ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 19 March 2011

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY-ΚΑΚΟDOXY ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ

(μικροδιορθώσεις και σχολιασμοί στην εξαιρετική ανάρτηση της Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ από το "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ")

ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΤΜΗΜΑ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΥ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

ΑΘΗΝΑΙ 16/3/2011


ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.


ΘΕΜΑ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ HELLAS ORTHODOXY

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/hellas-orthodoxy-pseudodoxy.htmlΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ

ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.


ΚΕΙΜΕΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ .
ΒΛΕΠΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΕΡΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΣΕ ΣΤΟΑ. ΒΛΕΠΕ ΣΤΟΑ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΑΝ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΑΝ ΩΣ ΕΠΙΤΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΚΛΠ.

(Σημ. ιστολογίου: εμετικοί χριστονολάγνοι μασόνοι πολιτικοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του διεθφαρμένου χριστιανοεβραικού ιερατείου, όπως π.χ. ο Παπαθεμελής έχουν μυηθεί και σπουδάσει σε μασονικές λέσχες τύπου Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΗΤΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ,ΜΕΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΚΛΠ.
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΣ.ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο,ΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.ΟΠΩΤΕ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 666 ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩΘΕΝ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ?ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΣΘΕ ΤΕΛΙΚΩΣ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΗΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ HELLAS ORTHODOXY ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΕΡΙ ΚΥΝΑΙΔΩΝ ΗΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΗΤΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙ.
ΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ.

http://www.sporeas.com/papades_papadies_arthro.htm

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ.
ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΑΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΟΜΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΛΟΘΗΚΗ "ΙΩΒ",
ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ Η ΝΥΦΗ ΩΣΑΝ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΥΧΕΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ.

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ,

1η) ΦΟΡΑ. (ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ. ΙΒ,11-16). Και όταν πλησίαζε να εισέλθει εις την

Αίγυπτο, είπε προς Σάρα την γυναίκα αυτού (*ο Αβραάµ), "ιδού γνωρίζω ότι

είσαι γυνή ευειδής (*όµορφη), θα συµβεί λοιπόν, ώστε καθώς θα σε ιδούνε οι

Αιγύπτιοι, να θελήσουν να ειπούν, γυναίκα του είναι αυτή και θα µε σκοτώσουν

και εσένα θα πάρουν για να ζήσουν. Πες λοιπόν ότι είσαι αδελφή µου για να έχω

καλοπέραση και να µε αφήσουν στην ζωή". Και όταν εισήλθε ο Αβραάµ στην Αίγυπτο, είδαν οι Αιγύπτιοι την γυναίκα ότι ήταν ωραία πολύ. Και οι άροντες

του Φαραώ είδαν αυτήν, και επαίνεσαν αυτήν εις τον Φαραώ και την πήρε

στο οίκο του (*σαν γυναίκα του.). Τον Αβραάµ σαν (*γυναικάδελφο) µεταχειρίστηκε καλά,και του έδωσε για αυτήν (*την Σάρα) πρόβατα και βόδια και γαϊδούρια θηλυκά και καµήλες.

Σηµείωση : Οι Εβραίοι πωλούσαν τις γυναίκες τους σε προσωπικότητες εκβιάζοντας µια καλύτερη µεταχείρηση . Αυτό είναι το αρχαιότερο τους παράδειγµα (και η Λεβίνσκι το νεότερο)


Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ,

2η) ΦΟΡΑ. (ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ. Κ,1-2). Και εκίνησε εκείθεν ο Αβραάµ εις την γη προς

νότο και κατοίκησε µεταξύ Κάδης και Σούρ και έκανε οικία στους Γεράρους. Και

είπε (διέδωσε) ο Αβραάµ για την γυναίκα του Σάρα, "είναι αδελφή µου". Έστειλε για αυτό ο Αβιµέλεχ ο βασιλέας των Γεράρων και πήρε την Σάρα για γυναίκα του.

Σηµείωση : Τι να πούµε εδώ; η Σάρα η ...καηµένη συνήθισε µάλλον του Αβραάµ τα "βρώµικα κόλπα" !


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ?

Ο ΛΩΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ∆Ι∆ΕΙ ΣΕ ΟΧΛΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ. (ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ.ΙΘ,

Ιδού έχω δύο θυγατέρες οι οποίες δεν γνώρισαν άνδρες, να σας τις φέρω αυτές έξω και κάνετε σε αυτές ότι αρέσει σε εσάς.


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΥΤΡΑ "ΑΓΙΩΝ" ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ?

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑΣ?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΣΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΣ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΩ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ?

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ?

Ζ' Σύνοδος από τον Λειμωνάριο Σωφρόνιο, και το ενδιαφέρον σημείο έχει ώς εξής:

  • "Συμφέρει σοι μή καταλιπείν είς τήν πόλιν ταύτην πορνείον, είς ό μή εισέλθης, ή ίνα αρνήση τό προσκυνείν τόν Χριστόν μετά τής αυτού μητρός έν εικόνι"

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΡΝΕΥΕΙΣ(!) παρά να απαρνηθείς την προσκύνηση της εικόνας!!!"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΧΙ?

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑ ΕΜΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 11.600 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

(Σημ:.Ιστολογίου: Ο αρχέτυπος προιστορικός ελληνισμός προ της εμφανίσεως της δρακονιανής Σελήνης αποτελείτο από επιστημονικές ακαδημίες ορθολογισμού που εκπροσωπούσαν τον συμπαντικό και ηλιακό λόγο, τα δε αγάλματα, η τέχνη και η αρχιτεκτονική των Ακαδημιών συμβόλιζαν συμπαντικές λειτουργίες και την συμπαντική τριαδική δομή του κοσμικού αυγού. Ιδε αντιπεριστρεφόμενους Κίονες Ιωνικού ρυθμού συμβολίζοντες δεξιόστροφη αντι-ύλη και αριστερόστροφη ύλη και κοσμική ακτινοβολία κινούμενη από το απολλώνειο στέμμα με ροή προς τα κάτω, ήτοι προς το "νότιο πόλο" του κοσμικού αυγού. Αυτές οι επιστημονικές Ακαδημίες αργότερα και με την επικράτηση της δρακονιανής/κρόνιας κυριαρχίας στον πλανήτη μας διεστράφησαν και μετατράπηκαν σε λατρευτικούς ναούς των δωδεκάθεων και σε παγανιστικές θρησκείες θρησκευτικής λατρείας, δεισιδαιμονίας της λατρείας του παράλογου και του ανορθολογισμού, της λατρείας των εικόνων και ειδώλων και της εξύβρισης του απόντος πλέον διοικητικού επιστημονικού ανδρομέδιου τεσσερακονταθεου των Ουρανιδών Διός, με αποτέλεσμα την παρακμή του Ελληνισμού και την πιο εύκολη απορρώφηση του από το εβραιοχριστιανικό - κρόνιο ιερατείο με καταστροφικά αποτελέσματα για τον ελληνικό πολιτισμό και την κυριαρχία του ελληνισμού στον πλανήτη, που τα βλέπουμε σήμερα. ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ)

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΟΟΝΤΑ ΘΕΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΘΕΟ. ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΑΛΛΑΧ ΙΟΥΔΑΣ.ΚΛΠ.ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

«Είδες την θαυμάσιαν τούτη γυναίκα που λάμπουσα από της ψυχής το κάλλος αλλά και της όψεως, στις (υποδείξεις) του δικαίου (Αβραάμ) πορευομένη; Αυτήν να μιμείσθε γυναίκες... (!) αυτό είναι φιλίας και υπακοής γνώρισμα… υπέρ του δικαίου (Αβραάμ) και εις μοιχείαν εαυτήν (Σάρρα) εξέδωσεν και συνουσίας ανέχετο βαρβαρικής (!!!) ...Είδες αγαπητέ μου την ευμήχανον του θεού σοφία;»

Ι. Χρυσοστόμου Παραινετικός... της αγίας Τεσσαρακοστης Ομιλία ΛΒ΄ ε΄25... ή (53.299.22.εως 53.300.48) ή ΤLG Joannes Chrysostomus Scr. Work #112 53.300.46

ΑΝΑΚΕΦΑΛΕΩΣΗ

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ, ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ.

ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ "ΘΕΑΡΕΣΤΑ" ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ.ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕ ΛΕΙΤΑΝΙΕΣ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΟΣΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕΣΩ ΛΕΙΤΑΝΙΑΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΕΙΔΟΛΩΝ.
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΚΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΛΩΤ" ?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο "ΛΩΤ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕ, ΗΤΟΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΟ "ΘΕΑΡΕΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ), ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Η ΚΑΤΟΥΡΙΗΛ Η ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ "ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ" ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α ΚΕΦΑΛΕΟ Ζ 36 {7 36}

Εἰ δέ τις ἀσχημονεῖν ἐπὶ τὴν παρθένον αὐτοῦ νομίζει, ἐὰν ᾖ ὑπέρακμος, καὶ οὕτως ὀφείλει γίνεσθαι, ὃ θέλει ποιείτω· οὐχ ἁμαρτάνει· γαμείτωσαν.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ! ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΩΤ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ!!
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ ΠΡΑΞΗ.

ΚΑΙ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ": http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

ΜΙΚΡΗ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Καταγγελίες για παιδεραστία σε ορθόδοξο μοναστήρι στην Αμερική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010
Σκάνδαλα και καταγγελίες για παιδοφιλία στη Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αστόριας ερευνά το FΒΙ. Συγκλονισμένη η ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ.


Μητροπολίτης Τυάνων ΠαΐσιοςΣάλος ξέσπασε στην ορθόδοξη κοινότητα των ΗΠΑ από τις καταγγελίες και τις έμμεσες κατηγορίες ακόμη και για παιδεραστία σε βάρος ιεράρχη. Ο Μητροπολίτης Τυάνων κ. Παΐσιος, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, κάνει λόγο για σκευωρία και συνδέει άμεσα το γεγονός με τη σύγκρουση που έχει σημειωθεί στη Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια.
Χθες τόσο ο κ. Παΐσιος, ηγούμενος της Μονής, όσο και ο αναπληρωτής ηγούμενος Επίσκοπος Απαμίας κ. Βικέντιος έδωσαν εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και των μελών της Ιεράς Συνόδου.
Σύμφωνα με αποκάλυψη της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ», το FΒΙ και η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνούν καταγγελίες κατά του μητροπολίτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «στις υποθέσεις εμπλέκονται ενήλικοι σήμερα νέοι και νέες που εκκλησιάζονταν στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου από μικρά παιδιά, εξομολογούντο στον Μητροπολίτη Παΐσιο και είχαν εγγύτητα με τη Μονή. Επίσης, λέγεται ότι εμπλέκονται και μέλη της Μοναστικής Αδελφότητας της Χρυσοβαλάντου τα οποία εντάχθηκαν στο τάγμα του Μητροπολίτη Παϊσίου όταν ήταν ανήλικα».
Ο ίδιος ο ιεράρχης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Greek Νews» χαρακτήρισε σκευωρία την όλη υπόθεση. «Πέφτω από τα σύννεφα. Είναι σκευωρία. Είναι μια χειρίστου είδους κακοήθεια. Μετά το Πατριαρχείο θα επανέλθω συν Θεώ και θα αντιμετωπίσω νομικά την όλη σκευωρία. Θα ζητήσω άδεια από τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη για να κάνω χρήση όλων των ένδικων μέσων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παΐσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα εναντίον του ιεράρχη δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς ωστόσο να παρεμβαίνει, καθώς το Μοναστήρι υπάγεται απευθείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και πρόεδρος του ιδρύματος που την εποπτεύει ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου είναι ο Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πανίσχυρη οικονομικά Μονή και ο ηγούμενός της κ. Παΐσιος δέχονται δεκάδες πυρά μέσα από το Διαδίκτυο αφού η πρώτη καταγγελία και αποκάλυψη φαίνεται ότι αποτέλεσε την αφορμή για τη διατύπωση και άλλων κατηγοριών από πρώην υπαλλήλους και στελέχη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, τα οποία για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους.
Όπως γράφει σήμερα “Το Βήμα”, αφορμή της δημοσιοποίησης των καταγγελιών, όπως εκτιμάται, αποτέλεσε η σύγκρουση που ξέσπασε μεταξύ του ηγουμένου κ. Παΐσιου και του αναπληρωτή ηγουμένου κ. Βικέντιου για τον τρόπο διοίκησης της Μονής. Η σύγκρουση έλαβε τεράστιες διαστάσεις με συνέπεια ο ηγούμενος της Μονής να υποβάλει την παραίτησή του, τον περασμένο μήνα, στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Εκατοντάδες πιστοί στην Αστόρια έσπευσαν να στηρίξουν τον κ. Παΐσιο και του ζήτησαν να μην παραιτηθεί. Όπως μάλιστα επισημαίνουν, η παραίτησή του δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που ακολούθησαν. Πάντως σήμερα η Ιερά Σύνοδος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναμένεται να αποφασίσουν, μέσα στο βαρύ κλίμα το οποίο δημιουργείται από την αναστάτωση που προκαλούν οι καταγγελίες, για το εάν θα κάνουν δεκτή την παραίτηση του κ. Παΐσιου.
Ο Ναός της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου κτίστηκε από τον κ. Παΐσιο στις αρχές της δεκαετίας του ΄70. Αργότερα ο κ. Παΐσιος ανακαίνισε ένα από τα παλιά ιστορικά κτίρια της περιοχής το οποίο μετέτρεψε σε Μοναστήρι. Η Αγία Ειρήνη αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες Ορθοδόξους παρά το γεγονός ότι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ΄90 ανήκε στους ΓΟΧ, δηλαδή σε μια ομάδα των Παλαιοημερολογιτών της Ελλάδας. Έπειτα από διαπραγματεύσεις και ειδική συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον κ.κ. Βαρθολομαίο το Μοναστήρι και οι κληρικοί εντάχθηκαν στις τάξεις του νέου ημερολογίου και στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Από τότε η δύναμή του έγινε ακόμη μεγαλύτερη και συγκαταλέγεται σ΄ένα από τα πλέον γνωστά ορθόδοξα μοναστήρια ανά τον κόσμο.
πηγή: newsit.gr
Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Οικονομίδης

Έντρομος, και πανικόβλητος ο Παϊσιος απειλεί με αγωγές και μηνύσεις. Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.

09 Νοέμβριος 2010

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Όταν από τις 28 Οκτωβρίου ανοίγαμε αυτόν τον σκοτεινό φάκελο με την μεγάλη πολυδιάστατη δημοσιογραφική έρευνα η οποία πλέον προσλαμβάνει πολλές και ποικίλες διαστάσεις σε κάθε επίπεδο (δημοσιογραφικό, αστυνομικών ερευνών, έρευνας εκ μέρους της Πατριαρχικής Εξαρχίας, εκτροπών και παρεκτροπών εκ μέρους του περιβάλλοντος Παϊσίου κ.τ.λ.) το χρονικό των εξελίξεων και των αποκαλύψεων μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς με διαρκείς ενημερώσεις αποκαλυπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ και αναλύσεις, σας είχαμε προειδοποιήσει τονίζοντας με έμφαση και αρκετές φορές τι θα προκαλούσε σε ολόκληρη την ελληνική (πρώτης γενιάς) και Έλληνο-Αμερικάνικη κοινότητα (δεύτερης, τρίτης, και τέταρτης γενιάς) των ΗΠΑ.

Ο μητροπολιτης Τυάνων Παΐσιος "ευλογεί" τα... παιδάκια!!!Τελευταία εξέλιξη επιβεβαιώνοντας το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας που σας περιγράψαμε είναι η αποστολή εξώδικου προς τον τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel, ο οποίος μετέδωσε την συγκλονιστική μαρτυρία του 48χρονου σήμερα Ανδρέα Γεωργίου τον οποίο κακοποιούσε από τα 11 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η μετάδοση από τον σταθμό των όποιων άλλων αναφορών μαρτυριών ή καταγγελιών εις βάρος του που ήδη όπως έχουμε γράψει παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.


Ανάλογα δικαστικά μέτρα εξετάζουν οι δικηγόροι του κ. Παϊσίου και προς το πρακτορείο μας –τον έχουμε καλέσει άλλωστε να το πράξει άμεσα στέλνοντας στην νομική υπηρεσία μας στην Ελλάδα ή στην ΝΥ μιας και διαρρέει ο ίδιος μέσω των γνωστών σκοτεινών κύκλων και υποστηριχτών του ότι δεν υπάρχει διεύθυνση – για αυτό και μπορεί να απευθυνθεί στην νομική μας υπηρεσία στην Ελλάδα ή στην ΝΥ και να πράξει ότι εκείνος νομίζει αφού θίγεται όχι από δικούς μας χαρακτηρισμούς αλλά από τις καταγγελίες θυμάτων ή άλλων καταγγελλόντων.

Ιδού και τα σχετικά στοιχεία της νομικής μας υπηρεσίας σε Ελλάδα και Αμερική ώστε οιοσδήποτε θίγεται να προσφύγει στην Ελληνική ή Αμερικανική δικαιοσύνη. Σε συνέχεια των όσων χτες 08 Νοεμβρίου αποκαλύψαμε, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα τελευταία 24ωρα συνεχίζεται το κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού εκ μέρους του περιβάλλοντος του κ. Παϊσίου, οι αποκαλύψεις για την άγνωστη δράση και διπλή ζωή θα εκπλήξουν όχι μόνο τον Ελληνισμό της Αμερικής αλλά και την Ελλάδα. Η συνέχεια θα δείξει και θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερα.

Επί πλέον και ενώ στο Πατριαρχείο έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος και ήδη αναζητείται διάδοχη κατάσταση στην ηγουμενία της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ειρήνης στην ΗΠΑ, κανονική και εκκλησιαστική δικαιοδοσία του οποίου αποτελεί από το 1998 (με ή χωρίς τον Επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο), εξακολουθεί να παρακολουθεί μαζί με την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Αμερική, άναυδο παγωμένο και άφωνο.

Από την άλλη πλευρά ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Απαμείας Βικέντιος που βρίσκεται στην Ελλάδα στην Αθήνα, και όχι σε άλλα μέρη όπως ανεύθυνα ανέφεραν οι γνωστοί κύκλοι, και παντελώς άσχετοι με το λειτούργημα της δημοσιογραφίας που λυμαίνονται τον χώρο της ομογένειας, προετοιμάζοντας το γραπτό υπόμνημα του προς την Πατριαρχική Εξαρχία και την Πατριαρχική Σύνοδο εν όψει της συνεδρίασης τον Δεκέμβριο.Όποια λέξη και αν χρησιμοποιήσουμε είναι λίγη για να χαρακτηρίσει το μέγεθος των αποκαλύψεων αφενός και αφετέρου δεν υπάρχουν λέξεις για εμάς εδώ που καθημερινά συλλέγουμε και διασταυρώνουμε στοιχεία και πληροφορίες, καταγγελίες που απομαγνητοφωνούμε και μαρτυρίες που καθαρογράφουμε με καταθέσεις μαρτύρων και καταγγελλόντων σε αυτή την πολύκροτη πρωτοφανή για τα δεδομένα της Έλληνο-Αμερικανικής Κοινότητας στις ΗΠΑ.

Μια υπόθεση, για εμάς που την ζούμε και την βιώνουμε γεμάτη όπως προείπαμε, με έντονα στοιχεία από ταινία αστυνομικού θρίλερ, τρόμου και πανικού με σκηνές εκβιασμών, απειλών, ακόμα και κατά ζωής ανθρώπων –και κρατείστε το αυτό καλά- γεμάτη «ανατροπές» κάθε ώρα και κυριολεκτικά κάθε λεπτό χωρίς υπερβολές «εκπλήξεις» που δείχνουν να έρχονται.

«Ανατροπές» και «εκπλήξεις» που επιχειρούνται από τους γνωστούς κύκλους υποστηριχτών Παϊσίου, για την δημιουργία εντυπώσεων της κοινής γνώμης σε Ελλάδα και Αμερική που παρακολουθεί άφωνη και άναυδη τις αποκαλύψεις, από την ημέρα που αρχίσαμε να δημοσιοποιούμε την αλήθεια για αυτή την θλιβερή και θεοσκότεινη υπόθεση, κρατώντας εντελώς διαφορετική γραμμή πλεύσης σε όσα έγραφαν ηθελημένα ή αθέλητα τα τοπικά ομογενειακά ΜΜΕ Νέας Υόρκης και άλλων πολιτειών αφενός. Αφετέρου όλα αυτά που θα δούμε με τις δήθεν ανατροπές και τις μεγάλες εκπλήξεις και αποκαλύψεις που σχεδιάζονται από τους γνωστούς κύκλους στοχεύουν πρωτίστως και κυρίως στον επηρεασμό των μελών της Πατριαρχικής εξαρχίας στην οποία προσέρχονται ήδη «εκουσίως» και αυτόκλητοι οι γνωστοί κύκλοι στήριξης και υποστήριξης του κ. Παϊσίου (υποστηριχτές, εθελοντές, πιστοί φανατικοί, και κάθε καρυδιάς καρύδι)…

Από την πλευρά μας ότι είχαμε να πούμε προς την Πατριαρχική Εξαρχία το είπαμε αναλυτικά και πέραν τούτων ουδέν έχουμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε ή μη μόνον όσα θα υποχρεωθούμε εκ των πραγμάτων και των γεγονότων να καταθέσουμε ενώπιον τους εάν και εφόσον κληθούμε εγγράφως, και όπως είδατε οι εξελίξεις και τα γεγονότα με την «αυτομόληση» και «αποσκίρτηση» της νεαρής μοναχής Χριστονύμφης μας επιβεβαίωσαν πλήρως σε όσα μέχρι στιγμής έχουμε αποκαλύψει Και δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που ακόμα δεν έχουμε δημοσιοποιήσει είτε αφορούν το ζοφερό πρόσφατο και απώτερο παρελθόν είτε πολύ περισσότερο όσα διαδραματίζονται στο θολό και σκοτεινό παρασκήνιο.

Ωστόσο σήμερα και πριν προχωρήσουμε σε νέες αποκαλύψεις το μέγεθος των οποίων θα σας καθηλώσει κυριολεκτικά, θα θέλαμε να δούμε μια άλλη πτυχή αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.

Μια πτυχή, που αφορά όλους σε Ελλάδα και Αμερική και τους απανταχού Έλληνες του κόσμου, είναι η αντίδραση της υγιούς και μη κοινωνίας. Να δούμε κοινωνιολογικά (και πολιτικά και διασυλλογικά) ποιά είναι η αντίδραση ή ποιά θα έπρεπε να είναι των ατόμων που πλαισιώνουν τον κοινωνικό ιστό του Ελληνισμού στις ΗΠΑ.

πηγή: Greekamericannewsagency.com
Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Οικονομίδης


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση

Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.

Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ)


ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ.

Ο ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕ,ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΩΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΑ, ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΣΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ.

ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΩΣ ΛΥΚΟΣ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΣΗ ΑΡΝΙΟΥ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ ΛΥΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΜΑ ΕΝΔΥΣΗ ΑΡΝΙΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤ' ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΟ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Η ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Η Ο.Ε.Α. Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ:

"ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΤΟΝ."

Ας εξετάσουμε τώρα τι γνώμη είχε ο Ιησούς για τους αυθεντικούς Έλληνες. Ο Ματθαίος (ιε΄22-28) και o Μάρκος (ζ΄25-30) περιγράφουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Πρόκειται για την θεραπεία της κόρης μιας γυναίκας πού παρουσιάζεται ως κανονική Ελληνί­δα, όχι Εβραία που μιλούσε ελληνικά, καθότι γίνεται σαφής διάκριση: Είναι «Ελληνίδα Συροφοινίκισσα στο γένος» («κατά Μάρκο» ζ΄ 26). Εδώ θέλει αρκετή προσοχή γιατί μόνο το πρωτότυπο κείμενο μιλάει για Ελληνίδα. Αν διαβάζετε το κείμενο στη νεοελληνική απόδοση των Χριστιανών μεταφραστών, κατά κανόνα μεταφράζουν το «Ελληνίδα» σε «ειδωλολάτρις», οπότε ο ανυποψίαστος αναγνώστης προσπερνάει το κείμενο χωρίς να αντιληφθεί την πραγματική σημασία του.

Η γυναίκα αυτή λοιπόν έπεσε στα πόδια του Ιησού παρακαλώντας τον να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη της, καθότι ο Ιησούς εμφανίζεται κατ’ εξοχή ως θεραπευτής. Ξέρετε όμως ποια ήταν η αντίδρασή του; «Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε μία λέξη. Και τότε οι μαθητές τον πλησίασαν και του είπαν «διώξε την γιατί φωνάζει από πίσω μας». Κι εκείνος τους αποκρίθηκε: «Δεν είμαι σταλμένος παρά μόνο για τα χαμένα πρόβατα του οίκου του Ισραήλ. Δεν είναι σωστό να παίρνεις το ψωμί από τα παιδιά και να το δίνεις στα σκυλιά» (η λέξη είναι «κυνάρια», δηλαδή μικρά σκυλιά) («κατά Ματθαίον» ιε΄26 και «κατά Μάρκο» ζ΄27-28). «Ναι, Κύριε» του απάντησε τότε ή γυναίκα, «αλλά και τα σκυλιά τρώνε από τα ψίχου­λα πού πέφτουν κάτω από το τραπέζι των κυρίων τους». Τότε μόνον ικανοποιήθηκε αυτός και «θεραπεύτηκε η κόρη της από την ώρα εκείνη».

Η συμπεριφορά του «Υιού του Θεού» στο περιστατικό αυτό, δεν εγείρει καμία αμφιβολία, είναι σαφέστατη: Θεωρεί τους Έλληνες σκυλιά που δεν αξίζει να τρώνε ούτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των κυρίων τους, των Εβραίων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=2721#ixzz1H34HZzqM

Πέραν αυτού όμως, μια τέτοια συμπεριφορά γεννά κι ορισμένα επί πλέον ερωτήματα. Ή πρώτη αντίδρασή του, όπως είδαμε, ήταν να αρνηθεί την θεραπεία. Οι αρχαίοι Έλληνες ιατροί, άλλα και οι σύγχρονοι, ορκίζονται τον περίφημο «Όρκο του Ιπποκράτη» στον όποιο συνομολογούν πως θα ασκήσουν την τέχνη τους σε κάθε έναν που θα τους το ζητήσει, είτε αυτός είναι άνδρας, γυναίκα, ελεύθερος η δούλος. Σε κανένα σημείο του Όρκου δεν υπάρχει περιορισμός της άσκησης του επαγ­γέλματός τους επειδή ο ασθενής είναι αλλόφυλος ή αλλόθρησκος. Ο Ιπποκράτης ούτε καν το σκέφτεται να κάνει τέτοιου είδους διακρίσεις. Ο Ιησούς όχι μόνο το σκέφτεται αλλά και το εφαρμόζει. Η θεραπευτική δεινότητα του Ιησού ήταν τελικά ένα καρβέλι ψωμί, δηλαδή περιορισμένο σε ποσότητα και όταν παρείχε μερικά ψίχουλα σε κάποιον αλλόφυλο αυτό σήμαινε ότι τα στερούσε από τα «χαμένα πρόβατα του Ισραήλ»; Γνωρίζει περιορισμούς η Χριστιανική Θεία Χάρις;
Στις «Πράξεις» επίσης (κα΄28-29) διαβάζουμε ακόμα ένα απίστευτα προσβλητικό και υποτιμητικό απόσπασμα για τους Έλληνες: «Μέχρι και Έλληνες έβαλε μέσα στο ιερό και μόλυνε τον άγιο τούτο τόπο».
Ο Ιησούς, υποτίθεται, ότι εισήγαγε τη συγχώρεση. Στην πραγμα­τικότητα η χριστιανική συγχώρεση δίνεται υποκριτικά και επιλεκτι­κά. Παράδειγμα ο Ιούδας. Ενώ ο ίδιος ο Ιησούς συγχώρεσε την πόρνη, τον ληστή πάνω στο σταυρό, τους ίδιους τους σταυρωτές του με το περίφημο: «άφες αυτοίς», τον Ιούδα δεν τον συγχώρεσε παρόλο πού μεταμελήθηκε έμπρακτα. Κι η εκκλησία, επί 2.000 και πλέον χρόνια ακολου­θώντας το παράδειγμα του Ιησού, συγχώρεσε ειδεχθείς εγκληματίες και επί πλέον τους ανακήρυξε Μεγάλους και Αγίους, όπως τον αιμο­σταγή αδελφοκτόνο, συζυγοκτόνο και υιοκτόνο Μ. Κωνσταντίνο. Τον Ιούδα όμως δεν τον συγχώρεσε -παρότι αποδεδειγμένως μετανόησε- με το γελοίο και υποκριτικό επιχείρημα ότι ο Ιούδας δεν συγχωρεί­ται όχι γιατί πρόδωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτοκτόνησε. Η ζωή είναι δώρο του Θεού -λένε- ανήκει στο Θεό και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρέσει αυτοκτονώντας. Αν το κάνει, δεν του παρέχεται συγχώρεση, όπως στον Ιούδα. Όταν αφαιρείς όμως τη ζωή η τις ζωές των άλλων, γιατί συγχωρείσαι; Eκείνες, πού είναι επίσης δώρα του Θεού, έχεις δικαίωμα να τις αφαιρέσεις; Φαίνεται ότι το έχεις, αφού η εκκλησία όχι μόνο σε συγχωρεί αλλά σε ανακηρύσσει Άγιο και Μέγα, κατά το παράδειγμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου.
Πηγή: freeinquiry.gr (Ίων Δημόφιλος )

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=2721#ixzz1H3794bSO

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ?

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ - ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ?

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΕΝΤΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους προτιμούν τη λεγόμενη σοφία των εκτός χριστιανισμού ΕλΛΗνων την ανόητη και ακο­λουθούν τους δασκάλους τους και δέχονται ότι υπάρχει μετεμψύχωση ή ότι οι ανθρώπινες ψυχές χάνονται όπως τα άλογα ζώα και ξεπέφτουν στην ανυπαρξία και εξαιτίας αυτών των ιδεών τους αθετούν την ανάσταση, την κρίση (κατά τη δευτέρα παρουσία) και την τελική ανταπόδοση σύμφωνα με όσα έπραξε στη ζωή του ο καθένας, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους λένε ότι είναι καλύτεροι κατά πολύ οι σοφοί των ΕΛΛΗΝΩΝ και οι πρωτοστά­τες στις αιρέσεις, στους οποίους οι επτά άγιες και Καθολικές Σύνοδοι και όλοι οι Πατέρες που έλαμψαν μέσα στην Ορθοδοξία τους επέβαλαν ανάθεμα, ως ξένους στην Καθολική Εκκλησία, καθώς πλεόνασαν τα ψεύτικα και βρόμικα λόγια τους και εδώ και στη μέλλουσα κρίση, και σε κείνους που είναι ευσεβείς και ορθόδοξοι αλλά αμάρτησαν από ανθρώπινο πάθος ή από άγνοια, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους αποδέχονται τις διδασκαλίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις ιδέες τους τις μάταιες και τις πιστεύουν ως αληθινές, και μάλιστα ωσάν αυτές να περιέχουν τη βεβαιότητα, και επιμένουν να παρασύρουν σ’ αυτές άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά και να τις διδάσκουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους με δική τους πρωτοβουλία, μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, διαστρεβλώνουν τα της δημιουργίας του ανθρώπου και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και ισχυρίζονται ότι οι ίδιοι από μόνοι τους διαμορφώνουν άποψη και προφανώς αμφισβητούν την απόλυτη εξουσία του Δημιουργού, ο οποίος από την ανυπαρ­ξία έφερε στην ύπαρξη τα πάντα και ως Ποιητής έθεσε σε όλα αρχή και τέλος με τη δύναμη του εξουσιαστή και δε­σπότη, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

EΚΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους δέχονται και διαδίδουν τις μάταιες αντιλήψεις των ΕΛΛΗΝΩΝ, και ότι οι ψυχές προϋπήρχαν και ότι δεν προήλθαν ούτε προέκυψαν από την ανυπαρξία τα πά­ντα και ότι ήρθε το τέλος της κολάσεως από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και η κτίση και το ανθρώπινο είδος, και διαδίδουν με τέτοια λόγια ότι η Βασιλεία των Ουρανών έχει τελείως καταργηθεί και εκλείψει, την οποία και ο ίδιος ο Χριστός και Θεός μας δίδαξε ως αιώνια και ακατάλυτη, παρέδωσε και εμείς από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη παραλάβαμε ότι και η Κόλαση είναι ατέλειωτη και η Βασιλεία παντοτινή, καταστρέφουν με τέτοια λόγια και τους εαυτούς τους και προξενούν σε άλλους αιώνια καταδίκη, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους ακόμη φρονούν και λένε ότι κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυ­πόστατης Θεότητας είναι εκ των υστέρων δημιουργημένη, αναγκάζονται ως εκ τούτου να δεχτούν ότι θεία ουσία είναι χωρίς άλλο εκ των υστέρων δημιουργημένη· γιατί αν εκ των υστέρων δημιουργημένη ενέργεια κατά τους Αγίους, θα φανερώσει ότι είναι εκ των υστέρων δημιουργημένη και η φύση. Αυτή όμως είναι άκτιστη, θα τη χαρακτηρίσει κανείς άκτιστη ου­σία και εξ αυτού του λόγου και όσοι ζουν με την καθαρή και αμόλυντη χριστιανική πίστη κινδυνεύουν να περιπέσουν σε πλήρη αθεΐα και να δεχτούν την ελληνική μυθολογία και τη λατρεία των δημιουργημάτων. Σε όσους άρα δεν ομολογούν, σύμφωνα με τις θεόπνευστες θεολογικές ερμηνείες των Αγίων και το ευσεβές φρόνημα της Εκκλησίας, ότι είναι άκτιστη κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.


Ανάθεμα είναι μια τελετή μαύρης μαγείας;

Η λέξη «ανάθεμα» προέρχεται από εβραϊκή λέξη, η ερ­μηνεία της οποίας σημαίνει αφιέρωμα στον σατανά, βα­ριά κατάρα

Το ανάθεμα έχει ως σκοπό την αποβολή του τιμωρημένου από την εκκλησία και είναι όπλο εκδίκησης της θρησκείας της «αγάπης» κατά των διαφωνούντων. Ο αναθεματισμένος θεωρείται κοινωνικά νεκρός γιατί η φήμη έλεγε ότι σε ένα χρόνο από τον αφορισμό θα πεθάνει. Τον εγκατέλειπαν τα παιδιά και η γυναίκα του και τον πενθούσαν για νεκρό.

Μήπως η τελετή του αναθέματος είναι μια τελετή μαύρης μαγείας; αφού ο ιερωμένος παραδίδει το άτυχο θύμα του στον σατανά;

Κατά τον μεσαίωνα η τελετή του αναθεματισμού γινότανε ως εξής: Σ' ένα ύψωμα του χωριού ή της πόλης, ο ιερωμένος χάραζε στο χώμα με ένα ξύλο ένα σχήμα τάφου. Εκεί κά­ποιοι με κασμάδες και φτυάρια έσκαβαν λάκκο μέσα στον οποίο έριχναν ένα χλωρό κούτσουρο που έβγαζαν από την φωτιά ώστε να καπνίζει. Το κούτσουρο που κά­πνιζε, ήταν το σώμα του αναθεματισμένου που καιγόταν στην κόλαση. Όταν έσβηνε το κούτσουρο ήταν μαυρι­σμένο. Ο ιερωμένος δεν σταματούσε σε όλη την διάρκεια της τελετουργίας να εκστομίζει κατάρες και έριχνε στον φρεσκοσκαμμενο λάκκο την πρώτη πέτρα, φωνάζοντας ανάθεμα. Το ίδιο έκαναν όλοι οι παριστάμενοι αλλά και όσοι περνούσαν από εκεί τις επόμενες ημέρες έριχναν την πέτρα του αναθέματος, φωνάζοντας ανάθεμα.

Ο σατανάς, κατασκεύασμα του χριστιανισμού, εμφανίζεται για πρώτη φορά στον χριστιανικό παρά­δεισο και όχι στην κόλαση, και «εξαπατά» τους πρω­τόπλαστους. Ο σατανάς έχει τόσες δικαιοδοσίες που δεν δίστασε να δοκιμάσει την αντοχή ακόμα και αυτού του Χριστού όταν νήστευε στην έρημο!

Ποιους αναθεματίζουν και αφορίζουν

Αναθεματισμούς και αφορισμούς έκανε η ορθοδοξία κατά πολλών άξιων τέ­κνων της Ελλάδος π.χ. τους Κολοκοτρωναίους (ιδέ περιοδικό ΔΑΥΛΟΣ, τεύχος 267), τον Αλέξαν­δρο Υψη­λάντη και τους επαναστάτες του 1821 (οι οποίοι αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη πατρίδα), τον Νίκο Καζαντζάκη κλπ

Ο πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’ τον Μάρτιο του 1819 αφόρισε...την άλγεβρα, την τριγωνομετρία, τους λογαρίθμους κλπ με το σκεπτικό «μισείτε τις βέβηλες ανοησίες…» κι αργότερα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και τους επαναστάτες του 1821, όμως το νεοελληνικό κράτος έχει στήσει το άγαλμά του μπροστά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!! ΔΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.


-Στον Ακάθιστο Ύμνο, έργο άγνωστου μελωδού του 6ου αιώνα προς τιμή της μητέρας του Ιησού, αναφέρεται σε κάποιους στίχους (γράμμα Ρ):

Χαίρε, φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα,

Χαίρε, τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα,

Χαίρε, ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί,

Χαίρε, ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί,

Χαίρε, των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα … »

-Ο κορυφαίος χριστιανός υμνογράφος Ρωμανός ο Μελωδός περιλαμβάνει στον «Ύμνον εις Πεντηκοστήν» τους εξής στίχους (Maas Paul – Trypanis C.: A.Sancti Romani Melodi cantica – Cantica genuina, Oxford University Press, 1963):

Τί φυσώσιν και βαμβεύουσιν οι Έλληνες;

Τί φαντάζονται προς ‘Αρατον τον τρισκατάρατον;

Τί πλανώνται προς Πλάτωνα;

Τί Δημοσθένη στέργουσι τον ασθενή;

Τί μη νοούσι Όμηρο όνειρον αργόν;

Τί Πυθαγόραν θρυλούσιν τον δικαίως φιμωθέντα»

-Αθανάσιος ο Μέγας, (αποκαλούμενος homunculus δλδ. ανθρωπάκι, μάλλον Αιθίοπας εκ καταγωγής): «Δεν είχε αποκαλυφθεί η μωρία της ελληνικής φιλοσοφίας, παρά μόνο όταν η αληθινή σοφία του θεού φανέρωσε τον εαυτό της στη Γη» (Περί ενανθρωπίσεως, 46.17-19).

-Ιωάννης Χρυσόστομος, (εκ Δαμασκού Συρίας, αμφιλεγόμενης καταγωγής):

«Εάν δε κοιτάξεις στα ενδότερα των Ελλήνων θα δεις τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά σαν τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας αυτών, γεμάτος ακαθαρσίες και ιχώρ (έμπυο) και τα δόγματά τους γεμάτα σκουλήκια. Εμείς δε δεν παραιτούμαστε της κατ’ αυτών μάχης» (Εις τον ‘Αγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν, 59, 370, 7-11).

«Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα… Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε … και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται». (Εις Ιωάννην 59.31.33).

«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγόνων να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων (της Παλαιάς Διαθήκης)». (Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65).

-Βασίλειος ο Μέγας, (Καππαδόκης εκ καταγωγής):

«Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων». (Εις Προφήτην Ησαϊαν 9.230.8)

«Μη δειλιάζετε από των ελληνικών πιθανολογημάτων… τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν» (Εις Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον 7.196.3).

-Ευσέβιος Καισαρείας της Παλαιστίνης, (Παλαιστίνιος εκ καταγωγής): « … Τον φτωχό και πένητα λαό σήκωσες από τα καθόλου ζηλευτά πράγματα και από την ατιμία των παθών και από την κοπριά των ελληνικών βδελυγμάτων και κάθισες αυτόν με τους άρχοντες του Ισραήλ, τον όντως αληθινό λαό του Θεού» (Εκκλησιαστική Ιστορία, 23, 1352, 34-38)

Τίτλοι κεφαλαίων:

Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης.

Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν.

Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.

Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε. (Ευσέβιος «Κλείς Πατρολογίας»).

-Τατιανός, μέγας απολογητής, (Tatianus, Αραμαίος εκ Μεσοποταμίας): «Οι Έλληνες ούτε είχαν ούτε δημιούργησαν τίποτα δικό τους, αλλά όλα τα παρέλαβαν από τους βαρβάρους, μόνο και μόνο για να προξενήσουν κακό» (Προς Έλληνας)

-Γρηγόριος εκ Ναζιανζού της Καππαδοκίας, (αποκαλούμενος Θεολόγος, πιθανόν ελληνικής καταγωγής) προς τον αδελφό του Καισάριο: «… ελληνίζεις επικίνδυνα!»

-Ιωάννης Δαμασκηνός, Γι’αυτό, μακράν η πολύσχημος γεωμετρία ,μακράν η κενέμφατος άλγεβρα, μακράν κάθε ανθρώπινη επιστήμη και μάθησις, Εις τα εξ αποκαλείψεως δεν χρειάζεται απόδειξης αλλα πίστης (Χριστιανική απολογητική σελ 103-104)

Στις 25 Ιανουαρίου, του Γρηγορίου του Ναζιανζηνού στον μικρό εσπερινό ψαλλεται:

"Θεολόγω σου στόματι, θεολόγε Γρηγόριε,... εξήρανας την μωρίαν ΕΛΛΗΝΩΝ και το ψεύδος..."

(Μικρός Εσπερινός, σελ. 203)


Στις 17 Ιουλίου της Μαρίνας της μεγαλομάρτυρος:

"... ανδρικώ φρονήματι ηυτομόλησας και των ΕΛΛΗΝΩΝ σεβάσματα ως κόνιν ελέπτυνας".


Στις 23 του ίδιου μήνα, του Φωκά του ιερομάρτυρος:

"Έρρει των ΕΛΛΗΝΩΝ τα σαθρά πλάνης σεβάσματα και σεσιγήκασι της ματαιότητος άπασαι αι διπλόαι και το ψεύδος αυτών".


Στις 14 Οκτωβρίου, Ναζαρίου και Γεβρασίου, μαρτύρων:

"...ότι πάσαν ΕΛΛΗΝΩΝ απετέφρωσαν μανίαν...".Και βέβαια πάντα υπάρχει και το:"Χαίρε, Σιών, αγία μήτηρ των εκκλησιών, θεού κατηκητήριον".


"Εξέστησαν δαίμονες και Ελληνες οι άθεοι" (Κανόνας, Ωδή ε΄, σελ. 65))


Μανίας ελληνικής το φρύαγμα κατεπατήσατε" (Κανόνας, Ωδή α΄, σελ. 91).


"Σοφία κρείττονι καλλωπιζόμενος, τους σοφούς των Ελλήνων, θεαρχικώ σθένει απεμώρανας" (Κανόνας, Ωδή δ΄, σελ. 84, 22 Μαρτίου).

"Μάρτυρες Χριστού πανεύφημοι κατακρατούσης ποτέ της Ελλήνων σκαιότητας και ωθούσης άπαντας προς αθέμιτα βάραθρα" (Εσπερινός, σελ. 111, 28 Απριλίου)


"Θείου Πνεύματος τη φωταυγία, σκότος έλυσας πολυθεϊας και κατήργησας Ελλήνων μυθεύματα" (Ορθρος, σελ. 42, 10 Μαϊου)

"Σταθηράν επιδεικνύμενος την ένστασιν, Μάρτυς Ευτύχιε, τους των Ελλήνων σοφούς

ανδρείως κατήσχυνας" (Κανόνας, Ωδή ζ΄, σελ. 104)


"Σοφία Θεού, Ιουστίνος ο σοφός, κεκοσμημένος, την των Ελλήνων απεμώρανεν φιλοσοφίαν εν χάριτι" (Κανόνας, Ωδή ζ΄, σελ. 8, 1 Ιουνίου)

"Των τυράννων ήλεγξας τας πονηράς επινοίας και Ελλήνων ήσχυνας την αθεώτατην πλάνην"

(Κοντάκιο κανόνα, σελ. 69, 18 Ιουνίου)


"Ανδρικώ φρονήματι ηυτομόλησας και των Ελλήνων σεβάσματα ως κόνιν ελέπτυνας" (Αίνοι, σελ.94, 17 Ιουλίου)

"Έρρει των Ελλήνων τα σαθρά πλάνης σεβάσματα και σεσιγήκασι της ματαιότητος άπασαι αι

διπλόαι και το ψεύδος αυτών" (Κανών, ωδή η΄, σελ. 122, 23 Ιουλίου)


"και θεούς εξηφάνισας των Ελλήνων δυνάμει του πνεύματος" (Κανόνας σελ. 126, 23 Αυγούστου)

"Σοφίαν ευράμενος, την ενυπόστατον απεμώρανας Ελλήνων την σοφίαν" (Κανών, ωδή α΄, σελ. 134)

"Οι των Ελλήνων σοφοί ηττηθέντες τοις σοφοίς δόγμασιν" (Κανόνας, Ωδή ε, σελ. 137, 22 Σεπτεμβρίου)

"Σοφώτατα της Ελληνικής κατεφρόνησας σοφία, ένδοξε" (Ωδή η΄, σελ. 15, 2 Οκτωβρίου)

"Καταπτύσας των στωικών φιλοσόφων, των απορρήτων μυστηρίων γνώστης εγένετο" (Δοξαστικό εσπερινού, σελ. 16, 3 Οκτωβρίου)

"ότι πάσαν Ελλήνων απετέφρωσεν μανίαν" (Οίκος, σελ. 82, 14 Οκτωβρίου)

"Πάσαν πλάνην των Ελλήνων έλεγξας" (Εξαποστειλάριον, σελ. 88, 15 Οκτωβρίου)


"Οθεν προ των Ελλήνων μανία, πάλιν δε μετά πότμον, της αιρέσεως ζάλην ελάσαντες" (Κάθισμα, σελ.122, 22 Οκτωβρίου)


"Αίγλην φωτιζόμενος σοφέ, της τρισηλίου λάμψεως, σκότος διέλυσας Ελλήνων δυσφημίας" (Κανόνας, ωδή α, σελ. 182, 30 Οκτωβρίου)

"Μονάδα τρισάριθμον ομολογήσαντες, άγιοι, των Ελλήνων ελύσατε πολύθεον φρόνημα και μωράν σοφίαν" (Εσπερινός, σελ. 106, 15 Νοεμβρίου)

"των γαρ αλιέων ζηλώσας την παρρησίαν και την σκηνορράφων θεολογίαν, την Πλάτωνος μυθολογίαν και την στωικήν φλυαρίαν λόγοις και έργοις κατέρραξε" (Δοξαστικό Εσπερινού, σελ. 122, 18 Νοεμβρίου)

"Των Ελλήνων λιπών άπασαν την ματαιότητα" (Οίκος, σελ. 124, 18 Νοεμβρίου)

"Ευστράτιος, ο της Ελλήνων μυθοπλασίας στηλιτευτής και της χριστιανών θεοσοφίας κήρυξ" (Αίνοι, σελ. 98, 13 Δεκεμβρίου)

ο 'Γρηγόριος ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως' αναφερει: «Και η κατά καινοτομίαν παρά ταύτα εισαχθείσα των παλαιών Ελληνικών ονομάτων επιφώνησις εις τα βαπτιζόμενα βρέφη των πιστών, ως ηκούσαμεν, λαμβανομένη ως μια καταφρόνησις της Χριστιανικής ονοματοθεσίας, είναι διόλου απροσφυής και ανάρμοστος όθεν ανάγκη η Αρχιερωσύνη σας να διαδώσητε παραγγελίας εντόνους... (...), δια να λείψη τουντεύθεν και η κατάχρησις αυτή...» Γρηγόριος ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης, Πατριαρχική Εγκύκλιος, αωιθ΄ κατά μήνα Μάρτιον. Πηγή: Κ. Θ. Δημαράς, «Ο Κοραής και η Εποχή του», σελίδα 304, εκδόσεις «Ιωάννη Ν. Ζαχαρόπουλου», Αθήνα 1958.

Απαγορευει δηλαδη να δινονται ελληνικα ονοματα στα παιδια χριστιανων...


Κατα τον 3ο αιωνα μΧ ο Θεοδοσιος επεβαλε διαταγματα συμφωνα με τα οποια υπηρχε η δυνατοτητα δημευσης και απαλλοτριωσης περιουσιων Ελληνων, καθως 'διοτι τετοιου ειδους περιουσια πρεπει να ανηκει στη σεβαστη εκκλησια, επομενως η χριστιανικη θρησκεια θα μπορει να διεκδικησει την περιουσια αυτη για λογαριασμο της'(απιστευτο επιχειρημα!) -Αυτοκρατορων Ονωριου και Θεοδοσιου <<Κωδιξ>>16.10.20.

Παραλληλα, ο προσωπικος ιστοριογραφος τυο Ιουστινιανου, Προκοπιος, επισημαινει:'

Φαινοταν (ο Ιουστινιανος) οτι ειχε σταθερη πιστη στον Χριστο παντοτε με σκοπο τον αφανισμο των υπηκοων του. Διοτι επετρεπε στους ιερεις να παραβιαζουν αφοβα τα δικαιωματα των λλων και τους συνεχαιρε οταν καταληστευαν τους ανθρωπους της περιοχης τους, πιστευοντας οτι ετσι δειχνει ευσεβεια προς τα θεια'-Ανεκδοτα κεφ 13 παρ 4-8Επι τουρκοκρατιας, οι ρασοφοροι εγιναν φοροεισπρακτορες των σουλτανων, με διοικητικα προνομια (κυβερνηση των Ελληνων εκ μερος των Τουρκων) καθως και με βασικα οικονομικα προνομια, οπως η ακεραιοτητα της εκκλησιαστικης περιουσιας, η οποια και τηρηθηκε...(οι τελευταιες πληροφοριες αντληθηκαν απο το πραγματικα φοβερο αρθρο του κ. Βασιλειου Μαυροματη στο περιοδικο Δαυλος, τευχος 299, 'Εκκλησια:ο γιγαντιος οικονομικος κολοσσος'. Ενα πολυσελιδο αρθρο με παρα πολλες πληροφοριες, αξιοθαυστη η ερευνα που προηγηθηκε)Ετσι λοιπον, με ολα αυτα, αποδεικνυεται πως ο χριστιανισμος πολεμησε ενεργα τον ελληνισμο, την ελληνικη παιδεια καθως και οσους δεν ηταν χριστιανοι. Κατι τετοιο ηταν αναμενομενο, καθως ο χριστιανισμος, ως θρησκεια, προσπαθουσε να κρατα κοιμισμενο τον λαο, βυθισμενο στην αγνοια του, ωστε να μπορει να τον μεταχειριζεται ευκολα. Ο ελληνισμος ομως που πρεσβευει την επιστημη και την σκεψη, εναντιων της αγνοιας και των δογματικων αντιληψεων, που διατηρει μια κριτικη και επιστημονικη σταση σε ολα, ακομα και στις θρησκειες, ηταν σαφως ο μεγαλυτερος εχθρος των θρησκειων, αρα και του χριστιανισμου. Ετσι λοιπον, ηταν επιτακτικη η αναγκη καταπολεμησης καθε παραγοντα που θα ξυπναγε τον λαο... Τελικα, χρειαστηκαν πολλα χρονια για να νικηθει εν μερει απο την επιστημη η θρησκεια, ωστε να φτασουμε στο σημερινο επιπεδο. Αλλα υπαρχει πολυς δρομος ακομα...


πηγη

http://narthix.blogspot.com/2010/12/blog-post_12.htmlΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ , ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΤΙ ΓΝΩΜΗΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ?
ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΚΥΡΙΛΟ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ,
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟ"?


ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΙΔΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΩΣΤΕ ΦΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΓΙΟΥΣ ΖΗΛΟΤΥΠΟΥΣ ΛΕΧΡΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΥΡΙΖΕ Η ΥΠΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΤΗΣ .ΤΗΣ ΣΤΗΣΑΝΕ ΕΝΕΔΡΑ ΤΗΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ
ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΩΣΠΟΥ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΜΕΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ?
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ?

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΚΑΤ'ΕΣΑΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ , ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.


ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ?

ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ.

ΛΕΓΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΑΣΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ.

ΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ , ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!!!
ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 15 ΤΟΜΟΣ 3 ΣΕΛΙΔΑ 45

"ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΩΜΟΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΥΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ."

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ∆ΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΡΟ∆ΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ.

(Πράξεις των αποστόλων 8, 1-4 ή η΄1-4.)

--- Και ο Σαύλος (µετέπειτα απόστολος Παύλος) συνέπραξε στον φόνο αυτού (*του Στεφάνου)…. Ο δε Σαύλος (*Παύλος) κακοποιούσε αυτούς που συναντιόνταν, µπαίνοντας σε κάθε σπίτι και τραβώντας άνδρες και γυναίκες, και τους έβαζε στην φυλακή. Σηµείωση : Ο απόστολος Παύλος ιδρυτής και δηµιουργός της "Χριστιανικής θρησκείας" ήταν ένας κοινός δολοφόνος….

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ∆ΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΕΣ∆ΡΑΣ ΕΣ∆ΡΑΣ Ζ,26 Και όποιος δεν κάνει ότι γράφει ο νόµος του θεού σου

(*ΕΣ∆ΡΑ, ιερέα, ραβί) και ο νόµος του βασιλέως (*Αρταξέρξη, καθεστώς), ας

γίνεται αυθηµερόν δίκη σε αυτόν και θα αποφασίζεται αµέσως ή να ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ή να

τον διώξουν εκτός συνόρων ή να του πάρουν την περιουσία όλη ή να τον βάλουν

στην αυλή των Περσών και έλαβε την διαταγή να κάνει το πρώτο κράτος των

Εβρ

φυλακή. Σηµείωση : Ο δήθεν προφήτης ΕΣ∆ΡΑΣ ήταν τότε γραµµατέας

µέλλον και την ονόµαζε "χώραν πέραν του ποταµού". Ήταν κάτι σαν ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ

αίων. Ο ΕΣ∆ΡΑΣ δεν ήξερε πώς λεγόταν αρχικά η χώρα που θα την κυβερνούσε στ

ο των Τούρκων στην Ελλάδα. Ήταν ο πρώτος θρησκευτικός τροµοκράτης .


ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

ΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΤΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ? ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΩ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΗΝΟΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΥΛΟΣ ΣΑΟΥΛ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΤΑΞΕ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΠΛΑΝΕΨΕ.
ΚΓ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 382 383 ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ?

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ.ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ , ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΕΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ Η ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ HELLAS ORTHODOXY ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ?

ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:Δεν είστε Έλληνες,γιατί το λέει ο ΠατροΚοσμάς σας!

Το δέχεστε;
«Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,

δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...
»

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ


ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤ ΕΜΑΣ.

∆ΟΥΛΙΚΗ ΥΠΌΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΣ∆ΡΑΣ Ζ,

27-28. Ευλογητός κύριος ο Θεός των πατέρων ηµών, όστις έδωκε τοιαύτα εις την

καρδίαν του βασιλέως, δια να δοξάση τον οίκον του κυρίου, τον εν τη Ιερουσαλήµ

και έκανε να εύρω έλεος ενώπιον του βασιλέως και των συµβούλων αυτού και πάντων των αρχόντων του βασιλέως των δυνατών.

Σηµείωση : ∆ουλική υπόκλιση στην εξουσία ακόµη και των αλλοεθνών. Βλέπε όρκο χειροτονίας Πατριάρχου. Η Συµίωση της Εκκλησίας των Ορθοδόξων µε κάθε είδους εξουσίας (Βυζάντιο,Τουρκοκρατία - κατοχικό καθεστώς, Όθων - Βασιλεία,

Χούντα, Ψευτοδηµοκρατία) αρκεί να θρέφεται το Ιερατείο από αφελείς.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ HELLAS ORTHODOXY ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ

ΣΤΑ ΕΔΩ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ,

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΓΙΟ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟ ΟΝΤΑ, ΩΣ ΘΕΟ, ΥΠΟΘΕΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟ, ΑΓΙΟ, ΚΛΠ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ

ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗΥ.Γ 1 ΤΥΧΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Υ.Γ 2 ΠΕΡΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΛΟΠΝΕΥΣΤΗ ΠΟΡΝΟΠΝΕΥΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Υ.Γ 3 Ο ΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΟΙ ΚΕΧΡΗΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΔΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΑΣΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η ΠΑΝΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.

6 comments:

Παναγιώτης said...

Τι έγινε μήπως έχουμε επαναφορά της εικονομαχίας;

Οι Εβραίοι δεν είναι αυτοί που δεν επιτρέπουν την αναπαράσταση του ανθρώπου είτε σε εικόνα είτε σε άγαλμα;

Οι μασκώτ των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, ο Φοίβος και η Αθηνά, γιατί άραγε είχαν τέσσερα δάκτυλα στο χέρι τους ,μήπως για να διαφέρουν από μία ανθρώπινη αναπαράσταση και μήπως το οργάνωσαν οι Εβραίοι αυτό και ακόμη μήπως θέλετε να προωθήσετε αυτήν τους την θέση εσείς που γράφετε όλα αυτά εδώ;

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΡΑΛΑΛΙ ΤΡΑΛΑΛΟ.. ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΙΟΝΑ ΙΩΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΔΙΣΕΙΔΑΙΜΟΝΙΑ)!
ΕΣΥ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ; ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
Ο ΞΕΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ - ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΙΣΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΕΙΔΩΛΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ (ΓΕΛΩΣ) ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Παναγιώτης said...

Αν μιλάς σε μένα , έχω να πω πως εγώ απλά ρώτησα.

Όσο για το αν είμαιβλακοδόλιος,μπορώ να απαντήσω μόνο ως προς το δόλιος, γιατί το ξέρω σίγουρα πως δεν είμαι, αν είμαι βλάξ τώρα, τί να πω ίσως και να είμαι και στο κάτω κάτω μία ερώτηση έκανα ,μία σκέψη έκανα (πες την βλακώδη αν θες)και άκουσα τα εξ αμάξης.

Εγώ δεν βγήκα εδώ να υπερασπιστώ τους παπάδες ,έκανα μόνο μια διαπίστωση και αναρωτήθηκα κάποια πράγματα και σε καμια περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να προσκυνάμε ξόανα αγάλματα και εικόνες.

Με τα τόσα που έχω δει δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν και δεν μπορώ να ξέρω για τον καθένα τί "νταλγκά βαράει".

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΙ "ΝΤΑΛΓΚΑ ΒΑΡΑΕΙ";
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ή ΔΟΛΙΩΣ Ή ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ (ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΊΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.
ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΩΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΤΑΧΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις