ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 8 March 2011

Ο Ομπάμα μοιάζει να αντιστέκεται!! Στοχοποιείται για εκτέλεση από τα γεράκια του σιωνισμού και τον Τζορτζ Σόρος!

Καθώς περιδιάβαινα ένα άρθρο του Texe Marrs, διάβασα και το παρακάτω που παραθέτω. Αναφέρει περί μεταστροφής του ζεύγους Ομπάμα και πλήρους σύρραξης με τα ραββινικά ιερατεία τα οποία κατέκλυζαν το λευκό οίκο. Αγνοήστε τις δοξασίες του συγγραφέα, ό οποίος είναι δεδηλωμένος φανατικός φονταμενταλιστής χριστιανός και επικεντρώστε την προσοχή σας στα γεγονότα τα οποία αν ισχύουν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της ΟΕΑ γενικά για τη μαύρη φυλή, αλλά και ειδικά περί κινεζικής επέλασης κλπ. Αν ισχύουν επαναλαμβάνω.
Είναι εντυπωσιακά τα παρακάτω, αν αληθεύουν!

Μάλιστα συνδέονται άμεσα με τη διχόνοια που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στην ηγεσία των ΗΠΑ. Η μεν Χίλαρυ βουρ για αίμα, ο δε ομπάμα κουβέντα... και μισόλογα. (ενώ τα γεράκια ήδη χρησιμοποιούν τη Σούδα).
http://www.texemarrs.com/102010/obama_tells_jews_no_more.htm

Σχόλιο: Αγαπητέ συνεργάτη, πράγματι η Ο.Ε.Α. έχει επιβεβαιώσει και από δικές της πηγές αυτή την παράξενη και πρωτοφανή θετική μεταστροφή του Προέδρου Ομπάμα από νέγρικο σκλαβάκι τους που ήταν σε ενδεχόμενο αντιρρησία - αγκάθι εντός του Αγγλοαμερικανικού εβραιοσαξονικού κατεστημένου.
Πράγματι η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο το έχει επισημάνει προ καιρού αυτό και έχει καλέσει να προστατευτεί η ζωή του Ομπάμα από πιθανή απόπειρα δολοφονίας του. Ήδη ο Τζορτζ Σόρος από τον Νοέμβριο του 2010 τον έχει αποκαλέσει επισήμως ανίκανο πρόεδρο και του λέει (λες και είναι κανένα σκλαβάκι του) να φύγει από την προεδρία και να ψάξει για άλλη δουλειά!!!
Ο Τζορτζ Σόρος με τη σειρά του είναι υπόλογος στην σιωνιστική τραπεζική αυτοκρατορία των Ροτσιλντ!
Αυτό λέει από μόνο του πολλά.
Τα επιπλέον γαργαλιστικά λεπτομερή στοιχεία του Texe Mars εντός των ΗΠΑ απλά έρχονται να επικυρώσουν αυτές τις πληροφορίες.

Y.Γ. Πρόσεξε τέλος εδώ ιδίως και το υποσυνείδητο μήνυμα:

2 comments:

OD said...

Ακριβώς επειδή είχα διαβάσει σε ανύποπτο χρόνο τα περί Ομπάμα(!!!) στο παρόν ιστολόγιο-αλλά ήμουν και παραμένω επιφυλακτικός σχετικά με τον ομπάμα(εμπιστεύομαι περισσότερο τελικά τη σύζυγό του που πιθανώς και να τον επηρρεάζει θετικά), είπα να επισυνάψω το παραπάνω[εγώ άλλωστε είμαι που εκπλήσσομαι θετικά μονίμως από το ιστολόγιο, μιας και το ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα αφού από τη στιγμή που έκλεισε το ιστολόγιο ΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ έχασα επαφή με τα κείμενα της ΟΕΑ].
Για αυτό και κάποιες πληροφορίες που βρίσκω από τις πηγές που χρησιμοποιούσα είναι "μπαγιάτικες" στο παρόν ιστολόγιο.
Αλλά είναι τέτοιος ο "ενθουσιασμός" μου που βρήκα ένα στήριγμα στα ελληνικά ιστολόγια το οποίο και αναφέρει αυτά που σκέπτομαι, που με παρασύρει πολλές φορές.
Να είστε καλά.

αα said...

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ DEFENSENET.GR

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18118&Itemid=139

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις