εξ Ανατολών ηλίου για να γενοκτονηθεί το 1/3 της ανθρωπότητας.
Σήμερα η μόνη χώρα που μπορεί να συγκεντρώσει τέτοιο στράτευμα και αναφέρεται ως χώρα εξ ανατολών ηλίου είναι η Δρακονιανή Ερπετική Κίνα. Ομοίως εξάγεται ότι αυτός ο Κινεζικός στρατός που θα ξεχυθεί προς τη δύση από τους αποξηραμένους Τίγρη και Ευφράτη (έχει ήδη συμβεί μέσω φραγμάτων σε αυτά τα ποτάμια) θα γενοκτονήσει το 1/3 της ανθρωπότητας με θερμό πόλεμο και με αυστηρό φυλετικό κριτήριο και όχι ασφαλώς με κριτήριο γενοκτονίας γενικώς των αμαρτωλών ανεξαρτήτου φυλής. Διότι εδώ αναφέρεται σε συγκεκριμένο έθνος-φυλή που θα διαπράξει τη γενοκτονία ελέω του ψευδόθεου σας: Στο έθνος του Δράκοντα 888 το οποίο και τελικώς ως 1/3 θα επιβιώσει του Αρμαγεδδώνα των συνολικά 2/3ων γενοκτονημένων ανθρώπων. (σημερινός πληθυσμός της Κίνας + Κορέας περί των 2 δισεκατομμυρίων, ήτοι το 1/3 της ανθρωπότητας). Έτσι απλά ξεσκεπάζεται η απάτη της γενοκτονική σας "Αγίας Γραφής" και του φθηνού εγχειριδίου δρακονιανής αστροστρατηγικής-γεωστρατηγικής που λέγεται "Αποκάλυψη" διάβαζε: "Συγκάλυψη". Πρώτα σας αποκοιμίζουν με διεθνιστικά χριστιανοσοσιαλιστικά αφυλετικά κριτήρια αμαρτωλών και δίκαιων ανθρώπων ανεξαρτήτου φυλής, ώστε να προωθήσουν την παγκόσμια κυβέρνησή τους, ενώ από πίσω κρυφίως τα Κινεζογενή κείμενα τους στάζουν καθαρό φυλετικό μίσος γενοκτονίας της λευκής + μαύρης φυλής από την Κίτρινη Κινεζική Δρακονιανή φυλή στον "Αρμαγεδδώνα" που σχεδιάζεται ως φυλή να δράσει ως ο συλλογικός 888 "ΙΗΣΟΥΣ" αντεπιτιθέμενος εναντίον της "αντίχριστης" 666 δυτικής ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. οι οποίες θα έχουν τυπική ηγέτιδα την ταλαίπωρη νεοελλάδα και την προβοκατόρικη νεοβυζαντινή σουφική (χριστιανοδωδεκαθειστική) αυτοκρατορία του κώλου η οποία και θα φέρει ως αριθμητικό έμβλημα της το 666 του ...Ιαπετού και της Φρυκτωρίας του αδελφοκτόνου πολέμου της Τροίας, όπως καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια γι'αυτήν την χαλκευμένη αριθμολογία οι δαιμονιζόμενες μασονικές συμμορίες των "Εψιλον 666" και των σατανιστών νεοναζί της ηγεσίας της "Χρυσής Αυγής" και του "ΛΑ.Ο.Σ." ως παράγωγα - τέκνα της θιβετιανικής κινεζομογγολικής Θεοσοφικής Εταιρείας.
Έλληνες πατριώτες, μην εξαπατάστε από τα τσιράκια της ηγεσίας του "ΛΑ.Ο.Σ." που πάνε να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις σας εναντίον της "ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ 666" ως δήθεν τάχα συναγωνιστές σας ενάντιοι στο 666, διότι αυτοί έχουν δόλιους σκοπούς εναντίον σας και το "ΛΑ.Ο.Σ." σχεδιάζεται και είναι ο κατ'εξοχήν οπαδός και προωθητής του "666" ενώ ο τελικός σκοπός τους είναι να το φορέσουν σε όλους τους Έλληνες είτε και απευθείας φανερώς ως έμβλημα-νούμερο είτε και μέσω του εμφυτεύσιμου RFID μικροτσιπ/κάρτας πολίτη, ώστε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο - "Αρμαγεδδώνα" να χαρακτηριστείτε και να γενοκτονηθείτε ως "φορείς του Αντιχρίστου" από τον άξονα Ρ.Ι.Κ. Ρωσίας - Ισλάμ - και τελικώς της Κίνας 888 "Ιησούς", εκτός από την έτσι κι'αλλιώς ολική απώλεια ελευθερίας και τον καρκίνο που θα υποστείτε εάν δεχτείτε την Κάρτα Πολίτη και το εμφυτεύσιμο ραδιο-μικροτσιπ...



ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΦΥΣΙΚΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_09.html

«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ» ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_14.html

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/888.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_8463.html

Επίσης άξιο σχολιασμού είναι ότι τα βιβλία του διεθνολόγου ΝΤΡΕΙΚ ΡΕΙΜΟΝΤ έχουν εξαφανιστεί από την αγορά διότι είχαν αποκαλύψει μέσα από τα αρχαια κινεζικα μυστικοφυλακεια την προέλευση της "Αγίας Γραφής" (βιβλίο Γενέσεως) από τους Κινέζους, ως προϊστορική θρησκεία της Κίνας.

1 comment:

OD said...

Φίλες και φίλοι, το μόνο που κατάφερα να βρώ σχετικα με τον Ντρέηκ σε ελληνικές μεταφράσεις, βρίσκεται στον κάτωθι σύνδεσμο από παλαιοβιβλιοπωλείο:
http://www.palaiobibliopolio.gr/%CE%9D%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%A1%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84-a-6463.html
Εναλλακτικά ό,τι έχει το amazon είτε σε μεταχειρισμένα είτε σε υπάρχοντα αντίτυπα.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=w.+raymond+drake&x=20&y=22
Καλή συνέχεια.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις