ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 11 March 2011

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ


(Ανανεωμένο) Νέες αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Παπανδρέου – Στρος Καν κάνει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τεύχος του που κυκλοφορεί .

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Νικολά Εσκουλάν πήρε συνέντευξη από τον Ντομινίκ Στρος Καν , αλλά όπως παραδέχεται ο ίδιος στο ελληνικό περιοδικό έχουν κοπεί αποσπάσματα που αφορούν την Ελλάδα από την εκπομπή που θα μεταδώσει το Canal+ αυτήν την Κυριακή.

Στο απόσπασμα που έχει κοπεί ο Στρος Καν διηγείται πως λίγες ημέρες μετά την εκλογική νίκη του, ο Γιώργος Παπανδρέου του τηλεφώνησε και αφού του τόνισε πως η Ελλάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση τον ρώτησε αν το ΔΝΤ θα μπορούσε να έλθει για να …βοηθήσει !!!

“Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση…Νομίζεις πως το ΔΝΤ θα μπορούσε να έλθει στην Ελλάδα να μας βοηθήσει;” φέρεται να λέει στον Στρος Καν ο κ. Παπανδρέου, λίγες ημέρες αφότου δήλωνε στον ελληνικό λαό ότι “λεφτά υπάρχουν“.

Ο Στρος Καν απάντησε ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά εξήγησε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι “η ΕΕ δεν θα σας άφηνε να έρθετε σ΄εμάς“.

Ποια ήταν η απάντηση του κ. Παπανδρέου; “Μην ανησυχείς για την Ευρώπη, εγώ μπορώ να τους πείσω” !!!.

Και τους έπεισε. Με τον “Τιτανικό”, τα “πιστόλια” στο τραπέζι και όλο τον ευτελισμό της Ελλάδας που γνωρίζουμε

Ο Γάλλος δημοσιογράφος γράφει επίσης για την πολύ καλή σχέση του Στρος Καν με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Δεν έκοψαν όμως τις ύβρεις του Στρος Καν

Κατά τα άλλα στο κομμάτι της εκπομπής που δεν έκοψαν ο επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου δηλώνει ευθέως πως οι «Έλληνες βρίσκονται μέσα, πολύ βαθιά στα σκ….ά». Εξαπολύει επίθεση σε πολιτικούς και πολίτες χαρακτηρίζοντάς τους απατεώνες («στην Ελλάδα η απάτη πάει σύννεφο») και ξεκαθαρίζει πως εάν δεν είχε παρέμβει το ΔΝΤ και η ΕΕ για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία η Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».

Δεν παραλείπει να θυμίσει σε όλους τα στατιστικά μαγειρέματα λέγοντας ότι «οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όµως είναι εκείνοι που µαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους ».
Κάνει και τις συστάσεις του στους Έλληνες λέγοντάς τους να… συμμορφωθούν με το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή το Μνημόνιο. “Είναι απαραίτητο το µεγαλύτερο κοµµάτι της χώρας να αντιληφθεί ότι η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη» επισημαίνει ενώ παραδέχεται πως οι αντιδράσεις και οι κοινωνικές αναταραχές είναι εν μέρει φυσιολογικές, δοθέντος του γεγονότος ότι οι θυσίες είναι έως και υπέρογκες, όμως επιμένει ότι είναι αναπόφευκτη αυτή η εξέλιξη.


ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΚΡΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΑΝΤΙNEWS» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΛΙΘΟΥΑΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΖΕΦΡΥ-PAPANDREOU-MINEIKO-TSAD-TSIDEN BAUM.

ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ:"ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ"
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4080.html

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ANTINEWS» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ "HELLAS-ORTHODOXY" (ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΦΟΣ).

Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΖΕΦΡΥ-PAPANDREOU-ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ-PAPANDREOU-ΜΙΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ 6.000.000 – 7.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΩΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ ΟΜΟΙΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΔΕΟΥΣΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ – ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ 285.000 – 300.000 ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΤΩΝ 55 ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΡΙΣΑΝ ΩΣ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΟΥΣ 90.000 ΑΝΔΡΕΣ. ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 45.000 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΦΡΥ-PAPANDREOU-ΜΙΝΕΙΚΟ-TSAD-TSIDEN BAUM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ-PAPANDREOU ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΕΖΙΝΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ 285.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΘΛΙΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ-ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ 45.000 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1/3 ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟΝ 15.000 ΑΝΔΡΕΣ ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΝ 3 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 2 ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ KARA-ZAFFERI ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ 4Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ANTINEWS» ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ-PAPANDREOU-MINEIKO Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ PAPANDREOU ΚΑΙ KARA-AMAN-ALI Ή ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΩ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΧΘΕΣ !! ΞΑΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ !! ΠΡΟΧΘΕΣ !! ΗΔΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ «ΜΜΕ» ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»


ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΉ: Εφιστούμε στους αναγνώστες την προσοχή λόγω ότι ο στημένος σχιζοφρενής HELLAS-ORTHODOXY μέσα στα σχιζοφρενικά ελληνορθόδοξα ψευτο-πατριωτιλίκια του προωθεί ως τάχα λύση στο πρόβλημα του προδότου ελληνοεβραίου Πανανδρέου Μινέικο-Τσαντ-Τσίδεν Μπάουμ τον άλλο προδότη συμπαιγνιακό ελληνοεβραίο και συμφοιτητή - συγκάτοικο του Μινέικο: Αντώνη Σαμαρα Μπενάκη Χωρέμη ή Μπεν Χιράμ - Ζάννα μέλους της εβραιοσαξονικής νεοταξικής Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_2354.html

1 comment:

OD said...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ... ΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΟΧΛΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΑΝΑΛΥΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΤΩΛΚ ΣΟΟΥ, ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΑΜΗΝ, ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΕΛΛΟΧΙΜ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥΛΙΗΛ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ), ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΧΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ ΚΑΪΝ, Ο ΚΑΤΩΘΡΩΠΟΣ, Ο ΔΡΑΚΟΣ(ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΊΝΑΙ ΧΩΜΟΠΛΑΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ...ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΗ ΜΑΣ... (ΕΝΩ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΩΣ "ΑΜΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ) ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΙΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΒΕΛ(ΤΖΕΦΡΥ), ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙ;
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ", ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Ό,ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΜΠΑΛΑΣ ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ ΑΜΗΝ ΑΜΑΝ, ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΑΔΕΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΛΗΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, Ο ...ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ... ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΩΣ ΚΑΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Η Ο.Ε.Α., ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, Η Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις