ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 4 March 2011

Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

04.03.2011

Ο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ Ή ΣΤΡΑΤΟ Ή ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΩΣ ΚΡΑΤΗ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΥΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟ 10% ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ (!!!).

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΚΛΙΤ-ΜΠΕΓΛΙΤΗ,

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ, ΜΕΣΩ «CD», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ «E-MAIL», ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

LINK ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Αποδοκιμασίες στην κηδεία του αστυνομικού στο Περιστέρι
http://news24gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_1002.html

Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας της Υπατίας
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17998&Itemid=86

Αυξάνεται η εμπλοκή της Ελλάδας στην κρίση – Το Α-470 ΑΛΙΑΚΜΩΝ έτοιμη για Λιβύη
http://politicsnews.gr/22406.html
Σχόλιο: Δείτε σε σχεση και με το παραπάνω LINK πως πάνε να παγιδεύσουν την Ελλάδα σε εμπλοκή-πόλεμο με τα εξεγερμένα αραβικά ισλαμικά κράτη, το Σύμφωνο της Σαγκάης, και τους ντόπιους εν δυνάμει εξεγερμένους ατάκτους ενόπλους λαθρομετανάστες, ενώ ταυτόχρονα την αφοπλίζουν και την απογυμνώνουν απο πολύτιμες αεροναυτικές δυνάμεις εν όψει επικείμενης στρατιωτικής εισβολής της "Β.Α.Σ.Τ.Ρ."

Σαφώς κατά στρατιωτικής επέμβασης στην Λιβύη τάχθηκε η Γερμανία
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18001&Itemid=56
Σχόλιο: Ήδη όπως δείξαμε η Ρωσία άκουσε τη συμβουλή της Ο.Ε.Α. και αντέδρασε θετικά και κατά της στρατιωτικής εισβολής. Η λογική φαίνεται να επικρατεί και η Ευρώπη φαίνεται να ακολουθά στα βήματα της Ρωσίας. Ήδη Ευρωπαίοι ηγέτες προτείνουν οικονομική ενίσχυση των πεινώντων ισλαμικών αραβικών πληθυσμών. Καλούμε τη Ρωσία να πράξει ταχύτατα το ίδιο όχι σήμερα, αλλά ΧΘΕΣ!!!.

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html

Νεοέλληνες του 2011: εκφυλισμένοι (εξεβραισμένοι), παρηκμασμένοι και πακεταρισμένοι για γενοκτονία εντός ολίγου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/2011.html
Σχόλιο: Δείτε στο παραπάνω LINK τι έγινε λίγες μέρες αφού το ιστολόγιο δημοσίευσε το κείμενο της Ο.Ε.Α.: "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ"

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΓΕΣ" ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΕΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ UCKαδες
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/uck.html

ΕΝΩ ΟΙ UCG ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/ucg.html

Οι δήθεν μεταναστες στην πραγματικοτητα ενοπλοι "απελευθερωτες Τσαμουριάς" ετοιμάζονται να κανουν στα μετόπισθεν σαντουιτς τους έλληνες και τον....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_28.html

TEXT SIGNAL: TOP URGENT - G.H.REES TO MOSCOW: IMMINENT ATTACK AGAINST GREECE FROM TURKEY AND THE "B.A.S.T.R." AXIS
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/text-signal-top-urgent-ghrees-to-moscow.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις