ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 27 March 2011

ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ-ΜΙΝΕΙΚΟ

■ Το προσωπείο έπεσε!.. ■ Ο «πεφωτισμένος» ηγέτης «μας» δήλωσε στην Βουλή θιασώτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αποκηρύσσοντας έτσι την έννοια του Ελληνικού Έθνους ■ Και διάλεξε και τις μέρες καθώς όλοι οι Ελληνες γιορτάζουν την απελευθέρωση του Έθνους ■ Ειδικής δε μνείας χρήζει το γεγονός ότι η περί ης ο λόγος δήλωση του Γιώργου Π. έτυχε θερμών χειροκροτημάτων από όλους τους βουλευτές του ■ Λησμόνησαν, φαίνεται, οι μωροί τι επιφυλάσσει στην Ανθρωπότητα και ειδικά για την Ελλάδα, η Παγκόσμια (εβραιοσιωνιστική βεβαίως) ηγετική τάξη ■ Την ίδια ώρα, λες και είχαν συνεννοηθεί, η γνωστή, διεθνής εταιρεία συμβούλων «Frost and Sullivan» εξεθείαζε την γνωστή διαβολοκάρτα (σημ ιστολογίου: ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ 666), λέγοντας ότι... είναι τόσο έξυπνη που θα μας παρακολουθεί νύχτα - μέρα σε κάθε φυσική μας δραστηριότητα ■ Τι απομένει; Απάντηση: Κακώς - κάκιστα αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους οι αγωνιστές του 1821 ■ Και δεν θα αγωνιζόντουσαν αν ήξεραν πού θα καταντούσε σήμερα η ηγεσία του Εθνους

Όχι πως δεν τον ξέραμε τον Γιώργο Π. (πρωθυπουργό, ατυχώς, της Ελλάδας εδώ και 18 μήνες) για τις κάθε άλλο παρά εθνικές απόψεις του. Αυτό, όμως, που έπραξε στον ιερό χώρο της Βουλής των Ελλήνων, προχθές, ήταν όχι μόνον θρασύτητα, αλλά και προσβολή προς τον όρκο που έχει δώσει να υπηρετεί την Πατρίδα. Τι είπε ο άνθρωπος; Ούτε λίγο, ούτε πολύ απεμπόλησε την έννοια του Έθνους μας, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι είναι θιασώτης της «Ίδέας» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Και το χειρότερο: Χειροκροτούσαν τα βουλευτάκια του κόμματος του. Αλλοι διότι δεν είχαν καταλάβει τι έλεγε ο αρχηγέτης τους και... έπρεπε να τον χειροκροτήσουν και άλλοι (οι κολλητοί του) επειδή έχουν τον ίδιο κάλο στο κεφάλι. Αξίζει, ακόμη, σημειώσεως ότι η γνωστή, μεγάλη εταιρεία συμβούλων «Frost and Sullivan» διαφημίζει την διαβολοκάρτα του Πολίτη, επισημαίνοντας ότι τα προσόντα της είναι τεράστια. Ήτοι πως, δι' αυτής, το κέντρο που την κατευθύνει μπορεί να μας βλέπει κυριολεκτικώς «γυμνούς»!

Συνέχεια: ΣΕΛΙΔΑ 3

Ο Γιώργος απεμπολεί την εθνική μας διακυβέρνηση θέλει ...παγκόσμια σαλάτα.

Του Νίκου Χιδίρογλου

Ο πρωθυπουργός τι ακριβώς ανήγγειλε μιλώντας στη Βουλή; Την κατάλυση του εθνικού κράτους; Και ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι χειροκρότησαν από κάτω; Αλήθεια, τι είναι για τον κ. Παπανδρέου το Σύνταγμα; Ένα χαρτί χωρίς κανένα νόημα, που μπορεί ενίοτε να μπαίνει στο κρεβάτι του νομοθέτη-Προκρούστη; Όσο για το τελευταίο, θυμηθείτε τα νομοθετήματα για τη χορήγηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και την καταπολέμηση ορισμένων μορφών «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας» και θα καταλάβετε τι εννοώ... Πλέον, είναι σαφές ότι μας κυβερνά μια εξουσιαστική ομάδα, η οποία γράφει τη δημοκρατική νομιμότητα στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Πλέον, είναι σαφές ότι οφείλουμε να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα, το οποίο παραβιάζεται βάναυσα.

Εθνομηδενιστική επίθεση κατά της κοινωνίας μας

Οι περισσότεροι Έλληνες ακόμα δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Η χώρα διοικείται από μια δράκα δογματικών εθνομηδενιστών και νεοφιλελεύθερων, οι οποίοι δεν έχουν αναστολές στην προσπάθεια τους να μεταλλάξουν την κοινωνία μας, βάσει των αποκρουστικών, ολοκληρωτικών και απάνθρωπων ιδεολογημάτων τους. Ιδεολογήματα, που μας θέλουν δεσμώτες μιας ολοκληρωτικής κεντρικής εξουσίας κάπου στην αμερικανική ήπειρο, όπου θα λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς, χωρίς εμάς, ώστε όλη η γη να μετατραπεί σε μια «μεγάλη αγορά», όπου θα υπάρχει «ελεύθερη διακίνηση του κεφαλαίου» και θα καταργηθούν οι κατά τόπους «προστατευτισμοί», που προστατεύουν τον πλούτο των εθνών από τις «ακρίδες» των διεθνών κερδοσκοπικών funds.

Ο διεθνισμός του κεφαλαίου, η μετάλλαξη του αποτυχημένου διεθνισμού του προλεταριάτου, είναι εδώ, φορώντας όμως αυτή τη φορά κοστούμι. Εκφραστές του, οι διάφοροι χρηματιστές και οι απάτριδες γραφειοκράτες των διεθνών οργανισμών, άτομα χωρίς εθνική ταυτότητα, άτομα ηθικά διαβρωμένα, άτομα χωρίς την παραμικρή συναίσθηση του τι συμβαίνει στις κατά τόπους κοινωνίες. Όσο για όσους αντιδρούν, θα χαρακτηρίζονται αυτόματα τρομοκράτες και οι ίδιοι, οι οικογένειες τους και ο κύκλος τους, ακόμα και οι ίδιες οι κοινωνίες όπου διαβιούν θα διασύρονται, θα εξοντώνονται, θα ξεκληρίζονται αμείλικτα και θα κονιορτοποιούνται.

Αν εγκαθιδρυθεί η εξουσία αυτή, θα απαγορεύεται να καλλιεργούμε στις αυλές μας και θα μας «ταίζουν» μόνο μεταλλαγμένα, στα σχολεία θα μετατρέπουν τα παιδιά μας σε καταναλωτικά φυτά, η ζωή θα αποιεροποιηθεί εντελώς, οι παραδοσιακές θρησκείες θα κυνηγηθούν, οι σέχτες της Νέας Εποχής θα επικρατήσουν, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό, η συλλογική κοινωνική δράση θα ποινικοποιηθεί. Mad max και βάλτε...

Αν αντιδρούμε σε αυτή την εξουσία, εφόσον αυτή εγκαθιδρυθεί, ο ουρανός θα ξερνά φωτιά, η γη μας θα καίγεται (υπάρχει πλέον και το carpet bombing που δοκιμάστηκε στην Ασία), εμείς θα ζούμε σκλάβοι και θα καταστούμε υποτελείς εφ' όρου ζωής. Θυμηθείτε ότι δεν δίστασαν να βομβαρδίσουν στο κοντινό παρελθόν μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα...

Εξωφρενική τοποθέτηση

Διαβάστε τα εξωφρενικά πράγματα τα οποία είπε στη Βουλή ο πρωθυπουργός που κάποιοι Έλληνες ψήφισαν, επειδή τους πούλησε το παραμύθι ότι

«λεφτά υπάρχουν»:

«(...) Μένει οι λαοί της γης, με αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπαράσταση, με δημοκρατικές διαδικασίες παγκόσμιας διακυβέρνησης, μπορούμε να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνέχεια μας μπροστά σε τέτοιου είδους δοκιμασίες και νέες προκλήσεις που έχει η ανθρωπότητα».

Χειροκροτήματα! Κι όμως, όλη η πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησε αυτή τη ρήση της ομιλίας του Έλληνα πρωθυπουργού. Άρα, είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ για την εκτροπή. Η δε ευθύνη της, είναι αντικειμενική. Γιατί η Ελλάδα παραμένει μέχρι σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, εθνικό κράτος. Και η αναγγελία της κατάλυσης του, χωρίς πρότερη προσφυγή στο λαό, συνιστά ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ..."ΩΡΑΙΑ" ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ 666" ΣΤΗ ΣΕΛ.3 ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ"

www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/03/1247.pdf



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Με όλα αυτά μας δίνετε η εντύπωση ότι ο εβραίος προδότης Τζεφρυ-Τσαντ-Τσιδεν Μπαουμ-Μινέικο με όλες αυτές τις ανοιχτές δηλώσεις εντός της χώρας και εκτός (http://www.youtube.com/watch?v=lBln-RklD8k) περί της "ανάγκης παγκόσμιας διακυβέρνησης" προσπαθεί να γλύψει και να ικετέψει τα εβραιοσαξονικά αφεντικά του στο εξωτερικό για να του προσφέρουν αυτοί κάποια ανώτερη θέση μέσα στην Ευρωπαική Ένωση ή στον Ο.Η.Ε. αφού αυτός αποτελειώσει το έργο του ολικής ισοπέδωσης της Ελλάδας και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την κατεστραμμένη χώρα. Ήτοι ο κουτοπόνηρος Ραν-Ταν-Πλαν Μινείκο εργάζεται συστηματικά ΑΠΟ ΤΩΡΑ για την μελλοντική πολιτική καριέρα του σε κάποιο προνομιακό διεθνές πόστο της Παγκόσμιας Σινο-Σιωνιστικής Υπερκυβερνήσεως.
Αυτός και οι υπόλοιποι ομοιδεάτες του εντός της χώρας δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Απλά εργάζονται για την φυλή τους, την εβραική και την παγκόσμια σιωνιστική κυριαρχία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όσο γρηγορότερα το καταλάβετε αυτό τόσο το καλύτερο.
Βέβαια στο παραπάνω άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ έχουμε να επησημάνουμε ως ιστολόγιο τα εξής.
Το άρθρο στρέφεται δολίως μόνο σε ένα κόμμα στο κυβερνητικό "ΠΑΣΟΚ" όταν όλα τα συμπαιγνιακά κόμματα της ελληνοεβραικής βουλής είναι το ίδιο συνυπεύθυνα για το κατάντημα της χώρας και προωθούν όλοι τους τη "Βασιλεία του Ιεχωβά" με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
π.χ. ο εβραίος Σαμαράς ή Μπενακη Χωρέμη ή Ζαννα της "ΝΔ" ως μέλος της εβραιοσαξονικής "ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ" η οποία είναι κύριος θεμελιωτής του προγράμματος για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Για τις ροζ κιλότες του Σύριζα δεν χρειάζονται σχόλια, είναι αυταπόδεικτη η εθνομηδενιστική προδοσία τους.
Για το "ΚΚΕ" χαμένο στο διάστημα και κολλημένο ακόμη στις κομμουνιστικές ιδεοληψίες του της εθνομηδενιστικής παγκόσμιας δικτατορίας του προλεταριάτου, σήμερα βλέπει να σχηματίζεται η παγκόσμια εθνομηδενιστική σοσια-ληστρική δικτατορία του σινο-σιωνιστικού κεφαλαίου προς δόξα των εβραίων Μαρξ και Έγκελς χρηματοδοτούμενων από τους εβραίομογγόλους Τραπεζίτες "Βαρώνους" Ροτσιλντ.
Όσον αφορά για το θεοσοφικό προβοκατόρικο πατριδοκάπηλο "ΛΑ.Ο.Σ." αυτό σχεδιάζεται να εκμεταλλευτεί μια εθνική καταστροφή (Εισβολή της Β.Α.Σ.Τ.Ρ.) για να ιδρυθεί η προσωρινή κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης στον Μυστρά και από εκεί μετά να κινηθούν τα παγκόσμια Σινο-εβραικά νήματα του "Αρμαγεδδώνα" που θα σπρώξουν την εναπομείνουσα Ελλάδα ως τυπική ηγέτιδα του ΝΑΤΟ από την Κων/πολη σε καταστροφική επίθεση εναντίον της Κίνας στον Κινεζοεβραικό "Αρμαγεδδώνα" μέσω του τρίο-στούτζες Καρατζαφύρερ-Γλυξμπουργκ-Κριστιανσεν(Ψευδο-Παλαιολόγου) και τους ανόητους εναπομείναντες παρηκμασμένους νεοέλληνες να αυτοκτονούν αποζητώντας εκδίκηση!
Όμως αυτά δεν πρόκειται να τα διαβάσετε ποτέ στην "ελεύθερη ώρα" των φιλοβασιλικών κάφρων τύπου Μιχαλόπουλου ο οποίος επίσης σκοπίμως δεν λέει τίποτε για την Κίνα και τον Σινικό καθοριστικό παράγοντα στην Παγκόσμια Υπερκυβέρνηση αναφέροντας και θίγοντας μόνο τον εβραικό Σιωνισμό ο οποίος όμως παραδίδει σήμερα τη σκυτάλη της παγκόσμιας κυριαρχίας στους Δρακονιανούς Κινέζους ως γενήτορες του εβραισμού και του Σιωνισμού και του Ιουδαισμού και των παρακλαδιών του Χριστιανισμού - Μουσουλμανισμού και όλων των αιρέσεων τους.
Η Δρακονιανή Κίνα αφού γιγαντωθεί επαρκώς οικονομικά - πολιτικά - και στρατιωτικά θα σαρώσει και θα κατακτήσει όλο τον πλανήτη (ήδη το κάνει) γενοκτονώντας τελικώς 5.000.000.000 ανθρώπους λευκής, μαύρης και λευκο-κιτρινης , μαυρο-κίτρινης μογγολικής φυλής, συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και των εβραιομογγόλων μεγιστάνων και εξουσιαστών της Δύσεως που σήμερα προδοτικώς εργάζονται συμπαγνιακώς με την Κίνα για την ίδρυση της Σινικής "Βασιλείας του Ιεχωβά" ή Σιν - Σιων - Σινα - Τζεηντ - Τζενταϊ - Σενταϊ - Σκατάϊ.

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς.

1 comment:

giannis o fonias said...

μόλις τώρα κατάλαβα τί εστί σιωνισμός: τίποτε λιγότερο από το αλάτι κάλας σε κάθε νόστιμο φαγητό της καλής νοικοκυράς.

είτε σαξωνικό το μαμ, είτε κινέζικο, είτε αμερικάνικο ή γαλλικό, αν δεν βάλεις και δυο πρέζες σιωνισμό, μούφα η συνταγή

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις