ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 13 March 2011

ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ

Νεοελληνικά πουσταρια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) το μόνο που σας ένοιαζε και σας νοιάζει είναι το τομάρι σας και μόνο, μόνο το συμφέρον σας και μόνο γι αυτό κατεβαίνετε σε συγκεντρώσεις ρε καταγαμημενοι. Ο κύριος Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. είναι τελειωμένος σε όλα τα επίπεδα για να απολαμβάνετε εσείς τα φράγκα μέσω του προδοτικού σας βολέματος εναντίον της Ελλάδος, και παρόλο που είναι τελειωμένος αυτός συνεχίζει χωρίς το παραμικρό προσωπικό όφελος η’ συμφέρον να αγωνίζεται δια την αποτροπή της δικής σας γενοκτονίας. Ε! λοιπόν έως εδώ! Μαζί με την Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ Καλούμε την Ο.Ε.Α. να σταματήσει με τα κείμενα εδώ και τώρα διότι αποδεδειγμένα πλέον ακόμα και αν όλος ο πλανήτης έχει αφυπνιστεί, τα 10.000.000 νεοψευδελληνικά καρκινόψυχα σκατοκαθάρματα θα καρφώνουν τους αληθινούς Έλληνες στην πλάτη με αντάλλαγμα το προσωπικό τους συμφέρον. Συνεπώς, μετά από τη δημοσίευση κάποιον σημάτων και κειμένων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, σταματάμε εδώ και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή γενοκτονία και άντε και γαμηθείτε! Αρκετά παραβιάσαμε τη φύση για πάρτη σας αχάριστα νομοτελειακώς μελοθάνατα όντα..ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΘΗΝΑΙ 13/3/2011

ΠΡΟΣ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΥΠΝΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LUNAR ZOBI ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ LUNA PARK ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΣΤΡΕΒΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΣΤΡΕΒΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ, ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ, ΒΛΕΠΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΜΜΕ,Κ.Α.
ΤΟ LUNA PARK ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΤΕ ΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ Η ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑΣ ΑΛΛΑΧ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΜΠΑΤΑΡΙΑ.
ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑ LUNAR AIRLINEΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ LUNAR AIRLINES ΣΕΝΤΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΕΓΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ Η ΣΤΥΓΑ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΠΗΡΕ 11,600 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!.ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΤΣΙΔΕΜ ΜΠΑΟΥΜ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Η ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ HONG ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΔΙΑΤΙ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΕΠΑΡΚΩΣ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΦΟΠΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.{ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ}ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΔ Α.Ε.?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ 50% ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟΥ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΕΛΕΩ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.{ΡΩΣΙΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ}Η ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ,
Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΣ Η.Π.Α. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΗΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΩΣ.
ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΟΛΑ.ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕ.ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ Η ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑΣ ΑΛΛΑΧ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ HONG ΣΑΚΓΑΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΠΙΝΟΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑ ΑΛΛΑΧ ΣΚΑΤΑΧ ΦΑΤΑΧ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΕ.
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΦΕΛΟΣ Ω ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΡΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.
ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΕΙΤΕ?
ΔΙΑΤΙ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ. ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ LUNAR ZOBI ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΝΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΗΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ω ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ?
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ?
Ω ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΩΝΤΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΣΑΣ.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΘΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΣΑΝ.
ΕΙΘΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ

Υ.Γ 1 ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΧΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ.
Υ.Γ2 ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

5 comments:

Andreas said...

ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ; ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ: ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΤΑ ΜΠΛΕΚΑΤΕ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. ΤΟΤΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.... ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ Ε; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ" ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ(ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΞΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΑΞΕΙ). ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΟΥΝΑΡ ΖΟΜΠΙΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ, ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΠΟΡΒΛΕΠΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Johngr said...

Είναι αποδεδειγμένο, πλυν ελάχιστων εξαιρέσεων, ότι όντως οι Έλληνες βρίσκονται σε βαθύ ύπνο.
Κατά την άποψη μου υπάρχει μία αντίθεση. Ας πουμε ότι το 2012 θα επέμβει ο Ανδρομέδιος Αστροστόλος. Κάθε συνειδητοποιημένος Έλλην θα αισθάνθει κάποια ντροπή μόλις οι Ανδρομέδιοι δουν (αν και λογικά πρέπει να ξέρουν) την πραγματική κατάσταση των Νεοελλήνων.
Γιατί να επέμβουν και να σώσουν 10.000.000 Νεοέλληνες ύπνους και παρτάκηδες ?
Υπάρχει πιθανότητα, λόγω ανίατου προβατισμού, να δουν τους Ανδρομέδιους ως εχθρούς...
Θέλω να ρωτήσω με λίγα λόγια αν οι Νεοέλληνες αξίζουν την απελευθέρωση...?
Πως είναι δυνατόν να αλλάξει η αντίληψη τους ?
Αναφέρω πράγματα από το ιστιολόγιο σε φιλικά πρόσωπα και το χειρότερο όλων είναι οτί αυτά που γράφονται, τα θεωρούν εντελώς απίθανα. Δηλαδή, είναι σαν να θέλουν να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, συνήθισαν το Μάντριξ και τους χαλάει η αλήθεια.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΣΟΦΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ 888-666 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

Andreas said...

Κοίτα ο "μύθος" της Μεγάλης Περιπόλου είναι αυτός ακριβώς. Επιστρέφουν(αφού έχει περάσει για εξακρίβωση πρώτα η Μικρή Περίπολος), τα αδέρφιά μας από το διάστημα. Τί θα βρούν όταν επιστρέψουν; Θα βρούν τα αδέρφιά τους; Ή θα βρούν αυτό που ζούμε τώρα; Και τί θα πράξουν; Θα φερθούν ως λησμονημένοι αδερφοί και θα μας συγχωρήσουν; Ή θα φρίξουν με αυτά που θα αντικρύσουν και τότε: Είτε θα μας δικάσουν ανελέητα, είτε απλά θα αδιαφορήσουν... Το οποίο το θεωρώ χειρότερο. Να μας αφήσουν στη δυστυχίά μας, ως ανάξιους.

Andreas said...

Και μιας και ο λόγος περί αφίξεως κ.α., δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο πώς το (χωμένο στα σκατά)holy wood(τίμιο ξύλο) προετοιμάζει τα πλήθη για αυτό που έρχεται.
Μάλιστα το έτος που εκτυλίσσεται η πλοκή της ταινίας είναι το ...2011. Οι δε "κακοί" και απάνθρωποι εξωγήινοι δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στη "land of the free and the brave", Η.Π. Α.Ε. Τους κακόμοιρους...

http://www.cinebox.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B7.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις