ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 25 March 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ



Από το άρθρο της Εφημερίδας "ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ".

O Γνησιότερος αγωνιστής του '21 που τον έφαγαν πισώπλατα γιατί φοβόνταν την Αλήθεια οι Μπέηδες και οι Κοτζαμπάσηδες

«ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ!»

«Έλα, σκατό-τουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν' ακούσεις τα κέρατα σας, - γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρευσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην «με έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην - να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΟΠΟΣ!

Αυτή ήταν η θέση του γνησιότερου αγωνιστή της Επαναστάσεως για τους Τούρκους και τους Εβραίους «συμβούλους» τους: «Έλα, σκατό-τουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν' ακούσεις τα κέρατα σας, - γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρευσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην «με έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην - να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!».
Πρόκειται για μία τεράστια μορφή του αγώνος της Επαναστάσεως του 1821, που ναι μεν αθυρόστομος, αλλά ως γνήσιος, απλός άνθρωπος, έλεγε πάντοτε την Αλήθεια. Και γι' αυτό τον έφαγαν (πισώπλατα) εχθροί και... «φίλοι»!
0 Καραϊσκάκης (ή Καραΐσκος) στρατηγός εκ των κορυφαίων της Επαναστάσεως του 1821 ήταν από το χωριό Μουζάκι της Θεσσαλίας. Το 1821 έγινε αρματωλός των Αγράφων, αναγκάσθηκε να μεταβεί στην Ιθάκη, ως πάσχων από φυματίωση!.. Μετά την πτώση του Μεσολογγίου (11 Απριλίου 1826) διορίσθηκε αρχιστράτηγος από τον Α. Ζαΐμη πρόεδρο της νεοπαγούς Διοικητικής Επιτροπής. Τότε ξεκίνησε από το Ναύπλιο με 680 άνδρες και κατενίκησε τον Κιουταχή, αλλά τραυματίσθηκε θανάσιμα και υπέκυψε στη συνέχεια. Λέγεται ότι για τον θάνατο του συνήργησαν οι Μπέηδες και οι Κοτζαμπάσηδες. Γιος του ήταν ο Σπυρίδων (1826-1898) κατ' αρχήν αντιστράτηγος, έγινε υπασπιστής του Όθωνος τον οποίο και ακολούθησε στην εξορία. Επανελθών το 1870 διετέλεσε υπουργός των Στρατιωτικών από το 1875 έως το 1877.
Τώρα, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, αξίζει τον κόπο να διαβάσει ο Αναγνώστης την σχετική, «ενημέρωση» που του επιβάλλουν «κάποιοι» σήμερα. Όπως ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ περιγράφει την κατάσταση ο συνεργάτης μας, δημοσιογράφος και ιστορικός Γιώργος Λεονταρίτης.
«Διανύουμε - δυστυχώς - μιαν εποχή, κατά την οποίαν οι πολυπολιτισμικοί ολετήρες και οι αρνητές των εθνικών ιδεωδών, επιχειρούν με πολλούς τρόπους να διαλύσουν την Ελλάδα. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, «αναθεωρούν» - δηλαδή, παραχαράσσουν - και το μεγάλο κεφάλαιο της εθνικής επαναστάσεως του 1821. Προβάλλουν τη διαστρέβλωση μέσα από κανάλια και έντυπα, διοργανώνουν «πάνελ», προκειμένου να δώσουν «επιστημονικό» μανδύα στην παραχάραξη, ενώ κάποιοι κουλτουριάρηδες ανθέλληνες «προοδευτικοί», φθάνουν στο σημείον να καθυβρίζουν και να χυδαιολογούν κατά ηρωικών μορφών του Αγώνος. Κι αυτούς τους «λογοτέχνες» υποστηρίζουν, μάλιστα, δημοσιογραφικά συγκροτήματα του «συστήματος». Για το ανίερον έργον της αποξενώσεως της νεολαίας από την Ιστορία μας, δηλαδή από τις ρίζες μας, επεδόθησαν με ζήλον άτομα σαν την Ρεπούση, την Γιαννάκου, την Δραγώνα, ενώ η Διαμαντοπούλου (Τακτικό Μέλος της εβραιοσαξονικής λέσχης Μπιλντερμπεργκ) θεωρεί ότι ιστορία δεν είναι απαραίτητον μάθημα στα σχολεία και τα Θρησκευτικά δεν χρειάζονται καθόλου! Καταστρέφουν την ελληνική νεότητα οι «προοδευτικοί», για να μας μετατρέψουν σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία και να εξαλείψουν τα εθνικά χαρακτηριστικά της Φυλής μας. Η εντολή ήλθε απ' έξω. Απο τα ξένα «αφεντικά». Στις 2 Φεβρουαρίου 2011 συνεδρίασε στις Βρυξέλλες η ομάδα «Συμφιλίωσης των ευρωπαϊκών ιστοριών», παρουσία του Πάβελ Τζάσεπ, συμβούλου του διευθυντού του Τσεχικού «Ινστιτούτου για την μελέτη των ολοκληρωτικών καθεστώτων». Πονηρός ο τίτλος και διαφορετικό το πραγματικό περιεχόμενο. Στοχεύουν στην «αναθεώρηση» της ευρωπαϊκής Ιστορίας, ώστε να καταπολεμηθεί ο πατριωτισμός. Θεωρούν τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό, ως... «αρχέγονα πάθη», τα οποία πρέπει να... «κατα-σιγάσουμε». Σιγοντάρει η ευρωπαϊκή επιτροπή σ' αυτά τα σχέδια. Συγχρόνως, ο αμερικανικός παράγων ενισχύει την αξίωση της Αγκύρας να αλλάξουμε την Ιστορία μας, προκειμένου να επιτευχθεί... «προσέγγισις των δύο λαών»! Και βρίσκει η Τουρκία πρόθυμο συνεργάτη στον στόχον της, τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Σ' αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η εισαγωγή από τουρκικές σαπουνόπερες που μεταδίδουν δικά μας κανάλια».
Η εφετεινή επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας, μας δίνει αφορμή και για κάποιες άλλες σκέψεις, Διότι το 1821 παρέχει διδάγματα και για τη σημερινή μαύρη εποχή, όπου κινδυνεύει πάλι η εθνική μας υπόστασις. Το μουσουλμανικό στοιχείο -που με άλλους αλλοδαπούς - κινείται οργανωμένα μέσα στη χώρα μας, καθίσταται πραγματική απειλή, εξ αιτίας ανάξιας πολιτικής ηγεσίας, της ενδοτικής κυβερνήσεως στις επιθυμίες της Άγκυρας και του γνωστού αντεθνικού ρόλου της Αριστεράς. Μας ζητούν ν' αλλάξουμε την Ιστορία μας, για να μην ενοχλούνται οι Τούρκοι, μας ζητούν τζαμιά, απειλούν Αιγαίο και Θράκη. Μας θέλουν - κατά βάθος - εξισλαμισμένους Ελληνες. ΠΑΣΟΚ, Αριστερά και διάφορες πονηρές ανθελληνικές και... «αντιρατσιστικές» (!) οργανώσεις, αφήνουν το έδαφος ελεύθερο για να ασελγούν οι εχθροί της Ελλάδος. Κι αφού ο πολιτικός κόσμος δεν είναι ικανός να προστατέψει το Έθνος, χρειάζεται ένας άλλος εξωκομματικός πατριωτικός φορέας. Μια καινούργια Φιλική Εταιρεία. Μη ξεχνάμε ότι εκείνη κατόρθωσε το θαύμα, ν' ανεβάσει διά μιας τους Έλληνες, από τη θέση του ραγιά, στην ανώτατη βαθμίδα του ανθρώπου, όπως τον έφτιαξε η φύσις: Πλάσμα ελεύθερο και δημιουργικό. Τέσσαρες - πέντε άνδρες, από τα σπλάχνα του πλήθους, απλοϊκοί και σχεδόν αμόρφωτοι, κατόρθωσαν αυτό το απίστευτον: Να κάμουν τους Έλληνες ελευθέρους, δεκαπέντε χρόνια πριν αποκτήσουν την εθνική τους ελευθερία. Πώς: Με ποιο μαγικό τρόπο: Οι απλοί αυτοί άνθρωποι, που δεν είχαν διακριθεί ούτε προ, ούτε κατά, ούτε μετά τον αγώνα για τίποτε άλλο, μπόρεσαν παρ' όλα αυτά, να συλλάβουν μιαν αλήθεια βαθύτατη, που αποτελεί την μόνη αξία τους: Ότι ο άνθρωπος, είναι ή δεν είναι ελεύθερος μέσα του. Κι αυτή την εσωτερική ελευθερία, την μόνη αληθινή, από την οποίαν πηγάζει κάθε άλλη, κατόρθωσαν να εμφυσήσουν και να εδραιώσουν στην ψυχήν των Ελλήνων. Αυτό είναι το κύριο, το μεγάλο τους έργον. Και, ασφαλώς, ιστορία δεν ξέρει να διαβάσει όποιος δεν μπορεί να κάνει αυτήν την πρώτη διάκριση. Από τη στιγμή που η Φιλική Εταιρεία ελευθέρωσε έτσι την ψυχή των Ελλήνων, η συμβίωσις με δυνάστες ήταν πλέον αδύνατη. Και η προσφυγή στα όπλα, η πρώτη απλούστατη συνέπεια. Όταν οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας τη νύχτα του χειμώνος του 1816 έχυσαν το κρασί στα σπαθιά των κι έδωσαν τον όρκον, όλες οι δυνάμεις της γης και του άδου αν συμμαχούσαν εναντίον των ραγιάδων, δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τον ρουν των γεγονότων. Από την στιγμήν που ο όρκος των Φιλικών έγινε απόφασις του Έθνους, η αποτίναξις του ζυγού, είχε ουσιαστικά συντελεσθεί. Η Επανάστασις του 1821 κατέστησε το Έθνος μας ελεύθερον. Η ελευθερία, όμως, δεν δίδεται άπαξ διά παντός. Κατακτάται και διατηρείται με συνεχείς αγώνες. Ένα έθνος, μπορεί να την στερηθεί, ή λόγω εξωτερικής επιβολής, ή από εσωτερκήν εξουθένωσιν. Αυτόν τον διπλούν κίνδυνον αντιμετωπίζουμε τώρα. Κινδυνεύει η εθνική μας υπόστασις. Τρόικα και αλλοδαποί είναι οι εξωτερικοί δυνάστες. Εσωτερικά υφιστάμεθα την διάλυσιν.
«Ήλθε η ώρα για μία νέα «Φιλική Εταιρεία» από κάποιους καλούς Έλληνες, που θα εμφυσήσει πάλι στις ψυχές μας την δύναμιν να αποτινάξουμε τους δυνάστες, ντόπιους και ξένους. Να φυσήξει άνεμος που θα σαρώσει τους ανθέλληνες. Το είπαμε: Η Ελευθερία δεν δίδεται άπαξ διά παντός. Και τώρα, ήλθε η ώρα για να αποφασίσουμε, εάν το ελληνικόν έθνος, θα επιζήσει από τις ορδές των βαρβάρων...».



ὁ Πατριωτικὀς Ὅμιλος Ἀπογόνων Ἀγωνιστῶν τοῦ 1821 καὶ Ἱστορικῶν Γενῶν τῆς Ἑλλάδος, ἰδρυθεὶς πρὸ τοῦ Β´ Παγκοσμἰου Πολέμου ἀπαντᾶ λίαν ἀναλυτικῶς εἰς τὴν ἰστοσελίδαν του (http://www.apogonoi1821.gr/ - http://www.apogonoi1821.gr/activities.php) διὰ τὴν ἀποκατάστασιν τῆς ίστορίας τοῦ 1821 ἡ ὁποία διεστράφη σκοπίμως ἀπὸ τὴν τηλεοπτικὴν ἐκπομπὴν "1821" παραγωγῆς τοῦ διαύλου SKY καὶ χορηγίας τῆς Ἐθνικῆς Τραπέζης τῆς Ἑλλἀδος.
Κατά τὴν διάρκειαν συνομιλίας μου μὲ τὸν πρόεδρον τοῦ Ὁμίλου κύριο Πλαπούτα, ἐνημερώθην διὰ τὰ ἀνωτέρω καὶ τὰ μεταβιβάζω εἰς ὑμᾶς.

Παρατηρήσεις Περσέος:
Ἀρχή σοφίας, ἡ τῶν ὁνομάτων ἐπίσκεψις.
- Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα Ἑλλἀδος ἀνήκει εἰς τήν Ἑλληνικήν Ὁρθόδοξον Ἐκκλησίαν.
- Ἡ λέξη ἅγιος συνήθως ἐτυμολογεῖται κατά δύο τρόπους:
α) ἀπὸ τό α-στερητικό καὶ τὸ γή. δηλαδή "ὅχι τῆς γῆς"
β)ἀπὸ τό Σανσκριτικό "yaya" ἤ "ayaya" πού σημαίνει "anointed"/"sacred".

Τὸ α-στερητικὸν συνήθως ἒχει ψιλὴν, ἐνῶ ἡ λέξις Ἅγιος-ὶα-ον δασύνεται, καὶ τὸ "γι" θὰ ἔπρεπε νὰ γράφεται μὲ ἦτα ἑὰν ἦτο ἐκ τοῦ "γὴ". Ἡ λέξις Ἁγιος-γία-ιον εἶναι ἀνύπαρκτος εἰς τὴν ἀρχαίαν Ἑλληνικὴν Γραμματείαν, άπαντάται δε, μόνον εἰς τοὺς Χριστιανικοὺς αἰώνας -
ὁ ὁρθόςἙλληνικὸς ὅρος εἶναι "ὅσιος" - ὁπότε ἀπορρίπτεται καὶ ἡ σανσκριτική προέλευσις αὐτῆς ἐκ τοῦ "yaya". Τὸ πνεῦμα τῆς δασείας δηλεῖ μὴ προφερόμενον σύμφωνον, διότι ἡ λέξις αὐτὴ προέρχεται έκ τῆς Τουρκικῆς κατὰ τὴν ἀκόλουθον γραμματολογικὴν ἐξίσωσιν:
aziz-azis-aʝios-ἃγιος
Οἱ προσκυνηταί τῶν " Ἁγίων Τόπων", δηλαδὴ τῶν Ἱεροσολύμων ὁνομάζονταν χατζῆδες. Ἐξ οὖ καὶ τὸ πρόθεμα Χατζη- εἰς τὰ ἐπώνυμα πολλῶν Ἑλλήνων εἰς ἀνάμνησιν τοῦ πρώτου προγόνου ὁ ὁποίος ἒκανε ταξείδι προσκυνήσεως. (Σημ.ιστολογίου: Εξού και ο χαρακτηρισμός από την Ο.Ε.Α. : Χατζής Χατζη-Σπυρόπουλος του ΠΑ.ΣΥ.Α. Πανελλήνιου Συνδέσμου Ανάνδρων προσκυνητών των Ιεροσολύμων και υβριστών Ελλήνων ηρώων)

«Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον τουρκικόν εις τον χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής

Ὃστις ἐπιθυμεῖ ἡχητικὰ ἀποδεικτικὰ στοιχεῖα, ἰδοὺ ἡ ὁμιλία τοῦ κυρίου Λιαντίνη πρὸς τοὺς ἐκπαιδευτικοὺς στὴν Μαράσλειο Σχολὴ:

http://www.youtube.com/watch?v=HWM8x2kDUgA

Ἒρρωσθε

Περσέας

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ" ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΦΟΡΙΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ!!!

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ":

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Αντισιωνιστής είμαι καί όχι Αντισημίτης»

Ακολουθά και το εύστοχο σχόλιο του καπετάνιου:

Επειδη οι Τραγοραβινοι, το παιζουν και εξυπνοι, και οποτε τους βολευει, βγαζουν αχρηστη την Παλαια διαθηκη, και οποτε μιλανε σε πιστους(κατσικομουλαρα στο μαντρι), ειναι Θεοπνευστο βιβλιο, εγω δεν θα ασχοληθω με αυτο(τι αλλο θα μπορουσα να πω; Ρομπες τους εκανε η Ο.Ε.Α., αλλα απ'οτι φαινεται το απολαμβανουν να τους φωναζει κανεις ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ). Θελω να ρωτησω κατι πολυ απλο, και προσφατο. Ο δολοφονος, του ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ(ενος απο τους πιο μορφωμενους Αυτοκρατορες του Βυζαντιου, και λατρη της Ελληνικης φιλοσοφιας, και Σοφιας) Ο ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ, ονομαζεται απο την εκκλησια της Ελλαδος;;(μηπως μεσω Ιερουσαλημ;;;)Αγιος, επειδη σκοτωσε πισωπλατα τον Αυτοκρατορα. Ρε κωλορασοφοροι, ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ πολεμησε για την απελευθερωση της Ελλαδας, απο τους Τουρκους, Γαμημενοι, αλλα δεν χωραει στο εορτολογιο σας, ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Μπορει κανεις να εξηγησει στον Ελληνικο ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ;;;;;



Μικρή ιστορία της επανάστασης του 1821 - δίδαγμα:

Στη μάχη στο Φάληρο,

Ο αρχιστράτηγος των στρατευμάτων των Τούρκων Κιουταχής έστειλε ένα "μπουγιουρντί" (σφραγισμένο με βουλοκέρι γράμμα - στα τούρκικα) στον έλληνα ήρωα στρατηγό Καραϊσκάκη και του έγραφε μέσα:

"Επειδή είναι ένας άξιος αντίπαλος και μεγάλος μαχητής κλπ κλπ εμετικά κολακευτικά σχόλια... Να παραδωθείς, και να προσκυνήσεις, για να μην σε χαλάσω (σκοτώσω)"

Ο Καραϊσκάκης του απάντησε:

"Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω"!!!

Εσείς οι σύγχρονοι νεοέλληνες ως πότε ακόμη θα τους προσκυνάτε; Είστε Ηρωικοί Αιώνιοι Μαχητές Έλληνες ή ανάρχιδοι πουσταράδες και Ραγιάδες;;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ : ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821: ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΡΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 1750 ΚΑΙ 1821 ΕΝΩ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ - ΣΥΡΡΙΚΝΩΤΙΚΟ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ: "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ".
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΡΧΙ-ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ (ευτυχως υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο Πειραιώς) ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΩΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ (!!!) ΕΝΩ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453(!!!)

ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ & ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΣΑΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ - "ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ" ΜΑΧΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΦΥΛΗΣ, ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΥΨΙΣΤΟΥ.


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΡΑ!!!

«ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ (ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΩΝ-ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ-ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ»

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ


ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Τουλάχιστον θα ξεβρωμίσει ο τόπος.......

3 comments:

centalconstilation said...

"...Επειδή περί Παλαιολόγου ο λόγος αναγκαίον κρίνομεν ίνα επισυνάψωμεν μικράν σημείωσιν περί πάντων των απογόνων του αυτοκρατορικού οίκου του Βυζαντίου, αρυόμενοι εκ του περισπούδαστου συγγράματος του διασήμου μεσαιωνοδίφου Καρόλου Χόπφ. Εκ των δύο αδελφών του τελευταίου αυτοκράτορος, ο μεν Δημήτριος λαβών παρά του σουλτάνου τιμάριον εν Θράκη διήγε βίον βίον τρυφηλόν, και επί τέλους τον μοναχικόν βίον ασπασθείς και Δαυίδ μετονομασθείς ετελεύτησεν εν Αδριανουπόλει κατά το θέος του 1470, ο δέ Θωμάς παραλαβών εκ Πατρών την κεφαλήν του Αποστόλου Ανδρέου κατέφυγεν εις Ρώμην, ένθα ο πάπας Πίος ο Β' δεξιωθείς αυτόν εγκαρδίως ώρισεν αυτώ ετήσιον σύνταξιν εκ 2,600 φλωρίων, εις α ο Σύλλογος των καρδιναλίων προσέθηκεν έτερα 2,100, η δέ Ενετική Δημοκρατία 500 Δουκάτα.....Ο Θωμάς απέθανεν εν Ρώμη τη 12 Μαίου 1465. Η δέ σύζυγος του Δημητρίου Παλαιολόγου, Ζωή παρηκολούθησεν αυτόν μετ' ολίγον εις τον τάφον, η δέ θυγάτηρ του, σύζυγος του Μωάμεθ, προηγήθη αυτού, ως και ο πεθερός του Ματθαίος ΑΣΑΝ αποθανών την 29η Μαρτίου 1467. Ο Θωμάς εγκατέλειπε τέσσαρα τέκνα, Εξ ων η μεν Ελένη χηρεύσασα κατά Δεκέμβριον του 1458, ενεδύθη το μοναχικό σχήμα και Υπομονή μετονομασθείσα απεβίωσε τη 7η Νοεμβρίου 1474 εν τινί της Λευκάδος μονή. Η δέ δευτέρα θυγάτηρ Ζωή, ενυμφεύθη εν έτει 1466 μετά τινός Καρατζιόλου. Εκ δέ των υιών του ο Μανουήλ αηδιάσας τον παρά τη παπική αυλή μοναχικόν βίον έφυγε κατά συμβουλήν των οικείων του Μαγγαφά Κοντού και Νικολάου εις Κωνσταντινούπολην, ένθα υπεδέχθη αυτόν φιλικώς ο Μωάμεθ επιχορηγείσας υπηρέτας, και τας κώμας Συρέτσιον, Αμπελίτσιον και δύο άλλας προς διατροφήν του........... Ο Μανουήλ εγέννησεν εκ των υπό Μωάμεθ δωρηθεισών αυτώ δύο ωραίων δούλων, δύο υιούς, τον Ιάννην, όστις ολίγον χρόνον με' αυτόν απέθανον ως χριστιανός και ενεταφιάσθη εις το πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως, και τον Ανδρέαν, όστις ασπασθείς τον ισλαμισμόν ονομάσθη Μωάμεθ και έζησεν επί Σουλεϊμάνου του Μεγαλοπρεπούς.
Τουναντίον δέ ο πρεσβύτερος υιός του Θωμά Παλαιολόγου, Ανδρέας, περί ου λόγος, αναγνωρισθείς υπό του πάπα, εμτά το θάνατο του πατρός του, Δεσπότης Μωρέως, έμεινεν εις Ρώμην, και νυμφευθείς φαυλοβίον τι γύναιον έμεινεν άτεκνος. Τω δέ 1481 διανοηθείς να ανακτήση την Πελοπόννησον τη βοηθεία της Νεαπόλεως απέτυχε, και κατά το θέρος του 1491 ελθών εν τη αυλή του Καρόλου Η', συνετέλεσεν ίνα διεγείρη τον φιλοπόλεμον εκείνον ηγεμόνα εις τον κατά των Τούρκων πόλεμον. Αλλά επειδή η εκστρατεία εκείνη, ως ρηθήσεται δεν επραγματοποιήθη, ο Ανδρέας κατέστησε εν τη διαθήκη του κληρονόμος του Βυζαντινού θρόνου τον Φερδινάρδον τον Καθολικόν και την Ισαβέλλαν της Καστιλίας (7 Απριλίου 1502). Η δέ αδελφή του Ζωή, πρώρως χηρεύσασα συνήλθε τω 1472 εις δεύτερον γάμον και προικισθείσα υπό του πάπα ενυμφεύθη τον ηγεμόνα της Ρωσσίας Ιβάν Γ' Βασιλιέβιτζ, εις ον προσήνεγκε τας επί του Βυζαντινού θρόνου αξιώσεις της. Επ' εσχάτων δέ διεδόθη, ότι και εις Αγγλίαν περιεσώθη μέχρι της ΙΖ' εκατονταετιρίδος εις κατευθείαν απόγονος του αυτοκρατορικού γένους των Παλαιολόγων, ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ. ΟΜΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΥΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, Ο ΩΣ ΥΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΩΜΑ (ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΚ ΔΡΙΒΑΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΩΝΥΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ........Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΗΦΑΝΙΣΘΗ ΤΩ 1502, ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.......
Κ.Ν ΣΑΘΑΣ "ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ" Σελ. 54 -Εκδόσεις Αρσενίδη

Ποίοι οι ...Δριβαστίδες; Και τί σχέση έχουν οι Βασιλικές μας οικόγενεις (οι πρόσφατες εννοώ) με την Αγγλία είναι γνωστό, (βλέπε δυναστεία Γλύξμπουργκ)
Όμως αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι το κάτωθι, και περιμένω από την Ο.Ε.Α κάποιο σχόλιο:
www.maineworldnewsservice.com/caltrap/The%20Emperor%20of%20Palm%20Beach.htm

Το δεύτερο στο οποίο θα σταθούμε είναι τα σχετικά με το "ξανθόν γένος" όπως τα περιγράφει ο Σάθας επί εποχής Μ. Αικατερίνης και ......προφήτα Αγαθαγγέλου!!... Έπεται....

centalconstilation said...

http://www.antibaro.gr/node/2837

OD said...

Να μην αναφέρουμε εδώ και τον κύριο Ν. Δήμου που θεωρεί όλους τους αγωνιστές του 1821, αλβανούς;
Και όσο για το anointed... ας προσθέσουμε μία ωραία υπόθεση. Anointed στα αγγλικά εννοείται ο χρισμένος με ...λάδι(;;;;)-μάλλον όχι. Αν συνεχίσουμε την υπόθεση στα παλαιά χρόνια(πολύ παλαιά) από όπου πηγάζουν οι θρησκείες και τα έθιμά τους, χρισμένος όχι από λάδι αλλά από ...σπέρμα(χύσι απλά), από την πανάρχαια λατρεία και τάγματα φαλλικών λατρειών(πρόγονοι μασονικών ταγμάτων-άλλωστε και ο σταυρός για αυτούς, αποτελεί φαλλικό σύμβολο). Θα διαβάσετε άλλωστε σε διάφορες τελετές μύησης ή επικλήσεις προς ... τον καλό θεούλή τους(ο ίδιος και ο αυτός είναι), περί του κρασιού αυτού που διώχνει την στενοχώρια, που άλλο σαν αυτό δεν υπάρχει, κρασί από την κάψα του αρσενικού και του θηλυκού(γεννητικά υγρά δηλαδή), το οποίο και πίνουν σαν ελιξήριο στις τελετές τους.
Ο χρισμένος χυμένος δηλαδή εκ του φαλλού και των κολπικών υγρών, από το αλ-χυμικό νέκταρ...
Σκεφτείτε το αυτό όσοι το διαβάσετε και ακόμα προσκυνάτε στα διάφορα σημεία επιτήρησης(εκκλησίες) του ...καλού θεούλη και βέβαια βάζετε τα παιδιά σας να πίνουν την ....θειά(χυμένη) κοινωνία εκ του χριστού(χυμένου).
http://www.jordanmaxwell.com/articles/religion/religion5.html
http://www.jordanmaxwell.com/articles/religion/religion11.html
Όλα αυτά είναι όμως μια "τρελή θεωρία"... έτσι;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις