ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 20 March 2011

Ως απάντηση σε σχόλιο

Ο/Η Φρίξος είπε...
Θα ήθελα την άποψη του κ. Καραγεωργίου για την ψυχή. Τι έιναι τελικά η ψυχή, από που έρχεται και που πηγαίνει; είναι τελικά αθάνατη ή φθείρεται; κινδυνεύει από άλλες οντότητες; έχουμε ψυχή μέσα μας; γιατί δεν θυμόμαστε τίποτε; ευχαριστώ

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ...ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΟΝ - ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ. ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ-ΦΥΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΖΗΣΤΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟN ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ. Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ..
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΡΩΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

1 comment:

θανασης said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις