ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 29 March 2011

G.H.REES TO RUSSIA: WORTHLESS AFTER THE FEAST EXCUSES OF THE RUSSIAN MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS MR. LAVROV

PARAMILITARY CORP “G.H.REES” GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT

MAGNESIA DEPARTMENT

TO THE RUSSIAN GOVERNMENT AND ESPECIALLY TO THE RUSSIAN FEDERATION MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS MR. LAVROV

VOLOS 29.03.2011

SUBJECT: WORTHLESS EXCUSES OF THE RUSSIAN MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS MR. LAVROV AND WORTHLESS –AFTER THE FEAST- RECOMMENDATIONS OF MR. LAVROV TO THE GOVERNMENTS OF OTHER COUNTRIES, AFTER THE RUSSIAN INFAMY OF THE TREASON OF THE RUSSIAN FEDERATION AND OF THE PLANET SECURITY FROM MR. LAVROV AND FROM HIS ASSOCIATE MR. CHURKIN REPRESENTATIVE OF RUSSIA IN THE “UNITED NATIONS” WITH THIRD AND BETTER THE MOST STUPID PRESIDENT OF ALL TIMES PRESIDENT MEDVEDEV WHO ORDERED THE ABOVE MENTIONED TWO FOR RUSSIA TO BE ABSENT FROM THE BALLOTING OF THE “U.N. SECURITY COUNCIL” IN ACCORDANCE WITH THE ASSAULT OF THE WESTERN ARMIES AGAINST LIBYA

WE FIRST COMMUNICATE TO YOU THE FULL G.H.REES SIGNAL AS A SOUND SIGNAL IN THE GREEK LANGUAGE AS WAS TRANSMITTED TO THE EDITOR OF THE BLOG “HELLEN AND CHAOS”.
MR. PUTIN AND MR. LAVROV, YOU HAVE THE MEANS TO HIRE TRANSLATORS AND TRANSLATE IT TOP – URGENTLY TO THE RUSSIAN LANGUAGE.
IN THE SOUND SIGNAL SPEAKS THE REPRESENTATIVE OF G.H.REES IN VOLOS MR. YANNIS CH. CH. KARAGEORGIOU AND THE SIGNAL WAS WRITTEN IN AN ANGRY AND SEVERE SPIRIT BECAUSE OF THE RUSSIAN TREASON, BUT EVEN IF IT WAS WRITTEN IN COLD BLOOD IT WOULD BE THE SAME AND SEVERE. THE TRUTH MUST BE TOLD AT ALL COSTS. ACT ACCORDING TO YOUR CONSCIOUSNESS ...IF YOU HAVE ONE.

DOWNLOAD LINK:
http://www.easy-share.com/1914443491/GHREES_TO_RUSSIA_29_3_11.WAV



RELEVANT LINKS:

FURTHER CONFIRMATION OF G.H.REES DOCUMENTS. THE GENOCIDAL WHORE TURKEY INSTIGATES THE ISLAMIC REVOLTS UNDER THE GUIDEANCE OF THE GENOCIDAL WHORE DRAGONIAN CHINA IN ORDER TO ENLIST AS MANY ISLAMIC COUNTRIES AS POSSIBLE TO THE "T.I.C." AXIS (TURKEY - ISLAM - CHINA).


MR. LAVROV STATEMENTS:


COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS"

G.H.REES EXTREMELY TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN AND ISRAELI NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY

7 comments:

nicolasm3 said...

Γεια σας, δεν ηξερα το Blog σας. Τωρα το ειδα. Ειμαι ψυχιατρος. Αν λοιπον θελετε group therapy θα σας κανω εκπτωση.

Να σχολιασω ομως θετικα τον αγαπητο Καζακη που τυγχανει και φιλος και οντως ειναι αξιολογος ανθρωπος.

Για τα υπολοιπα που αναρτησατε να πω οτι υπαρχουν θεραπευτικες αγωγες που θα σας επαναφερουν.

Τιποτα δε θα γινει απο οτι λετε. Ηδη σας εχουν διαψευσει.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΕ ΤΟΥ ΦΡΟΫΔΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΔΕΝ ΈΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ (ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΛΠ); ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΟΤΡΕΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ"; Ή ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ Ή ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

OD said...

group therapy... παρτούζα εννοείς; Και θες και λεφτά; Όχι ρε γιατρέ. Να με πληρώσεις πρώτα.

Ο γιατρός ο γιατρός του κώλου ο κωλογιατρός τρελογιατρός.... αφιερωμένο.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΥ ΚΩΛΟΥ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΦΡΩΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ (ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...
ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
http://perseysteam.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html

Konstantinos said...

Μία εξαίρεση για τον γιατρό…

Γυρίζεις στο σπίτι σου κατάκοπος μετά από δεκατέσσερις ώρες εργασίας (διάβαζε σκλαβιάς) εξαιτίας του παρανοϊκού και εγκληματικά στημένου σκηνικού του δήθεν “ανθρωπίνου” βίου στον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να λιώνει κάποιος στην δουλειά για να μπορεί απλώς να επιβιώσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί ή να μην θέλει πια να ασχοληθεί με αυτά που συμβαίνουν και με αυτά που ισχύουν κάτω και πέρα από τις γραβάτες τα κοστούμια και τα ταγιέρ, των δελτίων ειδήσεων των MEGAλων καναλιών που “φροντίζουν” για εμάς πριν από εμάς, ώστε να παραμείνουμε εν υπνώσει, κατάσταση δηλαδή ιδανική για το Καθεστώς Τυραννίας της ανθρωπότητας (πλην κιτρίνης φυλής).

Γυρίζεις λοιπόν μέσα στην κούραση και γεμάτος θλίψη από τον φαύλο κύκλο της καθημερινότητας που δεν οδηγεί πουθενά ή καλύτερα οδηγεί στην εξαθλίωση της ανθρωπίνης υπάρξεως, και διαβάζεις αυτό:

nicolasm3 είπε...

Γεια σας, δεν ηξερα το Blog σας. Τωρα το ειδα. Ειμαι ψυχιατρος. Αν λοιπον θελετε group therapy θα σας κανω εκπτωση.

Να σχολιασω ομως θετικα τον αγαπητο Καζακη που τυγχανει και φιλος και οντως ειναι αξιολογος ανθρωπος.

Για τα υπολοιπα που αναρτησατε να πω οτι υπαρχουν θεραπευτικες αγωγες που θα σας επαναφερουν.

Τιποτα δε θα γινει απο οτι λετε. Ηδη σας εχουν διαψευσει

.-------------------------------


Ποιος ιατρός (έστω ψυχίατρος του εβραϊκού κώλου) που σέβεται τον εαυτό του προβάλει το συμπλεγματικό Εγώ του με το ψευδώνυμο nicolasm3 (nicolas-BMW M3);
Και τα περί απλής συμπτώσεως να τα δώσεις για τροφή στους θλιβερούς ασθενείς σου που τους μετατρέπεις εσύ και οι έχοντες υποστεί πλύση εγκεφάλου στα ιδρύματα “υψηλής” διαλογής της Μασονίας (πανεπιστήμια) συνάδελφοί σου, σε υγιείς ανθρώπους (υποτίθεται) μετά από την λήψη χιλιάδων “θαυματουργών” χαπιών καταστρέφοντας όλη την δομή άμυνας της ανθρώπινης προσωπικότητας με χημικό πόλεμο που αφήνει συγχρόνως τεράστια κέρδη στην ΣΙΝ – Σιωνιστική συμμορία των Φαρμακευτικών Εταιριών (Νούμερο 1 στο εμπόριο ναρκωτικών ουσιών και με το νόμο-αυτούς τους πούστικους μασονικούς νόμους που προσκυνάτε όλοι εσείς οι φέροντες την Εβραϊκή “θεϊκή” επιστημονική γνώση).

Konstantinos said...

Ποιος είσαι εσύ που θα εκφέρεις γνώμη για θέματα γεωστρατηγικής, γεωπολιτικής, ή οικονομικών και πολεμικών τεχνικών διείσδυσης εχθρικών δυνάμεων σε ξένα εδάφη με σκοπό την κατοχή και καταστροφή τους;

Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ανθρώπους που έχουν απαρνηθεί την ζωή τους για να πράξουν αυτά που “αμέλησαν” να σου γνωστοποιήσουν ούτως ώστε να έχεις την άνεση να κάνεις σαρκαστικό σχολιασμό κατά την μεσημεριανή σιέστα σου;

Ποιος είσαι εσύ και από πού αντλείς το δικαίωμα να εμφανίζεσαι με θράσος και με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς να επιχειρείς να μειώσεις την αξία των πληροφοριών και αποκαλύψεων που μόνο ή Ο.Ε.Α σε όλον τον πλανήτη ΓΗ τόλμησε να δημοσιοποιήσει με τα κείμενα της εδώ και τέσσερις δεκαετίες υπό το καθεστώς διαρκούς απειλής για την ζωή των μελών της αλλά και όσων θέλησαν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

Θα σου πω ποιος είσαι.

Είσαι ο κλασσικός μαλάκας, αυτοκτονικός ΑΝΩΝΥΜΟΣ νεοψευδέλληνας που με τα αδερφίστικα απαλά δακτυλάκια του γράφει δήθεν ορθολογιστικά κειμενάκια που η εξουσία της ΣΙΩΝ διαβάζει όταν θέλει να κάνει ένα ευχάριστο διάλλειμα από τον συνεχή σχεδιασμό της καταστροφής της ανθρωπότητος.
Μάλιστα είναι τόση η ευχαρίστησή της που ευχαρίστως θα σου προσέφερε ότι ζητούσες, εξαιτίας της προσφοράς σου στον “αγώνα” που κάνει, για την έλευση του Αρμαγεδδώνος.
Εξαιτίας λοιπόν της τακτικής της ανωνυμίας είσαι δύο φορές μαλάκας λόγο “Διαφυγόντων Κερδών” και άλλων προνομίων που θα μπορούσες ν’ απολαύσεις εάν δήλωνες ευθαρσώς το όνομά σου.

Όμως επιβεβαιώνοντας το σχιζοφρενικό της υπόθεσης έχεις τον φόβο της δημόσιας τοποθέτησης γιατί μέσα σου ξέρεις ότι ΥΠΑΡΧΕΙ το αόρατο μάτι που βλέπει τα πάντα και όσο και αν το γλύφεις δεν γνωρίζεις πότε θα εστιάσει επάνω σου πραγματικά και θα σε γονατίσει εσένα ή την οικογένειά σου με τρόπο που δυσκολεύεσαι να φανταστείς αν κάνεις το παραμικρό παραστράτημα.

Εδώ που τόλμησες να αστειευτείς νομίζοντας ότι ομιλείς στους ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ πολιτικούς και καθηγητές βρίσκονται άνδρες που η δράση τους είναι επώνυμη και το έχουν πληρώσει ποικιλοτρόπως.

Μην έχεις την εντύπωση ότι δαπανώ τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, που είναι πολύτιμος για εμάς τους “σκλάβους”, για να σου βάλω μυαλό. Η κατάσταση σου είναι μη αναστρέψιμη.

Είναι απλώς μια υπενθύμιση σε άλλους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που μπορεί να επηρεαστούν από εσάς τους “Χρήσιμους Ηλιθίους” που λειτουργείτε ως ποιμένες για να επαναφέρεται στην τάξη το άτακτο και αμαρτωλό ποίμνιο που συναναστρέφεται τον όφη Ο.Ε.Α.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος για όσο του επιτρέψουνε να υπάρχει δεν είναι ένα ακόμα blog ανταλλαγής ανούσιων απόψεων και ευφυολογημάτων για να περνάει η ώρα ούτε ειδησεογραφικός τόπος εγκλωβισμού της προσοχής της κοινής γνώμης σε θέματα ελάσσονος σημασίας μην έχοντας καμία σχέση μεταξύ τους και δημιουργώντας μια πολύδιασπασμένη εικόνα μέσα στον νου των ανθρώπων με αποτέλεσμα την αδυναμία στόχευσης στην ουσία του προβλήματος που η λύση του δεν παίρνει αναβολή.

Είναι Ο ιστότοπος.

Και όποιος θέλει να επιβιώσει ας το καταλάβει.

Υ.Γ

Τιμή πρέπει και στον επιστρέψαντα Γιάννη Ζουρνατζή με την Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ όπως επίσης και σε όσους προσφέρουν στο ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ με την παρουσία τους και την προσφορά τους ανιδιοτελώς για να μπορεί να κρατηθεί ζωντανή η φλόγα που χρειαζόμαστε να μην σβήσει τώρα που είμαστε δυο βήματα πριν …


Γιατί μερικά πράγματα δεν γίνεται να μην ειπωθούν.


Κωνσταντίνος Ρονιώτης

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ COSMIC ETNA ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ "ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ".
ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΙΒΥΗ.
ΔΥΝΑΜΙΣ!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις