ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 17 March 2011

Ιδου πως τα Ισλαμικά κράτη πέφτουν στην «αγκαλιά» της γενοκτονικης διπρόσωπης ύπουλης Κίνας… και η Ρωσία κοιμάται όρθια.

Κίνα: Έμμεση στήριξη στον Μ. Καντάφι: Το Πεκίνο ανακοίνωσε, ότι οι κινεζικές επιχειρήσεις, είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη Λιβύη, και να συνεχίσουν το έργο τους

  1. Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα πως οι επιχειρήσεις της είναι έτοιμες να επαναλάβουν τις δραστηριότητές τους στη Λιβύη, όπως τόνισε ο πρεσβευτής της χώρας στην Τρίπολη Γουάνγκ Γουανγκ Σινγκ και μεταδίδει το λιβυκό πρακτορείο Jana.
  2. Ο κινέζος πρεσβευτής τόνισε πως οι κινεζικές επιχειρήσεις έχουν «τη διάθεση, την επιθυμία και την έγνοια» να επιστρέψουν στη Λιβύη και να ξαναρχίσουν ξανά τα αναπτυξιακά σχέδια που έχουν αναλάβει, ιδίως στον τομέα των υποδομών, των κατασκευών και των τηλεπικοινωνιών.
  3. Ο Σινγκ, μιλώντας στη συνάντησή του με τον επικεφαλής της λιβυκής κυβέρνησης Μπαγντάντι Μαχμούντι, τόνισε πως οι κινεζικές επιχειρήσεις είναι «έτοιμες να συνεργασθούν με την Τρίπολη για την υλοποίηση και άλλων αναπτυξιακών σχεδίων σε διάφορους τομείς».
  4. Ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή λαϊκή εξέγερση για πάνω από έναν μήνα, είχε προσκαλέσει την Κυριακή τις κινεζικές, ρωσικές και ινδικές πετρελαϊκές εταιρείες να έλθουν και να εκμεταλλευθούν το αργό πετρέλαιο της χώρας, του οποίου η παραγωγή σχεδόν έχει σταματήσει μετά την αποχώρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ξένων εταιρειών.

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=20324

1 comment:

OD said...

Κοιμάται η Ρωσία ή διασπάται;
Ο μεν Πούτιν ανησυχεί περί των πυρηνικών εργοστασίων, ο δε ...μεντβέντεφ δίνει χέρια με τον αρχιδολοφόνο γενοκτόνο ερντοκλάν... για κατασκευή εργοστασίου εις τας εξωτικάς Τουρκίας.... απέναντι.
Σχιζοφρενείς όλοί τους.

http://newsstand.gazzetta.gr/media/components/com_newsstand/images/cache/date_20110317/paper_20/full.jpg?d=7

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις