ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 26 March 2011

COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS"

(ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΗΘΟΣ...
ENGLISH TRANSLATION OF THE PRESENT SIGNAL:
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/03/common-top-urgent-signal-of-russian.html)

COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES - GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT - AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS" AS OFFICIAL WEB-BLOG OF G.H.REES

TO THE PRIME MINISTER OF RUSSIA MISTER VLADIMIR PUTIN

CARBON COPY TO: THE RUSSIAN EMBASSIES OF ATHENS AND BERLIN, THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY SERVICE "F.S.B.", THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY COUNCIL, THE GREEK AND INTERNATIONAL INTERNET

HELLAS 26.03.2011

FOLLOWING TEXT IN THE GREEK LANGUAGE:



ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ: ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «F.S.B.», ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΕΛΛΑΣ 26.03.2011

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, ΚΛΠ., ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΤΩΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟ 2012, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗ ΛΙΒΥΗ.

ΟΡΘΩΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ» ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗ), ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Τ.Ι.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ). ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΔΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ», ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Τ.Ι.Κ.» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» (PACT OF SHANGHAI) ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 140.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 160.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΕΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 300.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ή ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, Ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΓΚΛΟΥ ΤΩΝ ΕΣΚΙΜΩΩΝ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΝΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΤΟΥ.

ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ LINKS ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (TROOPS) ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ), ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΗΔΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ «ΠΑΡΑΘΥΡΑ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΛΙΒΥΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΦΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΑ 300.000.000 ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «C.I.S.».

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"


ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ «INTERNET LINKS» ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ:

China’s Rapidly Growing Threat To World Security
http://educate-yourself.org/nwo/chinagrowingthreatapr01.shtml

THE CHINESE DRAGONIAN INVASION CONTINUE. REPORTS FOR 300.000 CHINESE TROOPS "PSEUDO-IMMIGRANTS" IN CANADA - U.S. BORDERS !!
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/03/chinese-dragonian-invasion-continue.html

The Chinese Dragonian Invasion to the west continue. USA citizens sleep. 100.000 Chinese Troops Seen in Mexico!
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/03/chinese-dragonian-invasion-to-west.html

Chinese army to attend Mexico's bicentennial

A planned Communist invasion of the United States and Canada from Nicaragua, through Mexico ...
Chinese missiles being shipped into Panama?
http://www.tldm.org/news3/Nicaragua.htm

300.000 Chinese Army - pseudo-immigrants in Canada - evidence
http://books.google.gr/books?id=ZzqMAtfZtRQC&pg=PR13&lpg=PR13&dq=300.000+china+refugees+at+canada&source=bl&ots=KY25UT-P6e&sig=5_qMSkpxdmiLyyhUtiI9EJmOxHQ&hl=el&ei=J96JTcueOMOxhQfomLGkDg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=9&ved=0CFwQ6AEwCA#v=onepage&q&f=false

Chinese Paratroopers in California?
http://www.tldm.org/news4/chineseinvasion.htm

Communist China's War Preparations, Compilation thread of Chi-comm war-making developments
http://thefinalphaseforum.invisionzone.com/index.php?s=0a0e633aa2fb1c91e49317338bc50f8b&showtopic=1484

Exxon, Shell, BP Said to Have Been Hacked Through Chinese Internet Servers
http://www.bloomberg.com/news/2011-02-24/exxon-shell-bp-said-to-have-been-hacked-through-chinese-internet-servers.html

"In the coming five years, our military will push forward preparations for military conflict in every strategic direction," said Liang Guanglie in an interview published by several state-backed newspapers in China.

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1443054/posts

China is prepared to use nuclear weapons against the US if it is attacked by Washington during a confrontation over Taiwan, according to a senior Chinese military official.

ASIAN HIGHWAY ROUTE MAP:
http://www.unescap.org/ttdw/common/TIS/AH/maps/ah_map_2007.jpg

The uninvited guest: Chinese sub pops up in middle of U.S. Navy exercise, leaving military chiefs red-faced
http://www.dailymail.co.uk/news/article-492804/The-uninvited-guest-Chinese-sub-pops-middle-U-S-Navy-exercise-leaving-military-chiefs-red-faced.html
The Americans had no idea China's fast-growing submarine fleet had reached such a level of sophistication, or that it posed such a threat.
One Nato figure said the effect was "as big a shock as the Russians launching Sputnik" - a reference to the Soviet Union's first orbiting satellite in 1957 which marked the start of the space age.

Chinese Oil Rigs and Crews in Colorado
http://www.asiabizblog.com/archives/2005/07/chinese_oil_rig.htm

EXTREME VOLUME OF INFORMATION FOR THE CHINESE INVASION TO THE WEST IN THE FOLLOWING LINK:
CHINESE TAKE OVER AMERICA
http://www.orwelltoday.com/chinawages.shtml

INFORMATION FROM OLDER G.H.REES DOCUMENTS:
...

ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ 700.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 700.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΝΑΔΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/18082010-28082010.html

....

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/nato.html



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:

Όσον αφορά την Ο.Ε.Α. και τα νέα τα οποία φτάσανε σε αυτήν μέσω του ιστολογίου για Κινεζικό στρατό σε Καναδά και Μεξικό, αυτό το θέμα είναι τελειωμένο, διότι για την Ο.Ε.Α. όπου υπάρχει παρουσία Κινέζων πολιτών, εμπόρων, λιμενεργατών και λοιπά, τότε θα υπάρξει και παράλληλα στρατός Κινεζικός.
Αλλά όμως τα νούμερα που αναφέρονται είναι τρομαχτικά και τα τμήματα του Κινεζικού στρατού τα οποία εδρεύουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε διάφορα κράτη είτε απευθείας ως ένοπλες μονάδες Κινεζικού στρατού συνοδευόμενες με τεθωρακισμένα οχήματα «ΤΟΜΑ» ή ως ψευδο-μετανάστες, έμποροι και λιμενεργάτες κρυπτολοχαγοί του Κινεζικού στρατού έχουν ως εξής:

300.000 στον Καναδά.
100.000 – 200.000 στο Μεξικό
700.000 στο Σουδάν
700.000 στον Παναμά που ήδη έχει αναφέρει η Ο.Ε.Α. εδώ και καιρό
Απροσδιόριστος αριθμός Κινεζικού στρατού στη Νιγηρία ο οποίος φυλάει υποτίθεται τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια εκεί.
Στη Λιβύη, στην Αφρική γενικότερα και αλλού, όπως και οι Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και συμφωνίες των γενοκτονικών πουτάνων Τουρκίας – Κίνας για την θεμελίωση του άξονος «Τ.Ι.Κ.» για την διεξαγωγή του Κινεζοεβραικού «Αρμαγεδδώνος» βάση του εναλλακτικού σχεδιασμού της Κινεζικής υπερστοάς «HONG» εν όψει της εν μέρει απόσπασης της Ρωσίας από τον άξονα «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) εξαιτίας της ενημερώσεως της μέσω των κειμένων της Ο.Ε.Α.

Όμως εδώ πρόκειται για μια τεράστια διεθνή υποκρισία σε αυτά τα κράτη τα οποία άφησαν τα σύνορά τους ανοιχτά και ειδικώς το κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής που άφησε να περικυκλωθεί από Κινεζικό στρατό από Βορρά και από Νότο, και αντί να αντιδράσουν αυτοί μαζί με την Ευρώπη τώρα χτυπάνε την Λιβύη επειδή η Λιβύη είχε το θάρρος μέσω του Καντάφι να πει ότι:

«θα πρέπει να οργανώσουμε 1.000.000 αφρικανικό στρατό για να διώξουμε τους Κινέζους, τους Ευρωπαίους και όλους τους άλλους!».
http://nationalpride.wordpress.com/2010/12/15/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

Γι’ αυτό «έκαψαν» τον Καντάφι, διότι έβγαλε αυτή τη δήλωση από το στόμα του εναντίον των γενοκτόνων Δρακονιανών Κινέζων και εναντίον των εβραιοσαξόνων λήσταρχων της Δύσεως. Από τη στιγμή που το είπε αυτό είχε υπογράψει την θανατική του καταδίκη ο Καντάφι. Διότι ο Καντάφι ήταν μια ηγετική φυσιογνωμία στην Αφρικανική Ήπειρο και στην «Αφρικανική Ένωση» και στα Ισλαμικά Σουνιτικά Κράτη της Αφρικής, ενώ το «ΝΑΤΟ» και οι Κινέζοι θεωρούσαν και θεωρούν την Αφρική και τους Αφρικάνους ως σκλάβους – δούλους τους, τους οποίους και υποχρεώνουν σε δουλεία – αιώνια σκλαβιά (Ίδε Δρακονιανή Βίβλο όπου ο Χαμ = η "Αφρικανική Φυλή" και η Μαύρη Φυλή, υποχρεούται ως «καταραμένος από τον Θεό-Γιαχβέχα» να είναι αιώνιος δούλος στους Ιάφεθ και Σημ αντιστοίχως στη Λευκή και στην Κίτρινη φυλή) για την καταλήστευση των πρώτων υλών τους, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου τους. Ο Καντάφι σε αυτή τη δήλωση του τον Δεκέμβριο του 2010, δεν ανάφερε και δεν έθιξε τους Ρώσους, και όμως οι Ρώσοι με τη μέχρι στιγμής στάση τους τον επρόδωσαν. Αντιθέτως ο Καντάφι εκτός από τους Κινέζους έθιξε και τους Γάλλους και τους Βρετανούς οι οποίοι και πρώτοι αυθαιρέτως και εντελώς εκτός των νόμων του διεθνούς δικαίου βομβάρδισαν την Λιβύη προσπαθώντας με προβοκατόρικα εγκλήματα πολέμου κατά Ισλαμιστών να εκκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την ουσιαστική ανοχή και αδιαφορία της Ρωσίας, εξαιτίας της προδοσίας του Μεντβέντεφ ο οποίος και πράττοντας εγκληματικώς δεν έθεσε βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε..

Όθεν, καλούνται οι πατριώτες αξιωματικοί των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και οι πατριώτες αξιωματικοί των 16 Υπηρεσιών Πληροφοριών των «ΗΠΑ», να πάρουν τα όπλα και να εξουδετερώσουν τους προδότες της Αμερικανικής Κυβερνήσεως εκτός του ακόμη σχετικώς αντιστεκόμενου Ομπάμα (ΙΔΕ LINKS: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18613&Itemid=131, http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_08.html, http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18118&Itemid=139 ) και να εξουδετερώσουν και τους ΑρχιΡαββίνους των «ΗΠΑ» και τους αρχηγούς των Μυστικών Υπηρεσιών τους, και τους Στρατηγούς των Γενικών Επιτελείων των «ΗΠΑ», διότι απέκρυψαν και αποκρύπτουν από τον Αμερικανικό λαό και κράτησαν σε τέλεια σιωπή το γεγονός της συσσωρεύσεως 300.000 ανδρών του Κινεζικού στρατού στον Καναδά εναντίον των «ΗΠΑ», 100.000 - 200.000 ανδρών του Κινεζικού στρατού στο Μεξικό εναντίον των «ΗΠΑ», και 700.000 ανδρών του Κινεζικού στρατού στον Παναμά εναντίον των «ΗΠΑ» (και ενδεχομένως ΚΑΙ αυτοκινούμενους Βαλλιστικούς Κινεζικούς πυραύλους στον Παναμά με δυνατότητα πυρηνικού πλήγματος στην ενδοχώρα των ΗΠΑ σε λιγότερο από 15 λεπτά), ώστε οι πατριώτες αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων να μην αντιδράσουν σε αυτή την περικύκλωση των «ΗΠΑ» από Κινεζικό στρατό, με δεκάδες χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα «ΤΟΜΑ» (APC). (π.χ. στο Μεξικό μιλάνε για μια στρατιωτική βάση 60 μίλια νότια των συνόρων Τέξας-Μεξικού περιέχουσα 10.000 ΤΟΜΑ. Κάθε «ΤΟΜΑ» φέρει μέσα του 3 χειριστές και 7 στρατιώτες στις πίσω θέσεις για ένα σύνολο 100.000 ανδρών ΜΟΝΟΝ σε αυτή τη βάση!)
Πως είναι δυνατόν να μπήκαν αυτά τα Κινεζικά όπλα σε Καναδά και σε Μεξικό;
Με τη συμπαιγνία των προδοτικών Κυβερνήσεων Καναδά και Μεξικού διότι χωρίς να ενημερώσουν ούτε τον Καναδικό, ούτε τον Μεξικανικό λαό άφησαν να γίνει Κινεζική εισβολή εν πλήρη σιωπή και χωρίς την έγκριση των κοινοβουλίων τους! Διότι για να μπει ξένος στρατός και ξένο στρατιωτικό υλικό σε ξένη χώρα, να στρατοπεδεύσει ή να κάνει διέλευση, χρειάζεται έγκριση των κοινοβουλίων και ειδικός νόμος από τα Κοινοβούλια. Αυτό ισχύει για όλα τα συντάγματα όλων των χωρών!
Επομένως αυτή η απόκρυψη εισβολής άνευ της αδείας των Κοινοβουλίων τους και άνευ Νόμων των κοινοβουλίων του Καναδά και του Μεξικού σημαίνει ότι αυτές οι Κυβερνήσεις έχουν ουσιαστικά παραδώσει τις χώρες τους στην Κινεζική κυριαρχία και έχουν καταλύσει και προδώσει την Καναδέζικη εθνική κυριαρχία και την Μεξικάνικη εθνική κυριαρχία. Και για να μην ομιλεί και αντιδράει ούτε η Κυβέρνηση των «ΗΠΑ» αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμη και αυτή να προδώσει ομοίως τους πολίτες της και να παραδώσει την Αμερικανική Εθνική Κυριαρχία στην Κινεζική Εθνική Κυριαρχία. Και αν ούτε η Ρωσική Κυβέρνηση αντιδράσει αυτό ομοίως θα σημαίνει ότι είναι και αυτή έτοιμη να παραδώσει την Ρωσική Εθνική Κυριαρχία στο πιάτο, βρεγμένο το παξιμάδι - έτοιμο, προς την Κινεζική Εθνική Κυριαρχία, δίχως να ρωτήσει ούτε την Άνω Δούμα ούτε την Κάτω Δούμα, και χωρίς Νόμους σταθμεύσεως και διελεύσεως ξένων Κινεζικών στρατευμάτων, για τούς οποίους υπάρχει σαφής απαίτηση στο Ρωσικό Σύνταγμα και σαφής απαίτηση και στο Καναδέζικο και στο Μεξικανικό Σύνταγμα.

Συνεπώς,

Τι περιμένετε και εσείς κύριε προέδρε Πούτιν για να ανακόψετε την Κινεζική εισβολή στα κράτη της Δύσεως;

Διότι εάν αυτή η εισβολή εδραιωθεί σε όλα τα κράτη της Δύσεως η Ρωσία μετά θα είναι De Facto περικυκλωμένη και θα αναγκαστεί να σηκώσει τα χέρια και να παραδώσει τα όπλα. Ή η Ρωσία θα σταματήσει ΤΩΡΑ αυτή την Κινεζική εισβολή στα διάφορα κράτη ή αν δεν το κάνει τότε αυτό θα σημαίνει ότι ΚΑΙ ο πρόεδρος Πούτιν είναι συμπαιγνιακός – στημένος ρωσοεβραίος υπακούοντας στον Αρχιραββίνο Βασιλέα Βαρούχ των «ΗΠΑ», και άρα η διαφωνία του με τον Μεντβέντεφ θα προκύψει δια το θεαθήναι, τεχνητή και στημένη και μη ειλικρινής.

Κύριε Πούτιν θέλετε η ιστορία να σας γράψει ως τον Ρώσο ηγέτη ο οποίος παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ρωσίας στην Κίνα;

Κύριε Πούτιν θέλετε η ιστορία να σας γράψει ως τον Ρώσο ηγέτη ο οποίος δεν πήρε κανένα μέτρο για να σταματήσει αυτή την στρατιωτική εισβολή της Κίνας στα διάφορα κράτη;

Κύριε Πούτιν θέλετε η ιστορία να σας γράψει ως τον Ρώσο ηγέτη ο οποίος πρόδωσε τους Ρώσους πολίτες και δια της αμέλειας του και απραξίας του απέτυχε να σταματήσει την Κινεζική εισβολή στα άλλα κράτη του πλανήτου, προκαλώντας τελικά τη γενοκτονία 140.000.000 Ρώσων πολιτών και 160.000.000 πολιτών των κρατών της «C.I.S.» της πρώην «ΕΣΣΔ» οι οποίοι σας εμπιστεύτηκαν την ζωή τους;

Obama Welcomes Our New Chinese Overlords
O-bow-ma lays out the red carpet:
http://sadhillnews.com/2011/01/20/obama-welcomes-our-new-chinese-overlords
Δήλωση προέδρου Ομπάμα: "Θα ήταν πιο εύκολο να ήμουν ο Πρόεδρος της Κίνας"!


Κύριε Πούτιν σκοπεύετε τελικώς και εσείς να υποκλιθείτε και να προσκυνήσετε τον Κινέζο με τον ίδιο τρόπο; Ήτοι με τον τρόπο των Μαύρων Δούλων;
Διότι ο πρόεδρος Ομπάμα κάνοντας αυτήν την υπόκλιση, αυτή την άθλια κίνηση δουλείας, δείχνει ότι δεν απέβαλε τα συμπλέγματα του των Μαύρων Δούλων (Χαμ) απέναντι των Λευκών Κυρίων (Ιάφεθ) και τώρα απέναντι των Κίτρινων Κυρίων (Σημ – Σιν - Σιών).

Πράξτε κατά συνείδηση.


RELEVANT LINKS:

G.H.REES EXTREMELY TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN AND ISRAELI NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/extremely-top-urgent-signal-of-russian.html

Διευρύνεται το χάσμα απόψεων στην Ρωσία για την λιβυκή κρίση
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18556&Itemid=157

8 comments:

Παναγιώτης said...

Αν δεν είναι ερπετοειδής και ο Πούτιν , τότε έχουμε ελπίδες να κάνει αυτό που πρέπει. Νομίζω πως είναι όμως.

Αυτή η δήλωση του Καντάφι τον περασμένο Δεκέμβριο , εξηγεί τα πάντα.

Με την Συρία τί γίνεται, δεν είναι ήδη στο άξονα Τουρκίας Κίνας;
Θα ρίξουν τον Άσσαντ και γιατι;

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ. (ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΣΥΡΙΑΣ - ΙΡΑΝ - ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΚΙΝΑΣ)
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΡΓΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΛΩΣΗ ΔΥΣΗΣ - ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Η ΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ" ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΜΥΣΤΡΑ/ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ.. ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ" ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Chinese army to attend Mexico's bicentennial
http://www.chinadaily.com.cn/photo/2010-09/12/content_11290495.htm

ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΗΓΗ.
ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!!!

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Αμερική επωλήθει στην Κίνα:

http://landrightsnfarming-landrightnfarming.blogspot.com/2011/03/fw-bombshell-ii-confirm-unimaginable.html

http://www.americanfreepress.net/html/chinese_regime_eyes_texas_port.html

axinosp said...

Χάρτης ραδιενεργού νέφους από

http://coupmedia.org/terror-threats/radiation-solutions-and-facts-about-japan-2403


http://i123.photobucket.com/albums/o290/Mr_Quik/imagesqtbnANd9GcRqIhZ5QpZ6Cqj6rlMMr.jpg

enserres said...

Έγραψα ένα αρθρο σχετικά με τις δηλώσεις Καντάφι περί αφρικανικού στρατού ενός εκατομμυρίου που αναφέρατε.
Το έχω εδώ: http://www.enserres.gr/kontopoulos/?p=303

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΗΘΟΣ...
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/03/common-top-urgent-signal-of-russian.html

panos said...

αγαπητε ellhnkaichaos.blogspotκαι αγαπημενοι φιλοι νομιζω πως οτι και αν λεμε οσα και να κανει η ομαδα Ο.Ε.Α,προς τον Πουτιν και την Ρωσια,το παιχνιδι ειναι στημενο...
παρακαλω πολυ ειδικα την ομαδα διαχειρισης του ιστολογιου να δει το βιντεο και να μας πει το δυνατον συντομοτερα αν ευσταθεικατι τετοιο κατα την γνωμη τους...

http://www.youtube.com/watch?v=lWOpA98jIhI&feature=autofb

νομιζω οτι η Ο.Ε.Α,δυστυχως για ολους μας επιβεβαιωνεται.πολυ θα ηθελα να κανουν λαθος στις εκτιμησεις που τοσο καιρο ουρλιαζουν για να ακουσουμε,αλλα δυστυχως ειναι πολυ κοντα....πρεπει να συσταθουν ομαδες επιβιωσης εκτος του ιντερνετ με σκοπο την επιβιωση μας...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις