ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 17 March 2011

Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. 100.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΞΙΚΟΥ - ΗΠΑ !!!

Φήμες αρχίζουν και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτή τη βδομάδα που σχετίζονται με διάφορες πηγές που έχουν δει Κινέζους στρατιώτες και στρατιωτικές βάσεις τους να στήνονται μόλις Βορειότερα και Νοτιότερα από τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η απλή λογική αυτής της κατάστασης ξεπερνά τον εχέφρον νου. «Εάν αυτό αληθεύει, τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έπρεπε να είναι άμεσα εμπλεκόμενη συμπαιγνιακώς, ή να απέτυχε τελείως όσον αφορά το θέμα των μυστικών υπηρεσιών της εθνικής ασφάλειας. Οποιοδήποτε από τα δυο μπορεί να είναι πιθανότητα την σημερινή εποχή και καιρό που ζούμε. Το πραγματικό ενδιαφέρον που περιτριγυρίζει το θέμα είναι πως μια τέτοια ιστορία θα γίνονταν αντιληπτή από το Τμήμα Ζητημάτων Εθνικής Ασφαλείας.

Το διαδίκτυο έχει εξελιχθεί πάρα πολύ όσον αφορά την διαφώτιση του παγκόσμιου πληθυσμού στο μοίρασμα και άνοιγμα προηγουμένως εσωτεριστικών μυστικών πληροφοριών.

Ορισμένες μάλιστα από τις ιστοσελίδες περιέχουν και διηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, που μένουν να αποδειχθούν ή τουλάχιστον να επικυρωθούν. Δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής συντεταγμένες. Η ιστορία συνεχίζεται να αναπτύσσετε. Το «Coup Media» δεν έχει λάβει (μέχρι στιγμής) οποιαδήποτε βάσιμη πληροφορία από τις πηγές του για να υποστηρίξει ότι οποιεσδήποτε από αυτές τις μαρτυρίες περί Κινέζων στρατιωτών και τεθωρακισμένων οχημάτων στο Μεξικό και Καναδά, μπορεί να ευσταθούν.

Μια από τις μαρτυρίες αναφέρει:

Ένας ανήσυχος φορτηγατζής, πέρασε χρόνο να μου μεταδώσει τη μαρτυρία του όταν αυτός μετάφερε ένα φορτηγό γεμάτο με φαγητό σε ένα Κινεζικό στρατόπεδο 60 μίλια νότια του Λαρέντο, στο Τέξας. Όταν τον ρώτησα μου κατέθεσε τα ακόλουθα.

«Το στρατόπεδο είναι 2 μίλια φαρδύ και 3 μίλια μακρύ. Υπάρχουν 10.000 τεθωρακισμένα οχήματα!» Τρελάθηκα!! Του ρώτησα πως μπόρεσε και υπολόγισε τον αριθμό των τεθωρακισμένων οχημάτων και απάντησε ότι βρήκε χρόνο και μέτρησε τις σειρές από τεθωρακισμένα οχήματα καθώς οι Κινέζοι στρατιώτες ξεφόρτωναν το φορτίο του.

Επίσης ανάφερε ότι κάθε τεθωρακισμένο όχημα μπορούσε να μεταφέρει από 8 – 10 στρατιώτες. Συνέχισε να εξιστορεί ότι συνοδεύτηκε στο Μεξικό από το Τέξας από την Μεξικανική Ομοσπονδιακή Αστυνομία έτσι ώστε το φορτηγό του να μην δεχτεί επιδρομή από ληστές. Ανάφερε ότι οι κατοικημένοι χώροι του στρατοπέδου ήταν κοντέϊνερ ναυσιπλοΐας τροποποιημένα να φιλοξενούν στρατιώτες και τοποθετημένα σε άριστους σχηματισμούς. Βυτία νερού, γεννήτριες ρεύματος και ένα συγκρότημα επικοινωνιών, μια πλήρης καλοστημένη επιχειρησιακή στρατιωτική βάση.

Θα πρέπει να είναι προφανές ότι αυτό είναι μια απρόοπτη εξέλιξη προ-τοποθετημένων Κινέζων στρατιωτών στο Μεξικό και προ-τοποθετημένων Κινέζων στρατιωτών στον Καναδά έτοιμων να εισβάλουν Βόρεια και Νότια αντιστοίχως όταν θα τους δοθεί η εντολή να το κάνουν. Κάτω από τις προσταγές του Συμβούλιου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. δεν χρειάζεται και πολύ για να αναλύσει τον σκοπό τους.

πρόχειρη μετάφραση από:

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:

Φίλε που μας έστειλες το άρθρο. Καταρχάς σε ευχαριστούμε. Όπως θα δεις παρακάτω ήδη η Ο.Ε.Α. έχει επισημάνει εδώ και καιρό αυτόν τον κίνδυνο της ύπουλης εισβολής χιλιάδων Κινέζων στρατιωτών, Βόρεια και Νότια από τις Η.Π.Α, με διάφορα προσχήματα, και με την συμπαιγνιακή ανοχή των εβραιοσαξόνων διοικητών των Η.Π.Α. των επιθυμούντων την διεξαγωγή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και την ίδρυση Κινεζοεβραικής πλανητικής δικτατορίας ή "Βασιλείας του Σιν - Σιών - Σινα - Ιεχωβά".
Αλλά αυτό το άρθρο έχει ειδικό ενδιαφέρον και ενδεχομένως θα σχολιαστεί περισσότερο.
Έχουν γνώσιν οι φύλακες...

...

ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ 700.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 700.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΝΑΔΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/18082010-28082010.html

....

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/nato.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις