ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 1 March 2011

Τελευταία νέα από το ..μέτωπο

Πληροφορίες ερχόμενες από φίλο συνεργάτη του ιστολογίου:

Πιθανές εχθροπραξίες εντός των Ελληνικών συνόρων μέσα στον Μάρτιο ή,το αργότερο, μέχρι τον Ιούλιο.
Διαβάστε τα μηνύματα που έχει αναρτήσει κάποιος που γνωρίζει τους κωδικούς του 5ου & 6ου στόλου των ΗΠΑ:


Ο άνθρωπος αυτός είναι μάλλον από Σούδα (μάλλον είναι έλληνας) και αναφέρει πως ήδη την γλυτώσαμε τον Φεβρουάριο από "αφανείς ενέργειες" της δικιάς μας πλευράς. Αν συνυπολογίσουμε και τις παλαιότερες αναρτήσεις στο Ολυμπία για περίεργες κινήσεις όπως αφίξεις κοσοβάρων κτλ κτλ ίσως θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι για το τι μπορούμε να περιμένουμε....

Το παραπάνω είναι το απόσπασμα σχετικά με αποτροπή όπως λένε αυτοί του πολέμου μέσα στο Φλεβάρη, και για την εμπλοκή της Σούδας στο κόλπο. Δε λένε ποίοί το απέτρεψαν.

Επίσης αποστέλω σύνδεσμο για εξώφυλλα σημερινών εφημερίδων.
Στην Ελευθεροτυπία κάτω δεξιά αναφέρει πώς εμπλέκουν οι ΗΠΑ και τη Σούδα....

Στον Ελεύθερο ο Καρατζαφύρερ λέει πως πιθανώς να μην κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές
Σχόλιο: πληροφορούμεθα επίσης ότι αρκετά στελέχη τους ήδη αποχωρούν από το ΛΑ.Ο.Σ. αηδιασμένοι από τον νεοταξίτη κωλοτούμπα ψευτοπατριώτη προβοκάτορα αρχηγό του. Το ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκεται υπό διάλυση και συγχώνευση με τα συμπαιγνιακά κόμματα του κατεστημένου Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώ τους καμμένους Βασιλικούς αναμένετε να τους ενσωματώσει το νέο κόμμα της εβραίας Ντόρας Μητσοτάκη Μπεν Σαλόμ. (Έλληνες, Μαυρίστε τα αμφότερα!!!)
Καλούμε αυτές τις πατριωτικές υγιείς δυνάμεις που ορθώς αποχώρησαν εγκαίρως από το ΛΑ.Ο.Σ. να συστρατευτούν με υγιείς έντιμες πολιτικές δυνάμεις όπως του Βασίλη Λεβέντη ώστε να αποτελέσουν ισχυρή γροθιά στο κατεστημένο που θα τη θυμάται για χρόνια!

Ενώ διαβάζουμε στην Ελεύθερη Ώρα τον κ. Μιχαλόπουλο να παρακαλεί το νέο ζεύγος της δρακονιανής βασιλικής οικογένειας μισελλήνων αγγλοσαξόνων να προσκαλέσει έλληνες στο ...γάμό...Μάλιστα λέει ο κ. Μιχαλόπουλος πως τη βασιλική οικογένεια σαυρών τη συνδέουν δεσμοί αίματος με τους Έλληνες!
(!!! σχόλιο: Τον κακό του το φλάρο.. Αυτός είναι μογγόλος και γι'αυτό προφανώς νιώθει να έχεις συγγένιες αίματος με αυτούς τους μισέλληνες μογγόλους ημιδρακονιανούς κάφρους, να μη πιάνει στο στόμα του όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες)

Τέλος, στη δε Καθημερινή διαβάζουμε πώς ο Ερντογάν "προκάλεσε" τις αρχές στη
Γερμανία αναφέροντας πως οι τουρκοι "πράκτορες" (sleeper agents) εντός Ε.Ε. θα πρέπει πρώτα να μαθαίνουν τούρκικα κλπ.... http://newsstand.gazzetta.gr/media/components/com_newsstand/images/cache/date_20110301/paper_20/full.jpg

Φοβούνται νέο Ιράκ οι ΝΑΤΟϊκοί στη Λιβύη - Απορρίπτει η Ρωσία την ιδέα στρατιωτικής επέμβασης
Σχόλιο: Η Ρωσική Κυβερνηση ακολουθά προς το παρόν την Γραμμή-Συμβουλή της Ο.Ε.Α.. περί μη στρατιωτικής εμπλοκής στην κρίση της Λιβύης!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Καλούμε επειγόντως όλους τους Έλληνες να κινηθούν προς τη Γραμμή παροχής διατροφικής και λοιπής κατεπείγουσας βοήθειας από τη Ρωσία και από κράτη της δύσεως που έχουν ακόμη δύναμη ως επείγουσα γενική βοήθεια της Ρωσίας προς τα Ισλαμικά Σουνιτικά και αραβικά κράτη που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή πρόβλημα πείνας-σιτοδείας-ελλείψεων και συνεπαγόμενων εξεγέρσεων ώστε να σβήσουμε και αυτή την εστία πυρός 3ου παγκοσμίου πολέμου που προσπαθεί να ανάψει ο πανικόβλητος πλέον Σεληνιακός Γιαχβέχας και ώστε να αποτύχει ο δόλιος προσεταιρισμός αυτών των ισλαμικών κρατών από την Τουρκία και από την Κίνα.
(σημ: Διότι η Κίνα επιχειρεί στη θεμελίωση του νέου άξονα Τ.Ι.Κ. Τουρκίας-Ισλάμ-Κίνας εν όψει απώλειας της συμμαχίας της Ρωσίας, να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερα ισλαμικά κράτη μπορεί και τα Σουνιτικά κράτη είναι πιο ανυπάκουα στο σιωνισμό σε σχέση με τα άμεσα ελεγχόμενα κρυπτοεβραικά Σιιτικά όπως π.χ. το Ιράν και το Πακιστάν...)


Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - G.H.REES TOP URGENT ΤΕLEGRAM SIGNAL TO ISLAMIC COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

1 comment:

αα said...

Η ΜΑΣΩΝΟΤΥΠΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο,ΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ. ΞΟΔΕΥΕΙ 2.5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΥΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΟΧΛΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ-ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΗΤΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ 1000% ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΗΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 10.000.000 ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΙΜΕΘΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΑ ΗΘΙΚΟ ΗΤΟΙ ΤΡΙΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Α)ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΛΕΠΕ ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Β)ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ
Γ)ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Ι.Κ Ή Ρ.Ι.Κ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις