ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 5 March 2011

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΣΛΑ – ΑΝΕΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ


Αφορμή έδωσε ο μαχητικός φίλος της Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ σε σχέση με αυτό που αποκάλυψε για την γεννήτρια Τέσλα. Το ιστολόγιο εκτός από τα οπλικά συστήματα (Αντιαρματικά όπλα, Μέιζερ, κ.λπ) που έδωσε απλόχερα και δωρεάν η Ο.Ε.Α. στους νεοέλληνες για την άμυνα τους στο ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ αποκαλύπτει σήμερα και μεθόδους του κορυφαίου επιστήμονα Ν. Τέσλα, απολαβής ρεύματος από το "λεπτό αέρα' (κοσμική ακτινοβολία ή "αιθέρας") . (σαρκαστικό σχόλιο: Ψόφα "αρχή διατήρησης ύλης και ενέργειας" της εβραιοθιβετιανής θερμοδυναμικής, Ψόφα εξωκοσμικέ ιουδαίε ψευτοθεέ και ...εκλεκτέ λαέ αυτού Ισραήλ)
Καλούμε τους νεοέλληνες να πειραματιστούν με αυτές τις μεθόδους.. ο οποιοσδήποτε μπορεί να τις φτιάξει με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις.. ιδίως γίνεται έκκληση προς τους νησιώτες για την ενεργειακή ανεξαρτησία τους, τους οποίους σήμερα οι προδότες δολίως κατευθύνουν να εξαρτώνται και να παίρνουν ρεύμα από την Τουρκία!
Σε μια σύντομη ματιά από τα βίντεο που κυκλοφορούν ακόμα και εντελώς μόνη της και άνευ πυκνωτή η εν λόγω διάταξη είναι ικανή να παράγει μια μικρή τάση που μπορεί να φορτίσει αργά ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά με τη χρήση πυκνωτών και ειδικών κυκλωμάτων και άλλων μεθόδων διάφοροι εφευρέτες ανά τον κόσμο έχουν καταφέρει να πετύχουν μέχρι και τάσεις της τάξεως των 60 βολτ και να ανάψουν λάμπες!!! Δεν αποκλείεται όμως να έχει ήδη επιτευχθεί και πολύ παραπάνω.. μια μεγάλη κεραία σε μεγάλο ύψος ..και ένα έξυπνο κύκλωμα μπορεί να κάνουν ...δρακονιανά "θαύματα" (ΓΕΛΩΣ!)

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΣΛΑ – ΑΝΕΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται πως θα μπορέσουν να εξάγουν ενέργεια δίχως καύσιμα στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Αυτή η συσκευή που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι όμοια με το αναμενόμενο αποτέλεσμα που πατενταρίστικε από τον κ.Νίκολα Τέσλα κάτω από την ονομασία «Συσκευή για την χρησιμοποίηση της ενέργειας από (κοσμική) Ακτινοβολία» (1901). Στην παλιά τεχνική γλώσσα, η ιδέα μοιάζει αρκετά απλή. Μια μονωμένη μεταλλική πλάκα (π.χ. αλουμινόχαρτο πάνω σε χαρτόνι) σηκώνεται όσο δυνατόν ψηλότερα στον αέρα γίνεται (παίζει το ρόλο της παθητικής «Αντέννας» λήψεως ακτινοβολίας). Μια ακόμα μεταλλική πλάκα τοποθετείτε στο έδαφος (γείωση. π.χ. ένας αλουμινένιος σωλήνας). Κατόπιν ένα καλώδιο πηγαίνει από τη μεταλλική πλάκα που βρίσκεται στον αέρα, στην μια άκρη ενός πυκνωτή, και το δεύτερο καλώδιο πηγαίνει από τη δεύτερη μεταλλική πλάκα (γείωση) στην άλλη άκρη του πυκνωτή. Ο ήλιος, όπως και κάθε άλλη (κοσμική) πηγή ενεργειακής ακτινοβολίας, εκρέει υποατομικά σωματίδια θετικά φορτισμένης (αραιής) ύλης, τα οποία προσπίπτουν πάνω στην μεταλλική πλάκα που βρίσκεται στον αέρα («Αντέννα») και προσδίδουν σε αυτή ένα συνεχόμενο ηλεκτρικό φορτίο. Ο τερματικός ακροδέκτης του πυκνωτή που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά συνδέεται με το έδαφος («Γείωση»). Το έδαφος από μόνο του μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ρεζερβουάρ αρνητικής ηλεκτρικότητας. (Από τη διαφορά δυναμικού μεταξύ των δύο πόλων) ένα πολύ μικρό ρεύμα ρέει συνεχώς προς τον πυκνωτή, και, λόγω ότι τα σωματίδια φορτίζονται σε ένα πολύ ψηλό δυναμικό, τέτοια διαδικασία φόρτισης μπορεί να κρατήσει για πάντα (!!!), μέχρι το διηλεκτρικό του πυκνωτή να διαλυθεί εντελώς (!!!). Αυτή η συσκευή με την πολύ απλή δομή μοιάζει να αποδεικνύει τον ισχυρισμό του Τέσλα ότι δημιούργησε μια γεννήτρια ρεύματος άνευ καυσίμου που τροφοδοτείτε από κοσμικές ακτίνες. Αλλά ο επιστήμονας δεν σταμάτησε αυτού. Άρχισε μετά να αναπτύσσει τη λεγόμενη «Αυτο-ενεργοποιούμενη μηχανή». Αλλά αυτή είναι η αρχή μιας διαφορετικής ιστορίας για μια άλλη φορά...


Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1901:
http://www.keelynet.com/tesla/00685957.pdf

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ


8 comments:

αα said...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΑΝΤΙ ΚΕΡΑΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΕΠΙΚΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟ ΑΕΡΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.

αα said...

ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2ΕΥΡΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ.


http://www.youtube.com/watch?v=k5hY6_Yk9Fs

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΜΑΤΑ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ. ΕΤΣΙ, ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΚΕΡΑΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΑΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ (Π.Χ. ΣΚΕΠΗ ΣΟΦΙΤΑΣ ΕΞΟΧΙΚΟΥ) ΣΕ ΜΟΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΑΕΝΑΗ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ CONTROLLER ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΛΑΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΚΛΗΡΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ (ΚΙΝΕΙ & ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ. Η Ο.Ε.Α. ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ...ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

captainpontios said...

Αν κανετε κανα δυο τετοια ακομη, θα γεμισουν τα Νοσοκομεια, με περιστατικα Καρδιοπαθειας, απο Νεοταξιτικα καθηκια. Παιζετε με τα νευρα τους. Και το κακο ειναι, οτι δεν θα προλαβουν να δουν τον ΔΙΑ, και τα αλλα τα παιδια, θα ΨΟΦΗΣΟΥΝ νωριτερα.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

αα said...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΛΤ.ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΩΜΑ.ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ,ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ.ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Π.Ε.Σ.Π.Λ.Α said...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΩΡΘΩΣΗ ΣΤΑ 10000 ΒΟΛΤ ΤΟΤΕ ΛΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις